Co z "Szalikowcem"?!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Co z "Szalikowcem"?!
czy osoby decyzyjne w temacie reaktywacji tego zina moglyby jasno i zwiezle sie wypowiedziec co w trawie piszczy?bo juz troche czasu minelo od szumnie zapowiadanej nowej edycji...
TYBET JEST SERBSKI
-
Re: Co z "Szalikowcem"?!
to po co to kupowaliście ?
krytykować łatwo. Ktoś miał inspiracje , checi by wydac prase kibicowską , starał się, chciał pokazać że można a tu tylko negatywy, Polska rzeczywistość, nie dosc ze biurokracja i interesy chłopakowi staneły na przeszkodzie to jeszcze koledzy po szalu nie szczedza krytyki. Zrobcie coś sami! ja mam nadzieje ze wroci na scene ta [link], cena uklad graficzny i relacje były godne polecenia
Pozdrawiam
krytykować łatwo. Ktoś miał inspiracje , checi by wydac prase kibicowską , starał się, chciał pokazać że można a tu tylko negatywy, Polska rzeczywistość, nie dosc ze biurokracja i interesy chłopakowi staneły na przeszkodzie to jeszcze koledzy po szalu nie szczedza krytyki. Zrobcie coś sami! ja mam nadzieje ze wroci na scene ta [link], cena uklad graficzny i relacje były godne polecenia
Pozdrawiam
-
OK. Masz racje po częsci, ja znam realia więc spodziewałem sie że przebić sie i funkcjonować na rynku prasy będzie po prostu ciężko... Szkoda tym bardziej, że była to inicjatywa czysto kibicowska...
Ale z drugiej strony nazywajmy rzeczy po imieniu, w końcu chyba oczywiste to jest dla każdego - Szalikowiec padł, próba wejścia na rynek okazała się klapą i takie sa fakty.
Ale z drugiej strony nazywajmy rzeczy po imieniu, w końcu chyba oczywiste to jest dla każdego - Szalikowiec padł, próba wejścia na rynek okazała się klapą i takie sa fakty.
-
Dokładnie,niewiesz jak było to na h** siejesz zamęt ? Gazetka jak dal mnie była kozacka,zawsze dostawałem jakieś gratisy,a że wyszło jak wyszło to trudno.Wydawca to co miał do napisania to napisał że nie jego wina i h** koniec kropka,mam nadzieje że jeszcze nas zaskoczy czymś konkretnym.A jak jesteście takimi kozakami to może sami spróbujcie coś wydać.....
Temat do wywalenia !
Temat do wywalenia !
IHG 09
-
Normandzki pisze:Znasz go, że tak oceniasz? Jak nie to zamknij pizde wieśniaku.
ale po co sie spinacie? fakt szata graficzna byla spoko, tresc pierwszych numerow tez ale potem juz sie pogorszylo, nikt nie odmawia gosciowi ambicji bo mi tez wydawalo sie ze ruszy to z kopyta po pierwszych trzech numerach, chodzi tu tylko o to ze zapowiadal sie wielki powrot a wyszedl wielki ch.....chociaz moglby powiedziec ze nie wyszlo i tyle, a tak zero uaktualnienia tematu, troche dziecinadaTylkoFalubaz pisze:Dokładnie,niewiesz jak było to na h** siejesz zamęt ? Gazetka jak dal mnie była kozacka,zawsze dostawałem jakieś gratisy,a że wyszło jak wyszło to trudno.Wydawca to co miał do napisania to napisał że nie jego wina i h** koniec kropka,mam nadzieje że jeszcze nas zaskoczy czymś konkretnym.A jak jesteście takimi kozakami to może sami spróbujcie coś wydać.....
Temat do wywalenia !
TYBET JEST SERBSKI
-
Po co się spinam? Nie spinam się a reaguje na post takiego kretyna jak LAMPION, który gówno wie, a dużo gada. Rozumiem, że poziom tego forum spadło, ale żeby kibic kibica wyzywał? Paranoja...
-
- Major
Dzieciaku, jedni pracują po cichu, inni klepczą papą na internecie.LAMPION pisze:A odpowiedzi, jak nie było, tak dalej niema. Jednym słowem nie wypał i tyle.
Trwają ostatnie dopracowania nad nową formą Szalikowca.
Magazyn będzie więc bez obaw.
Info pojawi się jeszcze w tym miesiącu wraz z nowym wyglądem witryny www.
Łatwo nie jest, ale jakoś dajemy radę. W tym kraju wszystko pod górkę.
Mam nadzieję że poprzecie nowy projekt, gdyż będzie to spora promocja polskiej sceny kibicowskiej w Europie.
-
Jak już kiedyś pisałem, podejrzewam że będzie to forma e-zinu? Jeśli tak to uważam, że jest to świetne rozwiązanie.
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Niepotrzebnie się tak spinacie. Jak dla mnie to każdy projekt oddolny z naszego kibicowskiego środowiska zasługuje na szacunek. Powód jest jeden - to co jest tworzone przez Nas po prostu idealnie .. trafia do Nas.
Tak jak pisałem wcześniej, sam magazyn okazał się niewypałem, ale liczę na to, żę wydawca do nowego projektu przygotuje się lepiej aby nie było po raz drugi wtopy. Powodzenia!
Tak jak pisałem wcześniej, sam magazyn okazał się niewypałem, ale liczę na to, żę wydawca do nowego projektu przygotuje się lepiej aby nie było po raz drugi wtopy. Powodzenia!