Dziewczyny i "młyn"
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Co do dziewczyn z Motoru to jest kilkanaście takich co mają więcej wyjazdów niż większość użytkowników tego forum 
Co do samego młynu to chyba nie ma takiej ekipy, w której w młynie nie byłoby dziewczyn, choć niektóre pseudo fanatyczki są denerwujące, to dziewczynom które nie są na stadionie dla lansu, a jeżdżą nawet na wyjazdy należy się duży szacunek!

Co do samego młynu to chyba nie ma takiej ekipy, w której w młynie nie byłoby dziewczyn, choć niektóre pseudo fanatyczki są denerwujące, to dziewczynom które nie są na stadionie dla lansu, a jeżdżą nawet na wyjazdy należy się duży szacunek!
Fanatyzmowi nie będzie końca!
antyżyd
antyżyd
-
pamietam jeszcze jak z poczatku zaczalem jezdzic na wyjazdy .. jezdzila taka znajoma ..a raz ze wyjazd byl dlugi to zeszlo sie ile kto ma wyjazdow .. ja ze szczera prawda ze 8 .. a ona ze 15
ajj to sie lekko "zburakowalem" no ale teraz mam wiecej niz ona
owa kibcicka porzadna dziewczyna jezdzi bo kocha klub ..
no ale sa i k**** ktore jezdza.. a ze czasem sie nudzi .. to ktos wezmie jedna na przeglad i d*** albo buzia jedna czy druga potem boli

ajj to sie lekko "zburakowalem" no ale teraz mam wiecej niz ona

owa kibcicka porzadna dziewczyna jezdzi bo kocha klub ..
no ale sa i k**** ktore jezdza.. a ze czasem sie nudzi .. to ktos wezmie jedna na przeglad i d*** albo buzia jedna czy druga potem boli

-
nie sadze aby ktos wyganiał panny z młyna za glos,przeciez nie beda huczec basem :lol: ....jezeli sa przeganiane,to raczej ze wzgledu na to co robią.Stysia_1964 pisze:Bo kurcze nierozumiem, niektórzy faceci mają podejście typu "[link] mają zbyt piskliwy głos żeby być na młynie" =/ No sorry, niektóre śpiewają lepiej niż nie jeden facet... Jak wyperswadować takim z głowy pomysł pozbycia sie dziewczyn z miejsca które kochają?
Naprawde łatwo odroznic jest lansujaca sie labadziarke od dziewczyn czujacych kibicowski klimat.

-
W Legnicy młyn jest "dość" mniejszy niż np w Łodzi, ale można zauważyć, proporcjonalnie co do wielkości oczywiście, jest parę dziewczyn, które jeżdżą na wyjazdy, a są takie, które się lansują niekoniecznie stojąc w młynie, nawet w jego obrzeżach... Ale cóż poradzić, nie tylko dziewczyny stoją dla lansu, ale wielcy chuligani w wieku 14 lat w bluzach z kapturami jarającymi szlugi... ale to inny temat, pzdr 

Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
-
Po co sie zalisz na ogolnopolskim forum, kogo to obchodzi, pomoze ci tu ktos ? Bedą ustalenia ze ma lasek nie byc to nie bedzie i tyle...Stysia_1964 pisze:No ale wyobraź sobie że u mnie chcą zabronić laskom wstępu... nie tylko tym które rzeczywiscie zachowują się niezbyt fajnie będąc na młynie, ale wszystkim innym też=/ Normalne? Moim zdaniem niebyt heh...
Ja nie kibicuje dla szpanu bo po co mi to... napewno bym w tym momencie nie chciała wkładała tyle pracy np w moj pokój...=/
-
hmmmmmmm................
Podzielam zdanie, że dziewczyna na stadionie - Super
Dziewczyna na młynie - nie bardzo
Oczywiście w Gdyni na młynie spotyka się kilka (kilkanaście) dziewczyn, które są za klubem i dopingiem pomagają drużynie. Widac je na każdym meczu i reprezentują coś sobą.
Lecz często tak jest (głównie jak jest mecz "Women free"), że zdarza się wiele przypadkowych osób i są teksty typu, "a którzy to nasi", "kto to Tomczak", "dobrze wyglądam" itp. z takim czymś aut ! Typowy lans.
Podzielam zdanie, że dziewczyna na stadionie - Super
Dziewczyna na młynie - nie bardzo

Oczywiście w Gdyni na młynie spotyka się kilka (kilkanaście) dziewczyn, które są za klubem i dopingiem pomagają drużynie. Widac je na każdym meczu i reprezentują coś sobą.
Lecz często tak jest (głównie jak jest mecz "Women free"), że zdarza się wiele przypadkowych osób i są teksty typu, "a którzy to nasi", "kto to Tomczak", "dobrze wyglądam" itp. z takim czymś aut ! Typowy lans.
-
-
Dziewczyny które kibicują z poświęceniem, które są prawdziwymi fanatyczkami owszem, zawsze mile widziane w młynie moim zdaniem. Natomiast stanowcze NIE panienka które przychodzą do młyna żeby wyrwac faceta polanssowac sie nowymi szpileczkami minioweczkom czy c*** wie czym. Takie maniurki na inny sektor, a napewno ktos odpowiedni sie nimi zainteresuje 

Trenuj Do końca, Do Upadłego Bo Życie To Walka By Dążyć Do Czegoś
-
- ban
Tak tu piszecie ze wiekszosc dziewczyn przychodzi dla lansu...a ilu takich lansujacych sie fagasow jest w kazdej ekipie??Jestem pewien,ze podobnie jak wsrod dziewczyn,wiec troche nie rozumiem waszego biadolenia na plec przeciwna..Kto ma klub w sercu,chce dopingowac itp. itd. to bedzie to robil i nie wazne czy ma jajca czy pusie 

SUWALSKI KLUB SPORTOWY
-
-
-
A ja bylem swiadkiem jak na jednym meczu gdzie w mlynie pelno lansujacych panienek i wodzacych za nimi wrokiem napalonych malolatow podczas awantury jedna z panienek na cala pizde krzyknela UCIEKAJMY!!!
No i czesc mlyna poprostu spierdolila.
Mysle ze kobiety powinny znac swoje miejsce na stadionie bo w razie W to tylko zamet powoduja
No i czesc mlyna poprostu spierdolila.
Mysle ze kobiety powinny znac swoje miejsce na stadionie bo w razie W to tylko zamet powoduja
-
-
a mnie bardziej wq kolesie ktorzy zamiast patrzec na mecz obok tych lasek stoja i zarywaja. Dla mnie mecz to te 90 minut tylko dla mnie.Cropp009 pisze:Dla prawdziwych 'kibicek' nie mam nic, ale strasznie mnie wkurwia jak dziewczyny przychodzą na stadion na podryw, albo popatrzeć na chłopców... Niech se idą do supermarketu popatrzeć.
-
To i ja się udzielę.
Tym dziewczynom, co jeżdżą, mają w sercu klub, Ok, gitara, młyn i te sprawy dla Was
Gorzej, jak w młynach w ch*j nastolatek ponakłada spódniczki, fajnie się poubiera, założy szalik i piszczy co 3 czy 4 piosenkę, czy przyśpiewkę.
I nawet jak małolaty stoją tam gdzie nie powinny, to Ok, chodzicie na mecze od najmłodszych lat to jest jedyny +
Młyn tylko dla gorących i zagorzałych fanów. Nie ważne czy panna, czy koleś.
Niektóre pewnie myślą w tym stylu " a co ja nie fanka ? nie mogę tu stać ? "
Niektóre również stoją w młynach bo mają kilku kolegów w nich i to też jest troche głupie. No ale cóż. Tyle na ten temat ode mnie.
Tym dziewczynom, co jeżdżą, mają w sercu klub, Ok, gitara, młyn i te sprawy dla Was

Gorzej, jak w młynach w ch*j nastolatek ponakłada spódniczki, fajnie się poubiera, założy szalik i piszczy co 3 czy 4 piosenkę, czy przyśpiewkę.
I nawet jak małolaty stoją tam gdzie nie powinny, to Ok, chodzicie na mecze od najmłodszych lat to jest jedyny +
Młyn tylko dla gorących i zagorzałych fanów. Nie ważne czy panna, czy koleś.
Niektóre pewnie myślą w tym stylu " a co ja nie fanka ? nie mogę tu stać ? "
Niektóre również stoją w młynach bo mają kilku kolegów w nich i to też jest troche głupie. No ale cóż. Tyle na ten temat ode mnie.
A.C.A.B.
-
dobrze ktos napisal. dziewczyny na stadionie tak, dziewczyny w mlynie nie. jako ciekawostke dodam ze bedac w niejakim Wiekowie jesienia - mlyn miejscowych tworzyly tylko ok.10-12 letnie dziewczynki w sile okolo 20 
ps.nad ta flaga Ultraski Motoru to one stoja?bo chujowe strasznie ;/ zartuje oczywiscie

ps.nad ta flaga Ultraski Motoru to one stoja?bo chujowe strasznie ;/ zartuje oczywiscie

-
Re: Dziewczyny i "młyn"
Dla dziewczyn powinien być jakiś osobny sektor. Chyba , że naprawde dopingują itp.
A My Swoje ... Lechia Gdańsk !!
-
są dziewczyny w młynie i na wyjazdach, bo teraz ważna jest liczba młyna, i to że pojechaliśmy w 5 tysięcy w środę, a sąsiad za miedzy w 2 tysiące tam gdzie miał 3 razy bliżej i w sobotę. Zauważyłem ze na stadionach tworzy się wokół młynów coś takiego jak "loża szyderców", czyli kibice z długim stażem kibicowskim mający wyjebane na to co się dzieje teraz na stadionach.
-
Nie powino byc dziewczyn w mlynach bo zdecydowana wiekszosc ich przychodzi tam tylko po to zeby sie polansowac i powyrywac i ogolnie rozpraszaja bo jest tez sporo osob ktore zamiast zajac sie tym co trzeba wola zagadywac z dupami.
-
rozumiem że wypraszasz takie osoby z młyna?Sylwester89 pisze:Nie powino byc dziewczyn w mlynach bo zdecydowana wiekszosc ich przychodzi tam tylko po to zeby sie polansowac i powyrywac i ogolnie rozpraszaja bo jest tez sporo osob ktore zamiast zajac sie tym co trzeba wola zagadywac z dupami.