Ruch Radzionków - Polonia Bytom
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
zajebiste! :Dkulikuli pisze:[link]
[link]1910-2010 pisze:nie wiedziałem gdzie napisać, pisze tutaj. Potrzebuje zdjęcie transparentu Lecha, bodajże na Zagłębiu Lubin na starym stadionie, chociaż nie jestem pewien, na którym był napis NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ podświetlony racami. Jeżeli ktos ma tą fotkę będę wdzięczy za wrzucenie.
dzięki kolego, widziałem to zdjęcie ale nie do końca chodziło mi o to. widziałem kiedys tylko ten transparent, podświetlony kilkoma racami, nie było widac oprawy. o takie mi chodzi zdjecieO.. pisze:[link]1910-2010 pisze:nie wiedziałem gdzie napisać, pisze tutaj. Potrzebuje zdjęcie transparentu Lecha, bodajże na Zagłębiu Lubin na starym stadionie, chociaż nie jestem pewien, na którym był napis NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ podświetlony racami. Jeżeli ktos ma tą fotkę będę wdzięczy za wrzucenie.
na przyszłość -> google.pl
Przecież widać że to fotomontaż, nie wiem po co dodajesz takie fotki, i nie nie jestem ani za Ruchem ani za Widzewem.fanatyk1908 pisze:
Nie wiem czy było ,ale na pewno kibicowskie i na pewno specyficzne.
Cały pakiet tych gównianych vlepek, które są widoczne na foto (poza 2 ostatnimi) wydał pojebany sklepik w naszym mieście, nie kibice. Zresztą było już o tym pisane zaraz jak się pojawiły. Vlepki wydane przez fanów Szczakowianki masz poniżej:ludovico pisze:
lewy górny róg
co to za stadion?Radykał pisze:[link]
Stadion ROWu, mecz z Elaną.pattaya man pisze:co to za stadion?Radykał pisze:[link]
To "coś" podziałało może z rok i zniknęło dzięki Bogu może w 2009?. Nie był to sklep kibicowski. Prywatny biznes o nazwie "Świat kibica" notabene prezesa mojego klubu albo wtedy już ex prezesa nie pamiętam. Wydali paskudne vlepki, smyczki, szaliki (no może jeden wzór był przystępny z motywem "Patrioci"), sprzedawali różnego rodzaju szkło z herbem klubu i chcieli za to kosmiczną kasę. W tym sklepie były też gadżety GKS, Zagłębia Sosnowiec, Wisły, nie pamiętam czy Ruchu też ale wiem, że były np. vlepy... Falubazu.wyjazdowicz pisze:sorry, moje przeoczenie. Mimo wszystko sklepik kibicowski chyba prowadzą kibice. Nie macie na nich wpływu?
;)(...)Kwadrans przed godziną pierwszą w nocy na płocie przed stadionem Cracovii paru mężczyzn zawiesiło biało-czerwone flagi i szaliki. Chwilę potem zaczęły płonąć, tworząc ścianę ognia o długości około 60 metrów. Akcja została zarejestrowana na półtoraminutowym filmie, który trafił do internetu.
- Na szczęście szybko udało się go ugasić, ofiar i rannych nie ma. Uszkodzeń mienia też nie zarejestrowaliśmy - informuje Andrzej Siekanka. - Czy to były szaliki, flagi? Nie wiemy tego na pewno, wyglądało, jakby paliły się jakieś szmaty - dodaje.(...)
Chyba Ci coś na głowe spadło. Koleś (nie z Ruchu a ze Slovana) był podrzucany przez ziomków dla jaj dobrze się przy tym bawiąc.abusajev pisze:Typ z Ruchu spadł z I piętra, fart że go złapali (PP) [link]
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Masz post wyzej ?wyjazdowicz pisze:ma ktoś filmik jak Ruch ze Slovanem bawią się na PKP w Zawierciu machając flagą ze swastyką?
To teraz coś dla odmiany. Za forum stalowcy.plJerseyStilon pisze:Marna ta Wasza [Stali Gorzów] prowokacja...Kolejorz9042 pisze:[link]
Użytkownicy przeglądający to forum: MDT0000 i 106 gości