Komentarze 9-12 marca
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 9-12 marca
Piątek
ŁKS - Cracovia (18:30)
Wisła Kraków - Lech Poznań (20:30)
Sobota
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk (13:30)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Legia Warszawa (15:45)
Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów (18:00)
Niedziela
Widzew Łódź - GKS Bełchatów (14:30)
Śląsk Wrocław - Korona Kielce (17:00)
Poniedziałek
Polonia Warszawa - Jagiellonia Białystok
ŁKS - Cracovia (18:30)
Wisła Kraków - Lech Poznań (20:30)
Sobota
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk (13:30)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Legia Warszawa (15:45)
Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów (18:00)
Niedziela
Widzew Łódź - GKS Bełchatów (14:30)
Śląsk Wrocław - Korona Kielce (17:00)
Poniedziałek
Polonia Warszawa - Jagiellonia Białystok

-
Re: Komentarze 9-12 marca
u nas w 2dni sprzedano wszystkie 1000biletów, na dodatkowa pulę nie zgadza sie policja i zarząd Zagłębia. Ale oficjalna liczba oczywiscie zostanie podana po powrocie.
-
Mam pytanie do kibiców Korony. Jak rozwija się sytuacja z tymi trzeba osobami, które podczas ostatniego waszego meczu z Podbeskidziem straszyły osoby dopingujące Koronę? Sprawę zgłosił do gazety jakiś starszy wiekiem i stażem kibicowskim Pan. Ponoć klub od razu jak się o tym dowiedział zaprosił kibica do siebie i szukali tych osób na monitoringu. Dalej szukają czy zamietli sprawę pod dywan?
-
Lech wybiera sie do Krakowa ? Jesli tak to mozna wiedziec ile biletow dostaliscie ?
-
jada i to w duzym skladzie ( wystarczy wejsc na ich forum)
-
O ile mi wiadomo to dostali 1.500 i za pewne w takiej liczbie stawią się w Krakowie

-
W piątek przy Reymonta sektor gości najprawdopodobniej wypełni się do ostatniego miejsca, a oprócz poznaniaków na G4 i G5 pojawi się reprezentacja naszej lokalnej rywalki (początkowa pula przekazanych jej 600 biletów została zmniejszona. Co znamienne, prawdopodobnie więcej osób z gorszej strony Błoń będzie wspierać Lecha niż własną drużynę, która tego samego dnia gra w Łodzi „mecz o 6 punktów” z ŁKS-em).Pablo_LG pisze:O ile mi wiadomo to dostali 1.500 i za pewne w takiej liczbie stawią się w Krakowie
http://skwk.pl/pilkanozna/6-ekstraklasa ... oznan.html
-
aaaaa pisze:W piątek przy Reymonta sektor gości najprawdopodobniej wypełni się do ostatniego miejsca, a oprócz poznaniaków na G4 i G5 pojawi się reprezentacja naszej lokalnej rywalki [link](początkowa pula przekazanych jej 600 biletów została zmniejszona. Co znamienne, prawdopodobnie więcej osób z gorszej strony Błoń będzie wspierać Lecha niż własną drużynę, która tego samego dnia gra w Łodzi „mecz o 6 punktów” z ŁKS-em).Pablo_LG pisze:O ile mi wiadomo to dostali 1.500 i za pewne w takiej liczbie stawią się w Krakowie
http://skwk.pl/pilkanozna/6-ekstraklasa ... oznan.html
Mylisz się i to bardzo. Pula biletów na wyjazd do Łodzi to 500sztuk. Kto idzie wspomóć Lecha to idzie. My mamy o tej porze równie dla Nas ważny mecz w finale PO w hokeja z Sanokiem. Logiczne więc , że ciężko być w trzech różnych miejscach równocześnie.
-
Oczywiście , że damy sobie radę. Doczytaj dokładnie czego mój post dotyczył. Powiedziałbym , że nadmiar szczęścia Nas dziś spotkał. Mało która ekipa w Polsce może się pochwalić 3 imprezami naraz w jednym czasie na których trzeba być.
-
Przed chwilą spiker podawał że jest około 130 kibiców gościhedans pisze:Wiadomo ile Cracovia kupiła biletów na ŁKS??

-
byly brawa dla Wlodzimierza Smolarka w 54min ma meczu w Lodzi ?
-
-
Od początku meczu wyzwiska w meczu Wisła - Lech i już w 2 minucie słychać petardy
Zachowanie podczas minuty ciszy nie do komentowania
Zachowanie podczas minuty ciszy nie do komentowania
-
Przeciez minuta ciszy się skończyła gdy Lech zapodał na Wisłe
Wisła sektorówka i trans na wejscie

Wisła sektorówka i trans na wejscie

[link]
-
Już dajcie spokój z tym oburzeniem na Lecha...
może nie zjarzyli, może nie słyszeli, tak czasem bywa.
może nie zjarzyli, może nie słyszeli, tak czasem bywa.
-
Podoba mi się mecz w Krakowie...bluzg bluzgiem bluzga pogania...kibolski klimat :)
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
Ja po TV mogę stwierdzić że po prostu mikrofony C+ są przy sektorze gości, zresztą można to wyczuć w rozchodzeniu się dźwięku, ale to tylko TV

-
to teraz komentator pojechał z tym "mamy wiarygodne źródło, gazeta wyborcza podała informacja"
Co prawda chodzi o sprawę piłkarską ale te słowa wiarygodne źródło to brak pytań
Co prawda chodzi o sprawę piłkarską ale te słowa wiarygodne źródło to brak pytań
-
Hehe dokładnie to samo miałem pisać, wiarygodne ku*** źródło heheFanatyk! pisze:to teraz komentator pojechał z tym "mamy wiarygodne źródło, gazeta wyborcza podała informacja"
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Z tym, że to była minuta ciszy dla bohatera wszystkich Polaków swego czasu.
Ale jak ktoś był na paru wyjazdach w życiu, to wie ile czasem słychać spikera w sektorach gości
Ale jak ktoś był na paru wyjazdach w życiu, to wie ile czasem słychać spikera w sektorach gości
-
-
54 minuta i na stadionie oklaski !!
Komentator "nie mal piękna chwila zepsuta przez kibiców Lecha Poznań"
Komentator "nie mal piękna chwila zepsuta przez kibiców Lecha Poznań"
-
Lech wyjeżdżał rano a ta akcja ogłoszona była chyba popołudniu nie?
-
Wczorajrozdajacy pisze:Lech wyjeżdżał rano a ta akcja ogłoszona była chyba popołudniu nie?
-
Skończcie już tak się produkować o tych minutach ciszy, czy innych akcjach. Niektórzy jakby tylko o tym myśleli, a nie znali wyjazdowych realiów. Specjalnie nikt z Lecha pewnie tego nie robił.

-
co wy macie tutaj za rozkminy to głowa mała. Mecz się jeszcze nie skończył a wy przeżywacie każdą minutę, każde pierdnięcie spikera... Średnia wieku komentujących chyba nie przekracza 16 lat bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić osoby mającej ponad 20 lat na karku która po każdej przyśpiewce czy pierdoleniu spikera podbiega do klawiatury żeby o tym napisać na kibice.net
Weźcie parę wdechów i wydechów, odejdźcie od klawiatury i obejrzyjcie chociaż do końca ten mecz.
bez odbioru
Weźcie parę wdechów i wydechów, odejdźcie od klawiatury i obejrzyjcie chociaż do końca ten mecz.
bez odbioru
-
Wisła kilka lat temu na LegiiPablo_LG pisze:Widocznie takie obyczaje
http://www.youtube.com/watch?v=uQtCP2Xwsuw
No ale wybielić zgodę trzeba...
-
No i nie widzę nic w tym filmiku złego, kurde.. ogłuchłemStadionowy pisze:Wisła kilka lat temu na LegiiPablo_LG pisze:Widocznie takie obyczaje

-
Bardzo dobry przykład.Stadionowy pisze:Wisła kilka lat temu na LegiiPablo_LG pisze:Widocznie takie obyczaje
Nie pochwalam takich zachowań, ale najazd na Lecha jest dziecinny, Wisły nikt tu nie krytykuje za okrzyki w kierunku Małpy czy jak ktoś wcześniej wspomniał, za okrzyki "jeszcze jeden" na meczu z Arką.
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko
-
jeśli dla Ciebie to jest normalne to spoko, ale widzisz osobiście uważam że takie spamowanie o każdej sytuacji na boisku/trybunach jest dziecinne i wychodzę z założenia że lepiej jest poczekać jak dana ekipa wróci do domu i opiszę jak sprawa wyglądała z ich perspektywy.WrażliwyAgresor pisze:lozys pisze:co wy macie tutaj za rozkminy to głowa mała. Mecz się jeszcze nie skończył a wy przeżywacie każdą minutę, każde pierdnięcie spikera... Średnia wieku komentujących chyba nie przekracza 16 lat bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić osoby mającej ponad 20 lat na karku która po każdej przyśpiewce czy pierdoleniu spikera podbiega do klawiatury żeby o tym napisać na kibice.net
bez odbioru
Jaki w tym widzisz problem ? Bo ja żadnego. Może ktos oglada w sieci mecz i po prostu wrzuca info .Jak Ci nie pasuje to nie wchodz w ten temat, proste ? Proste.
Teraz ty wez pare wdechów i wydechów i nie szukaj problemów na siłe.
-
Brak szacunku dla zmarłych wypromowala zgoda Lechia - Wisła jakby ktos udawal ,ze nie pamieta. Na tym skonczcie bo sami sie kompromitujecie...
"Nas nie interesuje chodzi o to ,ze yyyy bo policja wogle jest na stadionie"
-
Lech w Krakowie:

FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Co to ma do rzeczy czy ktoś na kibice.net krytykuje czy nie? Lech zachował się niefajnie i tyle. Może nie słyszeli o co chodzi, ale to nie zmienia faktu, że zachowali się nie elegancko i tyle! Tak samo jak Wisła dawno temu.zubri pisze:Bardzo dobry przykład.Stadionowy pisze:Wisła kilka lat temu na LegiiPablo_LG pisze:Widocznie takie obyczaje
Nie pochwalam takich zachowań, ale najazd na Lecha jest dziecinny, Wisły nikt tu nie krytykuje za okrzyki w kierunku Małpy czy jak ktoś wcześniej wspomniał, za okrzyki "jeszcze jeden" na meczu z Arką.
Co do samego meczu, to bardzo fajnie się go oglądało w TV. Piłkarsko niezbyt porywająco, ale z trybun wszystko słyszalne - i Lech, i Wisła.
-
"nie elegancko"....
Wkoncu mecz na normalnym kibolskim poziomie :)
Wkoncu mecz na normalnym kibolskim poziomie :)
j**** homopropagande
-
co tak mało Cracovii w Łodzi ?
[link]
[link]
-
Bałem się, że na ŁKS będzie gwizdane na podczas minuty ciszy, ale była cisza (nawet barwy w górę), w 54 min brawa. Dobrze, że nienawiść do Widzewa nie przesłoniła nam oczu.
Doping ŁKS myślę, że na niezłym poziomie. Cracovia, którą lubię mimo jej wałków, dzisiaj zaprezentowała się żenująco. Hokej, Lech, nie wiem czemu, ale przyjechali do nas w 130 (!) osób, na jeden z najważniejszych meczów w sezonie. Krzyknęli z 2 razy, nawet nie wiadomo co.
ŁKS w podobnej sytuacji jak Cracovia, w zeszłej rundzie pojechał na Błonie w 700 osób. Dla mnie dziwne zachowanie Cracovii. Wasza sprawa, ale pokazaliście się bardzo bardzo słabo.
Doping ŁKS myślę, że na niezłym poziomie. Cracovia, którą lubię mimo jej wałków, dzisiaj zaprezentowała się żenująco. Hokej, Lech, nie wiem czemu, ale przyjechali do nas w 130 (!) osób, na jeden z najważniejszych meczów w sezonie. Krzyknęli z 2 razy, nawet nie wiadomo co.
ŁKS w podobnej sytuacji jak Cracovia, w zeszłej rundzie pojechał na Błonie w 700 osób. Dla mnie dziwne zachowanie Cracovii. Wasza sprawa, ale pokazaliście się bardzo bardzo słabo.
-
Na gorąco :
Wisła - oprawa "wjeżdża z bramą" , gdyż ochrona nie chciała jej przepuścić . Dlatego nie było czasu na idealne ułożenie sektorówki, oraz przywieszenia transparentu , który był trzymany przez kibiców. Cała sytuacja została skwitowana kiloma okrzykami w stronę ochrony , donalda , rządu i policji. Podczas prezentacji oprawy , zostaje odpalonych kilkanaście ogni wrocławskich. Doping solidny , głośny.
Wisła rzuca przez cały mecz petardami w sektor gości . Ze strony Lecha leci ich kilka. Obustronne bluzgi przez całe spotkanie . Wiślacka ekipa przy sektorze gości , robi napinkę, i krótko walczy z ochronąi stewardami. Z sektora gości napinają się tylko kibice Cracovii , Lech stoi z boku (nie licząc może 2 momentów).
Ogólnie zajebisty kibolski mecz , brakowało tylko oprawy ze strony kibiców z Poznania.
Wisła - oprawa "wjeżdża z bramą" , gdyż ochrona nie chciała jej przepuścić . Dlatego nie było czasu na idealne ułożenie sektorówki, oraz przywieszenia transparentu , który był trzymany przez kibiców. Cała sytuacja została skwitowana kiloma okrzykami w stronę ochrony , donalda , rządu i policji. Podczas prezentacji oprawy , zostaje odpalonych kilkanaście ogni wrocławskich. Doping solidny , głośny.
Wisła rzuca przez cały mecz petardami w sektor gości . Ze strony Lecha leci ich kilka. Obustronne bluzgi przez całe spotkanie . Wiślacka ekipa przy sektorze gości , robi napinkę, i krótko walczy z ochronąi stewardami. Z sektora gości napinają się tylko kibice Cracovii , Lech stoi z boku (nie licząc może 2 momentów).
Ogólnie zajebisty kibolski mecz , brakowało tylko oprawy ze strony kibiców z Poznania.
-
Finał Polskiej Ligi Hokeja pomiędzy Cracovią, a STS Sanok dzisiaj był rozgrywany w Krakowie, po za tym sporo Pasiaków poszło wspierać Lecha na Wiśle.zamkniety sektor pisze:co tak mało Cracovii w Łodzi ?
[link]
Football Without Ultras Is Nothing
-
Brawo dla kibiców Lecha. Dziś na Wiśle było ich słychać tylko podczas minuty ciszy i 54 minucie :) Brawo :)
A tak na serio to najlepszy pod względem dopingu mecz na Wiśle od dawna. Naprawdę wróciło stare pierdolnięcie. Dobry, kibolski mecz, mnóstwo wymian uprzejmości z jednej i drugiej strony.
A tak na serio to najlepszy pod względem dopingu mecz na Wiśle od dawna. Naprawdę wróciło stare pierdolnięcie. Dobry, kibolski mecz, mnóstwo wymian uprzejmości z jednej i drugiej strony.