Chciałbym kupić bilet od znajomego który wylosował 2 bilety na kupbilet na mecz z Niemcami. I teraz pytanie chce aby wprowadzil moje dane na bilet. Jak to zrobić? Jak zmienić jego dane na moje? A gdy zmienię te dane wtedy te bilety trafią na mój adres? A teraz kolejne pytanie czy ktoś wie kiedy mniej więcej bilety będą dostarczane?
Witam,
Koledzy, czy ktoś z was ma podobny problem. Wylosowałem bilety na ćwierćfinał i półfinał, ale ten drugi chciałbym usunąć z systemu, no ale niestety po wejściu w zakładkę "usuń" nie można potwierdzić chęci usunięcia rezerwacji, gdyż jest tylko opcja "powrotu". Kurcze wpłaciłem kasę za bilety na ćwierćfinał już dawno dawno temu, ale dalej mam w systemie niedopłatę i za chwilę się okaże, że anulują mi wszystkie rezerwacje, nawet te opłacone. Reklamacje oczywiście to groch o ścianę. Poradźcie co robić!
mam podobny problem co kolega PFA , przy pierwszym losowaniu wylosowałem bilety na polska-chorwacja oraz warunkowy na finał.
Przelałem pieniądze tylko za pol-chor, do tej pory nie dostałem potwierdzenia na maila, na koncie kupbilet.pl mam status zarezerwowane dla obu spotkań i ze niby nie zapłaciłem za żadne, nie moge zrezygnowac z meczu finałowego.
W zakładce rozrachunki mam niedopłate w wysokości ceny za mecz finałowy.
Infolinia nie działa (nie ma takiego numeru!!!),na maile tez nie odpisują.
Jezeli ktos miał podobny problem i go rozwiązał , prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
każda rezerwacja ma osobny numer (nawet na tych ich listach powinniście być wpisany kilkakrotnie)
więc logiczne (wiem że to mało wiarygodne słowo odnośnie organizacji sprzedaży przez pzpn poprzez kupbilet) byłoby aby anulowano tylko rezerwacje nie opłacone
także w regulaminie nie ma nigdzie zapisu że brak zapłaty za wszystkie rezerwacje skutkują anulowaniem innych - opłaconych
jestem przekonany iż anulują Wam tylko rezerwacje nieopłacone
ale jeżeli opłaciliście jakąś rezerwację powinniście dostać mailem potwierdzenie tego faktu - przychodził taki mail zaraz po tym jak status zmieniał się z "zarezerwowane" na "zapłacone"
więc jak nie dostaliście maila to może być powód do niepokoju
sprawdźcie dokładnie czy prawidłowo wypełniliście przelew
btw. jak to nie tajemnica - może być na pw napiszcie kiedy składaliście zamówienie
według moich doświadczeń - niby kolejność nie miała znaczenia - ale właśnie takie przypadki że ktoś wylosował kilka meczy występowała dla określonej grupy osób
witam wszystkich bardzo serdecznie udało sie wylosować 2 bilety z Pzpn na Polska-Austria 3 kat. i co najśmieszniejsze dopiero w tym dodatkowym losowaniu ale do rzeczy zrobiłem przelew w pon 7.04.2008 i dopiero 13.04.2008 czyli w niedziele i to późnym wieczorem na kupbilet zmienił sie status mojej rezerwacji z zarezerwowane na zapłacone a tez juz odchodziłem od zmysłów ale w ciągu tygodnia zaryzykowałem i zadzwoniłem na miodową bezpośrednio chyba do głównej księgowej mnie przełączyli i powiedział że kasa za bilety była u nich na koncie już 7.04.2008 czyli w tym samym dniu co ja zrobiłem przelew a więc nie denerwujcie sie jeśli ktoś mimo wpłaty nadal ma status niezapłacone a jak ktoś chętny to mogę podać tel na miodową.
Ale sie rozpisałem ale cóż trzeba sobie pomagać, Do zobaczenia w Wiedniu nad pięknym,modrym,Dunajem 12.06.2008 i na stadionie.
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
Panowie, czy ktoś próbowaŁ azmieniać dane na bilecie wylosowanym z puli PZPN? Wole nie ryzykowac przypału na stadionie i nawet cos doplacic, ale nie mam pojecia do kogo sie z tym zwrocic. Pomóżcie
merynos pisze:Panowie, czy ktoś próbowaŁ azmieniać dane na bilecie wylosowanym z puli PZPN? Wole nie ryzykowac przypału na stadionie i nawet cos doplacic, ale nie mam pojecia do kogo sie z tym zwrocic. Pomóżcie
a nie łatwiej po prostu zmienić dane na kupbilet.pl??pierwszej osoby można zmienić bez problemu... i to za darmo -tylko u "przyjaciela" nie da się przez kupbilet.pl nic zrobić
nie do końca jest to prawda
zmiana danych na kupbilet skutkuje tylko przy kolejnych rezerwacjach
bilety już wylosowane są przyporządkowane do konkretnych osób i zmiana tego przyporządkowania kosztuje łącznie 200 zł
polecam lekturę: [link]
w tym par 9 pkt 2
par 5 pkt 3
z tego co się dotychczas mówi nazwisko nie będzie drukowane na bilecie
tylko w przypadku stwierdzenia fałszerstwa na bramce dane mogą być odczytane
tak było w Niemczech - wchodziło się bez problemów (nawet jak na bilecie było nazwisko kobiety a wchodził facet) i poza pierwszym meczem nikt się w zmiany nie bawił
problem może być natomiast z odbiorem biletów warunkowych, ale to nas raczej nie będzie dotyczyć - patrząć na dzisiejsze nominacje
ginger pisze:nie do końca jest to prawda
zmiana danych na kupbilet skutkuje tylko przy kolejnych rezerwacjach
to sprawdź sobie-zmień swoje dane w "danych podstawowych" tylko podaj "właściwy" PESEL(poszukaj sobie jakiegoś generatora numeru PESEL) i wtedy zobaczysz, że w zakładce "bilety imienne" Twojej rezerwacji pojawią się nowe dane, takie jakie wpisałeś w danych podstawowych
Na jaki numer konta wpłacaliście pieniądze za bilety? Chodzi mi o cały numer a nie że konto pzpnu:]. Bo dostałem dzisiaj maila od michała że zostałem wylosowany z puli klubu kibica i mam cały formularz miodowa 1 ble ble pzpn bleble ale nie ma numeru konta. Właściwie to w numerze konta mam jedną liczbe -0. Tak więc niech dobry człowiek pomoże.
Na jaki numer konta wpłacaliście pieniądze za bilety? Chodzi mi o cały numer a nie że konto pzpnu:]. Bo dostałem dzisiaj maila od michała że zostałem wylosowany z puli klubu kibica i mam cały formularz miodowa 1 ble ble pzpn bleble ale nie ma numeru konta. Właściwie to w numerze konta mam jedną liczbe -0. Tak więc niech dobry człowiek pomoże.
Pozdrawiam
na konto:
Polski Związek Piłki Nożnej
ul. Miodowa 1
00-080 Warszawa
bankDZ Bank Polska
nr konta:66 1740 0006 0000 3000 0024 2114
1.co sądzicie o tej stonce?[link] można niby bilety po cenach normalnych kupować ale coś mi nie chce się wierzyć
2.Mógłby ktoś dać skana z "To my kibicie" tam gdzie o euro 2008 jest opisane,chciałem kupić ten numer ale już nie było w empiku
Zamienię bilet Polska-Chorwacja (kat2) na Polska-Niemcy
lukaszndg pisze:1.co sądzicie o tej stonce?[link] można niby bilety po cenach normalnych kupować ale coś mi nie chce się wierzyć
2.Mógłby ktoś dać skana z "To my kibicie" tam gdzie o euro 2008 jest opisane,chciałem kupić ten numer ale już nie było w empiku
zeby kupic , musisz sie zalogowac i stworzyc konto , alby miec konto nalezy zaplacic 20 euro , potem zamawiasz bilety ......... ale nie masz tych biletow tylko masz mozliwosc wziecia udzialu w ich losowaniu na tej stronie ... czytajcie uwaznie regulaminy
Pozdrawiam
Witam.
Mam dokładnie to samo, też brakuje u mnie numeru konta. Zastanawia mnie tylko co to za bilety. Koszt jednego biletu to 95zł. Podobno jest to kategoria 3 tylko że Specjalna. Nie wiecie może o co tu chodzi? Co to za specjalna kategoria? Może będę siedział za słupem od ośwoetlenia:-) Są to bilety na mecz Polska-Austria. "takisobienick" też masz wpłacić 225 zł? Czyli 190 za bilety+35 za kuriera?