STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa.

Post autor: Seth Gecko » 20.11.2011, 13:26

Doskonale wiemy jak mainstreamowe media wpływają na opinie przeciętnych Polaków i zakłamują rzeczywistość pokazując w fałszywym świetle nas patriotów i robiąc z nas faszystów i bandytów. Na szczęście są media które nie boją się pokazywać prawdy, tyle że są słabo promowane i ich informacje trafiają do niewielkiej liczby przeciętnych Polaków. Jak pokazała "arabska wiosna" dzięki portalom społecznościowym można łatwo demaskować fałszywe informacje i docierać do szerokich grup społeczeństwa.

Link do artykułu o arabskiej wiośnie:
[link]

Cele tematu:
Promowanie na portalach społecznościowych informacji o hipokryzji takich mediów jak TVN, Wyborcza... Wszelkie medialne odwracanie uwagi Polaków od istotnych spraw.
Nieudolność rządu i potknięcia partii takich jak PO, Ruch Palikota, Sld...
Informowanie o bezprawnych akcjach policji i służb specjalnych (zazwyczaj tuszowanych).
Promowanie patriotyzmu. Na przykład poprzez informacje o wydarzeniach takich jak rocznica Stanu Wojennego i zachęcanie do jak najliczniejszego przybycia na obchody.
Głoszenie prawdy o lewackich "bohaterach" np. Che.
Zwrócenie uwagi na traktowanie na równi nazizmu i komunizmu jedynie na papierze.

Sposób działania:
Dzięki portalom społecznościowym możemy dotrzeć do szerokiej grupy ludzi. Wymieniamy się w tym temacie istotnymi linkami do artykułów, filmów, zdjęć, wierszyków... Cokolwiek ośmieszającego, pokazującego prawdziwe oblicze antypatriotów i oszustów. Jeśli np. ktoś sfilmuje jak policjant bezprawnie skatuje człowieka, to chcę żeby po paru dniach cała Polska o tym wiedziała, nawet jeśli z początku mainstreamowe media będą udawały że nie ma tematu. Na portalach społecznościowych w swoich profilach i grupach wklejamy takie informacje czy dodajemy zdjęcia do profilu.

Jeżeli ktoś nie ma konta np. na nk czy facebook, to łatwo można założyć. Nie ma potrzeby wklejać własnych zdjęć, posługiwać się prawdziwym nazwiskiem, można też założyć specjalnie email tylko po to, aby się na tych portalach zarejestrować. Nie mówię że da to efekty za dwa dni, ani żeby wklejać po 50 zdjęć codziennie. Wbrew pozorom jeżeli się zjednoczymy, to możemy stopniowo taką akcją sprawić, że jeśli nawet rząd dotrwa do następnych wyborów, to partia u władzy już ich na pewno nie wygra. Trzeba zacząć działać wcześniej, u podstaw, a nie za pięć dwunasta.

Przykładowe zdjęcia i filmiki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=8zDBR-ikjIA
http://www.youtube.com/watch?v=X-BUCmSB ... r_embedded

Czas przejąć inicjatywę i zacząć otwierać ludziom oczy na to co się dzieje w Polsce. Wszelkie sensowne pomysły mile widziane.
Dlaczego temat założyłem w tym dziale? Bo kibice to patrioci.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

iparts.pl
HUGO1910

Re: STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa.

Post autor: HUGO1910 » 20.11.2011, 13:51

Świetny pomysł dziś np oglądałem program publicystyczny w Tewałen i jeden z pismaków Gw mówi że jak Kaczyński mógł nazwać że Niemcy atakowali Polaków że tylko było paru niemców a setki kiboli i faszystówzy z ONR masakra
mam pytanie czy wie ktoś czy można kupić wlepki na temat Gazety wyborczej Tvn itd??

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 20.11.2011, 20:54

http://www.youtube.com/watch?v=xPlCqe6J ... r_embedded
Kalisz przyłapany na kłamstwie. Polecam też inne filmy "ZemstaKwiatkowskiego".

http://www.youtube.com/watch?v=tkLe0RFG ... r_embedded#!
Polska młodzież zneutralizować się nie da - prof. Piotr Jaroszyński. Bardzo dobry filmik o MN, patriotyzmie i lewackim zakłamaniu.

Widzę że na razie prawie nikt się wypowiedział, obawa przed prowokacją? Ale jaką? :)
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

fan_1953

Post autor: fan_1953 » 20.11.2011, 21:54

Już od jakiegoś czasu również zastanawiałem się nad jakimiś formami dojebania tym kłamcom w tvn i innych reżimowych mediach. To bardzo dobra inicjatywa. Nie wiem czy mój pomysł byłby dobry, bo też nie używam facebooka i nie wiem jak to tam wygląda, ale może dałoby radę utworzyć jakąś [link] o jakiejś uszczypliwej nazwie, pamiętamy jak się media osrały kiedy istniała strona "koniec-iti", próby jej zamykania itp. to samo z tym antykomor czy jakoś tak, więc może dałoby się pomyśleć coś w podobnym stylu, gdzie byłyby zdjęcia, opisy wszystkich marnych dziennikarzy czy właścicieli. Wydaje mi się, że takie umieszczenie ich zdjęć na takiej stronie gdzie byłyby wytykane im kłamstwa itd, na pewno by ich zabolało. Ewentualnie rozsyłać to później po tych facebookach itp ... i adres takiej strony chyba łatwiej by było umieścić na jakimś transie i powiesić na płocie podczas meczu, niż jakiś długi link, którego nikt nie zapamięta.

11.11.11

Post autor: 11.11.11 » 21.11.2011, 00:49

Obrazek

Khan

Post autor: Khan » 21.11.2011, 01:14

świetna akcja ale wg mnie zakonczy sie jak obalanie tuska. kazdy pisal pisal a skonczylo sie jak sie skonczylo tutaj bedzie to samo z 100 os zainteresowanych kilka kilkanascie faktycznie bedzie cos robic. a prawda jest przykra, Naród (oczywiscie nie cały) jest zmanipulowany tuskiem i jego mieczem na kaczyzm bez autorytetów innych niczym początkowi komunisci i niektorzy zdrajcy z AK i innych organizacji podziemnych ktorzy poza innej drogi niz uklady z ZSRR nie widzieli. co tu da interenet? niekazdy wchodzi... plakaty wieszac w legalnych miejscach, do ludzi podchodzic, głosic prawde, pokazac im rozmydlic oczy ze to nie przelewki, pokazac naszych bohaterów muszą brać z kogoś przykład , autorytet ,by ludzie zastanawiali sie nad egzystencją swoją , życiem ...

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 21.11.2011, 12:56

Khan pisze:świetna akcja ale wg mnie zakonczy sie jak obalanie tuska. kazdy pisal pisal a skonczylo sie jak sie skonczylo tutaj bedzie to samo z 100 os zainteresowanych kilka kilkanascie faktycznie bedzie cos robic. a prawda jest przykra, Naród (oczywiscie nie cały) jest zmanipulowany tuskiem i jego mieczem na kaczyzm bez autorytetów innych niczym początkowi komunisci i niektorzy zdrajcy z AK i innych organizacji podziemnych ktorzy poza innej drogi niz uklady z ZSRR nie widzieli. co tu da interenet? niekazdy wchodzi... plakaty wieszac w legalnych miejscach, do ludzi podchodzic, głosic prawde, pokazac im rozmydlic oczy ze to nie przelewki, pokazac naszych bohaterów muszą brać z kogoś przykład , autorytet ,by ludzie zastanawiali sie nad egzystencją swoją , życiem ...

Że tak jest to nie znaczy że mamay być bierni chyba nie chcesz przez całe Życie oglądać tych fałszywych gęb??

Khan

Post autor: Khan » 21.11.2011, 16:04

HUGO1910 pisze: Że tak jest to nie znaczy że mamay być bierni chyba nie chcesz przez całe Życie oglądać tych fałszywych gęb??
oczywiscie z tym sie zgodze , ale proponuje inna forma walki , jak pisalem wczesniej wyjscie do ludzi, załozenie ala fundacji, zgromadzenia, zalozenie fundacyjnego konta bankowego, podzielenie zgrupowania na oddzialy ktore w danym miescie rejonie by dzialaly itp. to nie rozmowa na forum.

DrDukeNaJewtubiePL

Post autor: DrDukeNaJewtubiePL » 21.11.2011, 21:00

Zamiast zakladac kolejnej struktury od podstaw, proponuje skontaktowac sie z lokalnymi komorkami NOPu, ONRu, MW, Autonomicznych Nacjonalistow, Niklot, i kilku innych organizacji ktore od dawna ja takie akcje przeprowadzaja.
Takich organizacji jest mnostwo, dzialaja na terenie calego kraju.
Kazdy moze sobie wybrac ktora pod wzgledem pogladow i dzialania mu odpowiada najbardziej.
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 21.11.2011, 23:34

Żeby była jasność. Mój pomysł opiera się na wykorzystaniu internetu. Nie mam zamiaru zakładać żadnych organizacji, struktur bo po co? Całość na zasadzie wolentariatu, kto ma ochotę się przyłączyć i od czasu do czasu wrzucić zdjęcia czy linki na swoje konto na portalu takim jak nk czy facebook, to będzie to robił. Jeśli ktoś nie ma konta, lub nie chce tego robić na swoim koncie, to łatwo może założyć takie konto. Dodać część osób z przyjaciół, część z kont patriotycznych itd. Zachęcać ludzi do uczestnictwa w manifestacjach patriotycznych, obchodach rocznic organizowanych zarówno przez istniejące już organizacje takie jak chociażby ONR czy MW, jak i na przykład kibiców z Poznania czy Warszawy (np. z okazji rocznic powstań).
Mój pomysł wbrew pozorom nie jest nowy, bo znam sporo ludzi, nie związanych w żadnej organizacji, które taką akcję już prowadzą od co najmniej kilku miesięcy. Sam zacząłem w ten sposób działać jakieś 2 miesiące temu, dzięki czemu np. na Marsz Niepodległości udało mi się namówić kilka osób, które by nie poszły gdybym nie wklejał zdjęć i linków na moim koncie. Często kolejne osoby zaczynają się nakręcać, wrzucają linki i zdjęcia patriotyczne, mimo że znam je długo i wcześniej tego nie robiły.
Im więcej ludzi się przyłączy, tym da to lepsze efekty. Dzięki takim akcjom ma się lepszy kontakt z tym co się dzieje z Polską, zaczyna się dostrzegać więcej bulwersujących zachowań, wydarzeń i człowiek się coraz bardziej tym interesuje. Uwierzcie mi na słowo;)

Kolejna porcja:
http://www.youtube.com/watch?v=0WJOJDMZhXg
Wszystkich won!

[link]
"Absolwenci do burdeli, tak Palikot walczy z bezrobociem?"
Fragment: "Bawmy się, prostytuujmy, pijmy i ćpajmy. To jest cały program Palikota - komentuje Internautka Żyrafa."

Premier T. po długim życiu w końcu trafia do przedsionka Raju . A tu wszędzie zegary. Zdziwiony pyta Św. Piotra , o co chodzi ? Ten wyjaśnia - - Widzisz, Donald, te zegary pokazują ile kto w życiu nakłamał - o np. ten , to Matki Teresy -2 sek. po 12-tej ...ten jest JP II - 5 sek. 12-tej i tak dalej... Na to Donald : - No super, a gdzie jest mój ? - Twój ? Twój to robi w hollu za wentylator...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jeszcze jedno, w pierwszym wpisie podałem link do "arabskiej wiosny". Nie mam zamiaru nakłaniać nikogo do zamieszek, działań niezgodnych z prawem. Nie chciałbym żeby takie rzeczy jak np. w Egipcie działy się w Polsce. Mam nadzieję że dzięki takim akcjom coraz więcej Polaków przejrzy na oczy i w następnych wyborach wybierzemy wreszcie polityków, którzy będą działali na korzyść Polski, a nie na jej szkodę. Pozdrawiam.

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 23.11.2011, 18:46

11.11.11

Post autor: 11.11.11 » 23.11.2011, 20:21

o dziennikarzach
Czerwone Dynastie - Hanna Lis cz. 22
[link]
Obrazek

osfp_

Post autor: osfp_ » 23.11.2011, 20:21

SDP: miliony widzów otrzymały 11 listopada fałszywy obraz wydarzeń

Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich uważa, że znaczna część mediów 11 listopada marginalnie relacjonowała lub zignorowała skalę i przebieg warszawskiej manifestacji patriotycznej, budując relacje wokół starć demonstrantów z policją. Zdaniem SDP, miliony widzów otrzymały tego dnia fałszywy obraz wydarzeń.

W przesłanym oświadczeniu SDP napisano, że te starcia "pokazywano i komentowano jednostronnie".

- W relacjach nie uwzględniono ewidentnych błędów służb zabezpieczających ani nie zadawano pytań o możliwość celowego prowokowania i zamieszek. Nie robiono tego także i wtedy, gdy zdjęcia potwierdzające uchybienia organizacyjne i przypadki nasuwające podejrzenia o prowokację były już powszechnie dostępne w internecie - napisano w oświadczeniu SDP, podpisanym przez jego prezesa Krzysztofa Skowrońskiego oraz dwoje wiceprezesów - Agnieszkę Romaszewską-Guzy i Piotra Legutkę.

Władze Stowarzyszenia oceniły, że praktyki "z jakimi mieliśmy do czynienia w ostatnich tygodniach, są głęboko szkodliwe dla dziennikarstwa i całości komunikacji społecznej w naszym kraju", gdyż podważają zaufanie do profesjonalizmu i rzetelności dziennikarzy, wzmacniają negatywne stereotypy i pogłębiają podziały społeczne.

SDP zaznacza, że czas, jaki upłynął od wydarzeń z 11 listopada "pozwala na nabranie dystansu i rzetelną ocenę tego, jak swoją misję wypełniły tego dnia media", a ocena taka jest możliwa "dzięki postawie całej rzeszy dziennikarzy obywatelskich, którzy stworzyli w sieci bogatą dokumentację, przede wszystkim filmową".
Burdy w stolicy 11 listopada »

Z okazji Święta Niepodległości 11 listopada w Warszawie odbył się m.in. wiec "Kolorowa Niepodległa", zorganizowany przez Porozumienie 11 listopada, a także "Marsz Niepodległości", zorganizowany przez Obóz Narodowo-Radykalny i Młodzież Wszechpolską. W wyniku starć demonstrantów z policją zatrzymano 210 osób; 40 funkcjonariuszy zostało lekko rannych. Do szpitali przewieziono 30 osób, które odniosły obrażenia.

W trakcie zamieszek w wielu punktach Warszawy dochodziło do ataków na dziennikarzy, operatorów i fotoreporterów, którzy byli obrzucani kamieniami i petardami. Na pl. Konstytucji, skąd wyruszał "Marsz Niepodległości", oraz na pl. Na Rozdrożu, gdzie marsz się zakończył, zdemolowano kilka samochodów redakcji, podpalono m.in. wóz transmisyjny TVN24. Podczas zamieszek zdewastowano też 14 radiowozów.

ponio
Moderator

Post autor: ponio » 23.11.2011, 20:50

Tutaj macie linka: [link]
Wrzucajcie gdzie się da.Niech ludzie poznają prawdę
Obrazek

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 24.11.2011, 00:39

Jak widzę na YT niektóre wpisy lewaków, to mimo że zdaję sobie sprawę z tego, jak antifa i jej zwolennicy koloryzują, to trudno mi uwierzyć że aż tak można bezczelnie kłamać.
lewak na YT napisał pisze: Broni nie znaleziono żadnej u antify. Niemcy w pace (93osoby) a tym czasem "zdrowy i piękny kwiat" polskiej młodzieży – neo-faszyści i kibole, demolowała miasto (ile?10.000). Trochę dostali w d***, ale mediom na pożarcie rzucono grupkę Niemców, bo to przecież najłatwiej w zakompleksiałej i ksenofobicznej Polsce straszyć Niemcem, co bije. Prosty jak cep przekaz, a jak ślicznie zapada w pamięci. A zdziwieni uczestnicy Marszu pocierają zdziwione oczęta. My i faszyzm? My patrioci! Szkoda, ze deklaracje ideologiczne takie zbieżne.
Plus że antifa była bez sprzętu, zadyma z grupą rekonstrukcyjną była, bo "dziadek" opluł Niemkę, a wcześniej 5 "faszystów" rzuciło się na 100 osób "bezsprzętowej" antify i musiała się antifa bronić.
Jest tyle zdjęć i filmów w internecie, że wszystko widać jak na dłoni, a lewactwo łże w oczy jak przysłowiowe świnie (czy Kalisz, w sumie to jedno i to samo;) ). To staje się cechą charakterystyczną lewaków, im bardziej kłamią, tym zapewne uważają się za bardziej "postępowych";)

[link]
Kolejny fajny artykuł z Nowego Ekranu.
[link]

[link]

szpiegZkrainyDeszczowcow

Post autor: szpiegZkrainyDeszczowcow » 24.11.2011, 08:31

ponio pisze:Tutaj macie linka: [link]
Wrzucajcie gdzie się da.Niech ludzie poznają prawdę
ten artykuł też zmanipulowany:
- zdjecie na poczatku - stoja typy z racami, flagami , spiewaja a podpis pod zdjeciem"zamieszki na pl. na rozdrozu"...

-dwa duze odnosniki do filmikow - oczywiscie llink do zamieszek i starc na pl. konstytucji,

- odnosnika do filmu z marszem - brak

- 2 ostatnie akapity - a oni swoje

jak dla mnie przekaz jaki idzie do czytelnika mniej rozgarnietego jest taki - opinia sdp jakas tam jest, no dobra przeszedl ten marsz , trzeba przyznac ale najawazniejsze ,ze tam byly bandziory faszysty i zamieszki

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 24.11.2011, 09:36

Bardzo dobra inicjatywa, warta propagowania również na forach klubowych.

Jest nas wielu i przy odrobinie chęci efekt powinien być więcej jak zadowalający.

Jakieś dwa dni temu na portalu Szechtera pojawił sie kolejny tendencyjny artykuł - tym razem chodziło o listy otwarte "znanych" w obronie krytyki politycznej. Jak przeglądałem komentarze pod artykułem to nie wierzyłem własnym oczom, że to ten portal. Około 80 % wpisów opowiadało się za słuszną opcją i w dodatku zdecydowana większość trzymala poziom. Brawo !

W kraju zakłamania, ośmieszania, degrengolady systemu, propagowania wartości antypatriotycznych jest to nasz obowiązek.
[link]

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 27.11.2011, 23:56

http://www.youtube.com/watch?v=iHil7koB ... ideo_title
Tadek Firma Solo-Żołnierze Wyklęci(prod.Damnbeatz)

[link]
Bartosz Kędzierski: Kibole – ostatni bastion normalności

[link]
Fronda i Krytyka Polityczna na garnuszku reżimu

http://www.youtube.com/watch?v=GWwE4ER9 ... re=feedbul
MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI - iDar0S

[link]
12.12 (poniedziałek) 20.00 Pl. Konstytucji Warszawa - obchody Dnia Pamięci Narodowej

Te linki warto przekazywać dalej.

11.11.11

Post autor: 11.11.11 » 28.11.2011, 00:57

Seth Gecko pisze:http://www.youtube.com/watch?v=iHil7koB ... ideo_title
Tadek Firma Solo-Żołnierze Wyklęci(prod.Damnbeatz)

[link]
Bartosz Kędzierski: Kibole – ostatni bastion normalności

[link]
Fronda i Krytyka Polityczna na garnuszku reżimu

http://www.youtube.com/watch?v=GWwE4ER9 ... re=feedbul
MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI - iDar0S

[link]
12.12 (poniedziałek) 20.00 Pl. Konstytucji Warszawa - obchody Dnia Pamięci Narodowej

Te linki warto przekazywać dalej.
http://www.youtube.com/watch?v=Lhaqp8HsNAw
[link]
Obrazek

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 30.11.2011, 09:41

Wydaje mi się, że dobra inicjatywą jest akcja nabijania wyświetleń i gosów na tak pod własciwymi filmami na Youtubie tak by trafiały na pierwszą stronę, dobre wypromowanie jakiegoś ciekawego filmu sprawi, że wiecej ludzi go otworzy i jeszcze podbije pozycje. Youtube to silna propagandowo opcja bo codziennie odwiedza go multum ludzi
[link]

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 01.12.2011, 00:11

Pomysł z promowaniem niektórych filmów na YT moim zdaniem jest dobry. Wrzucajcie ciekawe linki i jazda.
[link]
Zamiast debaty - kompromitacja uczelni ("dzięki" wybiórczej)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XxWp80XG78#
Szokujące słowa Wałęsy
[link]

[link]

[link]

Bzyk - halo panienko (o wybiórczej antykibolskiej krucjacie itp.)
http://www.youtube.com/watch?v=ZIDUO0Kbt_w

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 04.12.2011, 01:57

Bardzo mądra zwrotka z kawałku Honor Ojczyzna
TADEK FIRMA:
Każda zagraniczna szycha może polaków obrazić
żaden z was się nie odezwie, bo boicie się narazić
mieliście zdrajcy służyć nie im tylko nam
niech rozliczą was na wejściu do piekielnych bram
w waszych sercach lewizna nie honor i ojczyzna
chociaż żaden z was do tego nigdy się nie przyzna
sprzedajecie polski biznes po cichu i po trochu
żeby była sprawiedliwość ludzie siedzą za gram prochu
a prawdziwe zło w limuzynach i pałacach
doją własny kraj bez moralnego kaca
dług polski na świecie rośnie, a dochód się kurczy
daliśmy się oszukać rozumiecie to już czy
po ich praniu mózgu wielu z was dalej błądzi
straszyli kaczorem by mógł donald nami rządzić
gdy słyszę jak kłamiecie w szkiełku wy jebane szuje
mam szczęście w nieszczęściu bo tego nie kupuje.
------------------------------------------------------
POZDROWIENIA DLA TYCH CO NIE ZWĄTPILI I WALCZĄ O POLSKĘ
NIECH ŻYJE POLSKA!!

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 04.12.2011, 02:22

ILUMINATI TELEFON DO RADIA MARYJA

[link]

DrDukeNaJewtubiePL

Post autor: DrDukeNaJewtubiePL » 04.12.2011, 06:01

Obrazek

[link]
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 04.12.2011, 22:45

http://www.youtube.com/watch?v=voLAKVoI ... r_embedded
Hemp Gru - Zapomniani Bohaterowie ft. Bas Tajpan (MUSIC VIDEO) iDar0s
[link]
OBCIACH ROKU 2011
[link]
Obchody w Bydgoszczy.
[link]
Skarga do KRRiT na relacje mediów z 11 listopada

Mam dużo bardzo dobrych zdjęć o wiadomej tematyce, postaram się w najbliższych dniach wrzucić na serwer i podam link.

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 05.12.2011, 00:09

Zaciekawila mnie tematyk Hemp Gru ogolem slucham ich dlugo i goscie chodza na pielgrzymki katolickie czyli powininni mówić coś o Jezusie w swoich tekstach tak mysle
a oni maja koszulki z ze znanymi znakami masoneri podam klka linków

[link] - piramidy odwrocone

[link]

znak sekty w ktorej byl bush

[link]
oficjalne logo masonerii wszedzie to znajdziecie co to znaczy

ich ziomica czyli Kala NON ma firme iluminatic wear
http://pl-pl.facebook.com/ILLUMINATIwear

mnie to ogolnie zszokowalo a co Wy o tym myslicie prosze o powazne odpowiedzi pozdrro

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 06.12.2011, 01:07

[link]

na zdjęciu widać kawałek na prawej ręce zasłonięty w duzej czesci przez mikrofon
trojkat z okiem(znak masonerii)((nieskonczona budowa)) wilku nawija niby ze jest chrzescijanienem ale jakby dluzej poszukac i przenalizowac jego zasady duchowe to zostaje tylko JLB jednosc lojalnosc braterstwo jeden Bóg wielki architekt wszechswiata tlo szaty graficznej hempszopu mowi sao za siebie i blon z trojkatem przy oku

nie dajcie sie zwiesc pozdro sam ich dlugo sluchalem

GangBang

Post autor: GangBang » 06.12.2011, 12:11

dzięki, ustrzegłeś mnie przed zagładą...
1947

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 09.12.2011, 19:03

Donald Tusk potwierdził na szczycie UE, że chce odgrywać rolę Toudiego przy żelaznej Angeli, co ostatnio zapowiadał Sikorski (tak, ten sam Sikorski, który porównywał w 2006 roku niemiecko-rosyjski projekt Nordstream do paktu Ribentrop-Mołotow; poglądy geopolityczne tego faceta są mniej pewne niż płeć Ryszarda Anny Grodzkiej/ego). Dodatkowo, Tusek, jako hojny pan, dorzuci się z polskiego budżetu do kasy dla euro-bankrutów. Wg różnych wyliczeń jakieś 7mld czyli 3 tyś. zł od każdego z nas. Premierowi-lokajowi i jego ekipie pozostaje życzyć losu Toudiego, zgłaszającego się na "ochotnika":

http://www.youtube.com/watch?v=4LDHyF2_RC0

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 09.12.2011, 19:07

Rafał Ziemkiewicz: IDĄ CIĘŻKIE CZASY I BOLESNE CIĘCIA
Nie zmieniam zdania: Polacy dali się nabrać. Uwierzyli, że oddanie wszystkich głównych ośrodków władzy jednej partii otworzy wreszcie drogę do przełamania polskiej niemożności, do naprawy i unowocześnienia państwa. Tymczasem jest odwrotnie...
Z zaciskającej się pętli długów wyjść możemy tylko poprzez bolesne cięcia...
Niezadowolenie swych wyborców PO spróbuje skierować przeciw rolnikom, bo nie płacą podatków i ZUS, starszym ludziom, Kościołowi, itd...

[link]

Khan

Post autor: Khan » 10.12.2011, 10:13

dalej róbcie swoje śmieszne nie dajace żadnych rezultatów akcje,ale potem nie miejcie pretensji do nikogo że ludzie dalej za PO i za "wielkim wodzem tuskiem" są... tylko do siebie...

HUGO1910

Post autor: HUGO1910 » 10.12.2011, 17:29

Khan pisze:dalej róbcie swoje śmieszne nie dajace żadnych rezultatów akcje,ale potem nie miejcie pretensji do nikogo że ludzie dalej za PO i za "wielkim wodzem tuskiem" są... tylko do siebie...
to może Ty Nas oświecisz nie śmiesznymi akcjami dającymi rezultaty czekamy na pomysły bo wiesz kto najwięcej komentuje ?? widocznie NIE ten co nic nie robi..........
ja na marginesie nie mam pretensji spodziewałem się takiego wyniku ale trzeba ludzią uświadmiać pewne fakty chyba że chcesz mieć rządy na przemian PO SLD PALIKOT
pozdrawiam:)

Khan

Post autor: Khan » 14.12.2011, 11:49

pisalem na poczatku, wyjsc do ludzi .... pozdrawiam

11.11.11

Post autor: 11.11.11 » 14.12.2011, 14:47

NIE WIEM CZY TUTAJ CZY DO HYDEPARK powinienem to wrzucić http://www.youtube.com/watch?v=QY6UMiwgrt4
Obrazek

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 14.12.2011, 22:24

Khan jedno nie wyklucza drugiego. Propagowanie przez internet patriotyzmu i pokazywanie ludziom obłudy rządzących, nie oznacza żeby to robić tylko i wyłącznie w ten sposób. Zresztą pisałem wcześniej o nagłaśnianiu patriotycznych manifestacji, obchodów rocznic takich jak m.in. rocznica stanu wojennego. Po to żeby zachęcić jak najwięcej ludzi do udziału w takich uroczystościach. Sam internet ma duże plusy, bo można szybko dotrzeć do sporej grupy ludzi z informacją. Wystarczy wkleić sensowny link na "śledziku" (nk) czy "tablicy" (facebook) ewentualnie zdjęcie do galerii. Nie trzeba biegać z ulotkami po klatkach, no i jest to praktycznie za darmo. W kilka chwil można przekazać jakąś wiadomość, którą dostanie i osoba z południa Polski i z północy naszego kraju. Co w realu jest niemożliwe. Głos każdego wyborcy bez względu na to, czy został przekonany że dana partia jest wyjątkowo zła przez internet, czy też w tradycyjny sposób będzie się liczył tak samo. W temacie:
Wydobycie gazu łupkowego jest szkodliwe dla środowiska - taką kampanię medialną od ponad roku prowadzą firmy public relations związane z rosyjskim Gazpromem. W tym samym czasie firmy związane z Rosją starają się skupić jak najwięcej praw do złóż tego surowca w Europie, w szczególności w Polsce. Stawką jest niezależność energetyczna - nie tylko naszego kraju, ale całej Europy.
[link]
Takie artykuły jak ten o gazie łupkowym trzeba nagłaśniać. Polska ma niepowtarzalną szansę uniezależnić się pod każdym względem od Rosji, a przy okazji popsuć jej szyki. Ruscy przy wykorzystaniu komisji UE i naszej "elity" już kombinują jak przejąć koncesje, albo zabronić nam wydobycia gazu!!!

Link do 300 zdjęć anty PO, SLD, Palikot. Także patriotycznych. Gorąco polecam do ściągnięcia i wykorzystywania.
File name: 12 2011.zip File size:

18.14 MB

Khan

Post autor: Khan » 15.12.2011, 13:23

Seth Gecko pisze:Khan jedno nie wyklucza drugiego. Propagowanie przez internet patriotyzmu i pokazywanie ludziom obłudy rządzących, nie oznacza żeby to robić tylko i wyłącznie w ten sposób. Zresztą pisałem wcześniej o nagłaśnianiu patriotycznych manifestacji, obchodów rocznic takich jak m.in. rocznica stanu wojennego. Po to żeby zachęcić jak najwięcej ludzi do udziału w takich uroczystościach. Sam internet ma duże plusy, bo można szybko dotrzeć do sporej grupy ludzi z informacją. Wystarczy wkleić sensowny link na "śledziku" (nk) czy "tablicy" (facebook) ewentualnie zdjęcie do galerii. Nie trzeba biegać z ulotkami po klatkach, no i jest to praktycznie za darmo. W kilka chwil można przekazać jakąś wiadomość, którą dostanie i osoba z południa Polski i z północy naszego kraju. Co w realu jest niemożliwe. Głos każdego wyborcy bez względu na to, czy został przekonany że dana partia jest wyjątkowo zła przez internet, czy też w tradycyjny sposób będzie się liczył tak samo. W temacie:
Wydobycie gazu łupkowego jest szkodliwe dla środowiska - taką kampanię medialną od ponad roku prowadzą firmy public relations związane z rosyjskim Gazpromem. W tym samym czasie firmy związane z Rosją starają się skupić jak najwięcej praw do złóż tego surowca w Europie, w szczególności w Polsce. Stawką jest niezależność energetyczna - nie tylko naszego kraju, ale całej Europy.
[link]
Takie artykuły jak ten o gazie łupkowym trzeba nagłaśniać. Polska ma niepowtarzalną szansę uniezależnić się pod każdym względem od Rosji, a przy okazji popsuć jej szyki. Ruscy przy wykorzystaniu komisji UE i naszej "elity" już kombinują jak przejąć koncesje, albo zabronić nam wydobycia gazu!!!

Link do 300 zdjęć anty PO, SLD, Palikot. Także patriotycznych. Gorąco polecam do ściągnięcia i wykorzystywania.
File name: 12 2011.zip File size:

18.14 MB
Tak zgodze sie ze wszystkim. chodzi mi o to by ludzie to poczuli by drgnęło w nich. drgnął w nich duch patriotyzmu, zaczęli myslec samodzielnie nie za pomocą TVN. cóż z tego ze przeczyta w necie jak o 1930 czy 19 włączy fakt i znowu to samo... że wspólnie możemy dużo osiągnąc by nie uważali kiboli za wrogów tylko za Patriotów a My byśmy ich Patriotyzmem zarażali bo rząd tego sie boi własnie nie chce dopuscic do obudzenia w Polakach ich wartosci to jest dla nich zagrozenie. Lepiej manipulowac głupim który nie ma dla siebie żadnej własnej wartosci i dumy boi sie o prace przez prywatyzacje tego chcial tusk, o kazdy dzien wiec woli siedziec cicho i nic nie mówić, nie stanowia zagrozenia dla kraju doskonale zdają sobie z tego sprawe. a wszelkich Patriotów którzy przeciwstawiaja mu się (Kibice,Kaczyński,SP) "dobijają" są dla niego jak wirus zamkniety w tubce a My powinnismy zarażac wiec najpierw trzeba rozstrzaskac tubke. wtedy bedzie szum a potem zarazac... Lepiej jak np. w tramwaju czy w busie naklei sie 2-3 ulotki. na rynku z megafonem z banerem przemawiac do ludzi żeby to słyszeli a jesli dobrze sie orientuje do 15 ludzi to nie jest zgromadzenie typu manifestacja. i nie trzeba informować odpowiednich urzędów. tak to widze oczwiscie szanuje tą forme również. Pozdrawiam

19SWA23

Post autor: 19SWA23 » 19.12.2011, 11:04

http://www.youtube.com/watch?v=4JWNy6GK ... re=related

Niesiołowski konfident nie wiem czy było, wrzucam bo ciekawe Elżbieta Królikowska czyta zeznania.
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow

idegracwpilke

Post autor: idegracwpilke » 20.12.2011, 15:08

HUGO1910 pisze:[link]

na zdjęciu widać kawałek na prawej ręce zasłonięty w duzej czesci przez mikrofon
trojkat z okiem(znak masonerii)((nieskonczona budowa)) wilku nawija niby ze jest chrzescijanienem ale jakby dluzej poszukac i przenalizowac jego zasady duchowe to zostaje tylko JLB jednosc lojalnosc braterstwo jeden Bóg wielki architekt wszechswiata tlo szaty graficznej hempszopu mowi sao za siebie i blon z trojkatem przy oku

nie dajcie sie zwiesc pozdro sam ich dlugo sluchalem
Napisałem niedawno do nich na YT, czemu Wilku ma wydziarane wszechwidzące oko, czemu Bilon pokazuje piramidę na kanale dilltv na YT, oraz o ciuchach i o Kali NON. Odpisali mi, tak jakby myśleli że mam IQ <40.
Cytuję:
"to jest lornetka na kanale
nie ma tu co rozkminiac ziom
kazdy robi swoje
pozdrawiamy
btw. hip hop non stop shoot out z nyc
ekipa diiltv dg"

Niech każdy wejdzie sobie na http://www.youtube.com/user/diiltv i zobaczy czy Bilon pokazuje lornetkę... ŻE-NA-DA.
Obrazek

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 20.12.2011, 16:11

idegracwpilke pisze:Niech każdy wejdzie sobie na http://www.youtube.com/user/diiltv i zobaczy czy Bilon pokazuje lornetkę... ŻE-NA-DA.
A ja ci powiem tak. Wielki czarny ch. w morde każdemu kto słucha lub identifikuje się z białymi ścierwami propagującymi murzyńskie rytmy czyli hip hop.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

ODPOWIEDZ