Reprezentacja Polski ludzi z wyjątkowym talentem

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Bachusowy Fanatyk

Reprezentacja Polski ludzi z wyjątkowym talentem

Post autor: Bachusowy Fanatyk » 02.03.2012, 23:56

kbls w temacie otwarcie narodowego pisze:Panowie, jest pewna opcja jak zrobić głośny, zajebisty temat, zacząłem robić w tym kierunku małe kroczki, ale wiadomo, że na razie to sfera marzeń.

Jest sobie taka reprezentacja Polski ludzi... bez nóg. Amp Futbol, tutaj trochę szerszy artykuł:

[link]

Jadą niedługo na jakieś mistrzostwa do Manchesteru.

Wyjazd w 4-5 stów ogarniętej ekipy na taki mecz byłby prawdziwą petardą. Tym bardziej, że Anglia nie musi być jakimś mega drogim wyjazdem...

Jak uda mi się ogarnąć to w sposób jaki zaplanowałem, to na pewno dotrą szczegóły, jak nie to może kogoś to zainspiruje do skręcenia jakiejś swojej koncepcji.
Myślę, że temat warty uwagi. Od siebie dodam cytat z ich stronki"
Na przełomie marca i kwietnia nasza drużyna pojedzie do Manchesteru, aby reprezentować Polskę w międzynarodowym turnieju Amp Futbolu. Oprócz gospodarzy i Reprezentacji Polski w rozgrywkach wystąpią drużyny Niemiec i Irlandii. Będzie to dla naszego kraju oficjalny debiut.

Wyjazd naszej drużyny będzie możliwy dzięki wsparciu PZPN-u, który zapewni nam bilety lotnicze oraz oficjalne stroje Reprezentacji Polski, jak również dzięki stałej pomocy ze strony naszego głównego partnera firmy V!GO.

Nazwiska piłkarzy, którzy otrzymają powołanie na ten turniej trener Marek Dragosz ogłosi
19. lutego, w trakcie najbliższego zgrupowania.

31. marca 2012:

godz. 12.00 Niemcy v Irlandia

godz. 13.00 Anglia v Polska

godz. 16.00 Anglia v Irlandia

godz. 17.00 Niemcy v Polska

1. kwietnia 2012:

godz. 12.00 Polska v Irlandia

godz. 13.00 Niemcy v Anglia

Cen biletów na spotkania niestety nie znalazłem.

[link]

Jak ktoś przeczytał artykuł na weszło.com trochę się już dowiedział, dopowiem resztę.
Grają na boiskach 51x31m. Piłka standardowa, wymiary bramek to 2x3 m.
Zwykle grają 2 połowy po 25 minut(zależne od turnieju) z przerwą 10 minutową. Grają po szesciu + bramkarz. Bramkarz do tego nie ma prawa wyjść ze swojego pola, inaczej jest wyrzucany z boiska, a drużyna przeciwna ma karnego. Auty są wykonywane jako rzuty wolne pośrednie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yQFUQ5lPkk[/youtube]

Po mojemu gdyby się Polska kibolska pojawiła z mocnym jebnięciem na tym turnieju informacja o tym pojawiła by się nawet w "reżimowych" mediach. Na pewno nie musielibyśmy się martwić o ambicje i "gryzienie trawy" ;) A dodatkowo terminarz jest b.ciekawy, zwłaszcza mecze z szwabami i angolami.
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.

buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej

iparts.pl
NoCalcioModerno

Re: Reprezentacja Polski ludzi z wyjątkowym talentem

Post autor: NoCalcioModerno » 02.03.2012, 23:59

Wspaniałe, tam nie ma żadnych Rogerów, brudasów i innych Ojgenów , czy Obraniaków. Są za to ludzie z pasją i na pewno nie tak zmanierowani jak reszta naszych pseudo gwiazdek.

Sylwester89

Post autor: Sylwester89 » 03.03.2012, 00:18

Własnie tak jak kolega wyzej powiedzial, jest mozliwosc dopingowania ludzi ktorzy godnie z pelnym zaangazowaniem oraz pasja zagraja z orzełkiem na piersi.

Martin79

Post autor: Martin79 » 03.03.2012, 03:00

Świetny pomysł ! Weekendowy wypad, w sam raz żeby zahaczyć przy okazji o oba Manchestery.

AmpFutbol

Post autor: AmpFutbol » 07.03.2012, 00:28

Witam,
gdyby ktoś faktycznie chciał się wybrać na ten turniej to zapraszam do kontaktu:
[email protected]

ODPOWIEDZ