Ostatnio byłem tam na meczu i bilety były po 5zł,ale na derby pewnie podwyżą

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
zapytaj 'braci' z Odry dlaczego po meczu pozwolili sobie jechac lewym pasem i ile mieli na liczniku miedzy Leżajskiem a N Sarzyna.piotrekrns pisze:W Leżajsku na „powiatowych derbach” jesteśmy obecni w około 70-80 osób, z nami Stal Gorzyce(18 ), Odra Wodzisław (5) oraz FC Kopki (wielkie dzięki za wsparcie). Wieszamy 2 flagi (Fanatycy oraz FC Kopki) Jak to na „derbach” bywa z obu stron lecą bluzgi. Z oprawy prezentujemy świece dymne(mieliśmy na posiadaniu race, ale niestety nie udaje się nam wnieść ich na obiekt). Niestety w ostatnich minutach spotkania piłkarze z Leżajska strzelają wyrównującą bramkę na 2:2. Przed, w trakcie jak i po meczu spokój.
Co do kibiców Pogoni… najlepiej niech określą się sami.
UNS&SG&OW
CG pisze:Ostatnio zmieniony przez piotrekrns dnia Pią Maj 23, 2008 8:09 pm, w całości zmieniany 3 razy
Jak można edytować (czyt. zmieniać) oficjalny opis 3 razy, dodając co chwile coś nowego? Wytłumaczcie to wszystkim, bo jako dawny układowicz patrzeć na to nie mogę. Brakuje jednego człowieka i taki bajzel. Pozdro
piotrekrns pisze:CG pisze:Ostatnio zmieniony przez piotrekrns dnia Pią Maj 23, 2008 8:09 pm, w całości zmieniany 3 razy
Jak można edytować (czyt. zmieniać) oficjalny opis 3 razy, dodając co chwile coś nowego? Wytłumaczcie to wszystkim, bo jako dawny układowicz patrzeć na to nie mogę. Brakuje jednego człowieka i taki bajzel. Pozdro
pierwsze edytowanie powód ... zamist 18 wyszło (18)
druga edycja postu .... kibic Pogoni zażyczył sobie aby wspomniec o ich "próbie ataku" na Odre, o której wcześniej nie wspomniałem patrzac na skład obecny wtedy w tym aucie nie widziałem sensu by o tym wspominać
Tyle w temacie
Pozdrawiam