licancjat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
licancjat
Witam
Kiedyś czytałem w jakiejś gazecie(chyba [link]) super artykuł na temat pozytywnych aspektów kibicowania. Potem ten artykuł był dostępny na stronie legia-live. Jeżeli ktoś kojarzy ten artykuł i wie gdzie mogę go odnaleźć to poproszę o link albo info.
Z kibicowskim pozdrowieniem
Kiedyś czytałem w jakiejś gazecie(chyba [link]) super artykuł na temat pozytywnych aspektów kibicowania. Potem ten artykuł był dostępny na stronie legia-live. Jeżeli ktoś kojarzy ten artykuł i wie gdzie mogę go odnaleźć to poproszę o link albo info.
Z kibicowskim pozdrowieniem
-
Re: licancjat
Mogę dodać że autor artykułu potępiał medialną nagonke na kibiców. Pisał o tym że kibice są niedoceniani a robią często oprawy dotyczące ważnych historycznych wydarzeń. Było też tam coś o fladze radomiaka"te ulice w krwi skapane". Autor pisał że gdyby wybuchł jakiś konflikt zbrojny to właśnie kibice pierwsi by walczyli za ojczyznę bo są zjednoczeni.
-
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
To był artykuł bodajże Piotra Lisiewicza w 'Gazecie Polskiej' ok. rok lub dwa lata temu.
-
Sory, nie mogę edytować poprzedniego posta. Chyba chodzi o ten artykuł :
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
mam nadzieję że o ten artykuł Ci chodzi bo zakładasz kolejny temat o Twojej pracy licencjackiej ( nie jak w temacie piszesz "licancjackiej"
)
W każdym razie powodzenia na obronie

W każdym razie powodzenia na obronie

jebał pies teściowe!
-
Re: licencjat
Chodziło mi dokładnie o ten artykuł, dziękuje za pomoc.
-
chłopak licencjata pisze a nie umie użyć google, nie znając tego artykułu tylko z tego co on napisal znalazlem:
http://www.legia.net/news.php?id=27157" target="_blank
pozatym naucz się odbierać PW bo wyslalem ci linka 20 min po załozeniu tematu a widze ze dalej go nie odebraleś
nikt cale zycie za ciebie wszystkiego nie bedzie robil pzdr
http://www.legia.net/news.php?id=27157" target="_blank
pozatym naucz się odbierać PW bo wyslalem ci linka 20 min po załozeniu tematu a widze ze dalej go nie odebraleś