nowy zin SUPPORTERS nr 1
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: nowy magazyn SUPPORTERS nr 1
Czarno bialy papier kredowy, za 12 zl ?
Hehehehe lepiej zostac przy TMK w rozsadnej cenie, w kolorach niz 12 zeta za czarnobiale pisemko na papierze kredowym.
pzdr :)
Hehehehe lepiej zostac przy TMK w rozsadnej cenie, w kolorach niz 12 zeta za czarnobiale pisemko na papierze kredowym.
Wizard. pisze:Otrzymałeś ostrzeżenie od moderatora lub administratora tego forum. Powód przyznania ostrzeżenia:Ostrzeżenie zostało przyznane w związku z napisanym przez Ciebie postem: http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 67#p509967
awex napisał:
Derby Rzeszowa i Krakowa (po francusku)
http://www.youtube.com/watch?v=RW9CR5onNV8
To tylko fragment ? czy jest moze caly reportaz.
-
Re: nowy magazyn SUPPORTERS nr 1
Też jestem tego samego zdania co kolega wyżej. Moim skromnym zdaniem to uwazam ze bezsensu jest robienie kolejnych gazetek o światku kibicowskim.Wkurwiło mnie jak sie pojawiła ta gazetka "Szalikowiec".Niby coś nowego a styl ten sam co w TMK także.. nic nowego jak dla mnie. A jeżeli chciałbym sie czegoś wiecej dowiedzieć niz jest napisane w TMK to zawsze mozna gdzies w necie wyczaić. Także zostane przy TMK..JebacRozjebundy pisze:Czarno bialy papier kredowy, za 12 zl ?
Jednakże życze zeby ta gazetka wam zeszła w całym nakładzie.
-
Re: nowy zin SUPPORTERS nr 1
Dobra, bez zbędnego pierdolenia. Jak będzie dostępne to wrzućcie link na allegro, ja chętnie obadam. 12 zł to nie majątek, więcej się wydaje nieraz na spróbowanie drinka na imprezie który okazuje się chujowy, a tu na pewno można coś nowego przeczytać. Innymi słowy - nic nie dadzą Wasze słowa krytyki czy pochwały, ludzie ocenią :)

-
brawa dla autorów, oczywiście chętnie zakupię 1 egzemplarz...
nie tak dawno każdy narzekał, że w Polsce mamy tylko TMK i nic więcej, a teraz mmay i TMK i Szalikowca, i teraz jeszcze SUPPORTER, możemy dodać do tego jeszcze pisemko kibica Legii czyli LEGION, który ukazuje się regularnie...
do tego dochodzą jeszcze jakies klubowe pisemka, których wychodzi też coraz więcej... więc nie ma co narzekać tylko powinniśmy się cieszyc z tego co jest...
pozzdro
nie tak dawno każdy narzekał, że w Polsce mamy tylko TMK i nic więcej, a teraz mmay i TMK i Szalikowca, i teraz jeszcze SUPPORTER, możemy dodać do tego jeszcze pisemko kibica Legii czyli LEGION, który ukazuje się regularnie...
do tego dochodzą jeszcze jakies klubowe pisemka, których wychodzi też coraz więcej... więc nie ma co narzekać tylko powinniśmy się cieszyc z tego co jest...
pozzdro
-
Już nie chodzi o samą produkcje, bo czarno białe strony to można było sobie poczytać sporo lat temu. 102 strony z czego pewnie wszystkie opisy rund znajdują się na stronach internetowych poszczególnych klubów. Gdyby to była ocena dokonań ekip zrobiona przez redakcje to co innego, no ale wtedy gazetka miałaby zapewne 32 strony... Jestem za wydawaniem gazetek dla kibiców, co prawda Szalikowiec szału nie zrobił, przeczytałem tylko kilka numerów, bo większość do kopia TMK, ale profesjonalnie się za to zabrali. Ładna okładka, kolor itd, a tutaj? W TMK informacje są śladowe, ale za to felietony zajebiste no i przede wszystkim jest kolor, poruszane są aktualne kibicowskie tematy i czasami oryginalne zdjęcia. ;]
Cenę pozostawiam bez komentarza, ksero tej gazety chyba mnie taniej wyjdzie...
PS. TAK dla gazetek, ale profesjonalnie wydawanych!
Ten kto sieje wiatr, burzę będzie zbierał.
-
Przeciez pisze, ze wiele relacji jest na potrzeby tego pisemka. Pozatym nie wyszlo wiele egzemplarzy, wiec jest ono raczej dla osob, ktore sie takimi rzeczami jaraja. Jak jestes na nie dla takiej gazetki to poprostu nie kupujesz i tyle. Ja sie ciesze, ze znow cos nowego wychodzi. Chodzi chyba o tekst, wiec kolor niepotrzebny zupelnie. Wizard wrzuc link do aukcji jak najszybciej. :)
-
Pany, gazetka jeszcze sie nie ukazala, a wy juz psy na niej wieszacie.
Dajcie sobie na luz, przeciez nikt nie kaze wam jej kupowac.
Piszecie tu, ze wszystko mozna znalezc w necie ?
Spoko, ale ja czasem wole jednak wziac w rece gazetke, jak kiedys, gdzie internet nie byl jeszcze tak rozpowszechniony, i poczytac. I mysle ze takich ludzi jak ja jest wiecej.
Wstrzymajmy sie moze z komentarzami do ukazania sie pierwszego nr, bo na razie sa one zbedne...
Dajcie sobie na luz, przeciez nikt nie kaze wam jej kupowac.
Piszecie tu, ze wszystko mozna znalezc w necie ?
Spoko, ale ja czasem wole jednak wziac w rece gazetke, jak kiedys, gdzie internet nie byl jeszcze tak rozpowszechniony, i poczytac. I mysle ze takich ludzi jak ja jest wiecej.
Wstrzymajmy sie moze z komentarzami do ukazania sie pierwszego nr, bo na razie sa one zbedne...
-
dobry pomysł o ile nie bedzie w gazetce bzdur jakie nie raz nie dwa ukazały się już w biblii chuliganów TMK
Poproszę o linka gdzie będzie można zakupić gazetkę gdy będzie już dostępna... 12 zł to paczka fajek a może będzie to dobry materiał...
Poproszę o linka gdzie będzie można zakupić gazetkę gdy będzie już dostępna... 12 zł to paczka fajek a może będzie to dobry materiał...
-
Wizard, a czytać nie potrafisz? Napisałem dlaczego kupuję gazetki, ale jeszcze raz Cię uświadomię. Kupuję dla kolorowej okładki, zajebistych felietonów, oryginalnych zdjęć i informacji na temat aktualnych wydarzeń kibicowskim. A z tego co się zapowiada to będą czarno-białe opisy z internetowych stron klubowych...
Po to jest forum, żeby komentować prawda? Czy może tylko można przytakiwać, że wszystko jest ok? Przecież nie odnoszę się do konkretnych treści zawartych w numerze, bo nawet nie wiem co będzie oprócz tych opisów. Mam jedynie zastrzeżenie co do sposobu jej wydania.
Po to jest forum, żeby komentować prawda? Czy może tylko można przytakiwać, że wszystko jest ok? Przecież nie odnoszę się do konkretnych treści zawartych w numerze, bo nawet nie wiem co będzie oprócz tych opisów. Mam jedynie zastrzeżenie co do sposobu jej wydania.
-
Bialy to kupujesz TMK i wszystko. Przecie bez sensu bylo by kolejne takie samo wydawnictwo. Przydaly by sie tylko jeszcze jakies felietony, moze beda?
-
Wizard. pisze:zadam pytanie po raz drugi - kupujsz gazetke dla kolorowej okladki i kolorowych zdjec?Biały__ pisze:Już nie chodzi o samą produkcje, bo czarno białe strony to można było sobie poczytać sporo lat temu. 102 strony z czego pewnie wszystkie opisy rund znajdują się na [link] poszczególnych klubów. Gdyby to była ocena dokonań ekip zrobiona przez redakcje to co innego, no ale wtedy gazetka miałaby zapewne 32 strony... Jestem za wydawaniem gazetek dla kibiców, co prawda Szalikowiec szału nie zrobił, przeczytałem tylko kilka numerów, bo większość do kopia TMK, ale profesjonalnie się za to zabrali. Ładna okładka, kolor itd, a tutaj? W TMK informacje są śladowe, ale za to felietony zajebiste no i przede wszystkim jest kolor, poruszane są aktualne kibicowskie tematy i czasami oryginalne zdjęcia. ;]
ludzie dostna magazyn do rak przejrza / przeczytaja - ocenia :)
To moze wrzucie przykladowe podsumowanie albo cos z tej gazetki na zachete:)

-
Tak czytam już tylko TMK chociaż już nie zawsze, ale inne lektury kibicowskie też przewinęły się przez moje ręce. BIC tylko, że ja nie piszę, że ta nowa gazetka jest niepotrzebna, ale skoro zostaje wydawana na całą Polskę to chciałbym, żeby była w pełni profesjonalna. Kosztowałaby 15zł czy tam 20zł, ale prezentowałaby się o niebo lepiej, niż coś czarno-białego, a jeżeli opisy meczów byłyby jakieś unikalne, a nie powielane z internetu na pewno byłbym stały nabywcą.BIC pisze:Bialy to kupujesz TMK i wszystko. Przecie bez sensu bylo by kolejne takie samo wydawnictwo. Przydaly by sie tylko jeszcze jakies felietony, moze beda?
-
Myślę, że raz na pół roku wydanie takiej gazetki to dobry pomysł, ja na pewno zakupię. Na kiedy jest planowany pierwszy numer?
80 ekip to trochę mało jak na naszą bogatą scenę kibicowską, ale cóż, ocenimy po wydaniu pisemka. Pozdro.
80 ekip to trochę mało jak na naszą bogatą scenę kibicowską, ale cóż, ocenimy po wydaniu pisemka. Pozdro.
-
Och, to naprawdę straszne, że gazetka będzie czarno-biała. Straszne, że będą małe zdjęcia... Litości, od oglądania kolorowych fotek macie internet. Zanosi się, że nowy zin będzie czymś na podobę PUPoP czy może (nieodżałowanego moim zdaniem) ULTRA. Zdjęć jest pełno na forach, relacji też sporo plus najciekawsze zawsze w TMK, ale nie wszystko sie tam zmieści. Ja nie mam czasu, aby śledzić na bieżąco co sie dzieje w 80 ekipach z Polski, sporo może umknać. Jak dostanę wszystko zebrane w jednym miejscu to chętnie poczytam. Nie ma sensu krytykować ani zachwalać czegoś, czego nikt z nas jeszcze nie widział. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
adrian_gkm Ultra jest nieodzalowane jak najbardziej!
Moze to pisemko z czasem tez sie ciekawie rozwinie...
Poki co cieszmy sie, ze znow jest cos nowego.
Moze to pisemko z czasem tez sie ciekawie rozwinie...
Poki co cieszmy sie, ze znow jest cos nowego.
-
Nasze słowa niezależne jak czarno-białe ziny , biorę :D
kibic swojego portfela
-
Kiedy ten zin pojawi się w sprzedaży ?
-
Nic dodac nic ujac.Biały__ pisze:ksero tej gazety chyba mnie taniej wyjdzie...
W sumie nie chodzi tu o Cene bo 12 zl raz na pol roku to nic.Ale sam fakt ze jestesmy w 21 wieku a wydajecie czarnobiale gazetki na kredowym papierze.Nie liczy sie tylko przeslanie ale i JAKOSC.Taki papier sie szybko niszczy, wiec po miesiacu te gazetki beda sie nadawaly na szmaty do podlogi - a TMK ? Mam numery z 2005 roku i sa dalej w idealnym stanie.
Co do zdjecia ktore dal wizard - juz czuje ze po przeczytaniu jednej strony beda mnie napierdalac oczy , typowo ksiazkawy nadruk malymi literkami , oczojebny czarny na bialym.Co do zdjec , to nie wiem po c*** wkleiac czarnobiale zdjecia na ktorych c**** widac.Nie oddaja one w zadnym stopniu klimatu oprawy/zadymy ecc.
Zaprzeczasz sam sobie bo na screenie ktory dales widac poczatek tekstu :Wizard. pisze:W tym wypadku załozenie magazynu jest troszke inne niz opis "było nas 20na wyjezdzie"
Czyli niczym sie nie rozni od TMK - Miejsce meczu, liczba glow, opis meczu okiem gosci / gospodarzy. 80 ekip na 100 stronach ? To wychodzi mniej wiecej jedna strona na ekipe - I teraz sie pytam, jak mozna w jakis konkretny sposob opisac cala runde danej ekipy na Jednej stronie ???W TMK na jednej stronie opisuja JEDEN mecz a nie JEDNA RUNDE.....,, Pierwszy mecz jesienia to goscinnie PP miedzy Unia Tarnow a Tyskim GKS-em, w 16 osob ''
Po tym co napisal Wizard w pierwszym poscie, i po tym co widac na screenie , smiem twierdzic ze to marna kopia TMK.
Pozdrawiam, i czekam na bana za to ze napisalem cos co przeczy idei Wizarda.
Against Communism
Wizard. pisze:Otrzymałeś ostrzeżenie od moderatora lub administratora tego forum. Powód przyznania ostrzeżenia:Ostrzeżenie zostało przyznane w związku z napisanym przez Ciebie postem: http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 67#p509967
awex napisał:
-
Nikt jeszcze nie widział gazetki, ale już połowa wie, że jest słaba? Pogratulować zdolności przewidywania. Numery w totka też tak przewidujecie? 8) Jeśli tak, to ja chętnie przyjmę co jakiś czas :)
Część z ekip, które opisały swoje działania w ostatniej rundzie nie jest zbyt dobrze znana, rzadko zamieszcza w necie swoje opisy. Druga kwestia - macie w jednym miejscu zebrane sprawozdanie z całej rundy 80 ekip spoza OE. Takie kompendium.
W czym widzicie problem? Że czarno-białe? I dobrze, fajny klimat moim zdaniem. Zresztą coś za coś - o ile się orientuję drukarnie "nieco" drożej liczą sobie za wydruk kolorowy, więc pewnikiem w przypadku magazynu kolorowego byłby płacz, że drogo.
Zresztą przecież nikt nie każe Wam kupować. Kto chce to weźmie i tyle. Myślę, że całą polemikę na temat sensu wydawania takich publikacji można już zakończyć, temat raczej informacyjny miał być i może niech taki będzie?
Wizard odłóż mi jedną sztukę :)
Część z ekip, które opisały swoje działania w ostatniej rundzie nie jest zbyt dobrze znana, rzadko zamieszcza w necie swoje opisy. Druga kwestia - macie w jednym miejscu zebrane sprawozdanie z całej rundy 80 ekip spoza OE. Takie kompendium.
W czym widzicie problem? Że czarno-białe? I dobrze, fajny klimat moim zdaniem. Zresztą coś za coś - o ile się orientuję drukarnie "nieco" drożej liczą sobie za wydruk kolorowy, więc pewnikiem w przypadku magazynu kolorowego byłby płacz, że drogo.
Zresztą przecież nikt nie każe Wam kupować. Kto chce to weźmie i tyle. Myślę, że całą polemikę na temat sensu wydawania takich publikacji można już zakończyć, temat raczej informacyjny miał być i może niech taki będzie?
Wizard odłóż mi jedną sztukę :)
Prace maturalne, zaliczeniowe, licencjaty, magisterki - pomocmatura.pl
* * *
Informacje na pw, gg 13387869, mail [email protected]
* * *
Informacje na pw, gg 13387869, mail [email protected]
-
Ale pierdolicie smuty...
Mnie osobiście wkurwia jak widzę reklamy na całą strone w TMK wszyscy wiedzą kto robi jakie rzeczy ale jakoś nie zaśmiecam tematów co mi się nie widzi co z tego że nie ma koloru? na TMK wykłada wiele osób pieniądze zapewne tutaj wykłada na to jedna osoba by powstało coś o mniejszych klubach Dla mnie dobra inicjatywa Bo np. o meczu Lecha mogę sobie poczytać w necie a relacjach Walcowni itd.. napewno nie przeczytacie tego nigdzie.Nikt jednemu i drugiemu kupować nie rozkazuję więc na luz panowie poczekajcie aż rozejdą się i wtedy będziecie oceniać kogoś czy dobrze to jest zrobione!Dodając do tego że zysku z tego raczej jebitnego nie ma a swój czas i pieniądze na to poświęcił!Nie rozmywajcie już tematu jak nic ciekawego nie wnosicie
Mnie osobiście wkurwia jak widzę reklamy na całą strone w TMK wszyscy wiedzą kto robi jakie rzeczy ale jakoś nie zaśmiecam tematów co mi się nie widzi co z tego że nie ma koloru? na TMK wykłada wiele osób pieniądze zapewne tutaj wykłada na to jedna osoba by powstało coś o mniejszych klubach Dla mnie dobra inicjatywa Bo np. o meczu Lecha mogę sobie poczytać w necie a relacjach Walcowni itd.. napewno nie przeczytacie tego nigdzie.Nikt jednemu i drugiemu kupować nie rozkazuję więc na luz panowie poczekajcie aż rozejdą się i wtedy będziecie oceniać kogoś czy dobrze to jest zrobione!Dodając do tego że zysku z tego raczej jebitnego nie ma a swój czas i pieniądze na to poświęcił!Nie rozmywajcie już tematu jak nic ciekawego nie wnosicie
-
A ja jak będzie w sprzedaży ten zin to sobie go po prostu kupię , poczytam i ocenię . Proste . Nie będzie mi się podobać , to nie . 12 zł to nie majątek , można sobie kupić i zobaczyć czy jest to warte tej ceny . Ja się osobiście cieszę , że takie coś wychodzi , może to będzie coś nowego ;)
c*** z podpisem
-
Moim zdaniem gazetka będzie bardzo klimatyczna i czarno-biały kolor to atut wręcz.
Hutnik Nowa Huta
-
Bo chyba teraz dla większości ważniejsze są kolorowe strony i obrazki niż relacje i wszystko co z kibicowaniem związane .Nowohucianie1950 pisze:Moim zdaniem gazetka będzie bardzo klimatyczna i czarno-biały kolor to atut wręcz.
c*** z podpisem
-
Do tych wszystkich co twierdzą że opisy zostały skopiowane ze stron kibiców czy forum do zina powiem że opis Chrobrego Głogów podsumowujący dwie rundy nie pojawił się na stronie kibiców,forum Chrobrego czy też w TMK,Szalikowcu jest to opis w 100 % wysłany prze zemnie na potrzeby zina.Co do innych ekip przy którym pomagałem redakcji w sprawie załatwienia opisów np.kibiców Czarnych Żagań,Polonii Świdnica czy Moto-Jelcza Oławy też nie ma na stronach,forach więc dalej żyjcie w świadomości że opisy zostały skopiowane
-
miszcz!!!oczojebny czarny na bialym
-
Patataj :)kilo.f pisze:miszcz!!!oczojebny czarny na bialym
Co do komentarzy - to po to one sa by mozna bylo opisac co sie mysli na dany temat.W tym przypadku to zin supporters.Nie ocenilem go w sposob typu ,,jest zly bo tak'' tylko podalem konkretne przyklady :
-Jakosc papieru
-Jakosc zdjec
-Opisy ekip - opis calej rundy na jednej stronie - tak tak, wszystkiego sie dokladnie dowiecie.
-Opisy ekip mialy byc inne niz w TMK a po screenie ktory dal wizard widac ze to dokladnie w ten sam desen pisane.
Co do tego ,,sie czepiacie ze nie jest kolorowe''. Nikt nie napisal ze musi byc kolorowe, ale proste ze kolorowe sie lepiej prezentuje i same zdjecia chociazby daja lepszy efekt.A co na malutkim zdjeciu 4x4cm na czarnobialym mozna zobaczyc ?
awex napisał:
-
Popatrzmy na ten temat nowy zin jest całkowicie moim zdaniem niepotrzebny z tego względu jak już chyba to wszyscy wiedzą "wszystko znajdziesz na necie". Oczywiscie nie każdy ma czas by sledzić co się gdzie dzieje i po to są takie pisemka by można było sobie je na spokojnie poczytać, ale teraz każdy chce wszystko za free i szybko podane nawet jeśli sprzedacie cały nakład bez względu na to jaka będzie cena tej gazetki, to chyba robicie to raczej z pasji niż zarobku na tym. Ale powodzenia Wam życzę.
Dlaczego tak mówię ano popatrzmy na gazetkę która chyba się zagalopowała a mianowicie SZALIKOWIEC, ta gazeta miała dobry start ale nie starczyło jej sił i poszła w diabły, to pokazuje że trzeba mieć plan co do tego typu zagadnień, nie można żerować na tym że o wydam gazetę każdy kupi a żeby różniła się od tmk to będzie inny format w 90% to samo ale dodam siłownie jakies sztuki walki i bedzie gites. Nie będzie gites tylko kasa wyrzucona w błoto, panowie musicie zrozumieć to że tmk jest to pismo które weszło w dobrym czasie na półki sklepowe które się zakorzeniło i tak na prawdę ciężko będzie go przebić. Fajnie że ktoś ma pomysły, ale moim zdaniem strata czasu, popatrzmy na portale kibicowskie jest ich mnóstwo ogólne, wojewódzkie, każdy znajdzie coś dla siebie, i już ma informację co gdzie się zdarzyło. Tak więc na te czasy najlepszy jest net i tyle.
Dlaczego tak mówię ano popatrzmy na gazetkę która chyba się zagalopowała a mianowicie SZALIKOWIEC, ta gazeta miała dobry start ale nie starczyło jej sił i poszła w diabły, to pokazuje że trzeba mieć plan co do tego typu zagadnień, nie można żerować na tym że o wydam gazetę każdy kupi a żeby różniła się od tmk to będzie inny format w 90% to samo ale dodam siłownie jakies sztuki walki i bedzie gites. Nie będzie gites tylko kasa wyrzucona w błoto, panowie musicie zrozumieć to że tmk jest to pismo które weszło w dobrym czasie na półki sklepowe które się zakorzeniło i tak na prawdę ciężko będzie go przebić. Fajnie że ktoś ma pomysły, ale moim zdaniem strata czasu, popatrzmy na portale kibicowskie jest ich mnóstwo ogólne, wojewódzkie, każdy znajdzie coś dla siebie, i już ma informację co gdzie się zdarzyło. Tak więc na te czasy najlepszy jest net i tyle.
-
Wizard. on chce zablysnac troche, zrozum chłopaka.
wrzucajta na allegro
wrzucajta na allegro
-
W czym jest problem? Chcesz - kupujesz, nie chcesz - nie kupujesz. Ja się cieszę że to taka namiastka zinów z lat 90 - można sobie powkręcać stare czasy. A i przede wszystkim ciekawi mnie co będzie o mojej ukochanej drużynie (tym bardziej jak są to świeże opisy) tak więc poświęce te 12zł i z chęcią przeczytam.
-
Niedoszla gwiazdeczko nie pyskuj :)lsz pisze:Wizard. on chce zablysnac troche, zrozum chłopaka.
wrzucajta na allegro
Jakbyscie zauwazyli to odpisywalem na komentarz i odpisalem na to ze ktos napisal ze ,,oceniamy a nie widzielismy'' - to dalem powod dla ktorego napisalem negatywny komentarz.
Tyle w temacie.Osobiscie nie mam zamiaru tego kupic, a co do ciebie Wizard to nie zadna antyreklama, bo kazdy swoj rozom ma i kazdy chyba sam rozumie ze chociazby jakosc tego papieru jest marna i ta gazetka sie bedzie nadawac na szmate po jakims czasie, nikomu niczego uswiadamiac nie trzeba.
I tak ci zycze zebys to sprzedal bo napewno jakis wysilek i hajs w to wlozyles.Ale jak juz pisalem ja tego nie mam zamiaru kupic.TMK mi wystarczy w 100%.
awex napisał:
-
Nie koniecznie, mam ziny z 1995 które były wydawana na ksero i mają się dobrze. Widać że to oferta raczej dla starszych kibiców, którzy pamiętają koperty i poklejone znaczki. Młodzi jednak wolą kolor itp. Against Modern Ultras !kazdy chyba sam rozumie ze chociazby jakosc tego papieru jest marna i ta gazetka sie bedzie nadawac na szmate po jakims czasie,
-
Nie przegladam za bardzo tematu. Kiedy wyjdzie zin i czy jest mozliwosc wysylki za granice?
-
Panowie, nie ma co sie klocic. Mysle, ze w ogole nie ma sensu porownywac zinów do kolorowych magazynów jak TMK czy Szalikowiec. Te pierwsze maja niepowtarzalny klimat, ktorego nie da sie zastapic. Z drugiej strony komu chcialo by sie niszczyc oczy na miniaturowych literkach zamiast ogladania kolorowych obrazkow w TMK? Na przyklad mi. I mysle, ze znajdzie sie wiecej takich wariatów, ktorym nie bedzie przeszkadzala cena, by dostac to na co czekaja od 1,5 roku (ostatnie numery POP i Ultry).
Jeszcze nie mialem zina w rece ale juz moge powiedziec : Wizard, gratuluje, szacunek, ze zdecydowales sie ruszyc ten rynek
Jeszcze nie mialem zina w rece ale juz moge powiedziec : Wizard, gratuluje, szacunek, ze zdecydowales sie ruszyc ten rynek
-
na stronie [link] zamieściłem felietonik, taki coś w rodzaju przemyśleń nawiązujących do wynikłej tutaj dyskusji na temat nowego ziniacza
dla zainteresowanych, tekst znajdziecie na głównej stronie startowej - zatytułowany, FAN-ZINE JAKO ALTERNATYWA
zaznaczam, że nie jest to żadna reklama "Supporters zine"
dla zainteresowanych, tekst znajdziecie na głównej stronie startowej - zatytułowany, FAN-ZINE JAKO ALTERNATYWA
zaznaczam, że nie jest to żadna reklama "Supporters zine"
SERWIS KIBICOWSKI [link]
FORUM LUBELSKICH KIBICÓW [link]
FORUM LUBELSKICH KIBICÓW [link]
-
Dobry pomysł z tą gazetką- zakupie. Powodzenia.
-
Czy jest możliwość nabycia jeszcze tego zina? Gdyż aukcja na allegro godzinę temu została zakończona;/
-
Dziś dostałem list z zinem ;) Jestem pozytywnie zaskoczony robotą jaka została wykonana. W zinie wiele opisów, których nigdzie indziej się nie uświadczy (są też dużo obszerniejsze niż np. w TMK). Zdarzają się drobne błędy (literówki itp.), ale jak to mówią nie myli się ten co nic nie robi - kolejny numer będzie pod tym względem zapewne lepiej dopracowany. Czarno-biały druk dodaje klimatu. Polecam!!!
ZKS NAFTA 1946 JEDLICZE
-
Wizard, sprawdz skrzynke.
-
Zajebiste połączenie starego z nowym - forma zina w klimacie z przed lat na kredowym papierze i profesjonalny druk. Do tego bardzo mała czcionka, dzięki czemu jest w ch.. czytania i sporo małych zdjęć.
Mam nadzieje, że powstaną kolejne numery.
Mam nadzieje, że powstaną kolejne numery.
-
Dzisiaj otrzymałem nr Supporters'a i jestem z niego bardzo zadowolony.
Co prawda do tej pory zakupiłem tylko 2 nr TMK, jednak Supporters to zdecydowanie inny klimat.
A jak ktoś sie martwił, że zin jest czarno-biały, to całkiem nie potrzebnie.
Naprawdę polecam !
Co prawda do tej pory zakupiłem tylko 2 nr TMK, jednak Supporters to zdecydowanie inny klimat.
A jak ktoś sie martwił, że zin jest czarno-biały, to całkiem nie potrzebnie.
Naprawdę polecam !
Zbieram informacje o Stelli Białośliwie, jeśli jesteś z Nakła, Bydgoszczy, Inowrocławia, Chojnic, Grudziądza, Chełmży lub ościennych miejscowości a posiadasz wyniki sportowe drużyn ze swojej miejscowości, NAPISZ [email protected] !!!
http://wariaci.net/historiastelli.htm
http://wariaci.net/historiastelli.htm