Najlepsza marka odzieżowa, kibicowsko-uliczna?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Najlepsza marka odzieżowa, kibicowsko-uliczna?
Temat czysto zabawowy.
-
Re: Najlepsza marka odzieżowa, kibicowsko-uliczna?
pit bull,Lonsdale,buldogs - w tym nie smigaja kibice tylko wszyscy ludzie ktorzy traktuje te marki jak nike ,adidas itp.

-
dokładnie, teraz w tych markach normalni ludzie śmigają, nie związani ze światem kibicowskim... Głos na ofensywę, ponieważ to konkretna marka od lat
NARODOWE SIŁY ZBROJNE NSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
-
ja tam śmigam w Lonsdale i Everlast i gówno mnie obchodzi co kto o tym myśli...Avanti Ultras jak dla mnie jest zajebistą marką,jakościowo są na prawdę godne polecenia...no i oczywiście nie wymienione tutaj casualowe marki jak Fred Perry i Ben Sherman tylko,że nie są one stricte kibicowskie:)oczywiście polecam:)
PS:głos na AU...
PS:głos na AU...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Doberman's Aggressive
-
Dlaczego nie ma Football Fans?
Football Fans, Ofensywa - pomysłowe projekty na ubrania, dobra jakość. Chociaż ofensywa mogła by troche zmniejszyć cene ;)
Football Fans, Ofensywa - pomysłowe projekty na ubrania, dobra jakość. Chociaż ofensywa mogła by troche zmniejszyć cene ;)
-
Pamiętam jak kiedyś, parę lat temu wsiadało się do cuga czy też autobana i widziało się chłopaków, konkretnych, w bluzach pit bull czy też bad boy. Nie sposób było spotkać na ulicy innych ludzi w takich ciuchach. Everlast czy Lonsdale tak samo. Sam kilka lat temu zakupiłem sobie model Bad Boy'a, wtedy były świetne wzory, dziś jak się spojrzy na nie to ciężko cokolwiek wybrać. Służy mi do dziś, a dla nie [link] cena wtedy była z kosmosu.
Później zaczęły wchodzić podjebki na bazarze Everlastów, Lonsów i pełno gówna w tym śmigało.
Ostatnio będąc w barze spotkałem typa w bluzie PB, a na meczu nigdy w życiu go nie widziałem, także moda na Nike Adidas minęła i weszła "żeby groźnie wyglądać"
Osobiście przestałem kupować ciuchy tego typu, raczej wybieram teraz mniej rzucające się w oczy jak np Ofensywa.
Później zaczęły wchodzić podjebki na bazarze Everlastów, Lonsów i pełno gówna w tym śmigało.
Ostatnio będąc w barze spotkałem typa w bluzie PB, a na meczu nigdy w życiu go nie widziałem, także moda na Nike Adidas minęła i weszła "żeby groźnie wyglądać"
Osobiście przestałem kupować ciuchy tego typu, raczej wybieram teraz mniej rzucające się w oczy jak np Ofensywa.
-
pretorian,ofensywa klasyczny lonsdale
-
Głos na Ofensywę. Lonsdale konkretna marka, lecz jak wyżej nie traktuję jej jak typowo kibicowskiej.
-
-
Dla mnie Avanti Ultras . Dobry materiał i eleganckie wzory .
c*** z podpisem
-
Widzisz w tym głosowaniu odzież od Fred Perry ?Blue-iRl pisze:Fred Perry
-
Jest napisane " Inne", więc swoją propozycję można dać.Baku pisze:Widzisz w tym głosowaniu odzież od Fred Perry ?Blue-iRl pisze:Fred Perry
Ben Sherman, Fred Perry i Ofensywa.
-
Ja moge jeszcze polecić odzież Thor Steinar, dostepne w niektorych sklepach z odzieżą uliczna. Firma niszczona przez lewacki rezim, glownie w Niemczech, byla nawet nie raz obiektem atakow niemieckich komunistyczncyh politykow.
Procz tego Ofensywa, pretorian, everlast
Z casualu żydowski Ben Sherman nawet ujdzie ;-P
WIELKA POLSKA NARODOWA!
-
no i spoiłeś się na daremno widzę propozycję inna jak zaznaczył justKBaku pisze:Widzisz w tym głosowaniu odzież od Fred Perry ?Blue-iRl pisze:Fred Perry
Lonsdale tragedia na wyspach, bluzy po 10 euro, polówki 6-8 euro, ogólnie ta firma jest jedną z najtańszych w tym kraju. Jednak jak ktoś by chciał jakiś ciuszek z LDE to niech podbije na pw
j**** żaboli
ich cała Polska pierdoli
ich cała Polska pierdoli
-
Ofensywa, marka wyrobiona od lat i co ważne - polska.

-
Blue-iRl nabijaj dalej posty idiotycznymi komentarzami ...justK już odpowiedział i wystarczy
-
Mógłby ktoś napisać z jakich kraji są te marki: Bulldogs, Doberman's Aggressive, Hooligan, Ultras Avanti, Bad Boy, Pit Bull, Ben Lee ?
-
Odnośnie Thora to słyszałem, że wykupił go jakiś hindus ( albo miał wykupić), może ktoś zweryfikować te informację?mnbv pisze:Ja moge jeszcze polecić odzież Thor Steinar, dostepne w niektorych sklepach z odzieżą uliczna. Firma niszczona przez lewacki rezim, glownie w Niemczech, byla nawet nie raz obiektem atakow niemieckich komunistyczncyh politykow.
Odnośnie tematu, to brakuje kilku poważnych firm takich jak wspomniany Thor, Pretorian, FF, no i Extreme Adrenaline :)
-
Od samego początku byłem ścieśliwym posiadaczem tej oto odzieży. Kiedyś Najlepszy był Lonsdale i Pit Bull. Obecnie Lons strasznie sie skurwił przez to że jest masa podróbek i ogólnie odzież tej marki staniała.
Tak więc jedynie został Pit Bull (z tych wymienionych w klasyfikacji).
Śmieszy mnie jak ktoś tu pisze o jakiś ofensywach czy innych gównach i stawia je nad droższymi markami. Wole zapłacić znacznie wiecej za coś co ma świetny materiał, krój, wzornictwo niż niewiele ale za jakąś tanią tandete.
Śmieszy mnie jak ktoś tu pisze o jakiś ofensywach czy innych gównach i stawia je nad droższymi markami. Wole zapłacić znacznie wiecej za coś co ma świetny materiał, krój, wzornictwo niż niewiele ale za jakąś tanią tandete.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Z tego co sie orientuje firme Media Tex producenta ubran Thor Steinar przejela jakas firma z Dubaju.Death & Glory pisze:Odnośnie Thora to słyszałem, że wykupił go jakiś hindus ( albo miał wykupić), może ktoś zweryfikować te informację?
WIELKA POLSKA NARODOWA!
-
Zupełnie Zielony. pisze:Od samego początku byłem ścieśliwym posiadaczem tej oto odzieży. Kiedyś Najlepszy był Lonsdale i Pit Bull. Obecnie Lons strasznie sie skurwił przez to że jest masa podróbek i ogólnie odzież tej marki staniała.
Hehe niezla zenada;) Akurat przerobilem ciuchy wiekszosci ww marek odziezy i jesli piszesz ze Ofensywa jest gorsza jakosciowo od PB to widac ze nie mialem doczynienia z ciuchami tej firmy. Poza tym wzornictwo PB od czasow np wzoru Amorres Perros stacza sie po rowni pochylej i jest coraz bardziej przypalowe.
-
Ofensywa i Bad Boy W bluzie BB wyje...najlepszego szlifa na swiecie a bluza lekko sie tylko naderwala gdzie kazda zwykla bluza nadawala by sie na smieci
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
zacznijmy od tego że połowa Polskich "marek" kibicowskich to na jedno kopyto... robione na tych samych bluzach... a najbardziej rozśmieszyła mnie opinia jednego znawcy co tak mądrze kiedyś się wypowiadał że Bulldogs na padake a fanshop super jakość... o tuż moi drodzy uświadomię Was... bluzy tych marek:
[link]
[link]
[link]
[link]
i jeszcze pewnie by parę się znalazło... gramatury (jak podaje Bulldogs) nie mają 400 a 370g/m2.... tak naprawdę nie ma porządnej kibicowskiej marki o tematyce kibicowskiej w Polsce (Pit Bull ma bardzo dobre bluzy ale to Niemiecka firma)... czekam na taką firmę która będzie posiadać jakiej grubości i jakości jak hip-hopowe (Stoprocent, Prosto itp)
Pozdrawiam
[link]
[link]
[link]
[link]
i jeszcze pewnie by parę się znalazło... gramatury (jak podaje Bulldogs) nie mają 400 a 370g/m2.... tak naprawdę nie ma porządnej kibicowskiej marki o tematyce kibicowskiej w Polsce (Pit Bull ma bardzo dobre bluzy ale to Niemiecka firma)... czekam na taką firmę która będzie posiadać jakiej grubości i jakości jak hip-hopowe (Stoprocent, Prosto itp)
Pozdrawiam
-
zaznaczylem inne myslac o ben sherman fred perry i tym podobne casualowe firmy.
Wiem, że nie ucisk i chciwe podboje,
Lecz wolność ludów szła pod Twoim znakiem,
Ze nie ma dziejów piękniejszych niż Twoje
I większej chluby niźli być Polakiem.
Lecz wolność ludów szła pod Twoim znakiem,
Ze nie ma dziejów piękniejszych niż Twoje
I większej chluby niźli być Polakiem.
-
Fred Perry, La Coste
-
justK pisze:Jest napisane " Inne", więc swoją propozycję można dać.Baku pisze:Widzisz w tym głosowaniu odzież od Fred Perry ?Blue-iRl pisze:Fred Perry
Ben Sherman, Fred Perry i Ofensywa.
No i c***, przecież można się spiąć, tym bardziej że jest się nowym na forum :)
Zaraz znów pewnie ktoś wyjebie, że prawdziwy hools w Lonsdale czy Everlast się nie pokaże, bo to dresy.
Do ankiety ( nie oddaje głosu ) - FF, Doberman's Aggressive, pewien sentyment do BB..
-
Ja najbardziej lubię ciuchy firmy Lonsdale.Stara,dobra (nadal) marka kibicowska.Porządne materiały i wzory są rzeczą charakterystyczną.
-
Lonsdale, ale bardziej w kwesti odzieży codziennej, nie kibicowskiej. Ubrania "sportowe" to preferuje Nike i Russell Athletic, z odzieży stricte kibicowskiej jak Ofensywa itp. raczej nie korzystam.
-
-
Zdecydowanie Ofensywa! Przede wszystkim Polskie trafione hasła, marka kierowana przez osobę znającą potrzeby świata kibicowskiego.
-
1)Zdecydowanie Ofensywa za wszystko ;) mam kilka ciuszków i dalej zamierzam je kupować :)
2)Dobermans dobre materiały itp. choć za dużo "widocznych" napisów...
2)Dobermans dobre materiały itp. choć za dużo "widocznych" napisów...
-
Jeżeli o mnie chodzi to zdecydowanie Pretorian i Everlast.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Mentalita Ultras
-
Moim zdaniem Ofensywa potem Pretorian i BB. :)
-
LUBLINIEC- jedyni działający i jeżdżący to kibice GÓRNIKA ZABRZE
-
Taaa...i kto co był? Hmmm?czajoka pisze:LUBLINIEC- jedyni działający i jeżdżący to kibice GÓRNIKA ZABRZE
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Jeżeli chodzi o odzież dla kibiców to Extreme Adrenalina. Jakość ciuchów nie pozostawia nic do zarzucenia.
Ze zwykłych ciuchów na codzień Lonsdale. Everlast troszkę zaniżył poziom.
Ze zwykłych ciuchów na codzień Lonsdale. Everlast troszkę zaniżył poziom.
"I LOVE THIS GAME"
-
A jak tam ciuchy firmy "Manto"? Posiada ktoś? Dobry materiał,nadruki?
-
Hooligan i Pit Bull wedlug mnie najlepsze
reszta tez dobre ubrania maja, chociaz nie zawsze mozna se pozwolic bo ceny calkiem wysokie
reszta tez dobre ubrania maja, chociaz nie zawsze mozna se pozwolic bo ceny calkiem wysokie