Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 17.08.2016, 16:31

walczzawsze pisze:widać jak boli żydów z Łksu Widzew,
szczycą się że Śląsk z Lechią i Stomilem zaatakował Widzew bo tyle tylko można napisać o tej akcji, i porównuje najsilniejszy FC Łksy do walki z Będkowem(3000 mieszkańców) i kilkoma kibolami z Piotrkowa:))) gdzie musieli wspomagać się samochodem.

NO HIT ku*** :))

dalej k**** atakujcie w internecie!
Jak narazie to jedynie ty tutaj atakujesz w internecie kapciu, a wczoraj nawet zes sie chwalił internetowymi K.O , i wymierzonymi klawiaturą ciosami....

BOLI WIEŚNIAKÓW Z ZYDZEWA TEN ŁKS, I BARDZO DOBRZE ... ;-D
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
Fulko_de_lorche

Post autor: Fulko_de_lorche » 17.08.2016, 16:51

whitepride08 pisze:.Druga sprawa to kwestia tych naszych zgód,jak to powiedziałeś 'prawie' z każdym.Może dlatego,że na scenie kibicowskiej jesteśmy grubo przed Wami i takie w tedy były czasy.
taa...
wtedy takie były czasy...
od lat do '80 do dziś obowiązuje wszystkich bo wszystkim pamietam z kim sie bujali więc nie ma co się usprawiedliwiać czasami bo ja pamiętam np. sztamę z BKS Bielsko (dziś z (L) ale i tak mają u mnie szacun) czy tygodniowy układ z Zagłębiem Sosnowiec (przyjechali i prosili, skandowali Widzew i "(L) wiadomo jaka jest"...) - ale takiego cyrku jaki ma w zgodach kaliski to nam nie przybijesz...

Strzałka

Post autor: Strzałka » 17.08.2016, 17:32

Ene due rabe pisze:No nieeee, natomiast Wy z Ruchem i Wislą tak zescie podziałali, że rozjebaliscie wszystkich w koło . Po euro dzień w dzień napierdalacie wszystkich po kolei...
i jakoś nie przeszkadza to zeby pierdolić cały czas, że kazdego kibica w PL bardzo boli ten nowy układ, i każdy uzytkownik tego forum ma kompleksy i boi sie, ma ból dup etc etc względem Widzewa Ruchu i Wisły... Wy naprawde w to wierzycie??
Widzisz tu analogie zaślepiona hipokrytko ?
Pierdolenie od prawie 3 miesięcy dzień w dzień tego samego o czym według ciebie świadczy?

Układ z Lechem macie od ponad 6 lat.Wisła z Ruchem od prawie 3 miesięcy.Ty chcesz porównania jakieś dawać?Nie kompromituj się.

Co do wydarzeń we Francji to dlaczego wielki ŁKS będący tam ponoć mega bandą nie wjebał w WWR?Przecież podobno ich mieli szukać po tamtych wydarzeniach.Zrobili jedynie pokazówkę na meczu z Ukrami jak pochodzili i poprężyli się na sektorze i to by było na tyle.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!

clearbluesky

Post autor: clearbluesky » 17.08.2016, 17:35

MW10 pisze:
Strzałka pisze:Zapomniałeś o Francji.Podobno wielki Łks z koalicjantami miał szukać po mieście WRW i spuścić w******* :D
Wciąż nie odpowiedziałeś na pytanie, co ta modowa koalicja zrobiła oprócz najebania kilku pikników ze Śląska we Francji, i pozowania do fotek w brodach i nerkach? To jakiś ku*** pakt na wybieg mody czy jak?
Modowa to jest obecnie cała scena kibicowska, nie tylko polska. Nie widzę różnicy między brodami Wisły a ŁKS-u. Wielu widzi taką różnicę i jak np komentują zdjęcie pospinanego ŁKSu bez koszulek czy Lechii ze Śląskiem we Francji to "superkonkret". Praktycznie identyczne zdjęcie Wisły to już "rewia mody". Normalnie kabaret.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 17.08.2016, 18:11

Strzałka pisze:
Ene due rabe pisze:No nieeee, natomiast Wy z Ruchem i Wislą tak zescie podziałali, że rozjebaliscie wszystkich w koło . Po euro dzień w dzień napierdalacie wszystkich po kolei...
i jakoś nie przeszkadza to zeby pierdolić cały czas, że kazdego kibica w PL bardzo boli ten nowy układ, i każdy uzytkownik tego forum ma kompleksy i boi sie, ma ból dup etc etc względem Widzewa Ruchu i Wisły... Wy naprawde w to wierzycie??
Widzisz tu analogie zaślepiona hipokrytko ?
Pierdolenie od prawie 3 miesięcy dzień w dzień tego samego o czym według ciebie świadczy?

Układ z Lechem macie od ponad 6 lat.Wisła z Ruchem od prawie 3 miesięcy.Ty chcesz porównania jakieś dawać?Nie kompromituj się.

Co do wydarzeń we Francji to dlaczego wielki ŁKS będący tam ponoć mega bandą nie wjebał w WWR?Przecież podobno ich mieli szukać po tamtych wydarzeniach.Zrobili jedynie pokazówkę na meczu z Ukrami jak pochodzili i poprężyli się na sektorze i to by było na tyle.
No wiec co Ty porownujesz łajzo, jesli układ ŁKS & KKS trwa juz 6 lat- a wy jebiecie o nim do tej pory ??
Jak to nazwać ? Ból d***, kompleksy ?
Nami mogliscie sobie wycierac mordy i prowokować cały czas pisząc o relacjach ŁKS - Lech - Zawisza, natomiast o was słówka nie można napisac, bo sie obrażają wielcy władcy świata ... Cwane z Was lisy, i w momencie przybicia układu Wisły z Ruchem nagle zamkneliscie d*** bo wiedzieliscie jakie będą reakcje reszty, i już np. spruta picka mms nie wypowiada się wcale, albo z innego nicka , ale kazdy kto ten temat przegląda pamieta co tam jebaliscie wczesniej za głupoty...

Jak nazwiesz fakt że pierdolicie non stop o naszej frekwencji i sie porównujecie ? i pierdolicie o kazdej głupocie, byle sie dojebac do czegokolwiek , wszystko wywlekając na to forum i w marny sposob prowokując ? Bol d***, kompleksy ??
Odpowiedz jak możesz spłakana dziewczynko...

Natomiast co do wydarzen z meczu z Ukraincami to pokazujesz tylko że gówno wiesz i potwierdzasz to co napisałam powyżej. Wy mozecie wszystko oceniać i komentowac, snuć teorie i pierdolić bez sensu - natomiast od wielkiego widzewka wara.
Nic to nowego bo w takim przeswiadczeniu żyjecie pewnie od zawsze kompleksiary...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Strzałka

Post autor: Strzałka » 17.08.2016, 19:06

Chcę tylko przypomnieć,że sam pierwszy zacząłeś pisać o nowym układzie wrzucając jakieś screeny.Po prostu skończyły ci się leki i postanowiłeś się znowu spruć i sprowokować.
Ty jednak dalej brniesz w zaparte ale to mnie jednak nie dziwi patrząc na twoją forumową karierę.Każdy już do tego przywykł.

Wracając do wydarzeń w Marsylii to akurat wiem sporo i nie ty będziesz tutaj wyrocznią w tej sprawie.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 17.08.2016, 19:09

Fulko_de_lorche pisze:
whitepride08 pisze:.Druga sprawa to kwestia tych naszych zgód,jak to powiedziałeś 'prawie' z każdym.Może dlatego,że na scenie kibicowskiej jesteśmy grubo przed Wami i takie w tedy były czasy.
taa...
od lat do '80 do dziś obowiązuje wszystkich bo wszystkim pamietam z kim sie bujali więc nie ma co się usprawiedliwiać czasami bo ja pamiętam np. sztamę z BKS Bielsko (dziś z (L) ale i tak mają u mnie szacun) czy tygodniowy układ z Zagłębiem Sosnowiec (przyjechali i prosili, skandowali Widzew i "(L) wiadomo jaka jest"...) - ale takiego cyrku jaki ma w zgodach kaliski to nam nie przybijesz...

Tak czytam,choć ciężko Cię zrozumieć i nie wierzę....my mamy cyrk? Dobra,widzę że nie ma o czym z Tobą gadać,żyj dalej sobie w swojej czerwonej krainie.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 17.08.2016, 19:25

Strzałka pisze:Chcę tylko przypomnieć,że sam pierwszy zacząłeś pisać o nowym układzie wrzucając jakieś screeny. Po prostu skończyły ci się leki i postanowiłeś się znowu spruć i sprowokować.
Ty jednak dalej brniesz w zaparte ale to mnie jednak nie dziwi patrząc na twoją forumową karierę.Każdy już do tego przywykł.

Wracając do wydarzeń w Marsylii to akurat wiem sporo i nie ty będziesz tutaj wyrocznią w tej sprawie.

Hahah i znowu odwracasz kota ogonem . Wy mogliscie nam wypominac że Lech nam ''kurek odkręcał'' na wyjezdzie w Łodzi i inne tego typu glupoty, wyjebaną prawie 20 lat temu flage itp - ale dla kontrastu ja nie moge wrzucić całkiem świeżej fotki gdzie wasi ultrasi pokazają jacy to z nich wielcy AntyWiślacy nie są, a pół roku pózniej , pod dyktando Ruchu tworza na tych ''jebanych'' pieskach młyn ??

napisz po prostu że Wasze musi zawsze byc na wierzchu i nikt nic o wielkim Widzewku nie moze napisać, to ci dam spokój...

PS. Dowiedziałes sie juz jak to z tym Metalem było?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Strzałka

Post autor: Strzałka » 17.08.2016, 19:35

Ene due rabe pisze:
Strzałka pisze:Chcę tylko przypomnieć,że sam pierwszy zacząłeś pisać o nowym układzie wrzucając jakieś screeny. Po prostu skończyły ci się leki i postanowiłeś się znowu spruć i sprowokować.

Hahah i znowu odwracasz kota ogonem . Wy mogliscie nam wypominac że Lech nam ''kurek odkręcał'' na wyjezdzie w Łodzi i inne tego typu glupoty, wyjebaną prawie 20 lat temu flage itp - ale dla kontrastu ja nie moge wrzucić całkiem świeżej fotki gdzie wasi ultrasi pokazają jacy to z nich wielcy AntyWiślacy nie są, a pół roku pózniej , pod dyktando Ruchu tworza na tych ''jebanych'' pieskach młyn ??

napisz po prostu że Wasze musi zawsze byc na wierzchu i nikt nic o wielkim Widzewku nie moze napisać, to ci dam spokój...

PS. Dowiedziałes sie juz jak to z tym Metalem było?
Haha pierdoli mnie czy dasz mi spokój czy dalej będziesz tutaj robił z siebie błazna.

Znowu widzę nie zrozumiałeś więc wytłumaczę ci jeszcze raz.O układzie waszym z Lechem było pisane ale to ty tutaj pisałeś żeby merytorycznie rozmawiać po czym wracasz i wrzucasz screena.To jak to jest?Piszesz o merytorycznej dyskusji po czym wrzucasz screeny i prowokujesz?
Teraz się dziwisz,że jesteś tak a nie inaczej odbierany schizofreniku z kaliskiego?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 17.08.2016, 19:47

no fajnie sobie to wytlumaczyles to teraz mozesz spierdalać .

narazka
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 17.08.2016, 19:49

Pierdolone pały zamiast raz w zyciu pojechac na mecz to sobie ubliżają na okręta a i tak kazdy z was c*** wbija w te wasze wzajemne dywagacje :D Cioty internetowe,Wisła chciała zaistnieć więc sie skumała z najlepszą bandą z jaką mogła! ŁKS z dnia na dzień przybił pione ze swoją największą kosą Lechem tez po to by w końcu mogli sie pokazać. A kogo to dzis obchodzi? nikogo! No tak,oprócz was...
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 17.08.2016, 19:51

Fulko_de_lorche pisze:
taa...
Zgody Widzewa z lat 70, 80, 90 które potem poupadały - Wisła, Śląsk, Ruch, Arka, Zawisza, Polonia Warszawa, ŁKS, Zagłębie Sosnowiec, BKS Bielsko, Piast Gliwice, Jagiellonia Białystok, Lechia Gdańsk, Karpaty Krosno, Stal Rzeszów, Chrobry Głogów, KKS Kalisz. Pewnie mniej niż my, ale w sumie jest się też czym pochwalić. Zgody w latach 70 i 80 wynikały po prostu z trzech dużych podziałów, które wówczas istniały, a które funkcjonowały na zasadzie "przyjaciel naszego przyjaciela jest naszym przyjacielem". My byliśmy w obozie najbardziej liczebnym, stąd też spora ilość ówczesnych zgód.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 17.08.2016, 19:52

Nikogo nie obchodzi ale jednak p******* różne dzbany od początku czerwca.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 17.08.2016, 19:53

Ene due rabe pisze:no fajnie sobie to wytlumaczyles to teraz mozesz spierdalać .

narazka
Cieszy mnie,że w końcu skumałeś co napisałem.Skoro udajesz c*** wie kogo i ciągle piszesz by merytorycznie dyskutować to sam się do tego zastosuj bo wychodzisz na pajaca.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 17.08.2016, 20:26

Hustin Doffman pisze:Pierdolone pały zamiast raz w zyciu pojechac na mecz to sobie ubliżają na okręta a i tak kazdy z was c*** wbija w te wasze wzajemne dywagacje :D Cioty internetowe,Wisła chciała zaistnieć więc sie skumała z najlepszą bandą z jaką mogła! ŁKS z dnia na dzień przybił pione ze swoją największą kosą Lechem tez po to by w końcu mogli sie pokazać. A kogo to dzis obchodzi? nikogo! No tak,oprócz was...

Haha jebana cioto internetowa , natomiast to co ty piszesz to napewno wszystkich obchodzi.

Dla pokazania hipokryzji typowek dla czerwonego środowiska - wpis tej internetowej pały z przed ponad miesiąca , z tego samego tematu:

Hustin Doffman pisze:
Pan Hans pisze:Jak fajnie sie czyta ten temat.Widzew w samych superlatywach wypowiada sie o Wisle,jeszcze miesiac temu w kazdym temacie cisnal na Wisle.

tobie lech poznań na al.unii wokalnie odkrecał kurek z gazem,beke krecil ze nie z wami Igora i sie posrały żydowskie ladacznice etc a miesiac pzniej motor biliscie,wiec nie wyjezdzaj mi tu z wisłą. wisla to stara ku*** i j***** nożownicy.
Byles u nozownikow w niedzielę??? podmiejska ladacznico ??? A może kumple dopingowali ta " starą kurwe " , a ty w kapciach ogladales mecz na streamach , jak zawsze ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

patojudek

Post autor: patojudek » 17.08.2016, 20:30

BOLI WIEŚNIAKÓW Z ZYDZEWA TEN ŁKS, I BARDZO DOBRZE ... ;-D
Tego typu wpisy doskonale obrazują twój stan umysłu, dowartościowałeś się brawo ty, jedziesz dalej.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 17.08.2016, 20:30

Strzałka pisze:
Ene due rabe pisze:no fajnie sobie to wytlumaczyles to teraz mozesz spierdalać .

narazka
Cieszy mnie,że w końcu skumałeś co napisałem.Skoro udajesz c*** wie kogo i ciągle piszesz by merytorycznie dyskutować to sam się do tego zastosuj bo wychodzisz na pajaca.
Napisalem już , że wytlumaczyles SOBIE to wszystko bardzo ładnie , więc teraz możesz z czystym sumieniem już stąd spierdalać...

Nie dorabiaj do tego teorii , tylko przyjmij słowo w słowo to tak , jak napisałem...

Ciao bambino .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Strzałka

Post autor: Strzałka » 17.08.2016, 20:46

Ja wiem co napisałeś a spierdalać to sam możesz i nie wracać.Może znowu ten temat wróci do normalności.Albo jak już koniecznie musisz tu siedzieć to leć po receptę i zakup leki.

PS. Ciekawe czy do Białego pojedziesz czy bedziesz pruł się na forum :D

patojudek

Post autor: patojudek » 17.08.2016, 22:08

Ta pojedzie gołą dupą po nie cheblowanej desce.

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 18.08.2016, 09:51

Nie ma wyjazdu.

BSM200

Post autor: BSM200 » 18.08.2016, 11:14

Strzałka pisze:Ja wiem co napisałeś a spierdalać to sam możesz i nie wracać.Może znowu ten temat wróci do normalności.Albo jak już koniecznie musisz tu siedzieć to leć po receptę i zakup leki.

PS. Ciekawe czy do Białego pojedziesz czy bedziesz pruł się na forum :D
O tym, że Jaga II ma zamknięty sektor gości było wiadomo od dawna. Do czasu zakończenia prac nie przyjmują gości.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 12:41

Panowie, szanujmy się ;)

Przecież tych analfabetów nie obchodzi to czy my jedziemy do Białego czy nie, ich rola tuta jest zupełnie inna. Mają szczekac cały czas , a ich głownym zadaniem jest tutaj próba dyskredytowania mnie. Gówno mają do powiedzenia , sami się już gubią w tym co p******* i chyba kazdy kto tutaj zagląda to widzi.

Proponuje stosować takie same argumenty jak oni, i prowadzić dyskusje w taki sam sposób, bardzo fajnie wtedy zaczynają skamleć i pokazują swoją prawdziwą nature. Sa zwyklymi megalomanami i hipokrytami nic wiecej.
Wychodza wtedy takie kwiatki jak to:
Strzałka pisze:
Haha pierdoli mnie czy dasz mi spokój czy dalej będziesz tutaj robił z siebie błazna.

Znowu widzę nie zrozumiałeś więc wytłumaczę ci jeszcze raz.O układzie waszym z Lechem było pisane ale to ty tutaj pisałeś żeby merytorycznie rozmawiać po czym wracasz i wrzucasz screena.To jak to jest?Piszesz o merytorycznej dyskusji po czym wrzucasz screeny i prowokujesz?
Wiec oni mogą pisać o wszystkim i wszystko komentowac, stosowac to co lubią najbardziej czyli prowokacje, a wszyscy inni dziub w dół - bo Widzew jest najwiekszy i wogole och i ach, odwracanie kota ogonem , zaklinanie rzeczywistości że ja to wogole jestem 10 latkiem i sie boje wychodzić na osiedle, i płacz niczym w przedszkolu :D

Oduczyłem was tutaj juz pisac czerwone pedryle , ale paru głąbów jeszcze tutaj zostało ktorym widac jeszcze mało obrzydziłem to forum ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 18.08.2016, 12:48

Enedue a napisz kilka zdań jak tam na koloniach było?

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 18.08.2016, 13:22

Ene due rabe pisze:
Oduczyłem was tutaj juz pisac czerwone pedryle , ale paru głąbów jeszcze tutaj zostało ktorym widac jeszcze mało obrzydziłem to forum ;)
Darek - ty już masz pięćdziesiątkę na karku... Przypomniały ci się czasy "red devils" czy nadal żyjesz sławą naczelnego "krejzi kanibala"?
Twój "styl" cię zdradza, "topik" zamknięty, z "hubertusa" już nic nie zostało, nawet flagę ci zajebali...

Biedny Darek...

san_diego

Post autor: san_diego » 18.08.2016, 13:36

Jak wygląda sytuacja w Łęczycy i w Radomsku jeśli chodzi o Widzew? W jednym i drugim miescie są FC RTSu ale jakie jest oficjalne stanowisko Górnika i RKSu do Czerwonych?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 14:10

EL 1910 pisze:Enedue a napisz kilka zdań jak tam na koloniach było?
Niestety nigdzie nie wyjezdzałem - bo balem sie nowej koalicji. Zresztą kazdy wie , że wszystkie osrodki kolonijne przęjął WWRE.
Wychowawcy narzekają że szerzy się tam narkomania, brud, i męska prostytucja... jak dobrze że niedługo koniec wakacji.

kokolobolo - nie pij więcej tego czym się inhalujesz ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

saker_wrw

Post autor: saker_wrw » 18.08.2016, 16:35

https://www.facebook.com/wiaraspodzegar ... =3&theater

Nowosc z ldz. Nazwa przejeta cioty!

grubyw

Post autor: grubyw » 18.08.2016, 16:47

jak wyglada sytuacja na piastowie,rudzie,górniaku?

Antoni.Kierka

Post autor: Antoni.Kierka » 18.08.2016, 16:49

ArkaOrłowo pisze:Jak wygląda sytuacja w Bełchatowie? Czy fc Widzewa posiada jakieś swoje dzielnice?
1 W Bełchatowie nie ma dzielnic
2 Ilościowo GKS...jakościowo RTS

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 16:56

saker_wrw pisze:https://www.facebook.com/wiaraspodzegar ... =3&theater

HAHAHAHA

Z ŁDZ ?? przeciez wy tak nie umiecie malować cipki podmiejskie :D

znowu kogoś oplaciliscie zeby za was malował ???
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 17:08

jeszcz jedno ...
Nazwa przejęta jebane dzbanki :D ???

WRW to grupa w której zawsze cieniu zescie byli w akcjach na miescie i mogliscie jedynie sie na niej wzorować. Swego czasu siano zescie oferowali za info co kto i jak.... Kazdy ogarniety kibol w PL wie co to jest White Red White GANG

Jesli myslicie że nowy układ coś w tej kwestii zmieni, i odechce nam sie działać - to jestes w grubym błedzie , bo bedzie dokładnie na odwrót . Teraz bedą 2 WRW Gangi, jeden z 2006, drugi z 2016.
Zawsze za nami .....

i jeszcze jedno ;)

Myslisz kurwiu ze ktoś z nas by sie chciał nazwać URW, RW , RTS , DHW, YH itp itd co sie kojarzy z waszą wieśniacką stylówą??
Tylko wy KOMPLEKSIARY mogliscie nazwać swoj nowy pedalski twór, tak jak nazywa sie najbardziej znienawidzona przez was szczurki grupa na ŁKSie...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

sokół

Post autor: sokół » 18.08.2016, 17:11

skoro cie nie boli ta nazwa koalicji to po prostu zamilcz cieciu a nie się spinasz. jesteś na forum nie cały rok a masz najebane ponad 600 postów (większość dotyczy Widzewa) - czyli srednio ok dwa na dzień i jeszcze mówisz tu o kompleksach? :)

MaorMelix

Post autor: MaorMelix » 18.08.2016, 17:13

Wsidzew jak zawsze grzeszy oryginalnością . ahhh te kompleksy ....

teraz na meczach bedziecie krzyczeć Wu-eR-WU !!! ??

konieć świata :DDDD
Zdobywcy wielu głów.

saker_wrw

Post autor: saker_wrw » 18.08.2016, 17:41

Ene due rabe pisze:
saker_wrw pisze:https://www.facebook.com/wiaraspodzegar ... =3&theater

HAHAHAHA

Z ŁDZ ?? przeciez wy tak nie umiecie malować cipki podmiejskie :D

znowu kogoś oplaciliscie zeby za was malował ???
Ja umiem tak malowac. Ta parowa ktora wczoraj prula sie o moj nick ma juz odpowiedz. Widzew Ruch Wisla :)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 18:03

Hahahah, ELVIS to ty ?? smutne musi byc zycie kserówki ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

patojudek

Post autor: patojudek » 18.08.2016, 18:10

Ty rabcio schlebiasz sobie niemiłosiernie wręcz cukrujesz starasz się nawet pisać elokwentnie, niestety posty pisane przez ciebie na szybko i pod wpływem emocji/podniecenia ukazują słomę wystającą ci z butów, tym swoim pierdoleniem w kółko swoich opowieści dziwnej treści nie zmienisz rzeczywistości, a ta jest dla ciebie biedny żydku okrutna bo wszędzie ten Widzew, no ale jeśli pisanie tutaj ma choć trochę uleczyć twą depresje to pisz se dalej, choć zleciłbym ci kilka sesji na kozetce u specjalisty.

P.S I wejź nie rób z gęby d*** tylko idź do tej piwnicy w końcu.

Pamiętaj historia nie kłamie jesteście żydami brodowici łodzianie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 18:21

skonczyles juz patojudku czerwony - co ma manie przesladowczą na moim punkcie? Ja sobie schlebiam? Wy mi schlebiacie poswiecając tyle uwagi barany jedne.... wy nawet nie musicie sie odzywać , żeby wam słoma z butów wychodziła a bedziesz pierdolił jakies glupoty na moj temat ;) ??

wszedzie ten widzew powiadasz ?? , na szczescie jedynie w internecie gamoniu, oderwany od rzeczywistości...

Jeszcze komentując tą wrzutke WRWGang Produkcji Żydzewiaków:
Cieszy że wzorujecie sie nadal na najlepszych, cały czas jestescie w tyle, cały czas ogladacie sie na nas .... i od razu żeby nie było, to nam również schlebia ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

grubyw

Post autor: grubyw » 18.08.2016, 18:32

Weźcie oddzielny temat załózcie i tam mordy projcie bo glowa boli od tego pierdolenia

patojudek

Post autor: patojudek » 18.08.2016, 18:36

Idąc twoim tokiem rozumowania , ty nam schlebiasz poświęcając tyle czasu Widzewowi logując się z kilku kont,ty mały rozumku.
My się wzorujemy na was, chyba w twojej wirtualnej rzeczywistości.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.08.2016, 18:41

URW to ksero WRW.
W stylówce , w metodach działania, we wszystkim co robicie pały, gdzie idziecie cały czas od wielu lat kilka długości za nami i oglądacie sie co krok czy za bardzo Wam nie odjechalismy.

Taka jest rzeczywistośc balasie - tylko kompleksy i przeswiadczenie o byciu jeszcze wiekszymi, i najwiekszymi, wam po prostu nie pozwala spojrzeć na tą rzeczywistość obiektywnie .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ODPOWIEDZ