gdyby każda ekipa obierała sobie za cel zrobienie lepszej oprawy niż każda poprzednia doszlibysmy do obłędu. Zejdz na ziemie.
(Nigdzie nie napisałem każda następna powinna być lepsza od poprzedniej).
Przepraszam, że odważyłem się obojętnie potraktować oprawę Legii obiecuję, że przy następnej będę piał z zachwytu choćby była dużo gorsza od każdej poprzedniej.
Nie banujcie mnie tylko bardzo was proszę, ja naprawdę się od tej pory już postaram.
tymczasem filmik z interwencji holenderskich psów usunięty z youtuba. powód:
""Policja w Enschede pałuje b..."
Ten film jest już niedostępny, ponieważ powiązane z nim konto YouTube zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie, w tym
Agora"
"Dziękujemy" Agorze za rozwalenie naszego konta na YouTube. Uznali, że mają prawa do nakręconych przez nas filmików kibicowskich. Tak teraz wyglądają nasze filmy. Przez kilka lat wrzuciliśmy ich równe 400.
Już kiedyś mieliśmy podobną sytuację. Tytuł zablokowanego filmu to "Wisła Kraków - Lech Poznań 1:4 (0:3) 14.09.2008", ale w nim nie było bramek, akcji - tylko nasze nagranie trybun.
Mają narzędzie do zgłaszania filmów, do których mają prawa. Po prostu sobie kliknęli.
I prowadz człowieku kanał, nagrywaj setki filmow, mnostwo pracy i sprzetu, 2,7 tyś lubiących kanał i blisko 7 milionów przejrzanych filmów. i c*** strzela z widzimisie jakichs pojebow
"Dziękujemy" Agorze za rozwalenie naszego konta na YouTube. Uznali, że mają prawa do nakręconych przez nas filmików kibicowskich. Tak teraz wyglądają nasze filmy. Przez kilka lat wrzuciliśmy ich równe 400.
Już kiedyś mieliśmy podobną sytuację. Tytuł zablokowanego filmu to "Wisła Kraków - Lech Poznań 1:4 (0:3) 14.09.2008", ale w nim nie było bramek, akcji - tylko nasze nagranie trybun.
Mają narzędzie do zgłaszania filmów, do których mają prawa. Po prostu sobie kliknęli.
I prowadz człowieku kanał, nagrywaj setki filmow, mnostwo pracy i sprzetu, 2,7 tyś lubiących kanał i blisko 7 milionów przejrzanych filmów. i c*** strzela z widzimisie jakichs pojebow
Jeżeli skontaktujecie się z YouTube i przedstawicie im, co się stało, to oni Wam odblokują te filmy. Jak coś, to proszę do mnie pisać na priv.
Jeżeli skontaktujecie się z YouTube i przedstawicie im, co się stało, to oni Wam odblokują te filmy. Jak coś, to proszę do mnie pisać na priv.
Filmiki usuniete z youtuba sa niepowracalne.Wiem o tym bo mialem kiedys konto kibicowskie z przeszlo 2 milionami wyswietlen.. tez zostalo usuniete przez agore...
Dwa razy był zablokowany ten kanał rownież przez Agorę (również z głupoty), i da się odblokowac kanał i wszystkie filmy były przywrócone i wtedy kontaktowali się do google Polska, ale trzeba mieć łeb do tego.. teraz czy jest taka możliwośc chyba nie. Bo to jest na zasadzie "do 3 razy sztuka" chyba..
PS: scipiomaior wysłalem priv , może masz jakieś pomysły o których on nie wie, w co wątpie bo gośc się zna bardzo dobrze na tym
mancunian pisze:No ale jak agora moze miec prawa do cudzych filmikow?
z tego co mi wiadomo to agora ,,ma prawo'' do wszystkich wydarzen ekstraklasy (nie tylko mecze) i na tej podstawie usuwa filmiki ktore im przeszkadzaja.W ten wlasnie sposob usuneli mi konto.
Z tym filmikiem to troche dziwne bo przeciez nie zostal nakrecony w Polsce i nie ma nic wspolnego z ekstraklasa.
nie od dziś wiadomo że jew tube jest w rękach żydostwa!
Dlatego polecam , alternatywne otworzenie konta na DailyMottion tam takich wałków nie ma! jedyny minus jest taki , że jest mnie popularną stronką niż you tube.
mancunian pisze:No ale jak agora moze miec prawa do cudzych filmikow?
z tego co mi wiadomo to agora ,,ma prawo'' do wszystkich wydarzen ekstraklasy (nie tylko mecze) i na tej podstawie usuwa filmiki ktore im przeszkadzaja.W ten wlasnie sposob usuneli mi konto.
Z tym filmikiem to troche dziwne bo przeciez nie zostal nakrecony w Polsce i nie ma nic wspolnego z ekstraklasa.
Właśnie. Dlatego trzeba dokładnie przestudiować zasady dotyczące pokazywania Ekstraklasy i przedstawić je YouTube. Z doświadczenia mojej byłej firmy wiem, że YouTube zablokowało jej kanał zupełnie bezkrytycznie, a po interwencji od razu je odblokowali. Co ciekawe, także dotyczyło to transmisji z meczu. Prawdopodobnie komuś w YouTube nie chce się po prostu sprawdzać tych zasad i stosują jakąś dziwną zasadę zaufania do jednej strony (tym bardziej, że Agora to duża firma).
oxford00 - myślę, że ten post także warto wkleić na Waszą stronę.
Odnośnie Fulham po raz kolejny chore ceny biletów
Miejscowi płacą 15 funtów, dla Wisły 25. W Krakowie mają bilety za 9 funtów.
Rekordziści pochodza z Baku, dla miejscowych 1 manat czy ki c*** to się zwie, dla Wisły 20.
to już naprawdę zakrawa o kpinę, cytując ekipę (bodajże) CSKA z tej kolejki pucharowej - "Hate UEFA, love FOOTBALL"
Oni akurat wyzwiska w swoim kierunku maja wyjebane bardziej im chodzi żeby nie podzielac innych klubów o religie, rasizm itp, zrobili by kartoniade albo transparent Fuck UEFA by klub żadnej kary nie dostał zapewne.
█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards
Jak dla mnie wydaje mi się ze im starczy :).A po za tym Rumuni nie będą robić problemow chyba z wpuszczeniem większej grupy jakby co chodź wątpię by było aż tylu chętnych:)
Przy zakupie biletów potrzebne jest imię, nazwisko oraz numer PESEL. W związku z przypadkami podawania mylnych danych, każdy kupujący musi legitymować się dokumentem tożsamości zawierającym numer PESEL lub okazać CZYTELNE ksero takiego dokumentu. Dotyczy to również zakupu biletów dla znajomych. Każda osoba może kupić maksymalnie 5 biletów. Według naszych informacji, osoby z nieprawidłowymi danymi nie wejdą na mecz.
Mimo, że nie darzę Wisły sympatią, to działaczy mają niezłych.
Ciekawe czy działacze innych polskich klubów też by się tak wstawiały za swoimi kibicami (oczywiście biorąc pod uwagę, że tamtejsza policja odjebała na 100%) ...
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
Co do wyjazdu Legii do Bukaresztu każdy kto pojedzie spokojnie wejdzie na stadion bez większych problemów bilet bez problemu będzie można zakupić w kasie przed meczem.
Po Wilnie zapala im sie czerwona lampka jak słyszą " Legia " Przypomne że ciązy jeszcze zawieszona kara pięciu lat zakazu udziału w europejskich pucharach. Biletów jest jednak 2700
Lubos_Kalouda pisze:Co do wyjazdu Legii do Bukaresztu każdy kto pojedzie spokojnie wejdzie na stadion bez większych problemów bilet bez problemu będzie można zakupić w kasie przed meczem.
skąd ta pewność? Błędowski zapewne jak w poprzednich przypadkach postara się żeby tak nie było.
Rapid jest w zbyt chujowej sytuacji finansowej żeby pozwolić sobie na nie sprzedawanie biletów na takiego molocha ( 55 tysiecy miejsc )
Więc jeżeli nie sprzedadzą bezpośrednio Legionistą w kasach to wystarczy zagadać do jakiegoś rumuńca pod kasami żeby kupil bilet na sektory sąsiadujące z sektorem gości.
Lubos_Kalouda pisze:Co do wyjazdu Legii do Bukaresztu każdy kto pojedzie spokojnie wejdzie na stadion bez większych problemów bilet bez problemu będzie można zakupić w kasie przed meczem.
skąd ta pewność? Błędowski zapewne jak w poprzednich przypadkach postara się żeby tak nie było.
Rapid jest w zbyt chujowej sytuacji finansowej żeby pozwolić sobie na nie sprzedawanie biletów na takiego molocha ( 55 tysiecy miejsc )
Więc jeżeli nie sprzedadzą bezpośrednio Legionistą w kasach to wystarczy zagadać do jakiegoś rumuńca pod kasami żeby kupil bilet na sektory sąsiadujące z sektorem gości.
komu? Legionistom! Z jednej strony krytyka Polanskich, Perquisów i innych a z drugiej brak znajomości podstaw polskiej pisowni. Jakaś żałosna moda na to "ą".
po doglebnej lekturze wszelakich stron kibicowskich zwiazanych z Fulham mozna stwierdzic,ze przyznanej puli biletow(800)nie wykorzystaja,do Krakowa jada turystycznie(Oswiecim,Wieliczka),nie maja zamiaru paradowac oficjalnie w barwach i sa generalnie podnieceni a jednoczesnie przestraszeni atmosfera panujaca w Krakowie(Ross Kemp robi swoje;))jest to kolejny przyklad zagranicznej ekipy,ktora na sama mysl o podrozy na mecz do Polski zachowuje wzmozona ostroznosc podsycona strachem.i za to naleza sie slowa uznania wszystkim polskim ekipom ,ktore nas reprezentuja na arenie miedzynarodowej ale takze lokalnej.na dzien dzisiejszy nie widze ekipy,ktora moglaby zawitac do naszego pieknego kraju i pojechac z nami na maxa.wszelakie zakazy,wyroki,nagonki i restrykcje pelna geba a my swoje...(nie jestem z Lechii;))
Już nie ważne czy to wyjazd na kadre czy polskiej ekipy na europejskie puchary. Boją się nas wszędzie, w którym kierunku Europy by sie nie jechało. Na forum Fulham też można wyczytać, że ich kibice przyjeżdżają zwiedzać Oświecim, Wieliczke itp, nie zamierzaja w Krakowie śmigac w barwach ani sie świecić. Pamiętacie ,,najazd'' kibiców Lazio na TSW (bodajże 3 lub 5 Włochów w klatce + 7 osob z polskiego FC Lazio). Ale chyba o to chodzi, jak mawiał klasyk: ,,kokodżambo i do przodu'' :) Poniżej artykuł: Małe zainteresowanie meczem w Bukareszce. Rumuni obawiają się fanów Legii
Słabo sprzedają się bilety na mecz Rapid - Legia. Do wczoraj sprzedano jedynie 5000 biletów. W Rumunii ostrzega się mieszkańców stolicy przed fanami Legii. "Oni są jednymi z najniebezpieczniejszych w Europie, ma ich przyjechać 3000" - pisze Sporturilor.
Rumuńska prasa przypomina oprawę fanów z Łazienkowskiej, zaprezentowaną na meczu z Hapoelem. Ponadto mówi się, że legioniści mogą sprawić więcej kłopotów niż 4 tysiące fanów Fenerbahce w 1998 (na meczu ze Steauą), czy półtoratysięczne grupy fanów Omonii Nikozja i Evertonu (w 2005 roku).
Boją się nas wszędzie bo tak nam d*** malują w mediach i gazetach, Legia jedzie do Holandii na PSV 3 dni sraczka przed meczem-na meczu spokój itd, jedzie Wisła też sraczka i potem psy tam nas mają za bandytów i tak nas traktują, każdy widział jak potraktowali chłopaków z Wisły, Tak samo jak Lech jechał do Pragi na mecz ze Spartą, że 3000 bandytów jedzie z Polski na mecz, a jak było każdy wie spokój. Co do Fulham to żadna tam ekipa z nich, może się mylę ale wydaje mi się że ekipy jadące do Krakowa bardziej się boją tego co może ich spotkać na mieście w barze niż na stadionie.
Uważam że to dobrze że europejskie ekipy boją się na samą myśl o polskich kibicach. Jest to dla nas powód do dumy że uważają nas za jednych z najbardziej fanatycznych i agresywnych, przecież nikt nie jest kibicem po to aby uważali go za tego dobrego i grzecznego :) Jak do tej pory wszystkie ekipy z Polski godnie nas reprezentują , niech zapamiętają nas na lata. Może przekonają się że to my jesteśmy najlepsi w w Europie. Liczę na to że Legia w Bukareszcie udowodni to że są jedną z najsilniejszych polskich ekip
mocnyfull pisze:Uważam że to dobrze że europejskie ekipy boją się na samą myśl o polskich kibicach. Jest to dla nas powód do dumy że uważają nas za jednych z najbardziej fanatycznych i agresywnych, przecież nikt nie jest kibicem po to aby uważali go za tego dobrego i grzecznego :) Jak do tej pory wszystkie ekipy z Polski godnie nas reprezentują , niech zapamiętają nas na lata. Może przekonają się że to my jesteśmy najlepsi w w Europie. Liczę na to że Legia w Bukareszcie udowodni to że są jedną z najsilniejszych polskich ekip
Dajcie spokój z tym co wypisują gazety. Anglikami nie raz straszą mimo, że na stadionach sytuacje uspokojono już dobre lata temu. Dziennikarzyny tylko się cieszą, że mogą napisać jakiś dreszczowiec. Skoro stadion narodowy na meczu z PSV się nie zapełnił (chociaż i tak było 32 tys.), to czemu z Legią ma być jakaś mega frekwencja? Ogólnie tam pikników za wielu nie chodzi, niech się tym cieszą, i my się cieszmy, poważne restrykcje w porównaniu z zachodem mamy od niedawna. Legia niczego nie musi udowadniać, to jest polska eksportowa ekipa, może i najlepsza.
Jestesmy już w Rumuni,na mieście juz sporo Legionistów,pogoda rewelacja 19 stopni i pełne słonce..Frekfencja bedzie na pewno bardzo dobra..Bez żadnych problemów zakupilismy tutaj w kasach bilety w cenie 50 lei.Zadnych peseli itd !! i jednak sporo osob zdecydowało sie na taki ruch..Sporo "zaczepek" Steauy w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Ruszamy ponownie w miasto..
mocnyfull pisze:Uważam że to dobrze że europejskie ekipy boją się na samą myśl o polskich kibicach. Jest to dla nas powód do dumy że uważają nas za jednych z najbardziej fanatycznych i agresywnych, przecież nikt nie jest kibicem po to aby uważali go za tego dobrego i grzecznego :) Jak do tej pory wszystkie ekipy z Polski godnie nas reprezentują , niech zapamiętają nas na lata. Może przekonają się że to my jesteśmy najlepsi w w Europie. Liczę na to że Legia w Bukareszcie udowodni to że są jedną z najsilniejszych polskich ekip