Ciekawy pomysł z tym żeby siłę danej ekipy mierzyć ilością przestrzelonych grafów , w sumie ściana nie odda.hermanldz pisze: Czy ja wiem czy to można nazwać wojną gdzie jedni w noc zamalowali 5 grafów w różnych lokalizacjach, a ŁKS rozwala 30 na jednym osiedlu prożydzewskim, w tydzień zrobili 150+-. Każdy wie kto panuje w Łodzi.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
cbc1910- ty imbecylu, czy widzisz tutaj gdzie ktoś pisze o sile ekipy ? bo ja nie, mowa jest o WOJNIE NA MURACH j***** bezmózgu. Następnym razem przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz.cbc1910 pisze:Ciekawy pomysł z tym żeby siłę danej ekipy mierzyć ilością przestrzelonych grafów , w sumie ściana nie odda.hermanldz pisze: Czy ja wiem czy to można nazwać wojną gdzie jedni w noc zamalowali 5 grafów w różnych lokalizacjach, a ŁKS rozwala 30 na jednym osiedlu prożydzewskim, w tydzień zrobili 150+-. Każdy wie kto panuje w Łodzi.
-
hermanldz pisze:cbc1910- ty imbecylu, czy widzisz tutaj gdzie ktoś pisze o sile ekipy ? bo ja nie, mowa jest o WOJNIE NA MURACH j***** bezmózgu. Następnym razem przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz.cbc1910 pisze:Ciekawy pomysł z tym żeby siłę danej ekipy mierzyć ilością przestrzelonych grafów , w sumie ściana nie odda.hermanldz pisze: Czy ja wiem czy to można nazwać wojną gdzie jedni w noc zamalowali 5 grafów w różnych lokalizacjach, a ŁKS rozwala 30 na jednym osiedlu prożydzewskim, w tydzień zrobili 150+-. Każdy wie kto panuje w Łodzi.
Z tego co widzę, to ty jesteś imbecylem, gdyż on tylko zaznaczył, że parchy po nocy brudzą nasze wrzuty i w zasadzie tylko na tyle ich stać, ściana nie odda i to wie każdy, a co do wojny na murach jak to ładnie nazwałeś, to wiec że jesteście w głębokiej defensywie i tyle w temacie. To, że jakiś wasz parchaty koleżka wrzucił pare zdjęć jak to zamalowujecie nasze grafy to o niczym nie świadczy.
-
Ściana nie odda to fakt. Skoro to takie proste to zapraszamy np. na Teofilów, zamalujcie nam grafy :)
-
nie raz już były zamalowane przez nas i nie raz będą :)Łódzki Klub Sportowy pisze:Ściana nie odda to fakt. Skoro to takie proste to zapraszamy np. na Teofilów, zamalujcie nam grafy :)
-
Ja nie kwestionuje tej liczby, bo być może faktycznie tyle grafów ile podaliście rozwaliliście w te 30 dni, tylko tak patrze na te zdjęcia i znalazłem conajmniej 10 grafów, które na pewno w ciagu nawet ostatnich 3 miesięcy nie były ruszone.
Wiem, poleciało w neta większość spoza Łodzi to lajknie, ŁKS lajknie więc pójdzie informacja ale słabo takie podbijanie ilości zdjęciami sprzed roku.
Wiem, poleciało w neta większość spoza Łodzi to lajknie, ŁKS lajknie więc pójdzie informacja ale słabo takie podbijanie ilości zdjęciami sprzed roku.
-
chlopaczku zamiast pierdolić o tym co widziałes bądz nie widziałes na zdjeciach, zapraszam do Łodzi pochodz sobie po Widzewie , po Zarzewie, Dabrowie , Górniaku z kalkulatorem w ręku i policz ile sianka jeszcze musicie wyjebac na odnawianie ;) ....
Wiadomo ze sciana nie odda, tylko że jak WY z kolei kasujecie nasze wrzutki, albo przed wyjazdem jakims tam na Legie zrobiliscie akcje i rozwaliliscie duzo naszych grafów naraz to było wszystko cacy i byliscie tacy wielcy. a akcja na mega plus.. tez wszedzie wysyłaliscie relacje do SO pisaliscie tutaj i c*** wie gdzie jescze ..
natomiast od dłuzszego czasu regularnie macie uwalane wszystko jak leci czasem po pare razy w miesiącu, czesto w dzien i juz sie tym nie przejmujecie, bo przecież sciana nie odda a ŁKS tylko do tego sie nadaje, tak to są w defensywie...
jak zawsze wszystko macie pięknie wytlumaczone, i rzeczywistosc obracacie jak wam wygodniej, wszystkie argumenty stosując tylko w naszą strone, natomiast siebie w tym wogole nie uwzględniając.
Wiadomo ze sciana nie odda, tylko że jak WY z kolei kasujecie nasze wrzutki, albo przed wyjazdem jakims tam na Legie zrobiliscie akcje i rozwaliliscie duzo naszych grafów naraz to było wszystko cacy i byliscie tacy wielcy. a akcja na mega plus.. tez wszedzie wysyłaliscie relacje do SO pisaliscie tutaj i c*** wie gdzie jescze ..
natomiast od dłuzszego czasu regularnie macie uwalane wszystko jak leci czasem po pare razy w miesiącu, czesto w dzien i juz sie tym nie przejmujecie, bo przecież sciana nie odda a ŁKS tylko do tego sie nadaje, tak to są w defensywie...
jak zawsze wszystko macie pięknie wytlumaczone, i rzeczywistosc obracacie jak wam wygodniej, wszystkie argumenty stosując tylko w naszą strone, natomiast siebie w tym wogole nie uwzględniając.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Oczywiście, że tak. Np. prace z Chojen które umieszczone są na grafice były zajechane dużo ponad miesiąc temu.
Nie ma co płakać, taki los pracek w miastach derbowych - jednej nocy zajebane, następnej poprawione.
Nie ma co płakać, taki los pracek w miastach derbowych - jednej nocy zajebane, następnej poprawione.
w takim razie proponuję zapytać kolegów z Rudy i Rokicia jak im się maluje, bo wjazdy na osiedla mają regularnie, a pracki niepoprawiane są po kilka tygodni. :) Ciekawe czy przyczyną tego jest brak funduszy na ciągłe poprawianie czy brak osób :)Ene due rabe pisze: natomiast od dłuzszego czasu regularnie macie uwalane wszystko jak leci czasem po pare razy w miesiącu, czesto w dzien i juz sie tym nie przejmujecie, bo przecież sciana nie odda a ŁKS tylko do tego sie nadaje, tak to są w defensywie...
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
walczzawsze pisze:nie raz już były zamalowane przez nas i nie raz będą :)Łódzki Klub Sportowy pisze:Ściana nie odda to fakt. Skoro to takie proste to zapraszamy np. na Teofilów, zamalujcie nam grafy :)
No,no...każdą porażkę obracam w sukces...jak tam wczoraj,wszyscy już bezpieczni...?
-
Skoro brak osób, załóż swoją parchatą koszulkę i przejdź się wieczorem po rejonie a nie po necie się napinacz.FWC pisze:Oczywiście, że tak. Np. prace z Chojen które umieszczone są na grafice były zajechane dużo ponad miesiąc temu.
w takim razie proponuję zapytać kolegów z Rudy i Rokicia jak im się maluje, bo wjazdy na osiedla mają regularnie, a pracki niepoprawiane są po kilka tygodni. :) Ciekawe czy przyczyną tego jest brak funduszy na ciągłe poprawianie czy brak osób :)Ene due rabe pisze: natomiast od dłuzszego czasu regularnie macie uwalane wszystko jak leci czasem po pare razy w miesiącu, czesto w dzien i juz sie tym nie przejmujecie, bo przecież sciana nie odda a ŁKS tylko do tego sie nadaje, tak to są w defensywie...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
jest i mój ulubieniec, który wczoraj z koalicją się na nas ustawił, bo wie wszystko najlepiej. :)MW10 pisze:Skoro brak osób, załóż swoją parchatą koszulkę i przejdź się wieczorem po rejonie a nie po necie się napinacz.FWC pisze:Oczywiście, że tak. Np. prace z Chojen które umieszczone są na grafice były zajechane dużo ponad miesiąc temu.
Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, wtedy możemy podyskutować.
-
jesli mowa o czytaniu ze zrozumieniem , to może powiedz czerwony filantropie jak się ma to co napisałes o tej Rudzie i Rokiciu do cytowanego przez ciebie fragmentu mojej wypowiedzi ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Napisałeś
a ja Ci odpisałem, że wasze osiedla jak Ruda i Rokicie mają podobnie, z tym, że wiele pracek które można zobaczyć w waszej grafice jest już dawno poprawione, a wasze pracki na Górnej zajebane po kilka tygodni.Ene due rabe pisze: natomiast od dłuzszego czasu regularnie macie uwalane wszystko jak leci czasem po pare razy w miesiącu, czesto w dzien i juz sie tym nie przejmujecie
-
@Ene due rabe
Jak zwykle tylko pierdolenie z twojej strony.
Wiem, że na wielu grafach byliście i akcja na plus, dla mnie rozwalanie grafów to nic złego ale wstawianie zdjęć jako te z akcji które tak na prawdę maja pół roku jest słabe i tyle. Kolejne miesiące za tobą a ty dalej z czarnego robisz białe a z białego czarne.
@Radicaal
Tak, wszyscy bezpieczni.
Jak zwykle tylko pierdolenie z twojej strony.
Wiem, że na wielu grafach byliście i akcja na plus, dla mnie rozwalanie grafów to nic złego ale wstawianie zdjęć jako te z akcji które tak na prawdę maja pół roku jest słabe i tyle. Kolejne miesiące za tobą a ty dalej z czarnego robisz białe a z białego czarne.
@Radicaal
Tak, wszyscy bezpieczni.
-
Sam p********* - że aż ciezko to zrozumiec.
Wiec zamiast z czerwonego robić złoto na kazdym kroku i dopierdalac sie do nas , to zajmij sie sobą. Fakt jest taki ze macie kasowane pracki hurtowo juz od dluzszego czasu i chcecie to jak najbardziej zmarginalizować, co widac po powyzszych wpisach twoich kolezanek.
Wiec zamiast z czerwonego robić złoto na kazdym kroku i dopierdalac sie do nas , to zajmij sie sobą. Fakt jest taki ze macie kasowane pracki hurtowo juz od dluzszego czasu i chcecie to jak najbardziej zmarginalizować, co widac po powyzszych wpisach twoich kolezanek.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A ty swoje... Nie widzisz nic złego w tym do czego się doczepiłem? Tylko po co ja się doszukuje jak ty i tak zaraz nie podejmiesz tematu i napiszesz o czymś innym jak zawsze ;).
I piszesz jakbyśmy my nie kasowali waszych. Normalna rzecz w Łodzi, a że teraz zrobiliście maraton no to brawo dla was.
I piszesz jakbyśmy my nie kasowali waszych. Normalna rzecz w Łodzi, a że teraz zrobiliście maraton no to brawo dla was.
-
No to czerwoni panowie, jaka jest w końcu wasza oficjalna wersja wczorajszych zdarzeń? Bo już tyle bajek nasraliście że komedia.
Typ ze Śląska wszystko jasno opisał. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
kolego napisałeś 4 posty odnośnie wczorajszych wydarzeń w temacie z komentarzami, to myślałem że tam byłeś i widziałeś wszystko :)MW10 pisze:No to czerwoni panowie, jaka jest w końcu wasza oficjalna wersja wczorajszych zdarzeń? Bo już tyle bajek nasraliście że komedia.
-
Łapcie się za język czasem ludzie
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Nie wydaje mi się abym napisał coś nad wyrost no ale masz racje, nie ma sensu tutaj się produkować.
-
Prośba do chłopaków z Łksy,ogarnijcie tego typa MW10MW10 pisze:No to czerwoni panowie, jaka jest w końcu wasza oficjalna wersja wczorajszych zdarzeń? Bo już tyle bajek nasraliście że komedia.
Cały czas rozpierdala temat.
Pozdro dla jednych i drugich ( normalnych)
Semper Fidelis
-
c*** cię to obchodzi żydzie ! Nawet jakby nas wszystkich znokautowali to sprawa polskich kibiców a nie żydowskich więc W********** gotować czulent!Radicaal pisze:walczzawsze pisze:nie raz już były zamalowane przez nas i nie raz będą :)Łódzki Klub Sportowy pisze:Ściana nie odda to fakt. Skoro to takie proste to zapraszamy np. na Teofilów, zamalujcie nam grafy :)
No,no...każdą porażkę obracam w sukces...jak tam wczoraj,wszyscy już bezpieczni...?
-
"mowa jest o WOJNIE NA MURACH" Masakrahermanldz pisze:cbc1910- ty imbecylu, czy widzisz tutaj gdzie ktoś pisze o sile ekipy ? bo ja nie, mowa jest o WOJNIE NA MURACH j***** bezmózgu. Następnym razem przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz.cbc1910 pisze:Ciekawy pomysł z tym żeby siłę danej ekipy mierzyć ilością przestrzelonych grafów , w sumie ściana nie odda.hermanldz pisze: Czy ja wiem czy to można nazwać wojną gdzie jedni w noc zamalowali 5 grafów w różnych lokalizacjach, a ŁKS rozwala 30 na jednym osiedlu prożydzewskim, w tydzień zrobili 150+-. Każdy wie kto panuje w Łodzi.
-
A jaki to ma związek z województwem Łódzkim?wichura1920 pisze:Nowy układ chuligański ! Śląsk oraz Lechia przybijają sztamę z Stomilem
[link]
-
Wacław pisze:Wspominasz o trzech Fc. Nie ujmując tym Fc niczego, ale są to wioski na których większość to są zwykli kibice ultrasi. A co byś powiedział, jak by Waszym z Piotrkowa przyszło stanąć do walki z jednym z Fc Zgierz, Grudziądz bądź Bełchatów? Jedno z tych trzech wymienionych Fc na Waszych z Piotrkowa by spokojnie wystarczyło. Nie zmienia to jednak faktu,że plus dla Was i dla Naszych Fc również bo tak jak wcześniej wspomniałem macie w Piotrkowie niezłą kapele...MW10 pisze:Gwoli ścisłości, trzeba było trzech różnych FC żeby stawić czoła chłopakom z Piotrkowa.Cees pisze:Akcja na plus dla ŁKS choć pokazuje że piotrkowscy ełkaesiacy nie mogą spać spokojnie. Cieszy że chłopaki z tak malutkiej miejscowości jak Będków chcą się bawić w klimaty H co tylko zwiastuje dobrze na przyszłość.
Jako, ze jestem mieszkancem w/w miasta postaram sie lekko Was uswiadomić, bo chyba wszystkiego nie wiecie...
Ten jakze silny i niezniszczalny FC z Grudziądza aktualnie przechodzi mega kryzys i nic nie wskazuje na to zeby jako oficjalnie FC Grudziądz byliby wstanie sie przeciwstawić jakiemukolwiek silniejszemu FC innego klubu ( nie dajac sobie rady z "slabym" lokalnym wrogiem) jedyne co ostatnio oni mogą zrobic to wydawać oswiadczenia na profilach fejsbukowych i podpalac w nocy samochody :) Za to zamiast Grudziądza powstala silna ekipa z pobliskiego miasta Kwidzyn i raczej ten FC wiedzie aktualnie prym pod szyldem WFCG, co nie powinno byc odzwierciedleniem faktycznej sily FC Grudziadz.
-
W '80 była na RTK fajna ekipa - większośc mieli biali ale czerwoni byli i to w widocznej liczbie...ImperatorMistrz pisze:Skoro mowa o starych czasach mógłby ktoś opisać kibicowska historię retkini od ok. 80 roku?
np u mnie w klasie na 15 chłopaków 6 było czerwonych
Na Widzew jeździliśmy przeważnie eFką (potem zmieniono na cyferki 96) z pętli na rogu Maratońskiej i Allende (dziś Popiełuszki) - zdażyło się że odwiedzili nas tam "ci co są sami w mieście" ale ekipa była na tyle prężna że dało sie obronić...
Najwięcej Widzewa było na dzikim właśnie (okolice tej pętli) oraz sporo było w okolicach Dzierżyńskiego (Armii Krajowej)...
Potrafiliśmy wracając wysiąść z autobusu przy Retkińskiej i te 3 przystanki grupą spokojnie wracać pieszo - po drodze bezpiecznie odłączali się ludzie do domów...
Potem gdy dziekie osłabło (chyba wyprowadziła się lwia część ekipy) już każdy jeździł incognito - wtedy jeździłem już dychą i spokojnie było (no chyba że sie skończył mecz przy kaliskim to wparowywała ekipa i walczyła z kasownikami i świetlówkami)
Dziś już mieszkam na Widzewie i bywam na RTK sporadycznie więc nie wiem jak jest.
-
Ty sobie pochodź po Łksiackich terenach i zobacz ile sami macie rozjebanych swoich prac.Na pewno nie mniej niż wy zamazaliście.Ene due rabe pisze:chlopaczku zamiast pierdolić o tym co widziałes bądz nie widziałes na zdjeciach, zapraszam do Łodzi pochodz sobie po Widzewie , po Zarzewie, Dabrowie , Górniaku z kalkulatorem w ręku i policz ile sianka jeszcze musicie wyjebac na odnawianie ;) ....
1910
-
Hurtowe zamazywanie grafow to nie jest nic nadzwyczajnego ludzie, takich akcji bylo juz mnowstwo po jednej i po drugiej stronie a wy jaracie sie jak dziecko cukierkiem, to samo co akcja Lechii i Slaska, na pewno na plus ale przypomnijcie mi kiedy ktos ostatnio wykrecil cos takiego Widzewiakom na wyjezdzie?
-
Na masówe nikt nie zaatakuje, wystarczyło natomiast by raz Widzew jechał okrojonym liczbowo składem i chętni do zabawy się znaleźli.
Pisać, że skład nieodpowiedni to śmiech. Na ograniczony liczbowo wyjazd zabieracie 2 autokary paziów,a potem żale?
Pisać, że skład nieodpowiedni to śmiech. Na ograniczony liczbowo wyjazd zabieracie 2 autokary paziów,a potem żale?
-
Jak na pół Polski kibiców to slaba selekcja na czasy, ktore na dobrą sprawę sami sobie zgotowaliscie.
-
Wy jestescie zaslepieni ta nienawiscia do nas.ù Lecimy na Partiznam sami w 150 glow i stoimy na mopie prawie dwie godziny na esce do Wrocka, nie pojawia sie ani jedna suka i jakos nikt wtedy nie probowal wykrecic, akcja na plus dla Lechii i Slaska ale spokojnie nie stalo sie nic nadzwyczajnego a sezon dopiero sie zaczyna :)
Dozobaczenia na drogach krajowych.
Dozobaczenia na drogach krajowych.
-
-
Nie martw się o nasz fc :) to, że atakujecie w 15 na 1 ze sprzętem, nie świadczy o tym że dominujecie w mieście. W ostatnim czasie Widzew parę razy był w poszukiwaniu tego mocnego lokalnego wroga, i pewnie jeszcze nie raz będzie. Przypomnij nam jaka ekipa jebała swój klub i się rozwiązała? Albo jaka ekipa bała się wyjść ze swojego stadionu? :)samsungseries pisze:Jako, ze jestem mieszkancem w/w miasta postaram sie lekko Was uswiadomić, bo chyba wszystkiego nie wiecie...
Ten jakze silny i niezniszczalny FC z Grudziądza aktualnie przechodzi mega kryzys i nic nie wskazuje na to zeby jako oficjalnie FC Grudziądz byliby wstanie sie przeciwstawić jakiemukolwiek silniejszemu FC innego klubu ( nie dajac sobie rady z "slabym" lokalnym wrogiem) jedyne co ostatnio oni mogą zrobic to wydawać oswiadczenia na profilach fejsbukowych i podpalac w nocy samochody :) Za to zamiast Grudziądza powstala silna ekipa z pobliskiego miasta Kwidzyn i raczej ten FC wiedzie aktualnie prym pod szyldem WFCG, co nie powinno byc odzwierciedleniem faktycznej sily FC Grudziadz.
-
Sorki Stary ale sugerujesz że Śląsk,Lechia,Stomil i Jeziorak mają u Was kreta?rozpierdol pisze:Wiedzieli jaki skład będzie to zrobili akcje.
Skąd mogli wiedzieć że na cztery autokary będzie 90% ultrasów?
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
No raczej nie spodziewali się że będzie 90% ludzi do bicia.Po drugie wiadomo było że ekipa pojedzie do Krakowa razem z PF.Kombatant75 pisze:Sorki Stary ale sugerujesz że Śląsk,Lechia,Stomil i Jeziorak mają u Was kreta?rozpierdol pisze:Wiedzieli jaki skład będzie to zrobili akcje.
Skąd mogli wiedzieć że na cztery autokary będzie 90% ultrasów?
Pozdrawiam
1910
-
Przecież mecz w Krakowie był dzień później!
pół Polski na Was poluje a Wy wysyłacie Ultrasów bez eskorty...
Dobrze że nie pozwolili Wam wyjść z autokarów.Bez napinki.
Pozdrawiam
pół Polski na Was poluje a Wy wysyłacie Ultrasów bez eskorty...
Dobrze że nie pozwolili Wam wyjść z autokarów.Bez napinki.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Weźcie skonczcie pisać te głupoty. A to, że Stomil był, a to, że skład słaby, a to, że Ruch grał następnego dnia.
Wstyd to czytać.
Wstyd to czytać.
-
Zaraz w odpowiedzi na argumenty padnie magiczne pytanie o liczbę sprzedanych karnetów na ŁKS, bo przecież przeprane głowy wiedzą najlepiej, że vharakfer rodzi się w karnecie.
Ciekawy tydzień za nami, a marny dla Widzewiaków.
Poczekajmy jakiś czas i okaże się, że w obu przypadkach byli górą.
Ciekawy tydzień za nami, a marny dla Widzewiaków.
Poczekajmy jakiś czas i okaże się, że w obu przypadkach byli górą.
-
Retkinia biało czrwono biała i nikt inny.jamnikaopetalszatan pisze:Apropo Retkini,wiadomo,ze bastion Łksy,duzy potencjal,ale chyba jakos tam jestescie slabo zorganizowani? W porownaniu do np Polesia,Czy teo? Jak to wyglada?
-
marcino2981 pisze:Retkinia biało czerono biała i nikt inny.jamnikaopetalszatan pisze:Apropo Retkini,wiadomo,ze bastion Łksy,duzy potencjal,ale chyba jakos tam jestescie slabo zorganizowani? W porownaniu do np Polesia,Czy teo? Jak to wyglada?