SEKTOR GOśCI
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
SEKTOR GOśCI
Witam,
Załozyłem taki temat ponieważ wiele osób chciałoby się wypowiedzieć na temat sektorów gości( klatki) .
Który taki sektor jest najlepszy, a który najgorszy.
Można się podzielić swoimi wrażenia po wyjeżdzie ze swoja drużyną, jaki był komfort takiego oglądania meczu z przykładowego sektoru.
Oczywiście oceny pod względem oglądania meczu z danego sektora, pojemność, usytuowanie sektora na stadionie itp.
Mile widziane zdjęcia danych sektorów.
Pozdro.
Załozyłem taki temat ponieważ wiele osób chciałoby się wypowiedzieć na temat sektorów gości( klatki) .
Który taki sektor jest najlepszy, a który najgorszy.
Można się podzielić swoimi wrażenia po wyjeżdzie ze swoja drużyną, jaki był komfort takiego oglądania meczu z przykładowego sektoru.
Oczywiście oceny pod względem oglądania meczu z danego sektora, pojemność, usytuowanie sektora na stadionie itp.
Mile widziane zdjęcia danych sektorów.
Pozdro.
Bo są w zyciu takie chwile kiedy wraca się z meczu,a w duchu pozostaje się tam cały czas...
-
-
oceny sektorów w skali 1-6
Poznan 5 (dojscie na sektor chujowe)
Plock 3 (slaba widocznosc niska trybuna)
Łeczna 4 (mala pojemność)
Belchatow 2 ( slaba widocznosc druty kolczaste jedyny plus to pojemnosc)
KSZO 4
Jagiellonia 3+
Korona 5(chujowe wejscie na sektor)
Groclin 3(slaba widocznosc)
Odra 1(ogolnie kicha)
Lechia 3+
Radomiak 3(malutki)
Górnik Zabrze 3+(slaba widocznosc)
Arka 3 (slaba widocznosc)
Łks Łodz 3
Ruch Chorzów 3 (slaba widocznosc dobra pojemnosc)
Wisła Krk 4 (slaba widocznosc i te opancerzenie sektora
)
Poznan 5 (dojscie na sektor chujowe)
Plock 3 (slaba widocznosc niska trybuna)
Łeczna 4 (mala pojemność)
Belchatow 2 ( slaba widocznosc druty kolczaste jedyny plus to pojemnosc)
KSZO 4
Jagiellonia 3+
Korona 5(chujowe wejscie na sektor)
Groclin 3(slaba widocznosc)
Odra 1(ogolnie kicha)
Lechia 3+
Radomiak 3(malutki)
Górnik Zabrze 3+(slaba widocznosc)
Arka 3 (slaba widocznosc)
Łks Łodz 3
Ruch Chorzów 3 (slaba widocznosc dobra pojemnosc)
Wisła Krk 4 (slaba widocznosc i te opancerzenie sektora

-
Extra ogląda się mecz na stadionie Korony,dobra widoczność jest też na Lechu .Lipnie było na starym obiekcie w Kielcach,a szczytem "pomysłowości" jest klatka w Gorzycach,gdzie mecze rozgrywa Stal,nie podoba mi się również na Arce.
PS.Nie zdziwiłbym się,gdyby ktoś z Was wspomniał o naszym stadionie
PS.Nie zdziwiłbym się,gdyby ktoś z Was wspomniał o naszym stadionie

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
hmmm nie ja jestem autorem tych slow na Cracovi pod brama stałem wiec nieoceniam. widocznosc bramki blizej sektora przyjezdnych niejest zadorba uwierz :)><(((((^> pisze:Ty jesteś autorem tekstu "Na wiśle chujowo, wogóle się nie napinają, co innego na Kałuży, tam było zajebiście" ? :lol:Kuba_ŻLB pisze: Wisła Krk 4 (slaba widocznosc [link] i te opancerzenie sektora :D )
Jeśli to Ty to się nie dziwie że ci opancerzenie przeszkadza, nawet jeśli to nie TY to opancerzowani tylko dlatego ci przeszkadza bo nie widać bocznych kibiców i nie da się do nich ponapinać z paluszków :P
Jakoś na tym zdjęciu [link] widocznośc jest zajebista
-
Co typ p********* a kto jest autorem tych slow??Kuba_ŻLB pisze:hmmm nie ja jestem autorem tych slow na Cracovi pod brama stałem wiec nieoceniam. widocznosc bramki blizej sektora przyjezdnych niejest zadorba uwierz><(((((^> pisze:Ty jesteś autorem tekstu "Na wiśle chujowo, wogóle się nie napinają, co innego na Kałuży, tam było zajebiście" ?Kuba_ŻLB pisze: Wisła Krk 4 (slaba widocznosc i te opancerzenie sektora)
![]()
Jeśli to Ty to się nie dziwie że ci opancerzenie przeszkadza, nawet jeśli to nie TY to opancerzowani tylko dlatego ci przeszkadza bo nie widać bocznych kibiców i nie da się do nich ponapinać z paluszków![]()
Jakoś na tym zdjęciu [link] widocznośc jest zajebista
Siostra??Kuba_ŻLB pisze:Wisła jak dla mnie lekki piknik zero adrenaliny nie to co na meczu z KSC na lewo od naszego sektora napinacze napijanajacy sie caly mecz. Ladnie wychodzilo za to wislaką jak spiewali na dwie trybune ale podsumowujac Wisła dla mnie na minus wiecej sie po nich spodziewalem.
-
-
osoby ktore pisza ze na tej nowej trybunie Wisły jest słaba widoczność musialy do tej pory ogladac mecze tylko w tv lub kieruja swoja ocene po obejrzeniu fotek
oceniamy tylko stadiony na których byliśmy osobiście
dla mnie( biore pod uwage liczbe miejsc, widocznosc i stan w jakim sie znajduje) czolowka na ta chwile to:
Wisła 6pkt
Korona6pkt
GKS Katowice +4pkt przede wszystkim za liczbe miejsc i widocznosc
Lech -4pkt
oceniamy tylko stadiony na których byliśmy osobiście
dla mnie( biore pod uwage liczbe miejsc, widocznosc i stan w jakim sie znajduje) czolowka na ta chwile to:
Wisła 6pkt
Korona6pkt
GKS Katowice +4pkt przede wszystkim za liczbe miejsc i widocznosc
Lech -4pkt
-
- ban
wypowiem sie tylko o tych sekorach na których byłem ,
Legia - 3/ 3+ słaba widocznosc , ale sporawy .
Korona - Super widocznosc , ale wpuszczanie na sektor , bez komentarzy.( czuje sie ta europe u nich
)
Czermno(klatka na okolo tysiaka ) fajna widocznosc klata pojemnosc starczy jak na 2 lige , wpuszczaja bez biletu , a mijsce stadionu to juz wogole przegiencie pały
4
Bełchatow : + za ilosc , + za to ze wpuszczaja w ile sie przyjedzie ale widocznosc tragedia (najgorsza na której byłem ) 2
nasza (ŁKS Łódź) duza , z wpuszczaniem to nie wiem jak jest , widocznosc dobra ale nie oceniam.
Radomiak : smieszna mała klatka , z dobra widocznoscia , połozona bardzo blisko sektora Radomiaka
5
Widzew (niciarka ) nie oceniam bo to ich sektor , dla przyjezdnych chyba tylko na derby.
Poznan , chyba najlepsza na jakiej byłem 6
KSZO , fajna sporawa jak na 2 lige , nie najgorsza widocznosc 5
Legia - 3/ 3+ słaba widocznosc , ale sporawy .
Korona - Super widocznosc , ale wpuszczanie na sektor , bez komentarzy.( czuje sie ta europe u nich

Czermno(klatka na okolo tysiaka ) fajna widocznosc klata pojemnosc starczy jak na 2 lige , wpuszczaja bez biletu , a mijsce stadionu to juz wogole przegiencie pały

Bełchatow : + za ilosc , + za to ze wpuszczaja w ile sie przyjedzie ale widocznosc tragedia (najgorsza na której byłem ) 2
nasza (ŁKS Łódź) duza , z wpuszczaniem to nie wiem jak jest , widocznosc dobra ale nie oceniam.
Radomiak : smieszna mała klatka , z dobra widocznoscia , połozona bardzo blisko sektora Radomiaka

Widzew (niciarka ) nie oceniam bo to ich sektor , dla przyjezdnych chyba tylko na derby.
Poznan , chyba najlepsza na jakiej byłem 6
KSZO , fajna sporawa jak na 2 lige , nie najgorsza widocznosc 5
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
Od razu może wyjaśnię co do klatki na Radomiaku. Klatka wygląda na małą jednakże 400-450 osób wejdzie a nawet więcej co pokazał bodajże Widzew. Zaletą jest bliskie umiejscowienie przy boisku, kąt nachylenia. Minusem jest to, że znajduje się po tej samej stronie co nasz młyn więc obie ekipy wzajemnie się praktycznie nie słyszą. To tyle jeśli chodzi o naszą klatkę.
BYŁ BĘDZIE JEST RADOMIAK RKS
-
-
sektory gosci na ktorych bylem w tym sezonie:
Ostrwiec Sw. - plaski sektor ,zadaszony, widok na 4-
Gliwice - jak w zoo, widok na 1+
Legnica - sektor za bramka na luku, widok na 3
Warszawa( Polonii) - widok na 3
Kraków (Wawelu) - sektor na srodku, dojscie do sekotra przez jakas "furtke", widok na 5
Janikowo - daleko do boiska, widok na 2
Gdansk - mala bramka do "rekawa", widok na 4+
Ostrwiec Sw. - plaski sektor ,zadaszony, widok na 4-
Gliwice - jak w zoo, widok na 1+
Legnica - sektor za bramka na luku, widok na 3
Warszawa( Polonii) - widok na 3
Kraków (Wawelu) - sektor na srodku, dojscie do sekotra przez jakas "furtke", widok na 5
Janikowo - daleko do boiska, widok na 2
Gdansk - mala bramka do "rekawa", widok na 4+
JAGIELLONIA
-
-
-
-
-
-
W Wodzisławiu sektor jest kiepski, widocznośc na boisko mierna, ale wszystko rekompensuje widok patologii zbierajacej sie tuz obok sektora gości. To jest cenniejsze przeżycie niz oglądanie gry piłkarzyków.
Płocka ma fajny sektor gości tylko zawsze miałem pecha i albo stanąłem za balonem reklamowym, albo za flaga, albo za wozem strazackim więc meczu i tak nie obejrzałem. Ale wejscie bezproblemowo (poza jednym wyjątkiem gdy trzeba było ominąc złośliwą psiarnie i isc przez rzekę, bagno i 3 płoty okrężną drogą).
Na ŁKS-ie ochrona bardzo wporządku sie zachowywała, nie robili zbędnych problemów, a nawet "wyrażali swoją negatywną a opinię na temat policji". Ach bym zapomniał o jednej ochroniarce, która chyba bardzo się wczuła w rolę i przeszukując aż po jajcach klepała kilkakrotnie, może tylko ja się jej tak bardzo spodobałem (pierwszy raz się z tego zwierzam publicznie i nie wiem czy ktokolwiek miał takie przeżycia.)
Niech wraca do ligi GKS Katowice bo tamtejszy sektor jak dla mnie w ścisłej czołówce a myślę ze nie byłoby problemów, żeby wpuścili nawet ze 2tys ludzi a zmieściłoby się myślę spokojnie ponad 3 tys.
W Łęcznej i Ostrowcu Św. podobny standard, całkiem fajny tylko że na mnus Łęcznej można uznac ochronę zupełnie ale to zupełnie nie rozumiejącej o co w ich pracy chodzi. Tak zagazowany jak tam to nie byłem chyba nigdzie. A słyszałem, że nie tylko Legia tam miała takie problemy. No i dają zawsze mało biletów... tak jak teraz dostaliśmy 360 a odległosc dzieląca W-we od Łęcznej jest podobna do odległości do Bełchatowa gdzie było 2500 legionistów.
W Poznaniu sektor zajebisty. Mimo braku krzesełek na sektorze nie narzeka chyba na to nikt. Plusem są zawsze atrakcje ze strony Leszków i atmosfera na stadionie. Minusem długa droga z dworca ( a zawsze wiozą okrężnymi dróżkami, później juz na stadionie po jakims błocie trzeba przejsc ładnych kilkaset metrów ale... juz sie nie mogę doczekac 19 maja. Polecam wszystkim wyjazdy do Poznania.
Na Widzewie i w Bełchatowie to chyba działacze zapomnieli że stadion to nie obóz bo pełno drutów kolczastych. W Bełchatowie nawet nad głowami ale za to działacze mają wielki plus bo nie robią zbędnych kłopotów.
W Gdańsku tez ciekawe przeżycie bo za ochroniarzy robią kibice. Ale to plus bo raczej nie beda robic problemów z wejsciem, a jak sie napinają to chociaz jest się z kogo posmiac.
Na Cracovii straszne problemy robi psiarnia. Chyba najgorzej pod tym względem ze wszystkich klubów które miałem okazję odwiedzic. Nie dośc ze robii wielkie problemy z wejsciem, dawali mandaty za nic to jeszcze prowokowali. Meczu się na stadionie tez nie za bardzo obejrzy (przynajmniej kibic Legii na którą się pewnie Cracovia mobilizuje) gdyz ciekawsze rzeczy dzieją sie na trybunach. Także przed stadionem mozna liczyc na emocje, jak to sie mówi w necie "plus za akcję, minus za sprzęt".
Płocka ma fajny sektor gości tylko zawsze miałem pecha i albo stanąłem za balonem reklamowym, albo za flaga, albo za wozem strazackim więc meczu i tak nie obejrzałem. Ale wejscie bezproblemowo (poza jednym wyjątkiem gdy trzeba było ominąc złośliwą psiarnie i isc przez rzekę, bagno i 3 płoty okrężną drogą).
Na ŁKS-ie ochrona bardzo wporządku sie zachowywała, nie robili zbędnych problemów, a nawet "wyrażali swoją negatywną a opinię na temat policji". Ach bym zapomniał o jednej ochroniarce, która chyba bardzo się wczuła w rolę i przeszukując aż po jajcach klepała kilkakrotnie, może tylko ja się jej tak bardzo spodobałem (pierwszy raz się z tego zwierzam publicznie i nie wiem czy ktokolwiek miał takie przeżycia.)
Niech wraca do ligi GKS Katowice bo tamtejszy sektor jak dla mnie w ścisłej czołówce a myślę ze nie byłoby problemów, żeby wpuścili nawet ze 2tys ludzi a zmieściłoby się myślę spokojnie ponad 3 tys.
W Łęcznej i Ostrowcu Św. podobny standard, całkiem fajny tylko że na mnus Łęcznej można uznac ochronę zupełnie ale to zupełnie nie rozumiejącej o co w ich pracy chodzi. Tak zagazowany jak tam to nie byłem chyba nigdzie. A słyszałem, że nie tylko Legia tam miała takie problemy. No i dają zawsze mało biletów... tak jak teraz dostaliśmy 360 a odległosc dzieląca W-we od Łęcznej jest podobna do odległości do Bełchatowa gdzie było 2500 legionistów.
W Poznaniu sektor zajebisty. Mimo braku krzesełek na sektorze nie narzeka chyba na to nikt. Plusem są zawsze atrakcje ze strony Leszków i atmosfera na stadionie. Minusem długa droga z dworca ( a zawsze wiozą okrężnymi dróżkami, później juz na stadionie po jakims błocie trzeba przejsc ładnych kilkaset metrów ale... juz sie nie mogę doczekac 19 maja. Polecam wszystkim wyjazdy do Poznania.
Na Widzewie i w Bełchatowie to chyba działacze zapomnieli że stadion to nie obóz bo pełno drutów kolczastych. W Bełchatowie nawet nad głowami ale za to działacze mają wielki plus bo nie robią zbędnych kłopotów.
W Gdańsku tez ciekawe przeżycie bo za ochroniarzy robią kibice. Ale to plus bo raczej nie beda robic problemów z wejsciem, a jak sie napinają to chociaz jest się z kogo posmiac.
Na Cracovii straszne problemy robi psiarnia. Chyba najgorzej pod tym względem ze wszystkich klubów które miałem okazję odwiedzic. Nie dośc ze robii wielkie problemy z wejsciem, dawali mandaty za nic to jeszcze prowokowali. Meczu się na stadionie tez nie za bardzo obejrzy (przynajmniej kibic Legii na którą się pewnie Cracovia mobilizuje) gdyz ciekawsze rzeczy dzieją sie na trybunach. Także przed stadionem mozna liczyc na emocje, jak to sie mówi w necie "plus za akcję, minus za sprzęt".
-
Sanok traumatyczne wspomienia
[link]
[link]
z tych które miałem okazję zwiedzić to w moich oczach
- Lech - nie jest źle widoczność dobra wejście na sektor w miarę na 4
- Korona - fajna widocznośc wejście gorzej akustyka dobra 4
- Wisła Kraków - mi sie ten sektor bardzo podoba doping się niesie wejście takie sobie widocznośc dobra 4+
- GKS K. zajebiscie pojemny miło wspominam 4
- Bełchatów - wejscie na sektor zajebiscie szybko pojemnosc też ok widocznośc lipna 3
- Odra Wodzisław - sektor nie bardzo 2
- Zagłebie Lubin - byłem tylko raz gdy mielismy zakaz i chyba to nie był sektor gosci wiec pisze o tym na którym bylismy ogółem widać PRL na tym stadionie taki moloch ten stadion - sektor nie ciekawy 2
- Cracovia - nie podoba mi sie ten tor kolarski sektor gości przeciętny słaba widocznosc
- Widzew fajnie wkomponowany , widocznośc dobra 4
- ŁKS również byłem tylko gdy mielismy zakaz wiec nie weim jak wyglada sektor gosci za perspektywy od środka , na Galerze looz 3+
- Polonia Warszawa - fatalny h*** widać wpuszczają jednego kibica na 1,5 min nie polecam 1+
- Wisła Płock - sektor niski widocznośc przeciętna 3-
- Pogoń Szczecin przeważnie bywam na trybunie gospodarzy wiec looz 4
- Jaga - sektor taki sobie bez rewelacji 3
- Kszo - jak gralismy z nimi w PP i bylismy pod dachem tym za bramką to zajebiscie 4 jak na tej niskiej prostej to przecietnie 3
- no i na koniec na naszym Estadio Wojska Polskiego sektor gości na 1+ plusik za pojemnośc ja bym nie chciał meczu ogladać z tego miejsca

[link]
[link]
z tych które miałem okazję zwiedzić to w moich oczach
- Lech - nie jest źle widoczność dobra wejście na sektor w miarę na 4
- Korona - fajna widocznośc wejście gorzej akustyka dobra 4
- Wisła Kraków - mi sie ten sektor bardzo podoba doping się niesie wejście takie sobie widocznośc dobra 4+
- GKS K. zajebiscie pojemny miło wspominam 4
- Bełchatów - wejscie na sektor zajebiscie szybko pojemnosc też ok widocznośc lipna 3
- Odra Wodzisław - sektor nie bardzo 2
- Zagłebie Lubin - byłem tylko raz gdy mielismy zakaz i chyba to nie był sektor gosci wiec pisze o tym na którym bylismy ogółem widać PRL na tym stadionie taki moloch ten stadion - sektor nie ciekawy 2
- Cracovia - nie podoba mi sie ten tor kolarski sektor gości przeciętny słaba widocznosc
- Widzew fajnie wkomponowany , widocznośc dobra 4
- ŁKS również byłem tylko gdy mielismy zakaz wiec nie weim jak wyglada sektor gosci za perspektywy od środka , na Galerze looz 3+
- Polonia Warszawa - fatalny h*** widać wpuszczają jednego kibica na 1,5 min nie polecam 1+
- Wisła Płock - sektor niski widocznośc przeciętna 3-
- Pogoń Szczecin przeważnie bywam na trybunie gospodarzy wiec looz 4
- Jaga - sektor taki sobie bez rewelacji 3
- Kszo - jak gralismy z nimi w PP i bylismy pod dachem tym za bramką to zajebiscie 4 jak na tej niskiej prostej to przecietnie 3
- no i na koniec na naszym Estadio Wojska Polskiego sektor gości na 1+ plusik za pojemnośc ja bym nie chciał meczu ogladać z tego miejsca

LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
-
Wypowiem sie tylko o tych na których byłem:
Radzionków (Ruch) - płaski sektor, niezaciekawy, ale pojemność nienajgorsza
Zabrze (Górnik) - byłem tam pare razy, jakoś lubie ten sektor
Chorzów (Ruch) - duża pojemność, natomiast widok ciulaty, daleko trybuna od murawy
Kraków (Wisła) - byłem tylko na starym sektorze, pojemność malutka i widok tragiczny
Wodzisław (Odra) - płaski ciulaty sektor
Jaworzno (Szczaxa) - fajny, zadbany, duży sektor, dobra widoczność
Warszawa (Legia) - bardzo słaba widoczność, wysoki płot, jedyny plus to krzesełka
Ostrowiec (KSZO) - niezły sektor, na minus było to, że nie widziało się młyna gospodarzy, teraz jest już chyba w innym miejscu
Warszawa (Polonia) - przeciętny sekor, widoczność taka sobie
Łęczna (Górnik) - chyba najlepszy sektor gości na jakim byłem, zadaszony, krzesełka, fajnie usytuowany, dobra widoczność, jedyny minus to niezbyt duża pojemność
Mysłowice (Górnik Wesoła) - tragedia, jedyny plus to jego długość, a wysokość to podajrze 3 ławki
Żarki (Zieloni) - tragedia, malutka klatka jak dla zwierząt
Gliwice (Carbo) - słaby, ale nienajgorszy jak na IV ligowe warunki
Myszków (KS) - ciulata mała klatka i strasznie ciulate dojście na sektor
Śwętochłowice (Śląsk) - stadion chyba stworzony do zadym, płotek malutki, a stadion wygląda jak koloseum, widoczność z sektora gości bardzo dobra i miejsca też z pewnością dla nikogo nie zabraknie
Dobrzeń Wielki (TOR) - ciulata, mała klatka
Królewska Wola (Gawin) - j.w
Lubin (Zagłębie) - nie wiem czemu tyle osób narzeka, mi sie ten sektor podobał, duża pojemność, wysoki sektor, i widoczność też dobra
Ruda Śląska (Grunwald) - ciulaty sektor, górka zarośnięta trawą i dotego strasznie ciulaty płot bardzo ograniczający widoczność
Gorzów Wlkp. (Stilon) - dosyć fajny sektor, niezła widoczność i pojemność
Radzionków (Ruch) - płaski sektor, niezaciekawy, ale pojemność nienajgorsza
Zabrze (Górnik) - byłem tam pare razy, jakoś lubie ten sektor
Chorzów (Ruch) - duża pojemność, natomiast widok ciulaty, daleko trybuna od murawy
Kraków (Wisła) - byłem tylko na starym sektorze, pojemność malutka i widok tragiczny
Wodzisław (Odra) - płaski ciulaty sektor
Jaworzno (Szczaxa) - fajny, zadbany, duży sektor, dobra widoczność
Warszawa (Legia) - bardzo słaba widoczność, wysoki płot, jedyny plus to krzesełka
Ostrowiec (KSZO) - niezły sektor, na minus było to, że nie widziało się młyna gospodarzy, teraz jest już chyba w innym miejscu
Warszawa (Polonia) - przeciętny sekor, widoczność taka sobie
Łęczna (Górnik) - chyba najlepszy sektor gości na jakim byłem, zadaszony, krzesełka, fajnie usytuowany, dobra widoczność, jedyny minus to niezbyt duża pojemność
Mysłowice (Górnik Wesoła) - tragedia, jedyny plus to jego długość, a wysokość to podajrze 3 ławki
Żarki (Zieloni) - tragedia, malutka klatka jak dla zwierząt
Gliwice (Carbo) - słaby, ale nienajgorszy jak na IV ligowe warunki
Myszków (KS) - ciulata mała klatka i strasznie ciulate dojście na sektor
Śwętochłowice (Śląsk) - stadion chyba stworzony do zadym, płotek malutki, a stadion wygląda jak koloseum, widoczność z sektora gości bardzo dobra i miejsca też z pewnością dla nikogo nie zabraknie

Dobrzeń Wielki (TOR) - ciulata, mała klatka
Królewska Wola (Gawin) - j.w
Lubin (Zagłębie) - nie wiem czemu tyle osób narzeka, mi sie ten sektor podobał, duża pojemność, wysoki sektor, i widoczność też dobra
Ruda Śląska (Grunwald) - ciulaty sektor, górka zarośnięta trawą i dotego strasznie ciulaty płot bardzo ograniczający widoczność
Gorzów Wlkp. (Stilon) - dosyć fajny sektor, niezła widoczność i pojemność
GKS KATOWICE
-
W Czermnie lepiej żeby drużyna przyjezdna nie wygrywała. Ba, nawet bramki nie strzelała. W przypływie radości człowieka może spotkać przykra niespodzianka w postaci szpikulcy pomiędzy kratami.
Gdy byliśmy tam ze Stalówką na pogotowiu skończyły dwie osoby z dziurą w stopie :/
W Katowicach sektor gości był fajny kiedyś, bo teraz na tą ruinę to tylko psiarnia z kamerami może włazić...
U Nas w Częstochowie sektor gości też lipa, szczególnie w gorące lato, ale chociaż wpuszczamy na nią gości
Gdy byliśmy tam ze Stalówką na pogotowiu skończyły dwie osoby z dziurą w stopie :/
W Katowicach sektor gości był fajny kiedyś, bo teraz na tą ruinę to tylko psiarnia z kamerami może włazić...
U Nas w Częstochowie sektor gości też lipa, szczególnie w gorące lato, ale chociaż wpuszczamy na nią gości

AVE RACOVIA