Mało was pachołki. Niech sie jeszcze chociaz 2 albo z 3 was wpisze ze jest własnie tak - jak chcecie zeby ludzie mysleli że jest...
(ale was przeciez nie obchodzi to co ktoś pisze w internecie prawda?? _
mms pisze:
Powtórz jeszcze swoje banialuki, że to psy wam niszczą grafy przez nas :D
Bardzo smieszne.... Dowódca strazy miejskiej to był wasz zasłuzony kibic i bez krępacji wysługiwaliscie się Strażą Miejską. Schemat był taki sam, SM podjezdzała do wlascicieli scian, że mają zgłoszenie o obrażliwych malunkach, i szantażowali wlascicieli grzywnami jesli to nie zniknie. O dziwo takie interwencje dotyczyły głownie pracek skierowanych w waszą strone, pochowanych, na starych opuszczonych budynkach itp. Mam ci udowodnić społeczniaku j*****, kto dokładnie od was dawał cynk >? jestes normalny , czy wlasnie zyjesz jedynie internetem i tym co jest pisane ?? Panu dowódcy Strazy Miejskiej się zmarło pare miesięcy temu i sytuacja sie o dziwo uspokoiła, i gdybym wiedział że jestescie inni to bym takich zarzutów nie formułował, ale takie zachwowanie idealnie pasuje do waszej kurewskiej mentalności
mms pisze:
Nie czerpię też wiedzy z tego forum i fb jak ty co kiedyś przyznałeś.
A ty sie przyznałes mms , ze jestes pedałem , i ruchasz kolege z klatki obok. Wiec co ty tu jeszcze ku*** robisz skompromitowana kreaturo farmazoniarska ??
Jestescie mentalnie bandą społeczniackich śmieci, więc nikogo nie dziwi , że jesli tu pisze i prostuje waszą propagande - to jedynym argumentem jest to zgłaszać moderatorom którzy mnie banują. Typowo widzewskie konfidenckie zachowanie. Żalosne, że dotyczy to rowniez tego ''smiesznego forum'' do którego przeciez ''nie przywiązujecie żadnej uwagi'' hipokrytki zakłamane.
Ps. imperator - prośba nie pisz pod wpływem stresu, bo z nerwów robisz smieszne błedy...