Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
-
maszty oświetleniowe pocieli na Gieksie już jakiś czas temu, z tego co słyszałem od Gieksiarzy to Uszok(prezydent Katowic) po zakonczonej wymianie gruntów z Chorzowem(do 2007 stadion Gieksy był w Chorzowie) miał wyremontowac cały stadion(na 15k) wymienić rozpadające sie oświetlenie, murawe i chyba blaszok postawić od nowa...ale skonczyło sie na tym oświetleniu i zmiejszeniu sektora gosci :-/ a potem cos się chyba pokłócili i na tym remont sie skonczył..Jacas pisze:Trwa wymiana oswietlenia.ktostam pisze:Sorry że OT,ale co się stało z oświetleniem na GKS??fatkot pisze: obecnie Gieksa nie ma jupiterów.
PZPN nie zgodzil sie na przeniesienie meczu na srode, wiec na inna pore tez pewnie by sie nie udalo.
to my chłopcy ze Ślonska
-
remont ma byc dalej kontynuowany,tylko ze np wymiana murawy została oprotestowana przez jedna z firm...duzo by pisac na temat tego remontu i pana OSZUKA....dzis zajebiste derby,napewno je ktos opisze od nas upoważniony do tego...fatkot pisze:maszty oświetleniowe pocieli na Gieksie już jakiś czas temu, z tego co słyszałem od Gieksiarzy to Uszok(prezydent Katowic) po zakonczonej wymianie gruntów z Chorzowem(do 2007 stadion Gieksy był w Chorzowie) miał wyremontowac cały stadion(na 15k) wymienić rozpadające sie oświetlenie, murawe i chyba blaszok postawić od nowa...ale skonczyło sie na tym oświetleniu i zmiejszeniu sektora gosci :-/ a potem cos się chyba pokłócili i na tym remont sie skonczył..Jacas pisze:Trwa wymiana oswietlenia.ktostam pisze: Sorry że OT,ale co się stało z oświetleniem na GKS??
PZPN nie zgodzil sie na przeniesienie meczu na srode, wiec na inna pore tez pewnie by sie nie udalo.

........................................................................
-
Troche za dużo "chyba" ale mniej więcej coś tam wiesz.Z tym że stadion GieKSy nigdy nie był w Chorzowie a część płyty boiska więc to CHYBA róznica:)fatkot pisze: maszty oświetleniowe pocieli na Gieksie już jakiś czas temu, z tego co słyszałem od Gieksiarzy to Uszok(prezydent Katowic) po zakonczonej wymianie gruntów z Chorzowem(do 2007 stadion Gieksy był w Chorzowie) miał wyremontowac cały stadion(na 15k) wymienić rozpadające sie oświetlenie, murawe i chyba blaszok postawić od nowa...ale skonczyło sie na tym oświetleniu i zmiejszeniu sektora gosci :-/ a potem cos się chyba pokłócili i na tym remont sie skonczył..
Na stadion GieKSy miasto Katowice przeznaczyło 50milionów złotych(ponoć bo narazie to tylko gadanina) co napewno nie spowoduje że będziemy mieli się czym chwalić ale napewno nie będziemy mieli się czego wstydzić...CHYBA:)
pozdro z jaknajbardziej niebieskich Katowic

-
Nas w Opolu na meczu przyjaźni 23 fury dobrego składu + ekipa pociągowa. Cięzko dokładnie określić liczbę na takich meczach gdzie wiele osób przyjeżdza na własną rękę
Myślę, że do Opola dojechało między 150-170 kibiców z Bytomia.

Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Legia w Płocku:
na moje oko jakieś 500 osób, ale ja jestem kiepski w takich ocenach
Wchodzimy kilkoma grupkami w różnych fazach meczu. Na początku wspólnie z gospodarzami śpiewamy prokibicowskie i antypolicyjne hasła. Wiślacy też na jakis czas opuszczają trybuny.
Doping u nas w pierwszej połowie bardzo średni, 20 minut drugiej całkiem konkretny, później znów średni, a w dogrywce raczej chu**wy
Po drugiej bramce Płocczanie wrzucają na Legię, więc odpowiadamy tym samym. Trochę napinki i wracamy do swojej roboty
Wisła z dopingiem niech się sami ocenią, u nas z wiadomych względów niesłyszalny. Mieli parę opraw, chyba całkiem fajnych. Na pewno była pirotechnika, za co plus
na moje oko jakieś 500 osób, ale ja jestem kiepski w takich ocenach

Wchodzimy kilkoma grupkami w różnych fazach meczu. Na początku wspólnie z gospodarzami śpiewamy prokibicowskie i antypolicyjne hasła. Wiślacy też na jakis czas opuszczają trybuny.
Doping u nas w pierwszej połowie bardzo średni, 20 minut drugiej całkiem konkretny, później znów średni, a w dogrywce raczej chu**wy

Po drugiej bramce Płocczanie wrzucają na Legię, więc odpowiadamy tym samym. Trochę napinki i wracamy do swojej roboty

Wisła z dopingiem niech się sami ocenią, u nas z wiadomych względów niesłyszalny. Mieli parę opraw, chyba całkiem fajnych. Na pewno była pirotechnika, za co plus

-
-
manolo nie bierz sie za liczby jezeli nie umiesz oszacować liczby!manolo_pb pisze:Nas w Opolu na meczu przyjaźni 23 fury dobrego składu + ekipa pociągowa. Cięzko dokładnie określić liczbę na takich meczach gdzie wiele osób przyjeżdza na własną rękęMyślę, że do Opola dojechało między 150-170 kibiców z Bytomia.
Nas w Opolu spokojnie 200 większośc furami ale znalazła sie równiez bardzo młoda ekipa pociągowa.na trasie spokój
-
Gks Katowice-Górnik Zabrze
Mimo wczesnego wyjazdu (14.00) i nienajlepszej delikatnie rzecz biorąc postawy piłkarzy w ostatnich meczach do Katowic różnymi środkami lokomocji dociera ok 800 fanów Górnika.
Tym razem my bez oprawy (nie licząc piro), gospodarze zaś ostro ultrasowali. Efekty widoczne na zdjęciach. Doping dobry po obu stronach, szkoda jedynie, że prezydent Katowic nie zadbał o oświetlenie bo na meczu o późniejszej porze pewno zasiadł by komplet publiczności. Na takie mecze warto jeździć.
Mimo wczesnego wyjazdu (14.00) i nienajlepszej delikatnie rzecz biorąc postawy piłkarzy w ostatnich meczach do Katowic różnymi środkami lokomocji dociera ok 800 fanów Górnika.
Tym razem my bez oprawy (nie licząc piro), gospodarze zaś ostro ultrasowali. Efekty widoczne na zdjęciach. Doping dobry po obu stronach, szkoda jedynie, że prezydent Katowic nie zadbał o oświetlenie bo na meczu o późniejszej porze pewno zasiadł by komplet publiczności. Na takie mecze warto jeździć.
-
Tak jak napisałem wyżej "Ciężko dokładnie określić liczbę na takich meczach gdzie wiele osób przyjeżdza na własną rękę".poolonia pisze:manolo nie bierz sie za liczby jezeli nie umiesz oszacować liczby!manolo_pb pisze:Nas w Opolu na meczu przyjaźni 23 fury dobrego składu + ekipa pociągowa. Cięzko dokładnie określić liczbę na takich meczach gdzie wiele osób przyjeżdza na własną rękęMyślę, że do Opola dojechało między 150-170 kibiców z Bytomia.
Nas w Opolu spokojnie 200 większośc furami ale znalazła sie równiez bardzo młoda ekipa pociągowa.na trasie spokój

Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Oprawa z meczu GKS - KSG
http://de.youtube.com/watch?v=US9BXQP4Ilw
http://de.youtube.com/watch?v=US9BXQP4Ilw
-
Bogdan Adamiec pisze:Troche za dużo "chyba" ale mniej więcej coś tam wiesz.Z tym że stadion GieKSy nigdy nie był w Chorzowie a część płyty boiska więc to CHYBA róznica:)fatkot pisze: maszty oświetleniowe pocieli na Gieksie już jakiś czas temu, z tego co słyszałem od Gieksiarzy to Uszok(prezydent Katowic) po zakonczonej wymianie gruntów z Chorzowem(do 2007 stadion Gieksy był w Chorzowie) miał wyremontowac cały stadion(na 15k) wymienić rozpadające sie oświetlenie, murawe i chyba blaszok postawić od nowa...ale skonczyło sie na tym oświetleniu i zmiejszeniu sektora gosci :-/ a potem cos się chyba pokłócili i na tym remont sie skonczył..
Na stadion GieKSy miasto Katowice przeznaczyło 50milionów złotych(ponoć bo narazie to tylko gadanina) co napewno nie spowoduje że będziemy mieli się czym chwalić ale napewno nie będziemy mieli się czego wstydzić...CHYBA:)
pozdro z jaknajbardziej niebieskich Katowic
oczywiscie twoja docinka niebieskich katowic jak najbardziej zbedna...pewnie mieszkasz na osiedlu jak najbardziej gieksiarskim tak jak ja w waszym bastionie...
-
-
-
Tak tak Angol88 zajebiscie to wydedukowałeś,ale nie mam zamiaru wchodzić z Toba w zbędna polemike bo przez takich jak ty to forum schodzi na psy.Jesli chodzi o to za kim jestem to napewno za nikim z wielkopolski,a to ze dałem info to widze że tylko ty sie przyjebałes info jak większość na tym forum,i dlatego dziwie ze skacze Ci z tego powodu gul.Bez odbioru i odbijania piłeczki.