Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Pytanie jak obecnie wyglda nastawienie :
Resovia-Sanovia Lesko
Resovia-JKS Jaroslaw
Igloopol-Stal Mielec
Brzozovia-KSB Ustrzyki Dolne (Fc Poloni P.)
Resovia-Sanovia Lesko
Resovia-JKS Jaroslaw
Igloopol-Stal Mielec
Brzozovia-KSB Ustrzyki Dolne (Fc Poloni P.)
-
łączy coś konkretnego RKS Radomsko i Warte Sieradz ? Ci drudzy już dwa razy RKS wspierali w tym sezonie
-
Warta poporstu wchodzi w dupe RKS-owi
-
taa?? na pewno?? bo nie wydaje mi się... Nie twierdzę że mają zgodę ale Widzew raczej nie jest kosą Zagłębiamiedziany pisze:Kosazdrowa krowa pisze:Jak jest na lini : Widzew-Polonia Warszawa i Widzew -Zagłębie Lubin.z góry dzięki
-
na dzień dzisiejszy dobre kontakty nie ma co szukać sensacjiVegeta pisze:łączy coś konkretnego RKS Radomsko i Warte Sieradz ? Ci drudzy już dwa razy RKS wspierali w tym sezonie
-
To sobie włącz filmiki z dopingu z ostatnich dwóch sezonów na naszych meczach.sdm pisze:taa?? na pewno?? bo nie wydaje mi się... Nie twierdzę że mają zgodę ale Widzew raczej nie jest kosą Zagłębiamiedziany pisze:Kosazdrowa krowa pisze:Jak jest na lini : Widzew-Polonia Warszawa i Widzew -Zagłębie Lubin.z góry dzięki

-
Do ostatniego meczu z Zagłębiem nie było większego ciśnienia, teraz już jest, czyli kosa.sdm pisze:taa?? na pewno?? bo nie wydaje mi się... Nie twierdzę że mają zgodę ale Widzew raczej nie jest kosą Zagłębiamiedziany pisze:Kosazdrowa krowa pisze:Jak jest na lini : Widzew-Polonia Warszawa i Widzew -Zagłębie Lubin.z góry dzięki
Z KSP ostatnie mecze tak się układały, że trzeba było pokonywać znane wszystkim problemy wyjazdowe. Jest raczej neutralnie.
Temat CSKA pominę, bo zaraz się tu zaczną głupawe teksty. Niejesteśmy pierwszą polską ekipą która ma kontrakty na wschodzie.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
bluzgi bluzgami... Na Górnik Wałbrzych - ŁKS Łódź też były bluzgi a nie mają jakiegoś ciśnienia na siebie te ekipy... Poza tym jeszcze niedawno (z tego co mi wiadomo) Widzew gościł na meczu u siebie Zagłębiaków więc nie sądziłem że już kosa...
-
Ja juz nie kumam tego, jezeli miedzy nami a Widzewem nie ma zgody, ukladu, neutralu, to jak nazwac nasze stosunki? Tepa kosa, mala kosa, sa jeszcze jakies nowe moze okreslenia?
-
Podwinięta kosa:))))))miedziany pisze:Ja juz nie kumam tego, jezeli miedzy nami a Widzewem nie ma zgody, ukladu, neutralu, to jak nazwac nasze stosunki? Tepa kosa, mala kosa, sa jeszcze jakies nowe moze okreslenia?
-
ku*** ludzie jak sie bluzgacie to chyba sie nie lubicie ja p******* a nie bluzgacie dla samej przyjemności bluzgania ja p******* tak to jest jak jakieś matoły się wypowiadają
-
Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.

-
ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
A okoliczności zerwania zgody najlepiej znają Widzewiacy.Chcesz podrzeć łacha z Legniczan czy boli cię ta flaga którą to właśnie Miedz wam skroiła na derbach,że takie bzdety piszesz?czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
ale przeczytajcie ze zrozumieniem mój ostatni post... Ok skoro macie kose to macie. Bo to że na siebie pobluzgaliście raz przez 5 ostatnich lat (strzelam ;] ) to nie znaczy że od razu c*** wie jaka kosa, zważywszy że raczej dobre układy Was łączyły...
-
A Ty Bliźniak3 nie podskakuj bo sądząc po dacie Twojej rejestracji jasno wynika w czyją stronę jest różnica wieku...
sorry za post pod postem...
sorry za post pod postem...
-
Pozwól że Twój post umieszczę w moim podpisie bo rozbawił mnie do łez :Dczajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
No rozumiem że można z kimś się wyzywać tak o dla przyjemności bez większych ciśnień, ciekawe
-
Na statnim meczu Zagłębie - Ruch z przodka szły bluzgi na RTS.
-
No i co, specjalnie się zalogowałeś by napisać takiego bzdeta?Redhool pisze:Pozwól że Twój post umieszczę w moim podpisie bo rozbawił mnie do łez :Dczajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
Lata 90 były szalone, ale myślę że na dzień dzisiejszy pomiędzy Łódzkim a Miedzią niema żadnej spiny
-
Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?
-
Nie rozumiem o co się przypierdalasz. Od tego jest to forum żeby tu się logować, czytać i pisać. A to czy się zarejestrowałem dziś, wczoraj czy rok temu moim zdaniem nie ma znaczenia. Czajnik napisał coś co mnie rozbawiło i tyle. Tak na marginesie to przeglądając to forum zauważyłem że niektórzy tylko czekają żeby się o coś przypierdolić i się troszkę po napinać a przez to są takie niepotrzebne wpisy jak Twój i mój w tej chwili.No i co, specjalnie się zalogowałeś by napisać takiego bzdeta?
Lata 90 były szalone, ale myślę że na dzień dzisiejszy pomiędzy Łódzkim a Miedzią niema żadnej spiny
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
Pytanie do Stali Rzeszów. Około 1997 roku mieliście "kontakty" z Unią Nowa Sarzyna. Może coś więcej na ten temat? Np. jakiego typu były to "kontakty" (układ? zgoda?) oraz czy wspieraliście się na jakiś meczach / wyjazdach.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
może ktoś z Rakowa napisać z kim teraz utrzymują kontakty czy mają jakieś zgody...i czemu nie ma zgody na linii Stilon-Elana widziałem gorzowianie kilka razy dobrze wspierali elanowców a jak było na odwrót czy torunianie wspomagali gdzieś Stilon?
-
Mam pytanie, KKS Kalisz pojawia się na meczach Ruchu Chorzów. Jako Fan Club czy jako układ? Chciałbym usłyszeć opinie Chorzowian. Pozdrawiam
-
semperfidelis92 pisze:może ktoś z Rakowa napisać z kim teraz utrzymują kontakty czy mają jakieś zgody...i czemu nie ma zgody na linii Stilon-Elana widziałem gorzowianie kilka razy dobrze wspierali elanowców a jak było na odwrót czy torunianie wspomagali gdzieś Stilon?
kilka razy wspomagali nas na meczach jednak nic nie wyszlo i obecnie nic nie wiaze Elany i Stilonu poza wzajemnym szacunkiem...
-
Z geografią to u ciebie wszystko ok? Czy na poczekaniu to sobie wymyśliłeś?samsungseries pisze:Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?
-
Z tego co wiem dużo w relacjach Elany ze Stilonem odgrywały ekipy skinów po obu stronach ale ogólnie nie przełożyło się na całościowe mocniejsze relacje.semperfidelis92 pisze:może ktoś z Rakowa napisać z kim teraz utrzymują kontakty czy mają jakieś zgody...i czemu nie ma zgody na linii Stilon-Elana widziałem gorzowianie kilka razy dobrze wspierali elanowców a jak było na odwrót czy torunianie wspomagali gdzieś Stilon?
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Nie mamy układu ani fc w Kaliszu. Na meczach w Chorzowie pojawiają sie osoby z Kalisz i są to prywatne kontakty.mokasyn69 pisze:Mam pytanie, KKS Kalisz pojawia się na meczach Ruchu Chorzów. Jako Fan Club czy jako układ? Chciałbym usłyszeć opinie Chorzowian. Pozdrawiam
/R\
-
Pytanie do kogoś ze Sparty Brodnicy, Legii Chełmży bądź Rodła Kwidzyn. Czy wasze kluby łączy zgoda ? Czy jedyne co was łączy to to że jesteście Fan Club' ami Legii Warszawy ? Mogę się mylić ale kiedyś (chyba) gdzieś widziałem wasz szal zgodowy.
-
wszystko możliwe bo kiedyś na wracajacy GKM z poznania czekała Sparta Wrocław z Wybrzeżem Gdańsk w Gnieźnie, .kasztany pisze:Z geografią to u ciebie wszystko ok? Czy na poczekaniu to sobie wymyśliłeś?samsungseries pisze:Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?
ANTI AFA
-
Była Elana w Gorzowie bodajże na meczu z Jastrzębiem.semperfidelis92 pisze:może ktoś z Rakowa napisać z kim teraz utrzymują kontakty czy mają jakieś zgody...i czemu nie ma zgody na linii Stilon-Elana widziałem gorzowianie kilka razy dobrze wspierali elanowców a jak było na odwrót czy torunianie wspomagali gdzieś Stilon?
-
czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
Widac ze pilnie sledzisz temat... ;) Historia tej zgody byla juz tu omawiana.Jak ktos jest bardzo ciekaw to trzeba szukac.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Rodło Kwidzyn ma zgodę z Legią Chełmża.Redhool pisze:Pytanie do kogoś ze Sparty Brodnicy, Legii Chełmży bądź Rodła Kwidzyn. Czy wasze kluby łączy zgoda ? Czy jedyne co was łączy to to że jesteście Fan Club' ami Legii Warszawy ? Mogę się mylić ale kiedyś (chyba) gdzieś widziałem wasz szal zgodowy.
Legia Chełmża ma zgodę ze Spartą Brodnica.
-
kumatość przez Ciebie przebija z tym postem, w tym dniu Włókniarz miał swoj mecz w Bydgoszczy...kasztany pisze:Z geografią to u ciebie wszystko ok? Czy na poczekaniu to sobie wymyśliłeś?samsungseries pisze:Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?
-
carpe diem pisze:jak na lini Raków - Chemik?
podbijam
-
Aco tak cie męczą te ekipy????carpe diem pisze:carpe diem pisze:jak na lini Raków - Chemik?
podbijam
-
samsungseries pisze:Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?
Chyba kosa. W zeszłym roku większa grupa Włókniarza trafia GKM wracający z Rybnika. Napisane o tym było w historii kibiców GKM-u w sierpniowym TMK.
-
Może ktoś zeskanować tą historie i podesłac link na priv?Piston pisze:samsungseries pisze:Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?
Chyba kosa. W zeszłym roku większa grupa Włókniarza trafia GKM wracający z Rybnika. Napisane o tym było w historii kibiców GKM-u w sierpniowym TMK.
-
Jakby ktoś był na tyle miły to mnie też wyślijcie.samsungseries pisze:Może ktoś zeskanować tą historie i podesłac link na priv?Piston pisze:samsungseries pisze:Jakie stosunki na lini GKM - Włókniarz ? Ostatnio podobno Włókniarz czekał na trasie na GKM wracajacy z Gniezna ? prawda to czy farmazon ?