Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
podobno Raków podbijał do ZS o zgodę i to dwu krotnie ale nie jestem pewien
-
jak na linii Arka Gdynia,a Widzew Łódź?
-
Prywatne kontakty. No i może osoba pana P., który kiedyś udzielał się pod zegarem, a teraz działa w Gdyni.
P.S. Jak to czytasz, to pozdro. Niektórzy cię miło wspominają.
P.S. Jak to czytasz, to pozdro. Niektórzy cię miło wspominają.
-
Jak nie słyszałeś to po ch. sie wypowiadasz??? Znów ci kilku postowcy...zawodowiec19 pisze:Stosunki na linii Lechia i Arka - Podkarpackie kluby są neutralne, nie słyszałem żeby jakiś klub z Podkarpacia miał z nimi jakieś kontakty. Jedyna ekipa to Stal Gorzyce kilkanaście lat wstecz skroili flage Arki.
Z podkarpackich ekip do 1994 roku Wisłoka Dębica miała zgodę z Arką. Widywaliśmy się głównie na meczach KSG a także remprze w Zabrzu (Górnym Śląsku).
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
moze mi ktos napisac jak jest na lini Ruch - Cracovia? prywatne kontakty czy cos wiecej zaczyna sie dziac? nieprzypadkowe osoby widywane sa z nieprzypadkowymi osobami...
-
Kasa Misiu,kasa...Nic więcej.
-
Przecież jeżdżą razem na Atlantico. Pomyśl jak się zrzucą na paliwo to wychodzi taniej...
-
-
hahahah klasyk
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
-
Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
Działa jakaś aktualna strona podobna do ultra links?
-
Polonia PrzemyślZdjety ban pisze:Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
układy: Wisła Kraków
Zgody:chyba brak lecz nie jestem pewien.
Czuwaj
Zgody: brak
Układy: Radka Radymno
Igloopol :
zgody: brak
układy: brak
Stal Rzeszów:
Zgody: brak
Uklady: brak
Stal Sanok:
Zgody: JKS Jarosław
Układy: Brak
Niech ktoś uzupełni jeśli zle napisałem.
-
Stal Sanok ma jeszcze zgode z Kszo Ostrowiec plus uklad chyba z Resovia Rzeszow ?
-
jesli to prawda to pokazuje jak diametralnie sie zmienia wszystkoczeslaw pisze:moze mi ktos napisac jak jest na lini Ruch - Cracovia? prywatne kontakty czy cos wiecej zaczyna sie dziac? nieprzypadkowe osoby widywane sa z nieprzypadkowymi osobami...
jakiś czas temu w czasie pamietnego dymu Cracovia - Ruch na Cracovii, kibice Lecha byli w dziwnej sytuacji bo z Ruchem mieli dobre kontakty . Dziś Lech z Ruchem ostra kosa..
-
Gwoli sprostowania- to było prawie 9 lat temu.maksMKS pisze:jesli to prawda to pokazuje jak diametralnie sie zmienia wszystko
jakiś czas temu w czasie pamietnego dymu Cracovia - Ruch na Cracovii, kibice Lecha byli w dziwnej sytuacji bo z Ruchem mieli dobre kontakty . Dziś Lech z Ruchem ostra kosa..
Proponuję niektórym forumowiczom pierdolniecie się młotkiem w głowę lub kubeł zimnej wody, zanim znów napiszą coś "mondrego"!
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
-
Polonia zgoda z Wisłą a o reszcie się nie wypowiadam nie wiem jak tam chłopaki chcąZdjety ban pisze:Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
-
nic nas nie łączy z SanokiemWNB pisze:Stal Sanok ma jeszcze zgode z Kszo Ostrowiec plus uklad chyba z Resovia Rzeszow ?
-
Chyba ktoś tam napisał że chodzi o jakieś interesy osób mieszkających na śląsku, to na c*** drażycie temat o jakiś zgodach czy innych układach.Chyba w każdym mieście derbowym obie strony mają jakieś biznes i wiadomo jak jest.
-
Dzisiaj przypadkowo widziana osoba w kurtce Promienia Żary w Zielonej Górze, mógłby ktoś opisać jakie są relacje między Falubazem a Promieniem ? Promień to jakiś FC? Może być pw.

-
Relacje swego czasu między Promieniem, a Falubazem były neutralne. Cofając się wstecz to ruch kibicowski na Promieniu rozkręcali ludzie z Żar jeżdżący na Falubaz. Po przemianie pokoleń Promień zaczął się rozwijać i chodzić swoimi ścieżkami. Drogi pomiędzy zainteresowanymi rozeszły się w momencie, gdy Promień zaczął kumać się z Miedzią, a Falubaz z Zagłębiem. W najnowszym TMK jest wzmianka o "spotkaniu się" gdzieś na trasie w/w grup. Promień nie jest żadnym FC i działają na swoje konto co nie zmienia faktu, że wśród chłopaków z Żar istnieją indywidualne prywatne sympatie np. Legia.staytRue pisze:Dzisiaj przypadkowo widziana osoba w kurtce Promienia Żary w Zielonej Górze, mógłby ktoś opisać jakie są relacje między Falubazem a Promieniem ? Promień to jakiś FC? Może być pw.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Zenit (Rosja) & Legia [link]
-
Można coś więcej o tej relacji?chujwdupepsom pisze:Zenit (Rosja) & Legia [link]
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
http://forum.legionisci.com/showpost.php?p=1117362&postcount=4429 pisze:
Ultras Action13 Sty o 21:04
На ежегодном футбольном турнире среди юношеских сборных под названием "Мемориал Гранаткина" (закончившийся сегодня победой сборной России), наконец-то всплыл баннер о "дружбе" Зенита и Легии.
Что будет теперь с авторами данного шедевра, которые с удовольствием позировали с ним на камеру и сами выложили фото в сеть, вопрос открытый.
Ultras Action 13 Sty o 21:04
Na tegorocznym piłkarskim turnieju młodzieżowych reprezentacji pod nazwą " Memoriał Granatkina" ( zakończonym dziś zwycięstwem reprezentacji Rosji), w końcu wypłynął baner o "przyjaźni" Zenita i Legii. Co będzie teraz z autorami danego dzieła, którzy z zadowoleniem pozowali z nim przed kamerami i sami wrzucili fotkę do sieci, pytanie otwarte"
Jedząc kebaba, osiedlasz araba!
-
Zapewne przeciw-układ "H" do CSKA-Widzew
-
Zapewne jednak byłoby lepiej gdybyś pozostawił odpowiedz komuś, kto nie będzie musiał tu rozpoczynac zdania od słowa "zapewne".
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Nie ma żadnej relacji. Nikt decyzyjny ani z Legii, ani z Zenitu nie ma z tym banerem nic wspólnego. Tym bardziej, że są na nim barwy Śląska.
-
Podczas tego meczu Polonia Warszawa traci flage, a Arka pół flagi.zawodowiec19 pisze:penetrator260 pisze: Jedyna ekipa to Stal Gorzyce kilkanaście lat wstecz skroili flage Arki.
...
-
Są prywatne kontakty i nic pozatym Raków jak i Zagłebie nie podbijali do siebieSportowy Chłopak pisze:podobno Raków podbijał do ZS o zgodę i to dwu krotnie ale nie jestem pewien
-
Flaga była Polonii,ale stracili ją Arkowcy.Zatoka pisze:Podczas tego meczu Polonia Warszawa traci flage, a Arka pół flagi.zawodowiec19 pisze:penetrator260 pisze: Jedyna ekipa to Stal Gorzyce kilkanaście lat wstecz skroili flage Arki.
-
lepiej w ogóle się nie wypowiadaj, jest UKŁAD i tyle póki co.Blizniak3 pisze:Polonia zgoda z Wisłą a o reszcie się nie wypowiadam nie wiem jak tam chłopaki chcąZdjety ban pisze:Jakie są obecnie zgody układy: Poloni Przemyśl,Czuwaju,Igloopolu i Stali Rzeszów oraz Sanok?
Wisła Nowa Huta
No mistrz po prostu :).1qaz pisze:Zapewne przeciw-układ "H" do CSKA-Widzew
-
Mój poprzedni post został usunięty (jak konto z resztą) więc powtórze pytanie:
jak wyglądają relacje na linii: KKS Kalisz- Zawisza oraz KKS Kalisz- Elana
jak wyglądają relacje na linii: KKS Kalisz- Zawisza oraz KKS Kalisz- Elana
-
Podbijam.penetrator260 pisze: Jak wygląda na linii Lechia Gdańsk - Hetman Zamość?
-
A jak ma wyglądać? Lechia ma w d**** Hetman którego jak będzie chciała to wciągnie jedną dziurką od nosa :)
-
To akurat nie jest prawda .Cofając się wstecz to ruch kibicowski na Promieniu rozkręcali ludzie z Żar jeżdżący na Falubaz.
-
wracajac do Ruch Cracovia, to chyab nie tylko interesy, a i bardzo dobre kontakty osobiste... cos tam sie dzieje miedzy nimi, ktos mi to moze potwierdzic czy jakies filmy mam?
-
ostatnio JG w około 4 osoby byli na 16-stych urodzinach czołowej postaci PF. Była to rewizyta bo 2 miesiece temu PF (mocnym chuliganskim skladem, około 6 osób) wsparla 14-ste urodziny znanego Cracoviaka.czeslaw pisze:wracajac do Ruch Cracovia, to chyab nie tylko interesy, a i bardzo dobre kontakty osobiste... cos tam sie dzieje miedzy nimi, ktos mi to moze potwierdzic czy jakies filmy mam?
-
napisz ze to ironia,cynizm itp,bo polowa gimbohoolsow podchwyci....
Jestem Polakiem – więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu....R.Dmowski
-
Cofając się wstecz to ruch kibicowski na Promieniu rozkręcali ludzie z Żar jeżdżący na Falubaz.
Również potwierdzam, że jest to bzdura...
Również potwierdzam, że jest to bzdura...
YELLOW-WHITE-GREEN
-
Zobacz Sobie ten filmik i wywnioskuj jakie są relacje.czeslaw pisze:wracajac do Ruch Cracovia, to chyab nie tylko interesy, a i bardzo dobre kontakty osobiste... cos tam sie dzieje miedzy nimi, ktos mi to moze potwierdzic czy jakies filmy mam?
https://www.youtube.com/watch?v=Z2lYAy8xb9k
-