WITAM !!
Tradycyjnie po rundzie i po raz kolejny :-). W sierpniowym TMK planuję kolejną odsłonę „Polskiego …”, czyli krótkich podsumowań w wykonaniu polskich ekip. Ostatnio udało się zebrać informacje o ponad 200 ekipach. Tak więc mam prośbę o krótkie podsumowanie działalności Waszych ekip w rundzie wiosennej. Chodzi mi o pełną statystykę wyjazdową (łącznie z meczami w pucharze Polski), liczby na meczach przyjaciół (wystarczą od 5 osób wzwyż). Liczba w młynie u siebie (od do) z wyróżnieniem meczu z najliczniejszą frekwencją w młynie. Mecze, na których były oprawy. Akcje chuligańskie, inne wydarzenia (na przykład jakieś problemy z psami, co utrudniało działalność ekipy, czy też zmiany w zgodach i układach itp.). Potrzebowałbym to maksymalnie do 10 lipca. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc.
ps. Najbardziej zależy mi na podsumowaniach następujących ekip: Przebój Wolbrom, Czarni Żagań, Jarota Jarocin, Lechia Zielona Góra, Dozamet Nowa Sól, Polonia Nowy Tomyśl, MKS Kutno, Górnik Łęczyca, Pogoń Zduńska Wola, Ceramika Opoczno, Nida Pińczów, Wierna Małogoszcz, Mazur Ełk, Sparta Brodnica, Pomezania Malbork, Unia Racibórz, Walcownia Czechowice-Dziedzice, Igloopol Dębica, RKS Radomsko, Dyskobolia Grodzisk Wlkp., Obra Kościan, Góral Żywiec, Sokół Ostróda, LKS Czarnylas, Stal Pleszew, Bielawianka Bielawa, Bieszczady Ustrzyki Dolne oraz z ekip, które wcześniej nie znalazły się w podsumowaniach a coś działały i chciałyby się znaleźć.
ps 2. Podsumowania prosiłbym podsyłać na maila: [email protected] bądź tutaj na privie.

POLSKIE...KOLEJNA ODSŁONA
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: POLSKIE...KOLEJNA ODSŁONA
Podbijam :)