SEKTORY GOSCI w sezonie 2009/2010
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
SEKTORY GOSCI w sezonie 2009/2010
Które i na jak długo beda pozamykane?
Na pewno klatka
KSZO Ostrowiec - do konca rundy/sezonu
MKS Kluczbork - do 30.09.2009
a jak ma sie sytuacja na innych stadionach Ekstraklasy/I ligi/II ligi/ i niższych...?
W związku z budową nowoczesnej hali widowiskowo-sportowej, PZPN po lustracji obiektów przy ul. Świętokrzyskiej podjął decyzję, że w nadchodzącym sezonie mecze na Stadionie KSZO będą się odbywać bez udziału zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych.
W związku z trwającymi pracami na Stadionie Miejskim w Kluczborku, Polski Związek Piłki Nożnej najprawdopodobniej (99%) wyda nam zgodę na nieprzyjmowanie kibiców gości do dnia 30 września
Na pewno klatka
KSZO Ostrowiec - do konca rundy/sezonu
MKS Kluczbork - do 30.09.2009
a jak ma sie sytuacja na innych stadionach Ekstraklasy/I ligi/II ligi/ i niższych...?
W związku z budową nowoczesnej hali widowiskowo-sportowej, PZPN po lustracji obiektów przy ul. Świętokrzyskiej podjął decyzję, że w nadchodzącym sezonie mecze na Stadionie KSZO będą się odbywać bez udziału zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych.
W związku z trwającymi pracami na Stadionie Miejskim w Kluczborku, Polski Związek Piłki Nożnej najprawdopodobniej (99%) wyda nam zgodę na nieprzyjmowanie kibiców gości do dnia 30 września
-
Re: SEKTORY GOSCI w sezonie 2009/2010
W ekstraklasie kibice gości nie obejrzą chyba meczów z Wisła, Cracovią, Lechem, Legią i Arka. Nie jestem pewien więc jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi 

To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
-
w ekstraklasie jeszcze Białystok, ciekawe co z Polonią.
w I lidze na pewno Bielsko
ŁKS na razie ciężko przyporządkować ale pewnie też bez gości.
w I lidze na pewno Bielsko
ŁKS na razie ciężko przyporządkować ale pewnie też bez gości.
-
Ruch Chorzów i Polonia Bytom na swoich stadionach normalnie wpuszczają?
-
Górnikowi prawdopodnie odroczą kare 1 meczu bez publiczności więc KSZO może wejśc a co do reszty meczów w rundzie to tak jak wcześniej 1500 miejsc choć Lech wszedł w 1800, tu link:
[link]
[link]
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
Znicz zamknieta klatka bo remont 

-
My po spotkaniu z nowym (notabene juz kiedys byl na krzesełku) prezesem.
Omówione kilka ważnych spraw i udalo się przeforsować wejście dla kibiców gości:
[link]
Omówione kilka ważnych spraw i udalo się przeforsować wejście dla kibiców gości:
[link]
-
Poki co wszystko wskazuje na to, ze zadnych problemow nie bedzie.Fighting Dragon Tokyo pisze:Ruch Chorzów i Polonia Bytom na swoich stadionach normalnie wpuszczają? czy konieczna [link]
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
uważam, że Lech oraz Wisła powinny zostać zmuszone przez Ekstraklasa SA do wpuszczenia kibiców gości, są warunki, sektory dla kibiców przyjezdnych to dlaczego ich nie wpuścić? jak się podejmujesz organizacji meczu to z pełnymi konsekwencjami.
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Nie wiem jak tam Lech, ale co do Wisły to raczej Sosnowiecka policja nie zgadza się, a nie Wisła.
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
-
nieprawda, policja w Sosnowcu niczego takiego nie powiedziała, to ściema Wisły. zresztą to nie policja ma zabezpieczyć mecz tylko organizator. żal im kasy dziadom. Lech też nie wpuszcza przyjezdnych na swoim stadionie a jak nazywali się Amica to wpuszczaliLiverpool pisze:Nie wiem jak tam Lech, ale co do Wisły to raczej Sosnowiecka policja nie zgadza się, a nie Wisła.

-
Ale to policja może nie wydać zgody na odbycie się imprezy masowej. A co do tego czy powiedziała czy nie, to nie wnikam bo nie słyszałem przecież tego osobiście, jednak nie mam powodów, aby nie wierzyć tym źródłom co o tym informowały.pgn pisze:nieprawda, policja w Sosnowcu niczego takiego nie powiedziała, to ściema Wisły. zresztą to nie policja ma zabezpieczyć mecz tylko organizator. żal im kasy dziadom. Lech też nie wpuszcza przyjezdnych na swoim stadionie a jak nazywali się Amica to wpuszczaliLiverpool pisze:Nie wiem jak tam Lech, ale co do Wisły to raczej Sosnowiecka policja nie zgadza się, a nie Wisła.
-
moglby ktos okreslic dokladniej sytuacje w Ostrowcu?? jakies fotki z budowy itd. bo rozjebuje mnie usprawiedliwienie - ze wzgledu na budowe supernowoczesnej hali... chcialbym zobaczyc te fajowska hale i w jaki sposob moze mi zagrozic na sektorze gosci...
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
[link]
o to chodzi z tego co mi wiadomo
o to chodzi z tego co mi wiadomo
-
sorry za post pod postem ale nie mozna edytowac, co do wizualizacji tej hali to znalazłem tylko taką(c****** bo c****** ale jest):
[link]
[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ruch wpuszcza normalnie
-
Zagłębie wpuszcza normalnie.
Jak widać, można przyjmować kibiców gości, mimo stadionu w budowie ...
Jak widać, można przyjmować kibiców gości, mimo stadionu w budowie ...
LUBIN 1982
-
W Gliwicach 200 osobowy zmodernizowany sektor , potem w Wodzisławiu wiadomo .
-
Jak będzie wygladać wpuszczanie gości w Gdańsku i czy Arka dostała/dostanie (jeśli tak to ile) bilety na derby 3m? Bo mecz tuż tuż.
ŁKS nie dostał licencji o jakies pierdoły a Piast za ten sektor dla przyjezdnych powinien poleciec od razu 

-
Bzdura. Chwala dzialaczom Piasta za to, ze robia wszystko co w ich mocy, zeby moc przyjmowac gosci. Mogli polozyc na to c*** jak masa innych klubow.kibicTurysta pisze:Piast za ten sektor dla przyjezdnych powinien poleciec od razu
co robia? ze ten sektor wyglada jak klatka w zoo? i za to dostali bez problemu licencje
-
Lepszy sektor jak klatka w zoo niz zaden. Gdyby sie zglosili do pzpnu to bez problemu dostali by zgode na niewpuszczanie gosci zaoszczedzajac przy tym sporo grosza. A jednak wykazuja dobra wole.
no i gdyby sie zglosili to licencji nie powinni dostac za to. Licencja jest po to aby stadiony byly coraz lepsze a nie prowizorki, sektor nie spelnia wymogow to wyjebac lige nizej wtedy by dalo to dzialaczom domyslenia i by sie wzieli za zrobienie porzadnych sektorow ....
-
Z tym sie zgadzam. Ale jak Wisla, Lech, Lechia, Arka czy Ruch leca w c****, to doceniam starania gliwiczan.kibicTurysta pisze:no i gdyby sie zglosili to licencji nie powinni dostac za to. Licencja jest po to aby stadiony byly coraz lepsze a nie prowizorki, sektor nie spelnia wymogow to wyjebac lige nizej wtedy by dalo to dzialaczom domyslenia i by sie wzieli za zrobienie porzadnych sektorow ....
-
Jutro dokonamy samospalenia z powodu tego że dostaliśmy licencje , pewnie to cie zadowoli.kibicTurysta pisze:no i gdyby sie zglosili to licencji nie powinni dostac za to. Licencja jest po to aby stadiony byly coraz lepsze a nie prowizorki, sektor nie spelnia wymogow to wyjebac lige nizej wtedy by dalo to dzialaczom domyslenia i by sie wzieli za zrobienie porzadnych sektorow ....
Nasi działacze mogli mieć wyjebane na wpuszczanie gości a jednak z PIENIĘDZY KLUBOWYCH a nie miasta które jest właścicelem stadionu sektor został zmodernizowany. W rundzie wiosennej celowo obniżyli ten płot aby kibice gości mogli choć troche zobaczyć mecz , przygotowano nawet catering a stadion dopuszczono do rozgrywek ale pzpn nie zgodził sie na przyjmowanie przyjezdnych.
A jeżeli nadal masz wątpliwości to idź do UM w Gliwicach i możesz poprosić Frankiewicza aby przyspieszył budowe nowego stadionu.
-
Czy w Kluczborku pojawią się kibice Górnika?
W środę w obozie sympatyków MKS-u Kluczbork zapanowała furia. Na oficjalnej stronie internetowe klubu podano informację, iż w rundzie jesiennej na Stadionie Miejskim nie będą przyjmowani kibice drużyn przyjezdnych. Fani beniaminka I ligi liczyli, że chociażby mecz z Górnikiem Zabrze będzie prawdziwym świętem - pisze dziennik "Sport". Co to jednak za święto bez kibiców przeciwnej drużyny... Prezes MKS-u Andrzej Buła, spotkał się wczoraj z fanami i zdementował te pogłoski. - Administrator naszej strony po prostu się pomylił - wyjaśnił prezes Buła. - Otrzymaliśmy od PZPN-u zgodę na nieprzyjmowanie kibiców gości przez całą rundę jesienną. Podkreślam: zgodę, a nie zakaz! Przez kibiców zostało to po prostu źle odebrane.
Fanów kluczborczan w całej tej sprawie rozeźlił jeszcze jeden fakt. W stadionowej "klatce" nie są obecnie prowadzone żadne prace remontowe. - To nie jest tak - wytłumaczył sternik MKS-u. - Musimy jeszcze wybetonować dojścia do klatki. Jak wiadomo, w jej pobliżu nie może być bowiem jakichkolwiek luźnych kamiennych odłamków. Nasze opóźnienie wynika z tego, iż modernizacja Stadionu Miejskiego tego lata jest naprawdę złożona i na niektóre rzeczy po prostu brakuje czasu. Nasz obiekt odwiedził delegat PZPN-u i pozytywnie ocenił to, co do tej pory zrobiliśmy - a więc m.in. instalację monitoringu. Dlatego jestem dobrej myśli. Pierwotnie mówiło się, że kibiców przyjezdnych nie będzie u nas do 30 września. Teraz wierzę, że ugościmy ich już podczas starcia z Górnikiem Zabrze (12 września).
W środę w obozie sympatyków MKS-u Kluczbork zapanowała furia. Na oficjalnej stronie internetowe klubu podano informację, iż w rundzie jesiennej na Stadionie Miejskim nie będą przyjmowani kibice drużyn przyjezdnych. Fani beniaminka I ligi liczyli, że chociażby mecz z Górnikiem Zabrze będzie prawdziwym świętem - pisze dziennik "Sport". Co to jednak za święto bez kibiców przeciwnej drużyny... Prezes MKS-u Andrzej Buła, spotkał się wczoraj z fanami i zdementował te pogłoski. - Administrator naszej strony po prostu się pomylił - wyjaśnił prezes Buła. - Otrzymaliśmy od PZPN-u zgodę na nieprzyjmowanie kibiców gości przez całą rundę jesienną. Podkreślam: zgodę, a nie zakaz! Przez kibiców zostało to po prostu źle odebrane.
Fanów kluczborczan w całej tej sprawie rozeźlił jeszcze jeden fakt. W stadionowej "klatce" nie są obecnie prowadzone żadne prace remontowe. - To nie jest tak - wytłumaczył sternik MKS-u. - Musimy jeszcze wybetonować dojścia do klatki. Jak wiadomo, w jej pobliżu nie może być bowiem jakichkolwiek luźnych kamiennych odłamków. Nasze opóźnienie wynika z tego, iż modernizacja Stadionu Miejskiego tego lata jest naprawdę złożona i na niektóre rzeczy po prostu brakuje czasu. Nasz obiekt odwiedził delegat PZPN-u i pozytywnie ocenił to, co do tej pory zrobiliśmy - a więc m.in. instalację monitoringu. Dlatego jestem dobrej myśli. Pierwotnie mówiło się, że kibiców przyjezdnych nie będzie u nas do 30 września. Teraz wierzę, że ugościmy ich już podczas starcia z Górnikiem Zabrze (12 września).
\h/ Naprzód Rydułtowy \h/ KS ROW Rybnik \h/ Concordia Knurów \h/ Górnik Zabrze \h/ Wisłoka Dębica \h/ Błękitni Ropczyce \h/
-
Ale o co chooo?Świąteczny Karp pisze:Z tym sie zgadzam. Ale jak Wisla, Lech, Lechia, Arka czy Ruch leca w c****, to doceniam starania gliwiczan.kibicTurysta pisze:no i gdyby sie zglosili to licencji nie powinni dostac za to. Licencja jest po to aby stadiony byly coraz lepsze a nie prowizorki, sektor nie spelnia wymogow to wyjebac lige nizej wtedy by dalo to dzialaczom domyslenia i by sie wzieli za zrobienie porzadnych sektorow ....
-
Jak zwykle, Lechia nie robi pseudo remontów aby nie wpuscić gości.ffp pisze:Jak będzie wygladać wpuszczanie gości w Gdańsku i czy Arka dostała/dostanie (jeśli tak to ile) bilety na derby 3m? Bo mecz tuż tuż.
Tak jak ostatnio Arka pewnie dostanie 600 biletów
-
To coś poniżej to klatka dla gości w Olsztynie po tzw. remoncie
[link]
[link]
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
Dzięki. Dobrze, że Arka będzie wpuszczona bo derby bez kibiców gość nie maja tego "czegoś". Oby wiosna Lechia miała mozliwość pojawienia się na Olimpijskiej.Romano pisze:Jak zwykle, Lechia nie robi pseudo remontów aby nie wpuscić gości.ffp pisze:Jak będzie wygladać wpuszczanie gości w Gdańsku i czy Arka dostała/dostanie (jeśli tak to ile) bilety na derby 3m? Bo mecz tuż tuż.
Tak jak ostatnio Arka pewnie dostanie 600 biletów
-
I tu jest pies pogrzebany. Bałtyk Gdynia nie wpuszcz, a grają na tym samym stadionie. Niedługo Arka ma grać na jakimś stadionie do rugby, więc jest duże prawdopodobieństwo, że goście w Gdyni nie są mile widziani.
Autonomia dla Śródmieścia
-
Mógłby ktoś wrzucić fotkę klatki w Gliwicach po remoncie.
-
-
a jak mam to obejrzeć?przecież nie będę się rejestrował na waszym forumraster pisze:[link]
[link]
-
[link]
[link]
[link]
-
bez obrazy, ale co się zmieniło po za pomalowanym płotem? mnie się klatka Piasta kojarzy z bieżącą wodą w toalecie, co jak na Polskę jest dużym plusem
-
To jest foto z przed ok tygodnia , jest nowa wylewka i napewno jest większa . A czego sie spodziewałeś ? Sektora na 3000 osób z nowoczesnymi kiblami skoro za 3 miesiąc wjada tam koparki a sam teren zostanie zrównany ziemią.pgn pisze:bez obrazy, ale co się zmieniło po za pomalowanym płotem? mnie się klatka Piasta kojarzy z bieżącą wodą w toalecie, co jak na Polskę jest dużym plusem
-
niczego specjalnego. wyraziłem swoją opinię, nic ponadto. trzymam za was kciuki, bo klub z tak bogatego miasta powinien mieć stadion a nie boisko z ławkamiSztygar pisze:To jest foto z przed ok tygodnia , jest nowa wylewka i napewno jest większa . A czego sie spodziewałeś ? Sektora na 3000 osób z nowoczesnymi kiblami skoro za 3 miesiąc wjada tam koparki a sam teren zostanie zrównany ziemią.pgn pisze:bez obrazy, ale co się zmieniło po za pomalowanym płotem? mnie się klatka Piasta kojarzy z bieżącą wodą w toalecie, co jak na Polskę jest dużym plusem
-
żartujesz chyba. przecież Amica woli sprzedać bilety swoim kibicom (tak jak Wisła w zeszłym sezonie) więcej zarobią, nie trzeba tylu kasków opłacić.stradivarius pisze:Czy w Poznaniu próbują jakoś wpływać na działaczy,żeby na Amice byli przyjmowani kibice gości?