Sklepy kibica.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Sklepy kibica.
Jak w temacie. Piszcie adresy sklepów kibica oraz adresy internetowe. Skorzystam jeszcze z okazji i spytam się czy Cracovia i Hutnik Kraków mają jakieś swoje sklepy na mieście?? Jak tak to poprosiłbym o adres i prosiłbym o adres sklepu Wisły Kraków. Najlepiej jakby to były sklepy prowadzone przez kibiców.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
-
Re: Sklepy kibica.
Wiślacki Świat http://sklep.wisla.krakow.pl/ ( za trybuną D)
Fanatyk [link] (w hali Wisły obok stadionu)
Fanatyk [link] (w hali Wisły obok stadionu)
-
A w sobote w jakich godzinach są otwarte te sklepy??
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Sklep Bronxkibolek pisze:Jak w temacie. Piszcie adresy sklepów kibica oraz [link]. Skorzystam jeszcze z okazji i spytam się czy Cracovia i Hutnik Kraków mają jakieś swoje sklepy na mieście?? Jak tak to poprosiłbym o adres i prosiłbym o adres sklepu Wisły Kraków. Najlepiej jakby to były sklepy prowadzone przez kibiców.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
ul. Meiselsa 4
Pon-pt : 10-18
Sobota : 10-14
-
a czy jacy" swiatowcy"
mogli by powiedziec jak wypadaja takie Polskie sklepy na tle innych krajow?
Mnie np bardzo zdziwilo ze w Sklepie obok stadionu Widzewa nie bylo oryginalnych koszulek.

Mnie np bardzo zdziwilo ze w Sklepie obok stadionu Widzewa nie bylo oryginalnych koszulek.
-
A mógłby ktoś jeszcze napisać, czy Hutnik Kraków ma swój sklep na mieście?? Jak tak to prosiłbym o adres.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Asortyment 6 ligowego klubu w Anglii [link] ... Jak patrzyłem to w sklepiku Millwall można kupić wisiorki ze złota. Ogólnie każdy profesjonalny klub w Anglii niezaleznie w której lidze gra ma lepszy asortyment nawet od naszego Lecha Poznań ... Wpiszcie sobie w wyszukiwarke byle jaką nazwe angielskiego klubu + shop i zobaczycieKaczmar pisze:a czy jacy" swiatowcy"mogli by powiedziec jak wypadaja takie Polskie sklepy na tle innych krajow?
Przykładowo Notts County 4 liga

[link]
-
Wszystko kupisz jedynie w kawiarni Atak na Suchych Stawach. Godziny otwarcia to bodajże 11-22 i 11-24 w weekendy.kibolek pisze:A mógłby ktoś jeszcze napisać, czy Hutnik Kraków ma swój sklep na mieście?? Jak tak to prosiłbym o adres.
Pozdrawiam
-
A mógłbyś podać adres tej kawiarni??
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
-
Asortyment jak widać i jak napisałeś. Wypas.kiwa jako tako pisze:
Przykładowo Notts County 4 liga
[link]
Ale funkcjonalność tego sklepu, layout, kod... to jakiś sen wariata.
Jakbym coś takiego zrobił, to miałbym mocne podstawy żeby siebie samego z roboty wyjebać

yo los domingos voy a ver al CAMPEÓN
-
Adres taki sam jak klubukibolek pisze:A mógłbyś podać adres tej kawiarni??
Pozdrawiam.

Nowa Huta ul. Ptaszyckiego 4, na piętrze
-
Miałem okazję odwiedzić sklepik Leeds. Powiem Ci, że sklepik klubowy mają oni tak duży, jak u nas małe tesco...wchodzisz do niego z wózkiem jak na zakupy, i jezdzisz. Asortyment - wiadomo. Nie ma tam takiej rzeczy, której byś nie kupiłKaczmar pisze:a czy jacy" swiatowcy"mogli by powiedziec jak wypadaja takie Polskie sklepy na tle innych krajow?

Tutaj kilka fotek :
[link]
[link]
[link]
Miałem jeszcze zdjęcia z Mancchesteru, ale gdzieś mi się zapodziały. Dodam ze sklep mają równie konkretny. Tutaj taka mała ciekawostka, ze zwiedzania stadionu, gdzie w galerii klubowej znalazł się... [link]
pzdr!
-
Dzięki.PSK pisze:Adres taki sam jak klubukibolek pisze:A mógłbyś podać adres tej kawiarni??
Pozdrawiam.![]()
Nowa Huta ul. Ptaszyckiego 4, na piętrze
Pozdrawiam.
-
Dzis o godz.9 otwarcie sklepu kibica w galerii Focus Mall.
Wszystkich serdecznie zapraszamy w godz.9-21
Wszystkich serdecznie zapraszamy w godz.9-21
IHG 09
-
[link] - sklep z artykułami dla kibiców Cracovii i zgód.eloNH pisze:Sklep Bronxkibolek pisze:Jak w temacie. Piszcie adresy sklepów kibica oraz adresy internetowe. Skorzystam jeszcze z okazji i spytam się czy Cracovia i Hutnik Kraków mają jakieś swoje sklepy na mieście?? Jak tak to poprosiłbym o adres i prosiłbym o adres sklepu Wisły Kraków. Najlepiej jakby to były sklepy prowadzone przez kibiców.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
ul. Meiselsa 4
Pon-pt : 10-18
Sobota : 10-14

-
-
-
-
to jest sklep klubowy nie prowadzony przez kibicowOjciec chrzestny pisze:[link]
-