Komentarze 20-23 kwietnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 20-23 kwietnia
Ekstraklasa
Cracovia - Zagłębie Lubin 21 kwietnia, 17:45
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze 20 kwietnia, 20:00
Korona Kielce - Ruch Chorzów 23 kwietnia, 14:45
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa 23 kwietnia, 16:45
Lech Poznań - GKS Bełchatów 23 kwietnia, 19:15
Polonia Warszawa - Arka Gdynia 23 kwietnia, 19:15
Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 21 kwietnia, 20:00
Widzew Łódź - Polonia Bytom 23 kwietnia, 17:00
I Liga
Piast Gliwice 1-1 Sandecja Nowy Sącz 20 kwietnia, 17:30
Dolcan Ząbki - Warta Poznań 22 kwietnia, 16:00
Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 23 kwietnia, 18:00
Flota Świnoujście - Podbeskidzie Bielsko-Biała 22 kwietnia, 16:30
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - MKS Kluczbork 23 kwietnia, 14:00
Łódzki KS - Stilon Gorzów Wielkopolski 21 kwietnia, 19:00
GKS Katowice - Ruch Radzionków 23 kwietnia, 18:00
Odra Wodzisław Śląski - Kolejarz Stróże 23 kwietnia, 16:00
LKS Nieciecza - Górnik Polkowice 23 kwietnia, 11:30
II Liga wschodnia
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Wigry Suwałki 23 kwietnia, 15:00
Wisła Płock - Olimpia Elbląg 23 kwietnia, 14:30
Okocimski KS Brzesko - Stomil Olsztyn 23 kwietnia, 13:00
Znicz Pruszków - Stal Stalowa Wola 22 kwietnia, 19:00
Stal Rzeszów - Resovia 23 kwietnia, 11:00
Jeziorak Iława - GLKS Nadarzyn 23 kwietnia, 16:00
Ruch Wysokie Mazowieckie - Motor Lublin 22 kwietnia, 15:30
OKS Otwock - Sokół Sokółka 21 kwietnia, 16:00
Pelikan Łowicz - Puszcza Niepołomice 23 kwietnia, 14:00
II Liga zachodnia
Bałtyk Gdynia - Górnik Wałbrzych 21 kwietnia, 17:30
Polonia Nowy Tomyśl - Elana Toruń 23 kwietnia, 12:00
Raków Częstochowa - Zawisza Bydgoszcz 23 kwietnia, 17:00
GKS Tychy - Nielba Wągrowiec 23 kwietnia, 17:00
Miedź Legnica - Polonia Słubice
Czarni Żagań - Jarota Jarocin 21 kwietnia, 19:00
Tur Turek - Zagłębie Sosnowiec 23 kwietnia, 16:00
Lechia Zielona Góra - Ruch Zdzieszowice 23 kwietnia, 16:00
Olimpia Grudziądz - Chojniczanka Chojnice 23 kwietnia, 17:00
Cracovia - Zagłębie Lubin 21 kwietnia, 17:45
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze 20 kwietnia, 20:00
Korona Kielce - Ruch Chorzów 23 kwietnia, 14:45
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa 23 kwietnia, 16:45
Lech Poznań - GKS Bełchatów 23 kwietnia, 19:15
Polonia Warszawa - Arka Gdynia 23 kwietnia, 19:15
Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 21 kwietnia, 20:00
Widzew Łódź - Polonia Bytom 23 kwietnia, 17:00
I Liga
Piast Gliwice 1-1 Sandecja Nowy Sącz 20 kwietnia, 17:30
Dolcan Ząbki - Warta Poznań 22 kwietnia, 16:00
Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 23 kwietnia, 18:00
Flota Świnoujście - Podbeskidzie Bielsko-Biała 22 kwietnia, 16:30
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - MKS Kluczbork 23 kwietnia, 14:00
GKS Katowice - Ruch Radzionków 23 kwietnia, 18:00
Odra Wodzisław Śląski - Kolejarz Stróże 23 kwietnia, 16:00
LKS Nieciecza - Górnik Polkowice 23 kwietnia, 11:30
II Liga wschodnia
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Wigry Suwałki 23 kwietnia, 15:00
Wisła Płock - Olimpia Elbląg 23 kwietnia, 14:30
Okocimski KS Brzesko - Stomil Olsztyn 23 kwietnia, 13:00
Znicz Pruszków - Stal Stalowa Wola 22 kwietnia, 19:00
Stal Rzeszów - Resovia 23 kwietnia, 11:00
Jeziorak Iława - GLKS Nadarzyn 23 kwietnia, 16:00
Ruch Wysokie Mazowieckie - Motor Lublin 22 kwietnia, 15:30
OKS Otwock - Sokół Sokółka 21 kwietnia, 16:00
Pelikan Łowicz - Puszcza Niepołomice 23 kwietnia, 14:00
II Liga zachodnia
Bałtyk Gdynia - Górnik Wałbrzych 21 kwietnia, 17:30
Polonia Nowy Tomyśl - Elana Toruń 23 kwietnia, 12:00
Raków Częstochowa - Zawisza Bydgoszcz 23 kwietnia, 17:00
GKS Tychy - Nielba Wągrowiec 23 kwietnia, 17:00
Miedź Legnica - Polonia Słubice
Czarni Żagań - Jarota Jarocin 21 kwietnia, 19:00
Tur Turek - Zagłębie Sosnowiec 23 kwietnia, 16:00
Lechia Zielona Góra - Ruch Zdzieszowice 23 kwietnia, 16:00
Olimpia Grudziądz - Chojniczanka Chojnice 23 kwietnia, 17:00

-
-
Re: Komentarze 20-23 kwietnia
Podobno Stilon oddaje walkowera i nawet nie jedzie do Łodzi. Mecz się nie odbędzie.
Może ktoś potwierdzić.
Podobno Stilon oddaje walkowera i nawet nie jedzie do Łodzi. Mecz się nie odbędzie.
Może ktoś potwierdzić.
-
[link]Ipulator pisze:Łódzki KS - Stilon Gorzów Wielkopolski 21 kwietnia, 19:00
Może ktoś potwierdzić.
-
Legia Warszawa: zakaz udziału zorganizowanej grupy kibiców w czterech wyjazdowych meczach ekstraklasy, kara finansowa o wysokości 10 000 zł za zachowanie kibiców: wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych, [link] , rzucanie nimi w kierunku sektorów zajmowanych przez kibiców gospodarzy spalenie koszulki drużyny gospodarzy i wzniecenie pożaru, wywieszenie transparentów niezwiązanych z zawodami - wszystkie opisane sankcje są wynikiem meczu Lech - Legia.
Wyjazd do Gdańska odwołany??
Wyjazd do Gdańska odwołany??
-
-
Odwołany, jadą do Płocka razem z Olimpią.
-
-
Około 100 osób, w tym 30 od nas.
-
Z forum Baltyku :-)
Baltyk - Gornik Walbrzych
[link]#
:)
Baltyk - Gornik Walbrzych
Kacperek pisze:bez komentarza brawo dla tych co podjeli owe deccyzje....... Qurwa parodia...
martim6 pisze:Paranoja jakaś. Nie tak miało k**** być
Salma pisze:Kto tam był, to chyba nie mógł uwierzyć. Jak widziałam nasze puste trybuny i tą hołotę pod stadionem to nie docierało do mnie, że doszło do czegoś takiego... Masakra!
OldFAN pisze:pięknie ku..a pięknie :evil: :evil: :evil: :( własnie wrocilem i powiem jedno-bezradność i niedowierzanie :(
mimo pisze:"dobra" akjca, ta runda dla nich. Ale pojedynek trwa nadal. Jezeli Baltyk jako klub, tego nie wykorzysta, to naprawde nie wiem, jak ten klub chce na nogi stanac. Trzeba teraz porzadna akcje propagandowa ruszyc. Nie kibole tylko KLUB, zaczynaja od pzpn, duzy rozglos przez media itp. Bo w zyciu liczy sie tylko jedno, z porazek jako zwyciezca wyjsc.
filip80 pisze:Też właśnie wróciłem, czegoś takiego się nie spodziewałem. Można było to przewidzieć gdzie ochrona, gdzie policja? miałem bilet a wejść nie mogłem!
SH pisze:Dodam jeszcze, jaką k****ą trzeba być aby do takiego celu wykorzystywać symbole narodowe.
mimo pisze:oto mi chodzi, jak nie damy im rady fizycznie trzeba ich innaczej zgnoic.Można było to przewidzieć gdzie ochrona, gdzie policja? miałem bilet a wejść nie mogłem!
Kwas BG1930 pisze: Ja również wróciłem i powiem wam szczerze że nigdy w swojej prawie 20-letniej przygodzie z Bałtykiem nie doznałem takiego upokorzenia i wstydu (nawet jak nas śledzie z Polonią B. wyganiali ze stadionu).... A winni tej sytuacji z dzisiaj jesteśmy My wszyscy..... I proszę was nie rozpierdalajcie mnie gadkami gdzie milicjia i ochraniacze bo to jeszcze bardziej nas dyskredytuje w oczach innych.....
o@ pisze:Też właśnie wróciłem nie ma nawet nastroju by się rozpisywać...
OldFAN pisze:[link]
mimo pisze:
i dobrze tak. mam nadzieje , ze ten dzien porazki wiele ludziom w koncu oczy otworzy i sie sami zastanowia, komu po co oni sponsoruja i na co pieniadze daja. Ciekawi mnie jeszcze czy prezydent miata Gdyni dalej bedzie zapraszal na ich mecze???
Seaman pisze:
mimo rue!!! blokujemy ten temat. dobry numer wywinęli, my na swój mecz nie byliśmy wpuszczani, po ptakach. przestańcie się mazać do chu.ja!!!
zdjecie calej trybunynetwork78 pisze:Skandal i tyle. Zero organizacji dla zwykłych widzów, dla ojców i matek z dziećmi. Człowiek tyle lat chodzi na mecze i niczego się nie nauczyliśmy. Stałych normalnych i spokojnych" naszych kibiców" ilu było - ja się pytam? 10-15 osób. A gdzie Ci wszyscy co tak ładnie śpiewają na meczach, co cwaniakują w grupie, co nawołują do kibicowania.
Śledzie poznali, że jestem z biało-niebieskiej rodziny, jeden powiedział mi nawet do najbliższego spotkania... Zdjęcia porobili... ale co.
Czy ja miałem powód ku temu by nie wejść na stadion? Nikomu nic nie zawiniłem, nic nie zrobiłem, siedzę neutralnie na każdym meczu, wewnątrz czuję że jestem bo to mój obowiązek. Przychodzę na mecze bo lubię piłkę nożną a nie po to by się napinać i napierniczać. Widziałem, że wszyscy patrzą na mnie, że w ich oczach "jestem inny". Ale udało mi się wejść i pobyć z drużyną. Dla bezpieczeństwa zwykłych widzów z rodzinami NIE ZROBIONO NIC !!! Przykre
[link]#
:)
-
Bałtyk przegrał z Górnikiem 0:1 (0:1). Pechowo i nie tylko dlatego, że po samobójczej bramce Pawła Króla w doliczonym czasie I połowy (wcześniej gości z Wałbrzycha dwukrotnie ratowała poprzeczka), ale dziś gra piłkarzy i wynik zostały zepchnięte na margines przez bandę chuliganów mieniących się kibicami Arki.
Chuligani zablokowali dostęp do Narodowego Stadionu Rugby, toczyli walkę ze zwartymi oddziałami Policji. Wbrew słowom premiera Donalda Tuska zapowiadającego bezkompromisową walkę z bandytyzmem, na oczach policjantów, osób zgromadzonych na stadionie na oczach 11-letnich piłkarzy akurat rozgrywających mecz ligowy na sąsiednim boisku, chuligani przepychali i lżyli kibiców Bałtyku pragnących obejrzeć mecz piłkarski. Z tego powodu większość posiadaczy karnetów oraz biletów nabytych w przedsprzedaży nie mogła dostać się na trybuny. Także dziennikarze. Kamery monitoringu rejestrowały jak mocni w tłumie chuligani atakowali mężczyzn w wieku emerytalnym i kobiety z małymi dziećmi! To wszystko działo się w centrum miasta. W biały dzień. Bandyci krzyczący "Arka Gdynia" blokowali dostęp do bram NSR nawet Włodzimierzowi Żemojtelowi...
Zarząd SKS Bałtyk podejmie wszelkie możliwe kroki, w tym prawne, aby inspiratorzy zamieszek ponieśli konsekwencje.
Chuligani zablokowali dostęp do Narodowego Stadionu Rugby, toczyli walkę ze zwartymi oddziałami Policji. Wbrew słowom premiera Donalda Tuska zapowiadającego bezkompromisową walkę z bandytyzmem, na oczach policjantów, osób zgromadzonych na stadionie na oczach 11-letnich piłkarzy akurat rozgrywających mecz ligowy na sąsiednim boisku, chuligani przepychali i lżyli kibiców Bałtyku pragnących obejrzeć mecz piłkarski. Z tego powodu większość posiadaczy karnetów oraz biletów nabytych w przedsprzedaży nie mogła dostać się na trybuny. Także dziennikarze. Kamery monitoringu rejestrowały jak mocni w tłumie chuligani atakowali mężczyzn w wieku emerytalnym i kobiety z małymi dziećmi! To wszystko działo się w centrum miasta. W biały dzień. Bandyci krzyczący "Arka Gdynia" blokowali dostęp do bram NSR nawet Włodzimierzowi Żemojtelowi...
Zarząd SKS Bałtyk podejmie wszelkie możliwe kroki, w tym prawne, aby inspiratorzy zamieszek ponieśli konsekwencje.
[link]
Zapraszamy!
Zapraszamy!
-
Kto napisał te brednie? nikt nikogo nie atakował.
-
Dodam tylko od siebie, że kibice z Bałtyku, którzy potracili barwy pod stadionem, w pośpiechu biegły do policji w celu wskazania osób które ich wykroiły.
Jak widać kibice tego klubu już na stałe wprowadzili współprace z policją
Jak widać kibice tego klubu już na stałe wprowadzili współprace z policją
My nie prowadzimy zbędnej dyskusji...
-
Na stadionie przed naszym przyjściem było z 2-3, ale telefony im się aż paliły od informowania kolegów po szalu co się kroi pod stadionem. Kumatych żadnych nie stwierdzono, jeden tylko ananas podjechał do naszej grupki , i poinformował nas ,że "śledzie się zbliżają" , miał na myśli naszą grupę główną :) Ulotnił się tak szybko , jak podjechał :) Żaden emeryt czy kobieta z dzieckiem nie zostali uderzeni.
-
Pan "arkaida" ma pretensje,że ktoś zgłosił kradzież na policję,a za chwilę pisze pan "ArkaToMy:,z którego relacji wynika,że "Kumatych żadnych nie stwierdzono". Więc macie panowie odpowiedź dlaczego ktoś na psiarni zgłaszał. Z waszymi piknikami byłoby to samo i tyle.
Akcja super,ale nie dziwcie się zachowaniu takich ludzi.Zawsze tak było,jest i będzie.Tak trudno to zrozumieć,że ich animozje nie interesują? Oni nie mają wpojonych naszych zasad! To nie ich świat!
Akcja super,ale nie dziwcie się zachowaniu takich ludzi.Zawsze tak było,jest i będzie.Tak trudno to zrozumieć,że ich animozje nie interesują? Oni nie mają wpojonych naszych zasad! To nie ich świat!
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
To niech w domu siedza;) Plus dla Arki, zeby tylko teraz zatrzymaniami sie nie skonczylo. Jak widac, rozne sa sposoby aby lokalnemu utrudnic zycie:)
j**** homopropagande
-
Będzie bardzo ciekawie - to znaczy zawrócą gości, albo nie wypuszczą z miasteczka.klamka pisze:Bardzo ciekawie zapowiadaja sie derby pld Wielkopolski pomiedzy Ostrovią a KKS-em Kalisz(5 liga!).Z obawy o bezpieczenstwo klub Ostrovia jak i miasto uznal ten mecz jako mecz podwyzszonego ryzyka i wejdzie tylko 199 kibicow.Z tego co wiem i w Ostrowie i w Kaliszu od miesiaca trwa wielka mobilizacja w miescie a na mecz pod stadion przybedzie dosc spora grupa kibicow KKS-U Kalisz wiec bedzie ciekawie...
Chyba, że zapomiałeś dodać słowa "gości" po tekście pogrubionym.
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.
Wrocław - stolica Śląska

Wrocław - stolica Śląska

-
-
Wielki plus dla Arkowców, wiernych kibiców Adama Małysza:)
-
No,no co koleika to walka o swoje tereny: w ubieglym tygodniu Gorzów,teraz Gdynia. A wogole to po ch**j piszecie tutaj o tych emerytach i matkach z dziecmi,jak wiadomo ze wyborcza tylko czeka na takie sytuacje i tylko szuka takich wpisow zeby pozniej dzieki nim oczernic polowe Polskich kibicow.
-
Ile kibiców samego Górnika w Gdyni?
-
Do HFA:
Po co wklejasz z ogólnego forum Bałtyku wszystkie komentarze ? Lepiej Ci z tym?
Wiadomo że na takie forum zalogowani są różnego rodzaju kibice - nawet Ci w kapciach ;)
Plus dla Arki za pomysł i akcje.
Myślę że rozpisywanie się jak byłaby to zadyma stulecia nie jest normalne.
Oficjalna relacja na pewno niedługo sie pojawi . Ja od siebie mogę napisać tylko tyle że grupa z która byłem i nie dostała sie na stadion NRS po logicznym przekalkulowaniu ( żadnych szans ) zrekompensowała sobie porażkę polowaniem wracających grupek kibiców Arki.
Po co wklejasz z ogólnego forum Bałtyku wszystkie komentarze ? Lepiej Ci z tym?
Wiadomo że na takie forum zalogowani są różnego rodzaju kibice - nawet Ci w kapciach ;)
Plus dla Arki za pomysł i akcje.
Myślę że rozpisywanie się jak byłaby to zadyma stulecia nie jest normalne.
Oficjalna relacja na pewno niedługo sie pojawi . Ja od siebie mogę napisać tylko tyle że grupa z która byłem i nie dostała sie na stadion NRS po logicznym przekalkulowaniu ( żadnych szans ) zrekompensowała sobie porażkę polowaniem wracających grupek kibiców Arki.
-
-
Derby bez kibiców ResoviiPatriota_ZS pisze:Dobra akcja Arki
ile Resovia dostała biletów ??
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
-
Ciekawe czy znajdą się jeszcze te osoby co na tym forum pisały że Bałtyk to już prawie druga siła trójmiasta;)
Może przeoczyłem ale ... jaka liczba Wisły?Jeśli da się to policzyć przy takich meczach.
Może przeoczyłem ale ... jaka liczba Wisły?Jeśli da się to policzyć przy takich meczach.
Lepiej być martwym,niż mieszkać w Breslau.
-
Ponad 1000 Wisły we Wrocławiu.
-
67 osób z Wałbrzycha+14 z Gwardii.R. pisze:Ile kibiców samego Górnika w Gdyni?
Wklejać cytaty z forum Bałtyku nie ma sensu.Znalazło się paru sfrustrowanych którzy wylali swoje żale licząc że zajścia będą miały swój dalszy ciąg-podobno delegat ma zamiar wnosić o zamknięcie stadionu dla Arki na dwa najbliższe mecze
Jak będzie-zobaczymy.Tyle w temacie
-
Czyli standardowo: "a my swoje" :)ADRENALINA 1930 pisze: Ja od siebie mogę napisać tylko tyle że grupa z która byłem i nie dostała sie na stadion NRS po logicznym przekalkulowaniu ( żadnych szans ) zrekompensowała sobie porażkę polowaniem wracających grupek kibiców Arki.
-
od zawsze byli mistrzami marketingu ;)niewinny pisze:Czyli standardowo: "a my swoje" :)ADRENALINA 1930 pisze: Ja od siebie mogę napisać tylko tyle że grupa z która byłem i nie dostała sie na stadion NRS po logicznym przekalkulowaniu ( żadnych szans ) zrekompensowała sobie porażkę polowaniem wracających grupek kibiców Arki.

-
Ciekawe jakie grupy byly lapane przez hoolsow Baltyku:) nic mnie nie laczy z jedna albo druga strona,nawet mozna powiedziec ze jestem z drugiej strony barykady ale akcja Arki na wielki plus. Chyba wszyscy co mowili ze Baltyk ma sie dobrze zostali sprowadzeni na ziemie. Nie pojawic sie na swoim stadionie przy tak waznym meczu to kompromitacja jakich malo.
Takiej kompromitacji to dawno nie było..zeby nie wejść na swój stadion hehe,przecież to byli kibice Adama Małysza..oj kiepsko z tym bałtykiem hehe.
-
Arka jest chyba prekursorem w tej dziedzinie :) Chyba ,że ktoś już wcześniej nie wpuścił gospodarzy na ich obiekt?19kibic08 pisze:Takiej kompromitacji to dawno nie było..zeby nie wejść na swój stadion hehe,przecież to byli kibice Adama Małysza..oj kiepsko z tym bałtykiem hehe.
-
Chyba pierwsza taka jazda do tej pory ekipy tylko ewakuowały się ze stadionu tak jak Motor - to tylko przykład ;)
-
relacja z drugiej strony :
Wszystko nie poszlo tak jak mialo.Moglismy sie spodziewac,ze Arka bedzie chciala cos zrobic.Jakies 2-2,5 godziny przed meczem pod bramy stadionu zjawiaja sie kibice Arki przebrani za Januszy dopingujacy Roberta Kubice oraz Adasia Małysza.Dostalismy informacje,ze im blizej do meczu,tym ludzi obstawiajace bramy,aby zapobiec abysmy weszli jest coraz wiecej.Według informacji z klubu zwinnie im szlo tarasowanie kolejki w ten sposob,zeby nikt nie wszedl.Na szybko zdzwaniamy sie i zjezdzamy w jedno miejsce.Idzie to tak wolno,ze w polowie drugiej polowy podjezdzamy od ul. Olimpijskiej i jestesmy poinformowani,ze ulica jest zamknieta i nie przejedziemy.Podejmujemy decyzje,ze odpuszczamy.
transparent :
http://g2.arkowcy.pl/gal_00678/0x600/p1080683.jpg
Wszystko nie poszlo tak jak mialo.Moglismy sie spodziewac,ze Arka bedzie chciala cos zrobic.Jakies 2-2,5 godziny przed meczem pod bramy stadionu zjawiaja sie kibice Arki przebrani za Januszy dopingujacy Roberta Kubice oraz Adasia Małysza.Dostalismy informacje,ze im blizej do meczu,tym ludzi obstawiajace bramy,aby zapobiec abysmy weszli jest coraz wiecej.Według informacji z klubu zwinnie im szlo tarasowanie kolejki w ten sposob,zeby nikt nie wszedl.Na szybko zdzwaniamy sie i zjezdzamy w jedno miejsce.Idzie to tak wolno,ze w polowie drugiej polowy podjezdzamy od ul. Olimpijskiej i jestesmy poinformowani,ze ulica jest zamknieta i nie przejedziemy.Podejmujemy decyzje,ze odpuszczamy.
transparent :
http://g2.arkowcy.pl/gal_00678/0x600/p1080683.jpg
-
podjezdzamy od ul. Olimpijskiej i jestesmy poinformowani,ze ulica jest zamknieta i nie przejedziemy.Podejmujemy decyzje,ze odpuszczamy.
No to jesteście bardzo ambitną ekipą . Trzeba wam pogratulować .
Ale wiadomo przynajmniej macie dobre wytłumaczenie .
A prawda jest taka ,że nie chcieliście podjąć walki .
Bo jak się coś chce to da się to zrobić ale wam jak widać nie chciało się ..
No to jesteście bardzo ambitną ekipą . Trzeba wam pogratulować .
Ale wiadomo przynajmniej macie dobre wytłumaczenie .
A prawda jest taka ,że nie chcieliście podjąć walki .
Bo jak się coś chce to da się to zrobić ale wam jak widać nie chciało się ..
-
derby Radomia w 2003 roku gdzie kibice Radomiaka nie wpuścili na stadion gospodarzy z Broni (choć Ci się postawili)niewinny pisze:Arka jest chyba prekursorem w tej dziedzinie :) Chyba ,że ktoś już wcześniej nie wpuścił gospodarzy na ich obiekt?19kibic08 pisze:Takiej kompromitacji to dawno nie było..zeby nie wejść na swój stadion hehe,przecież to byli kibice Adama Małysza..oj kiepsko z tym bałtykiem hehe.
-
Napis na transparencie, "gratulujemy aktorom zza płotu odegrania roli w mundurze MO na potrzeby filmu czarny czwartek" Ogolnie Arka niezle to rozegrala ze nie wposcili gospodarzy na swoj mecz...
-
A co do Pana Obserwatora z pzpn to siedział spokojnie i sobie notował :)
[link]
[link]
-
Akcja na plus dla Arki i z jajem ale... Napinka Arkowców w tym temacie niemal jak by rozgonili ze stadionów Lechistów... Każdy wie kto w większości chodzi na Bałtyk (dzieci z rodzicami). Mówicie że Bałtyku nie ma w Gdyni a jednak jesteście na tyle zdesperowani żeby zrobić taką akcję to chyba oznacza że jednak są. Chociaż podkreślam dobra akcja.
Nie jestem ani jednej ani drugiej strony.
Nie jestem ani jednej ani drugiej strony.
-
no jesli Arki dobilo 1000 (TYSIAK!!!) to ja sie wogole nie dziwie ze Baltyk nie wyskoczyl bo nie jedna duzo wyzej notowana ekipa nie wyskoczylaby na 1000 i to takich w wiadomym celu, wiec nie wiem czemu robicie juz druga strone zdzwionych wpisow