Po c*** wstawiasz filmik sprzed dwóch lat? Jak wiadomo, że w dzisiejszych czasach wszystko może się obrócić momentalnie a ty powinieneś dobrze o tym wiedzieć.zandka1948 pisze:Zobacz Sobie ten filmik i wywnioskuj jakie są relacje.czeslaw pisze:wracajac do Ruch Cracovia, to chyab nie tylko interesy, a i bardzo dobre kontakty osobiste... cos tam sie dzieje miedzy nimi, ktos mi to moze potwierdzic czy jakies filmy mam?
https://www.youtube.com/watch?v=Z2lYAy8xb9k

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
Nic sie nie obróciło .Rafix pisze:Po c*** wstawiasz filmik sprzed dwóch lat? Jak wiadomo, że w dzisiejszych czasach wszystko może się obrócić momentalnie a ty powinieneś dobrze o tym wiedzieć.zandka1948 pisze:Zobacz Sobie ten filmik i wywnioskuj jakie są relacje.czeslaw pisze:wracajac do Ruch Cracovia, to chyab nie tylko interesy, a i bardzo dobre kontakty osobiste... cos tam sie dzieje miedzy nimi, ktos mi to moze potwierdzic czy jakies filmy mam?
https://www.youtube.com/watch?v=Z2lYAy8xb9k
Cracovia Kraków JP !
-
Ty akurat najmniej o tych sprawach wiesz :)
-
Owszem.LukaszGDZ pisze:Istnieje jeszcze układ Ruch - Igloopol?
-
no to teraz hit, Gieksa j no chyba tez cos wie, osoby z krakowa bardzo dobrze sie bawiace i znajace z osobami z PF, no to zaczyna sie mieszac haha
-
W obu przypadkach neutralne.mezo pisze:Mój poprzedni post został usunięty (jak konto z resztą) więc powtórze pytanie:
jak wyglądają relacje na linii: KKS Kalisz- Zawisza oraz KKS Kalisz- Elana
-
http://www.facebook.com/pages/%C5%9Al%C ... 5399736262 Zapraszam do lajkowania nowo powstałego Fan Page kibiców ze Śląska :)
Dopiero początek więc lajków bardzo mało ale mam nadzieje że kwestia czasu i będzie ich sporo.
Dopiero początek więc lajków bardzo mało ale mam nadzieje że kwestia czasu i będzie ich sporo.
Polish Groundhopper
-
Wątpię w ten neutral,kiedyś jakaś mała flaga Zetki trafiła w ręce Kaliszaków,więc pewnie gdyby się spotkali gdzieś byłaby okazja do rewanżu...lukasz1990 pisze:W obu przypadkach neutralne.mezo pisze:Mój poprzedni post został usunięty (jak konto z resztą) więc powtórze pytanie:
jak wyglądają relacje na linii: KKS Kalisz- Zawisza oraz KKS Kalisz- Elana
-
zawodowiec19 pisze:Zdjety ban pisze:Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
Stal Rzeszów:
Zgody: brak
Uklady: brak {Pogoń Staszów}
Stal Sanok:
Zgody: JKS Jarosław
Układy: Brak {KSZO}
Niech ktoś uzupełni jeśli zle napisałem.
-
Stal Sanok-KSZO zgodaJP100% pisze:zawodowiec19 pisze:Zdjety ban pisze:Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
Stal Rzeszów:
Stal Sanok:
-
Jak jest na linii KKS Kalisz - Chemik Kędzierzyn-Koźle oraz Stilon Gorzów - GKS Katowice?
YG'04 - Stal Gorzów!
-
Nic nas ze Stilonem nie łączy jedynie łysi od nas z łysymi ze Stilonu jakiś czas temu mieli jakieś prywatne kontakty.
-
Z GieKSą nic oficjalnego nas nie łączy. Istnieją jedynie prywatne kontakty Skinheadów z obu ekip.
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Czuwaj:JP100% pisze:zawodowiec19 pisze:Zdjety ban pisze:Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
Stal Rzeszów:
Stal Sanok:
Zgody: MKS Radymno
Układy: Brak
-
Pytanie mam do kogos Poznania jakie macie stosunki do Górnika Wałbrzycha i do Gwardii Koszalin?
-
Co prawda jestem z Wałbrzycha ale moją wypowiedź na pewno podzielą mieszkańcy stolicy Wielkopolski. Po słynnej "Grabiszyńskiej" gdzie w Wałbrzychu zostało osadzonych w Areszcie Śledczym 8 o kibiców - fani Górnika pomagali swoim zgodowiczom z Gdyni jak również będącym wraz z nimi fanom Lecha i lubińskiego Zagłębia. Po tej sytuacji można powiedzieć że w Poznaniu zaczęto patrzeć na nas przychylniejszym okiem (w Lubinie zresztą również). Powstało parę prywatnych znajomości. Od tego czasu (blisko 10 lat) gdy pojawiamy się gdzieś w Wielkopolsce lub przejeżdżamy przez tereny należące do Lecha nigdy nie napotkaliśmy się na żadne problemy. Po prostu nie ma nic.North Boy pisze:Pytanie mam do kogos Poznania jakie macie stosunki do Górnika Wałbrzycha i do Gwardii Koszalin?
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Jakie relacje na linii Karpaty Krosno - Stal Rzeszów?
PS. Dla niektórych moze być to oczywiste, ale nie ogarniam na tyle Podkarpacia. Z góry dziękuję za odpowiedź.
PS. Dla niektórych moze być to oczywiste, ale nie ogarniam na tyle Podkarpacia. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Dzieki za Górnika Walbrzych a jeszcze pytam o Gwardię bo bodajże rok temu w Pile Lech organizował turniej i oprócz zgód i FC Lecha była Gwardia,ponoć sportowym składem.Moze być priw.
-
Jak to co Układ :)Richat pisze:Jakie relacje na linii Karpaty Krosno - Stal Rzeszów?
-
Jak to wygląda oficjalnie? Stal Rzeszów przybiła oficjalnie układ z Karpatami? Szykują się nowi Władcy Podkarpacia? Proszę o opinie kogoś kumatego!

Lechia Gdańsk !!
-
Przeczytaj co się dziaj stało z Wisłoką, to zobaczysz.Autostrada pisze:Jak to wygląda oficjalnie? Stal Rzeszów przybiła oficjalnie układ z Karpatami? Szykują się nowi Władcy Podkarpacia? Proszę o opinie kogoś kumatego!
Łódzki Klub Sportowy
-
moze teraz nie bedzie im brakowac odwagi jak to ostatnio zwykle bywało
-
Stal Rzeszów czasami odwiedza mecze ekstraklasy czy kmwtw?
-
Czy to juz pewne Stal z Karpatami układ? i to że razem ustawili sie na Wisłoke?
-
Czasem gościnnie pojedyncze osoby.nowonarodzony pisze:Stal Rzeszów czasami odwiedza mecze ekstraklasy czy kmwtw?
-
Przyganiał kocioł garnkowisubagazi pisze:moze teraz nie bedzie im brakowac odwagi jak to ostatnio zwykle bywało
-
-
Następny skakaniec internetowy siejący jakieś napinki.Przedstaw jaką ekipę prezentujesz to trochę też powidziwniamy
-
układ Górnik Konin - Gwardia Koszalin aktualny ?
-
z tego co wiem to od ponad 3 lat zgoda wiec uklad nieaktualny :) ale niech sie wypowiedza Górnicy lub Gwardziścibialozielonoczarny pisze:układ Górnik Konin - Gwardia Koszalin aktualny ?
-
o Gornika sie juz dowiedzialem a jak to jest z Gwardia???North Boy pisze:Pytanie mam do kogos Poznania jakie macie stosunki do Górnika Wałbrzycha i do Gwardii Koszalin?
-
Od 2009 zgodabialozielonoczarny pisze:układ Górnik Konin - Gwardia Koszalin aktualny ?
TGK
-
Pogoń Szczecin Kotwica Kołobrzeg ? opisze ktoś?
-
Po raz kolejny napiszemy że NIC nas nie łączy z Pogonią Szczecin.
Kotwica Kołobrzeg w tej chwili nie posiada ani zgód ani układów.
Kotwica Kołobrzeg w tej chwili nie posiada ani zgód ani układów.
-
No i pełna kulturka , a nie cos w stylu " ku*** ile razy do c**** mozna pisać ". DZIĘKI.
-
Jak obecnie na linii Hetman Zamość - Unia Hrubieszów?
Pamiętam, że kiedyś był jakiś układ lub zgoda, bo się wspierali, ale nie wiem jak jest teraz.
Pamiętam, że kiedyś był jakiś układ lub zgoda, bo się wspierali, ale nie wiem jak jest teraz.
-
Ej jak wygląda linia: Igloopol-Karpaty, Czuwaj-Czarni?
-
Iglopool z Karpatami walczył jakiś czas temu na ubitej ziemi, czyli raczej kosa.
Czuwaj - Czarni też kosa.
Czuwaj - Czarni też kosa.
-
To forum to jest nic innego jak prywatny folwark Gdyńskiej Arki
-
Jak wygląda sytaucja na lini GKS Katowice - kluby z Krakowa?
Pytam, gdyż zastanawia mnie używanie znaku bojówki Cracovii ( logo AW ) przez kibiców z Bukowej, szczególnie tych z Małopolski. Do tego co jakiś czas powracaja informacje o kontaktach w niektórych miastach na lini GKS-KSC.
Bez napinki, może być odpowiedź na pw.
Pytam, gdyż zastanawia mnie używanie znaku bojówki Cracovii ( logo AW ) przez kibiców z Bukowej, szczególnie tych z Małopolski. Do tego co jakiś czas powracaja informacje o kontaktach w niektórych miastach na lini GKS-KSC.
Bez napinki, może być odpowiedź na pw.