Szkoda ze nie pilnowaliście flag z taką konkluzją w sevilli jak pewnych spraw Kolejorza o które nie musisz sie martwic.
Nie wpierdalaj się psia końcówko,to po pierwsze bo h** mnie obchodzi twoje zdanie,wtykasz swój garbaty nos w każdy wątek i w każdym masz do powiedzenia tyle co średnio ogarnięty 13-latek.
Kolejna rzecz,znajdź sobie w słowniku PWN znaczenie słowa "konkluzja",to nie będziesz popełniał zdań pozbawionych sensu.
W kwietniowym "TMK" jest wywiad z Ostrovią Ostrów Wielkopolski. Wszystko dokładnie zostało tam wyłożone przez chłopaków z Ovii. Czytajcie prasę kibicowską (i nie tylko...), chłońcie wiedzę.
Pośmiejmy się razem, skąd pochodzisz i komu kibicujesz?
Śmichom i żartom nie będzie końca
Uważaj!
Czarni Jelcz Laskowice ku***!
Rooooaaaghhhhh
No i o czym z takim zj.ebanym i zakompleksionym przymułem z Wrocławia mam dyskutować? Zdradzisz mi tajemnicę swoich problemów? Myślałeś o tym, w którym momencie życia stałeś się Napoleonem?
Słoneczko ;)
nie zdradzę. jakoś mi nie na rączkę taka propozycja
ale
Flo
proszę spróbuj uświadomić se jedno - nazywając mnie "zjebanym ,zakompleksionym przymułem z Wrocławia" nie powinieneś liczyć z mojej strony na specjalne względy.Przyznasz?
No ku*** ,z deka szkoda mi Ciebie osobo,ale
no ni h***
choćbym zaklinał rzeczywistość
chyba se nie przypadniem do gustu ,co? ;)
Odra była na obozie organizowanym przez Arkę, ale ostatecznie wybrała kontakty z Ruchem. Jak dla większości kiboli Odry było to zaskoczeniem to nie myślcie, że napiszą o tym w necie. Zresztą inne ekipy nie chwalą odrazu się zawarciem układu. Śmieszy tylko, że niektórzy kibole Odry i Ruchu zaprzeczają temu na tym forum. Co do zgód Zagłębie też miało układ z Ruchem, a później przybili zgodę z mającym ciśnienie na Odrę Lechem, a Polonia nie jestem zadowolona z tego układu. "Najśmieszniejsi" słabo jeżdżą i u siebie też nie prezentują się dobrze więc po co Ruchowi ten układ?
Widocznie układ z Wisłą nie wystarczył i znaleźli sojuszników po drugiej stronie a4. Logistycznie dobry ruch. Ciekawie jaka przyszłość nad koalicja, która musi walczyć na kilku frontach (Chorzów, Sosnowiec, Bytom, Gliwice, Bielsko, Tychy, Jastrzębie, Opole i Kraków) - wszystko max godzinka drogi na rejony GŚ.
Widocznie układ z Wisłą nie wystarczył i znaleźli sojuszników po drugiej stronie a4. Logistycznie dobry ruch. Ciekawie jaka przyszłość nad koalicja, która musi walczyć na kilku frontach (Chorzów, Sosnowiec, Bytom, Gliwice, Bielsko, Tychy, Jastrzębie, Opole i Kraków) - wszystko max godzinka drogi na rejony GŚ.
Przecież i tak każdy walczy głównie w swoich rejonach. Większe akcje zdarzają się sporadycznie. A co do samego układu to sam powinieneś wiedzieć dlaczego powstał (tak jak 90% innych w ostatnim czasie). Ciekawe natomiast jest to, że coraz więcej ekip jest przychylnych WRWE lub przynajmniej neutralnych.
Miedzianka była obecna na turnieju Motoru przed meczem jak i na meczu ze Stomilem, po necie latają zdj ziomka w żółtej koszulce Motor i czapce niebieskiej z napisem Miedź. W tamtym roku Motor był na 50 leciu Miedzi jak myślicie szykuje się układ?
Jeśli tak ,to może ktoś wymienić jakieś większe liczby choć 10 osób ,kiedy obydwa kluby się wspierały na jakiś meczach w ostatnim czasie ?? I jeszcze jedno pytanie Wisła Płock ma poza Stomilem jakieś układy/dobre kontakty ??
Jeśli tak ,to może ktoś wymienić jakieś większe liczby choć 10 osób ,kiedy obydwa kluby się wspierały na jakiś meczach w ostatnim czasie ?? I jeszcze jedno pytanie Wisła Płock ma poza Stomilem jakieś układy/dobre kontakty ??
Układ mają z Hutnikiem Kraków. No i z Lechią Gdańsk pozytywne relacje.
Stilon ma jeszcze z kimś zgodę lub dobre kontakty oprócz Chrobrego? To samo pytanie o żużlowe ekipy z lubuskiego. Z kim obecnie trzymają kibice Stali Gorzów oraz Falubazu (oprócz Floty Świnoujście z którą mają od wielu lat zgodę)?
Stilon ma jeszcze z kimś zgodę lub dobre kontakty oprócz Chrobrego? To samo pytanie o żużlowe ekipy z lubuskiego. Z kim obecnie trzymają kibice Stali Gorzów oraz Falubazu (oprócz Floty Świnoujście z którą mają od wielu lat zgodę)?
Stal Gorzow z tego co kojarze ma dobre relacje z Unią tarnów , dosyc regularnie się odwiedzają. Stilon mial/ma? zgodę z Charleroi Belgijska ekipa , i chyba kiedys mial jakies prywatne kontakty z Unią Leszno
Jeśli tak ,to może ktoś wymienić jakieś większe liczby choć 10 osób ,kiedy obydwa kluby się wspierały na jakiś meczach w ostatnim czasie ??
Ciężko będzie.Nie w ostatnim czasie, ale w ostatnich latach były pojedyncze przypadki w jedną i drugą stronę wsparcia w liczbach większych niż kilka osób.Z reguły wspierają się (i to bardzo rzadko) po 3-5 osób.
Graczyk_1 co do Falubazu, to w ostatnim czasie macają się z Górnikiem Konin, Ostrovią Ostrów Wielkopolski i Odrą Wodzisław Śląski.
Jeśli tak ,to może ktoś wymienić jakieś większe liczby choć 10 osób ,kiedy obydwa kluby się wspierały na jakiś meczach w ostatnim czasie ??
Ciężko będzie.Nie w ostatnim czasie, ale w ostatnich latach były pojedyncze przypadki w jedną i drugą stronę wsparcia w liczbach większych niż kilka osób.Z reguły wspierają się (i to bardzo rzadko) po 3-5 osób.
Graczyk_1 co do Falubazu, to w ostatnim czasie macają się z Górnikiem Konin, Ostrovią Ostrów Wielkopolski i Odrą Wodzisław Śląski.
Pomimo ,że Sandecja to mój wróg ,to szacunek dla nich ,że nie odpalają zgód jeśli jakaś ekipa ma kryzys i widać ,że nie ma tam "biznesu" szeroko pojętego .Dalej mają te wszystkie zgody jakie mieli ,nie zrobili tak jak Korona ,że ten i tamten im się chuligańsko nie opłaca to basta.Widać,że Sandecja trzyma się starych reguł ,o czym nie można powiedzieć o 90 % ekip w Polsce ,takie moje zdanie ,chcecie to hejtujcie mam wyjebane na to ;)