Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Krystyna znowu sanki.
-
bardzo ciekawe Widzew/Elana/LEGIA razem w interesach...dozol to się pewnie powiesił po tym newsie :DDSportoweFakty pisze:Krystian K. ps. "Tyson", szef pseudokibiców Elany Toruń, znany z uczestnictwa w galach walk na gołe pięści, został zatrzymany przez Centralne Biuro Śledcze Policji - informuje Radio RMF FM.
W sumie Centralne Biuro Śledcze Policji zatrzymało pięć osób. Jak informuje Radio RMF FM, to pseudokibice m.in. Legii Warszawa, Widzewa Łódź i Elany Toruń. W gronie zatrzymanych - zdaniem radia - jest Krystian K., ps. "Tyson".
"Zatrzymani w prokuraturze usłyszeli zarzuty wprowadzenia do obrotu znacznych ilości narkotyków, dodatkowo dwóm z nich przedstawiono zarzut udziału w zorganizowanej grupie przestępczej. Decyzją sądu wszyscy podejrzani zostali tymczasowo aresztowani na okres trzech miesięcy" - informuje CBŚP.
Członkowie gangu wpadli w ręce służb w wyniku skoordynowanych działań, które odbyły się niemal jednocześnie w Gdańsku, Łodzi, Toruniu i Warszawie. "Podczas przeszukań miejsc użytkowanych przez zatrzymanych policjanci zabezpieczyli marihuanę oraz dwa podrobione hiszpańskie dokumenty tożsamości" - relacjonuje CBŚP.
Jak opisuje CBŚP, zatrzymani są podejrzani o wprowadzenie na rynek ponad 1,5 tony narkotyków.
"W śledztwie występuje już 41 podejrzanych, którym przedstawiono łącznie 105 zarzutów. Z ustaleń CBŚP i PK wynika, że członkowie gangu mogli przemycić z Hiszpanii, a następnie rozprowadzić w Polsce kilka ton narkotyków" - opisuje CBŚP.
Według funkcjonariuszy gang, który w latach 2014-2018 mógł przemycić z Hiszpanii, a następnie rozprowadzić na terenie kraju kilka ton środków odurzających, tworzyły osoby w większości powiązane z pseudokibicami różnych klubów sportowych.

-
Rzeczywiście bardzo ciekawe... chyba dla jakiegoś kasztana bez pojęcia o czymkolwiek. Widzew w sprawie interesów nie raz i nie dwa podbijał właśnie do Legii i może się powiesisz po tym njusie, ale właśnie ten Dozo to na ten temat ma duże pojęcie w przeciwieństwie do ciebie. Co was tak wylało w tym temacie, jak jest mowa o przerzutach czy rozjebusach to utkaliście p**dy na kłódki nagle neostrada działa.
-
akurat Dozo(L)e zna bardzo dobrze zatrzymanego W. z TB, także znów Cię przetyra koncertowo...UrzadSkarbowy pisze: ↑04.02.2021, 09:24
bardzo ciekawe Widzew/Elana/LEGIA razem w interesach...dozol to się pewnie powiesił po tym newsie :DD
-
Wrzucisz papier? :)Jessica B. pisze: ↑04.02.2021, 14:23To jak bardzo dobrze zna W. to niech mu przekaże żeby się przypadkiem nie rozjebał na przesłuchaniu, tak jak część 'legionistów'.Nawigator pisze: ↑04.02.2021, 14:18akurat Dozo(L)e zna bardzo dobrze zatrzymanego W. z TB, także znów Cię przetyra koncertowo...UrzadSkarbowy pisze: ↑04.02.2021, 09:24
bardzo ciekawe Widzew/Elana/LEGIA razem w interesach...dozol to się pewnie powiesił po tym newsie :DD
-
Nie żeby co, ale kwestia zgód, układów i kos ma się nijak do robienia interesów.Tak jest od co najmniej kilkunastu lat.
-
Polskie podwórko kibicowskie jest coraz bardziej żenujące i śmieszne. Chuligani z hasłami Bóg, Honor, Ojczyzna, itp stają się celebrytami, jebią wrogi klub na stadionie a po meczu razem handlują i interesy robią, sami idą na policję się przyznać, drudzy okradają swój klub żeby zarobić łatwy hajs w imię miłości do klubu, napierdalaja w kilku goscia itd. czekam aż któryś z liderów zatańczy w tańcu z gwiazdami...
-
Niektórzy udają zdziwionych, że członkowie zwaśnionych ze sobą ekip robią wspólne interesy. Na Legii kiedyś ludzie z jednej ekipy latali dla konkurencyjnych gangów. Jedni dla Szkatuły, inni dla mokotowskich, jeszcze inni dla żoliborskich itd.
Cała polska chuliganka to niestety gangsterka, i co jeszcze bardziej smutne, z patriotycznymi sloganami na ustach.
Cała polska chuliganka to niestety gangsterka, i co jeszcze bardziej smutne, z patriotycznymi sloganami na ustach.
-
ależ błagam - nie patoli.patoligozmu.ku*** nie patalizgujmy naszej normalności!!!Raiden pisze: ↑06.02.2021, 10:44Niektórzy udają zdziwionych, że członkowie zwaśnionych ze sobą ekip robią wspólne interesy. Na Legii kiedyś ludzie z jednej ekipy latali dla konkurencyjnych gangów. Jedni dla Szkatuły, inni dla mokotowskich, jeszcze inni dla żoliborskich itd.
-
No i o to mi mniej więcej chodziło. Typ nie widzi nic złego w tym, że ''koledzy'', ''przyjaciele'' z TryBun strzelali do siebie na ulicach. A co z normalnymi ludźmi, którzy byli ofiarami takich bandziorów? Nie jest ci tak po prostu wstyd, że miałeś/masz takich kolegów? To mają być ci wielcy patrioci?
Ja sam jestem kibicem i mam kolegów kibiców, ale normalnych. Takich, którzy są z klubem na dobre i na złe i trybun nie traktują jako formy zarobku na kolegach.
I ty byś chciał partię złożoną z kibiców zakładać? Dobre sobie. No, ale z tamtego wątku uciekłeś, zaraz po tym jak wytknąłem te twoje bzdety.
-
jako mieszkaniec Grudziądza powiem ze ;)plemplem81 pisze: ↑10.01.2021, 11:47Teraz mnie tknęło, że będąc kibicem Zawiszy poczułbym się urażony nazwą tego tematu. Miasto wojewódzkie, największe w regionie, a tam wymieniony Toruń. No cóż, skoro tak być musi, wrzucam moje zapytanie tutaj.
Jak bardzo poważnym fan clubem warszawskiej Legii był Grudziądz, który zdążył dorobić się dwóch flag (te, o których wiem... Może takowych było więcej?!) - w sensie - ile liczył osób w swoich najlepszych latach? Flag "Grudziądz" dawno na Legii nie widziałem. Miejscowe ekipy Olimpii, GKM-u czy Widzewa coś z tym fantem robiły? Kwidzyn wyczyścili przecież koncertowo.
Czy ta flaga była również autorstwa ludzi kibicujących Legii z Grudziądza czy to już jakaś szersza inicjatywa?
![]()
Była kiedys u nas lata lata temu grupka jezdzaca na legia i poprostu zrobili sobie flagi chodz na miescie się nienliczyli ale to juz przeszlosc tak jak prawie wfcg ciekawostka jest tez ze gkm kiedys po cichu sympatyzował z legijna brodnicka sparta ale to tez przeszlosc dzis raczej za sobą nie przepadają widac to np jadąc z Grudziądza do Torunia jak gkm z sparta przestrzeliwali sobie tagi na przystankach natomiast z tego co wiem sparta wytepila gkm w jablonowie pom .
-
Myślę, że porównywanie Legii z Grudziądza (która tak jak wspomniałeś była małą grupką, nic nie znaczącą, nie działającą, bez żadnych terenów, jeżdżącą po cichu na mecze) do WFCG pomimo zniżki formy w stosunku do poprzednich lat jest delikatnie mówiąc nie na miejscu.skalper991 pisze: ↑10.02.2021, 03:53jako mieszkaniec Grudziądza powiem ze ;)plemplem81 pisze: ↑10.01.2021, 11:47Teraz mnie tknęło, że będąc kibicem Zawiszy poczułbym się urażony nazwą tego tematu. Miasto wojewódzkie, największe w regionie, a tam wymieniony Toruń. No cóż, skoro tak być musi, wrzucam moje zapytanie tutaj.
Jak bardzo poważnym fan clubem warszawskiej Legii był Grudziądz, który zdążył dorobić się dwóch flag (te, o których wiem... Może takowych było więcej?!) - w sensie - ile liczył osób w swoich najlepszych latach? Flag "Grudziądz" dawno na Legii nie widziałem. Miejscowe ekipy Olimpii, GKM-u czy Widzewa coś z tym fantem robiły? Kwidzyn wyczyścili przecież koncertowo.
Czy ta flaga była również autorstwa ludzi kibicujących Legii z Grudziądza czy to już jakaś szersza inicjatywa?
![]()
Była kiedys u nas lata lata temu grupka jezdzaca na legia i poprostu zrobili sobie flagi chodz na miescie się nienliczyli ale to juz przeszlosc tak jak prawie wfcg ciekawostka jest tez ze gkm kiedys po cichu sympatyzował z legijna brodnicka sparta ale to tez przeszlosc dzis raczej za sobą nie przepadają widac to np jadąc z Grudziądza do Torunia jak gkm z sparta przestrzeliwali sobie tagi na przystankach natomiast z tego co wiem sparta wytepila gkm w jablonowie pom .
-
Sytuacja w grudziadzu lubi sie zmieniać na linii gkm i gks wyżej pisałem tylko o dawnej sympati gkm do legijnej ekipy z brodnicy obecnie gkm cos tam się strzela z gks na murach wfcg juz praktycznie wytępiony i barw rts na miescie nie spotkasz czasem ktos tam coś jeszcze na bazgra ale szybko tonprzestrzelaja gkm i olimpia zbliżony potencjał na korzyść jednak moim zdaniem dla gkm aczkolwiek poza strzelaniem sie gdzieniegdzie na murach bez większych akcji wiec podsumuje 1 gkm 2 gks 3 wfcg mozna powiedzieć że wytępiony w Grudziądzu a gkm i gks zbliżony potencjał na korzyść dla gkm2DZ pisze: ↑10.02.2021, 14:55To kto teraz rządzi w Grudziądzu, jeżeli u widzewiaków szykuje się zmiana nazwy ich miejsciwego fanklubu ... na "wFCk(widzyńskich)p(rzerzutów)", "sarenki" z z.k.? Jakich kibiców jest najwięcej, a których najmniej? Jesteście przecież na miejscu ... ;)B. Ricci pisze: ↑10.02.2021, 12:40Myślę, że porównywanie Legii z Grudziądza (...) do WFCG pomimo zniżki formy w stosunku do poprzednich lat jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu.skalper991 pisze: ↑10.02.2021, 03:53Jako mieszkaniec Grudziądza napiszę, że była kiedyś, lata temu, u nas grupka jeżdżąca na Legię i po prostu zrobili sobie flagi, choć na mieście nie naliczali, ale to już przeszłość prawie tak, jak wfcg. Ciekawostką jest też, że GKM kiedyś po cichu sympatyzował z legijną, brodnicka Spartą, ale to też przeszłość, dziś raczej za sobą nie przepadają, widać to np. jadąc z Grudziądza do Torunia, jak GKM ze Spartą "poprzestrzeliwali" sobie 'tagi' na przystankach, natomiast z tego co wiem, Sparta wytępiła GKM w Jabłonowie Pom. .
PS [link]
-
Kolego powyżej, a w których częściach miasta można spotkać gkm w barwach?
1.olimpia
2-3 wfcg/gkm podobna sila
1.olimpia
2-3 wfcg/gkm podobna sila
-
jak masz wątpliwości to przyjedz do Grudziądza zobacz jak wygląda miasto załóż barwy rts gdziekolwiek i gwarantuje ze dlugo nie ponosisz
-
Zadałem ci proste pytanie. Możesz odpowiedzieć?
-
Zobaczcie jak się powinno dyskutować z 2dz, by go zgasić. Merytorycznie i na argumenty, a nie tak jak wy, jakieś dziecinne wrzuty rodem z gimnazjum. W temacie, w którym wyskoczył z partią polityczną złożoną z kibiców było podobnie. Po moich sugestiach nagle uznał, że jednak nic z tej dyskusji nie będzie. No, bo jak antysystemowcy jakimi niewątpliwie są kibole mieliby nagle stać się częścią systemu?Raiden pisze: ↑07.02.2021, 23:26No i o to mi mniej więcej chodziło. Typ nie widzi nic złego w tym, że ''koledzy'', ''przyjaciele'' z TryBun strzelali do siebie na ulicach. A co z normalnymi ludźmi, którzy byli ofiarami takich bandziorów? Nie jest ci tak po prostu wstyd, że miałeś/masz takich kolegów? To mają być ci wielcy patrioci?
Ja sam jestem kibicem i mam kolegów kibiców, ale normalnych. Takich, którzy są z klubem na dobre i na złe i trybun nie traktują jako formy zarobku na kolegach.
I ty byś chciał partię złożoną z kibiców zakładać? Dobre sobie. No, ale z tamtego wątku uciekłeś, zaraz po tym jak wytknąłem te twoje bzdety.
Wy dajecie się mu podpuszczać i robi was jak chce.
-
Przypominam, że ta społeczniara przyszła się tu kiedyś wypłakać, że Śląsk zrobił dym na Widzewie...
Bandycki Batory
-
Partia złożona z "kibicow" czy kiboli? Bo to różnica . Bo z dzisiejszymi kibolami większych ekip to skończyłoby sie gorzej niż za po czy teraz za pisu . Co jak co co ale politycy tak nie walą z d*** jak "bandy" . Tam ręką rękę myje i nie za szybko można kogoś umoczyc. Dziś hajs rozdaje karty i jak się zgadza to wiekszosc i własne gowno zje byleby nie siedzieć . Za samo przyznanie się już dawniej się krzywo na typa patrzyło a dziś podbity taki biega i listy do kata pisze . Nigdy nie uwierzę ze w kilkunasto osobowej grupie wszyscy się przyznają ot tak . Zawsze ktoś brał na siebie sprawę i h** , reszta zrzut na papuge i resztę kosztów .
SĄDECKA DUMA
-
weź go przestań prowokować i mu nie odpisuj, niech c*** liże ściany - odpisując i prowokując go pomagasz rozwijać jego chorobę, on całymi dnami nie śpi tylko czeka aż ktoś mu odpiszę żeby pisać swoje bajki, schizofrenia to nie przelewkiJessica B. pisze: ↑13.02.2021, 11:01Przecież doZo to śpik i leszcz :D Kiedyś zarzucał Widzewowi, że ci wysypali się na murawę i oklepali jego kolegów z grupy masTurBacja'95 :)Königshütte pisze: ↑12.02.2021, 23:50Przypominam, że ta społeczniara przyszła się tu kiedyś wypłakać, że Śląsk zrobił dym na Widzewie...

-
2dz Nie zmieniaj tematu, tylko napisz jak postrzegasz to co robili twoi koledzy, czyli okradanie, katowanie niewinnych osób. Wstydzisz się napisać swoje zdanie, a chciałbyś zakładać partię złożoną z kibiców dla dobra Polski.
-
Szkoda, ze nie jestes tak wyszczekany na zywo pedofilu z Warszawy.2DZ pisze: ↑15.02.2021, 19:25Nie wymieniłaś choćby jednej "normalnej" osoby, pokrzywdzonej przez moich koLegów, a jeśli sama zostałaś "skatowana", to widocznie ktoś uznał, że ... należy ci się kara za głupotę, więc niewinną nie byłaś. A teraz bierz swoje getry pod pachę i pakuj się z resztą twoich znajomych funkcjonariuszek na 'callanetics'. :)
Często się tak zwierzacie sobie z hANKĄ? :Djessica vel jędras pisze: ↑15.02.2021, 16:59A jak niby taki gównozjad jak ja ma postrzegać to, że moi koledzy (np. Hanior) okradali, katowali, gwałcili baby i dokonywali zychwałych kradzieży w pociągach "na śpiocha", skoro sama już 2 do zada brałam w przedziale??? Dozo traktuje mnie jak inni - stolec, a chciałabym, żeby mnie kiedyś posunął i zaczął nękać oraz stalkować, jak Hanior kobiety przez internet. :D
Nie dziwię się, że mojego zoofila zza ściany stać jedynie na katowanie w 6 osób jedną osobę, bo jak przyszło co do czego i miał okazję wykazać się 1 vs 1 w solówce, jak Dozo z "glwtrcd", to poszła u niego sraczka jak w majtki hanysa, a 2DZ tylko ziewnął i poszedł na drzemkę. :)
-
Jaki jest podział Torunia? Jakie osiedla/dzielnice zostały Apatorowi, a które zmieniły władcę?
-
A ja mam pytanie odnośnie wschodniej części województwa ostatnio sie wybierałem tam z Grudziądza za sierpc jadąc autem prawie cały czas bylo widać tagi Brodnickiej Sparty ale zaciekawił mnie fakt że w samym Rypinie było widać dużo tagów Sparty i 1 graf z tego co wiem niegdyś te miasta niedażyły się sympatią mimo że oba to FC Legii z tym że Brodnica sie udzielała w lokalnym klubie A dopiero potem zaczęło się ciśnienie w Rypinie na Legie ale ciekawi mnie to czy zmieniło sie cos w tej kwestii i Rypin zaczyna się coś udzielać w Brodnickiej Sparcie jeżeli tak to może z tego powstać dość ciekawa ekipa biorąc pod uwagę ze oba miasta dzieli 15 minut drogi A Brodnica już wcześniej działała z Chełmżą ale zauważalnie robi się tam spore zainteresowanie na kibicowanie bo nawet przejeżdżając przez brodnice to było widać parę osób z barwami
-
No i stało się. Nijaki penis z Torunia został głównym hersztem młodej elany.
-
-
Mam pytanie odnośnie chłopaka z Zawiszy który walczył ostatnio na Gromdzie a raczej chłopaka do którego Zawisza się nie pucuje.
Jak to jest, że chłopak jest w jakis sposób „pogoniony” z Zawiszy a jeździ na obozy treningowe ze zgodowiczami z HZL.
Jak to jest, że chłopak jest w jakis sposób „pogoniony” z Zawiszy a jeździ na obozy treningowe ze zgodowiczami z HZL.
-
''Bycie w bandzie c****-wstyd!!!!!'' jakby ktoś nie wiedział o co Hunterowi chodziło ;)
Nikogo w miarę ogarniętego to nie powinno dziwić ponieważ sporo ludzi mających zasady odbiło od bandy ochroniarza.
A tu jakiś glutek z Bydgoszczy ma czelność się pruć do Elany.
Nikogo w miarę ogarniętego to nie powinno dziwić ponieważ sporo ludzi mających zasady odbiło od bandy ochroniarza.
A tu jakiś glutek z Bydgoszczy ma czelność się pruć do Elany.
-
Glutek to pruje się cały czas do Elany on tylko Elaną żyje bo u jego bandy c**** nic się nie dzieje i akurat penis to mu w ryj!
-
Rozumiem, że Zagłębie Lubin chętnie przygarnęło koleżkę jednocześnie przymykając oko na jego słowa o swoich zgodowiczach ?
-
Przyganiał kocioł garnkowi, szczerbaty.Kumatyinaczej pisze: ↑03.03.2021, 16:10Czyli jesteście siebie warci. Jedni mają honor i odbijają, a drudzy udają że to normalne, jak liderzy skomlają do prokuratura, albo każą się przyznawać...
-
Kumaty nie wpierdalaj się w nie swoje podwórko żydku. Chcesz się ustawiać z kimś i ciśniesz od anonimów a kto ciebie zna na Cracovii?
-
Dobre...a to nie ty przypadkiem wpierdalasz swój szpiclowaty nos w każdy temat gdzie usłyszysz,tylko coś o WRWE?
Zapamiętaj sobie imbecylu dla nas „zyd” to nie obelga tak ja dla twojej zgody „pies”. Jakbys się bardziej skupił na kibicowaniu poza internetem pewnie byś o tym wiedział.
Kiedys pisałeś do kogoś z KSC,ze my jako ekipa powinnismy się jako ostatni wypowiadać na temat zasad i konfidentów. Wiec korzystajac z okazji,ze jest tutaj taka charakterna szycha z Widzewa jak ty chciałem o coś zapytać.
Czy jeśli czołowe osoby z ekipy podczas gdy są atakowane przez wroga ,wypierają się swojego klubu i krzyczą,ze nie kibicują to są dalej traktowani jak decyzyjni i jest dla nich miejsce w składzie swojej ekipy oraz na stadionie?
Zapamiętaj sobie imbecylu dla nas „zyd” to nie obelga tak ja dla twojej zgody „pies”. Jakbys się bardziej skupił na kibicowaniu poza internetem pewnie byś o tym wiedział.
Kiedys pisałeś do kogoś z KSC,ze my jako ekipa powinnismy się jako ostatni wypowiadać na temat zasad i konfidentów. Wiec korzystajac z okazji,ze jest tutaj taka charakterna szycha z Widzewa jak ty chciałem o coś zapytać.
Czy jeśli czołowe osoby z ekipy podczas gdy są atakowane przez wroga ,wypierają się swojego klubu i krzyczą,ze nie kibicują to są dalej traktowani jak decyzyjni i jest dla nich miejsce w składzie swojej ekipy oraz na stadionie?
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002
Pamiętaj,abyś dzień święty święcił

Pamiętaj,abyś dzień święty święcił
-
Bardzo emocjonalny wpis, jak na szczerbatego mefedroniarza.Kumatyinaczej pisze: ↑04.03.2021, 17:51Jak już nabrałaś odwagi, to moja propozycja dalej aktualna ciotoOdbanowany pisze: ↑03.03.2021, 19:11Przyganiał kocioł garnkowi, szczerbaty.Kumatyinaczej pisze: ↑03.03.2021, 16:10Czyli jesteście siebie warci. Jedni mają honor i odbijają, a drudzy udają że to normalne, jak liderzy skomlają do prokuratura, albo każą się przyznawać...
P S. Lepiej być szczerbatym, niż obsrańcem bez ręki![]()
-
Póki co, to ty się ciagle prujesz, szczerbaty anonimie. Jakiś czas temu opisywałeś wojaże Cracovii w Grecji, a twoi „koledzy” kazali ci zamknąć pizde na ten temat, bo farmazoniarz jesteś. Zniknąłeś na forum na pare miesięcy ze wstydu, a teraz znowu liderem ekipy jesteś w swoim wyimaginowanym mniemaniu, szczerbaty mefedroniarzu ;)Kumatyinaczej pisze: ↑05.03.2021, 17:02Może pójdziesz o krok dalej i sprawdzisz? Odbanowana już na dwóch kontach miała taką okazję, ale jak widzisz, woli pruć się dalej anonimowoKostakurta pisze: ↑05.03.2021, 11:20Kumaty nie wpierdalaj się w nie swoje podwórko żydku. Chcesz się ustawiać z kimś i ciśniesz od anonimów a kto ciebie zna na Cracovii?
-
Co z tego że minęło 2 lata?Przedawniło się?Podbiłeś na meczu do kolegi z ekipy czy nie wiesz kto to był?
Co do tego co tu proponujesz to chcesz się ustawiać na maczety czy siekiery?Przecież nikt normalny nie będzie ustawiał się z przedstawicielami najbardziej niehonorowej ekipy w Polsce.
ps. Jak tam flaga? :D
Co do tego co tu proponujesz to chcesz się ustawiać na maczety czy siekiery?Przecież nikt normalny nie będzie ustawiał się z przedstawicielami najbardziej niehonorowej ekipy w Polsce.
1910
-
Daj spokoj z tym leszczem, sam się przyznał, ze jest szczerbaty, a w dodatkowy mefedroniarz. Zaraz po użyciu sprzętu poszedłby w dpk, kozaczek.rozpierdol pisze: ↑05.03.2021, 23:41Co z tego że minęło 2 lata?Przedawniło się?Podbiłeś na meczu do kolegi z ekipy czy nie wiesz kto to był?
Szczerbaty - lepiej potrenuj ze swoimi ukladowiczami z Łodzi sprint, bo możesz nie zdążyć jak co niektórzy dzisiejszego wieczoru, a szkoda bo takie fajerwerki odpalili wcześniej huczne.
-
Mefedron w zbyt dużej dawcę wjechał, szczerbaty. Wszystko co napisałeś, to bzdura. Wisienką na torcie twoich farmazonów jest przedostatnie zdanie, jakoby ŁKS wczoraj podjął rękawice i walczył dzielnie jak spartanie (bo chyba nie mówisz o tych co nie zdążyli uciec...)Kumatyinaczej pisze: ↑06.03.2021, 01:30Oczywiście że się nie przedawniło... To nie wisła... Analogicznie zapytaj koleżanki czy podbił do Salcesona?
Jeśli chodzi o spotkanie - dostosuję się do twojej koleżanki, tylko ją namów, mnie się boi
Jak skończyły się argumenty, to chwytacie się teraz ostatniej deski ratunku? Honor? Taki jak pokazała elana w Gdańsku?
Teraz to już flaga? Przypomnisz mi co się zmieniło, od pewnego meczu ligi mistrzów?
Odbanowana nie pisz tak o dpk, bo się w Toruniu i na wiśle na ciebie obrażąDobrze że mecze bez publiczności, bo jutro byś się kłaniał 60 z wisły
![]()
Oni dzisiaj chociaż podjęli rękawice, a nie potrzebowali kilku godzin na wyjście z hali![]()
Buźka dziewczynyJak będziecie chętne się bić, zapraszam na priv. Zostawiam wam waszą arenę, tutaj widzew MISTRZ!
FYI: Dodaje cię do ignorowanych, bo same farmazony i kłamstwa lecą z twojej strony, szczerbaty mefedroniarzu. Ps. Odwiedź swoich ukladowiczow, z twoja jednostka chorobowa i objawami przyjmą cię na aleksandrowska na cito, a może i zęby wstawia na NFZ.