Blokada parady pedałów
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Blokada parady pedałów
Zdawało mi się, że powstał już wątek poświęcony tej kwestii, ale nie mogłem go nigdzie znaleźć. Zatem zakładam.
[link]
Tutaj mniej więcej przedstawiona jest taktyka na ten rok. Oczywiście taktyka wstępna. Bardzo ważne jest zaangażowanie jak największej ilości ludzi. Trzeba będzie, niestety, trochę się ujawnić, ale nie w jakiś znaczący sposób i tylko pojedynczo. Chodzi o to, aby ok. kilkudziesięciu, a może nawet kilkuset osób zgłosiło swoje własne pikiety (na które nikt nie musi przychodzić, ważne, żeby były zgłoszone) na drogach wyjścia pedałów z miejsca zbiórki. Rzecz jest prosta - drukujemy pisemko, wypełniamy je i przesyłamy do urzędu lub je tam zdajemy. Szczegółowe instrukcje pod wskazanym linkiem.
Równolegle będzie oczywiście zaplanowana kontra.
[link]
Tutaj mniej więcej przedstawiona jest taktyka na ten rok. Oczywiście taktyka wstępna. Bardzo ważne jest zaangażowanie jak największej ilości ludzi. Trzeba będzie, niestety, trochę się ujawnić, ale nie w jakiś znaczący sposób i tylko pojedynczo. Chodzi o to, aby ok. kilkudziesięciu, a może nawet kilkuset osób zgłosiło swoje własne pikiety (na które nikt nie musi przychodzić, ważne, żeby były zgłoszone) na drogach wyjścia pedałów z miejsca zbiórki. Rzecz jest prosta - drukujemy pisemko, wypełniamy je i przesyłamy do urzędu lub je tam zdajemy. Szczegółowe instrukcje pod wskazanym linkiem.
Równolegle będzie oczywiście zaplanowana kontra.
-
Re: Blokada parady pedałów
A dlaczego te pikiety maja byc fikcyjne?jest tyle spraw,ktore wkurwiaja Polakow,ze obdzielilby nimi znacznie wiecej niz tylko stolice.tak wiec mozna upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
Sprawa jest prosta - tylko w jednym z tych miejsc zgromadzą się główne siły. Zresztą nie miejsce tu prowadzić dysputy na temat celowości takiej a nie innej strategii, skoro decyzje zostały już podjęte.
każdy sposób utrudniania tego marszu zbokoli jest dobry, zwłaszcza w tych czasach gdy powinietym mozna zostac za byle co
-
O której i skąd wyrusza jutro kontr manifestacja?
"My, organizatorzy w grupie 14 osób złożymy w sobotę o 16:00 kwiaty pod grobem nieznanego żołnierza w 33cią rocznicę pierwszej pielgrzymki Papieża Jana Pawła II do Polski. Was wszystkich zachęcamy do organizowania się i sprzeciwu wobec propagandy sodomitów."
Niech ten komunikat na stronie starczy za odpowiedź. Bądźmy spontaniczni i punktualni, że pozwolę sobie wykorzystać hasło lewaków.
Niech ten komunikat na stronie starczy za odpowiedź. Bądźmy spontaniczni i punktualni, że pozwolę sobie wykorzystać hasło lewaków.
-
"Manifestację zabezpieczało kilkuset policjantów. Nie doszło do poważniejszych incydentów. Na trasie parady były jednak trzy kontrmanifestacje; nieopodal Placu Konstytucji stała grupa osób z flagą "Solidarności" oraz transparentem: "Jak geje i lesbijki chcą paradować po ulicach, to niech sobie wybudują własną Warszawę".
Na Krakowskim Przedmieściu, przy ulicy Królewskiej pikietowali przedstawiciele Ruchu Suwerenności Narodu Polskiego. Na transparentach widniały hasła: "Każdy Polak kulturalny dba o przyrost naturalny", "Za promocję eurosodomii i HIV szczególne podziękowania dla pani Hanny Gronkiewicz-Waltz i innych równie szczerych katolików". Powiewały też biało-czerwone flagi.
Kolejna kontrmanifestacja odbyła się nieopodal Pałacu Prezydenckiego. Jej uczestnicy trzymali transparent z hasłem: "Jak geje i ludzie ich pokroju chcą paradować, to niech sobie wybudują nową Warszawę. Tę wybudowali biali i mają do niej prawo. Lech Wałęsa".
gazeta.pl
Na Krakowskim Przedmieściu, przy ulicy Królewskiej pikietowali przedstawiciele Ruchu Suwerenności Narodu Polskiego. Na transparentach widniały hasła: "Każdy Polak kulturalny dba o przyrost naturalny", "Za promocję eurosodomii i HIV szczególne podziękowania dla pani Hanny Gronkiewicz-Waltz i innych równie szczerych katolików". Powiewały też biało-czerwone flagi.
Kolejna kontrmanifestacja odbyła się nieopodal Pałacu Prezydenckiego. Jej uczestnicy trzymali transparent z hasłem: "Jak geje i ludzie ich pokroju chcą paradować, to niech sobie wybudują nową Warszawę. Tę wybudowali biali i mają do niej prawo. Lech Wałęsa".
gazeta.pl
"Nas nie interesuje chodzi o to ,ze yyyy bo policja wogle jest na stadionie"
-
ku*** ładna patola.abusajev pisze:Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=zGHW0bkTcXI http://www.youtube.com/watch?v=ahObV5eTaAI&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=wcH6PsbYVdg ;| Kto ma konto zostawiłby jakiś wpis "u nich" : http://www.facebook.com/NowoczesnaPolska?ref=ts http://www.facebook.com/RobertBiedron?ref=ts http://www.facebook.com/annagrodzka.polityk
Ci ludzie są [link].
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
po obejrzeniu tych filmików resztę mojego dnia uważam za spierdoloną...
HUTNIK&MAZOVIA
-
I niech ktoś powie ze to jest normalne...trzeba z tym walczyć czasem bez skrópułów,żeby nie było za pózno,nie uda im się zniszczyć Polski!

-
pracujmy od podstaw i pierwsze co to walczmy z analfabetyzmem wśród Polaków panie debiutant...
HUTNIK&MAZOVIA
-
ku*** mać, co to są za ludzkie odpady. Dajcie mi tu ku*** piec na nich, bo na to patrzec nie mozna.

-
Czy ktoś ma może dostęp do materiału jak ktoś wyzwał c**** biedronia (specjalnie z małej) i chyba opluł, a ta jebana zaganiara poszła do policjantów pokazać paluchem kto to zrobił?
widziałem coś takiego chyba wczoraj w tv...
-
wogole jak ktos ma video z kontrmanifestacji to wrzucac.
"Nas nie interesuje chodzi o to ,ze yyyy bo policja wogle jest na stadionie"
-
-
[link]kolejnekonto pisze:Czy ktoś ma może dostęp do materiału jak ktoś wyzwał c**** biedronia (specjalnie z małej) i chyba opluł, a ta jebana zaganiara poszła do policjantów pokazać paluchem kto to zrobił?
Chodzi do szkoly wojskowej
-
Sprawdzilem pare filmow tych c**** i zobaczylem ze niektore platformy mialy prywatnych ochroniarzy..
http://www.youtube.com/watch?v=OdLlICGxhOE
4;25..wiec obawiaja sie i dobrze..:)
http://www.youtube.com/watch?v=OdLlICGxhOE
4;25..wiec obawiaja sie i dobrze..:)
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
o 16 pod ponikiem kilkanaście narodowców ... kilkanaście minut po 16 wpadają 2 radiowozy z białymi kaskami w całym osprzęcie i rozganiają towarzystwo ..
potem na starówce ludzie zbierali się w grupki , żeby razem manifestować przeciw tym cwelom. Gdy cała parada była jakieś 1000 metrów od nas ( ludzi stojących przy namiocie solidarnych) z trzech stron doszły do nas oddziałów czworonożnych ( oczywiście przygotowanych na "wojnę" bo kaski , pałki , tarcze hehe). Zamknęli nas w uliczce z tyłu też nas blokując. Gdy pedały przeszły zepchnęli nas w szyku w głąb uliczki i otoczyli ( jak w jakimś stanie wojennym normalnie) . Było nas z 30-40 osób w tym dziennikarze , fotografowie , osoby starsze a bohaterów w kaskach ponad 100. Trzymali nas bez słowa z pół godziny po czym przyszło 2 dowódców i mówią , że teraz będzie legitymacja w celu zidentyfikowania kto rzucał jajkami ( rzekomo w policję też) . Loty niesamowite ile kasy poszło na obstawienie tych k**** - policji oznakowanej jak na wojnie , a tajniaków nie mniej. Po wypuszczeniu nas widać było jak pedały się rozchodzą głównie po taksówkach. Ale na szczęście niektórzy szli do metra myśląc , że nikt nie przypali .
Ogólnie to chore sie to wszystko robi , że zboczeńce wychodzą tak legalnie na ulice !
potem na starówce ludzie zbierali się w grupki , żeby razem manifestować przeciw tym cwelom. Gdy cała parada była jakieś 1000 metrów od nas ( ludzi stojących przy namiocie solidarnych) z trzech stron doszły do nas oddziałów czworonożnych ( oczywiście przygotowanych na "wojnę" bo kaski , pałki , tarcze hehe). Zamknęli nas w uliczce z tyłu też nas blokując. Gdy pedały przeszły zepchnęli nas w szyku w głąb uliczki i otoczyli ( jak w jakimś stanie wojennym normalnie) . Było nas z 30-40 osób w tym dziennikarze , fotografowie , osoby starsze a bohaterów w kaskach ponad 100. Trzymali nas bez słowa z pół godziny po czym przyszło 2 dowódców i mówią , że teraz będzie legitymacja w celu zidentyfikowania kto rzucał jajkami ( rzekomo w policję też) . Loty niesamowite ile kasy poszło na obstawienie tych k**** - policji oznakowanej jak na wojnie , a tajniaków nie mniej. Po wypuszczeniu nas widać było jak pedały się rozchodzą głównie po taksówkach. Ale na szczęście niektórzy szli do metra myśląc , że nikt nie przypali .
Ogólnie to chore sie to wszystko robi , że zboczeńce wychodzą tak legalnie na ulice !
-
Biedroń też usuną wszystkie krytykujące go i innych zboczeńców komentarze. Nawet te, które można uznac za konstruktywną krytykę. A żadnych wulgaryzmów, czy gróźb nie zaobserwowałem.
-
Boże, dlaczego w pierwszym wozie musiał być puszczany ten utwór.....
Witam,kolejnekonto pisze:Czy ktoś ma może dostęp do materiału jak ktoś wyzwał c**** biedronia (specjalnie z małej) i chyba opluł, a ta jebana zaganiara poszła do policjantów pokazać paluchem kto to zrobił?
Jeżeli ktoś dysponuje tym materiałem to bardzo proszę o kontakt.
To właśnie ja zostałem oskarżony przez "pana posła" (wybaczcie ale dopóki czekam na decyzje prokuratury wole tak pisać na forum publicznym) i zatrzymany pod zarzutem znieważenia posła RP.
Od wczoraj szukam tego ale nigdzie nie ma. Wiem, że to poszło gdzieś w TV (kamera należała chyba do TVNu). Musiało to być od razu w jakiś faktach jeszcze przed 22 w sobotę bo poinformowali mnie już o tym na dyżurce przy wyjściu z Wilczej.
Aha, nie oplułem "pana posła" ani nie uważam żebym go znieważył. Jedynie wyraziłem swoja opinie na temat tego co opowiadał przed kamerą. Niestety "pan poseł" jest bardzo niestabilny emocjonalnie i natychmiast ze łzami w oczach poleciał na skargę.
Zastanawiam się nawet czy takiego posła można pozwać o pomówienie, czy tam fałszywe oskarżenie?
Tak czy siak, proszę o namiary jakby ktoś w sieci znalazł to nagranie.
Z góry dziękuje,
Radek
-
tu jest
[link]
[link]
kocur1488 pisze:Stoi między osobami dopingującymi (ewidentnie), to piszecie, że nie w młynie. Tak to młyn 3000, ale tam, gdzie stoi bambo, to już młyna nie było, tylko obok. A że sobie ludzie dopingowali, to nie młyn, bo młyn akurat się skończył 10 cm przed murzynem.
-
Ogólnie ta niby blokada to wielka żenada. Szkoda czasu zmarnowanego i hajsu. Zero zorganizowania, ludzi kilkadziesiąt. Ponadto psów grubo ponad tysiąc w pobliżu parady zwyrodnialstwa, nic się nie dało wykręcić
MKS Kozienice
-
Nie podszywaj sie pod Konrada Ch. Radosławiezatrzymany pisze: Z góry dziękuje,
Radek
Chyba niedokładnie przeczytałeś więc wyjaśniam:rts1910adw pisze:Nie podszywaj sie pod Konrada Ch. Radosławiezatrzymany pisze: Z góry dziękuje,
Radek
Zostałem zatrzymany po sobotniej warszawskiej paradzie pederastów.
Nie znam Konrada Ch. ale podejrzewam, że pomyliłeś mnie z chłopakiem zatrzymanym w Łodzi pod tym samym zarzutem.
P.S. Dziękuję za namiar. Film wczoraj dopiero pojawił się na stronie tvn24. Oczywiście tvn przekręcił moje słowa ale nagranie potwierdza moja wersję.
Cała sytuacja jest na głównej Wykopu:
http://www.wykop.pl/ramka/1160301/biedr ... a-wywiadu/
oraz na portalach prawicowych:
[link]
[link]
http://www.wykop.pl/ramka/1160301/biedr ... a-wywiadu/
oraz na portalach prawicowych:
[link]
[link]
-
za gównem
mam nadzieję, że poza wymiana ulotek doszlo takze do innych wymian.To miał być dzień demonstracji w Bydgoszczy, tymczasem okazało się, że bydgoszczanie wybrali sport.
Fot. Arkadiusz Wojtasiewicz / Agencja gazeta
więcej zdjęć
O godz. 11.45 spod Centrum Handlowego Drukarnia miał wyruszyć Marsz Normalności, kwadrans później z Placu Wolności miał ruszyć Marsz Milczenia. Obie grupy miały się spotkać na Starym Rynku. Przed Drukarnią pojawiło się zaledwie kilkanaście osób. Z plakatem "Zakaz" pedałowania" przeszli na Stary Rynek.
- Jesteśmy konserwatystami, chcemy, aby rodziny były normalne - mówił jeden z uczestników marszu. - Protestujemy przeciwko adopcji dzieci przez homoseksualistów - oświadczył młody mężczyzna.
Grupa przeszła niezauważona na Stary Rynek, tam także czekała ich niespodzianka. Na sztucznej murawie trwał trening (laski na rowerkach stacjonarnych), przy głośnej muzyce bawiło się kilkadziesiąt osób. Hity zagłuszyły okrzyki uczestników marszu.
Marsz Milczenia także wypadł mizernie, na Placu Wolności Pojawiło się zaledwie kilkanaście osób. Młodzi ludzie,którzy przypominają, że nikt nie powinien być dyskryminowany, mieli usta zalepione czarnymi tasiemkami, Spotkali się ze swoimi przeciwnikami w pobliżu Spichrzy. Tam wymienili między sobą ulotki ze swoimi hasłami. Zgromadzenia - choć to określenia na wyrost - odbyły się pod czujnym okiem policji i stra miejskiej.
to o jakim rozgonieniu mówi "nieoficjalny"? no chyba że to ironia była
-
Pedały uciekały aż się kurzyło, żadna ironia ;)