Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
Ja wiem. Mieli uklad ale go zerwali ( Ruch i Lech) i jest neutral.
RM pisze:jestem Kibicem Realu Madryt chcemy z wami zgode! popisujemy?? warmiak wysle ci na e-mail wszytskie potrzebne dokumenty!
Warmiak pisze:moge zrobic zgode z twoją stara
warmiak to faszol pisze:Niestety, ale ona ma kosę z komuchami...
Ale możesz zrobić zgodę z moim chomikiem.
-
-
Jak się myle to niech ktoś mnie poprawi. Kibice Sokoła to bodajże fan club Stalówki ( zgody Rakowa) więc odpowiedź masz w tym momencie.68689160 pisze:Jaki stosunek mają kibice Rakowa do kibiców Sokoła Nisko?
Ostatnio widziałem na estadio w Częstochowie osoby w bluzach Sokoła... nawet dziewczyna z tematu miss kibicek zbierała pieniądze na oprawy...?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Re: Radomiak
"Stare" zgody Radomiaka to :Sven pisze:Może ktoś opisać stare zgody Radomika?
- Legia W-wa
- Pogoń Szczecin ( krótki epizod )
- KSZO Ostrowiec

Neutralny
-
Sven pisze:Może ktoś opisać stare zgody Radomiaka?
Legia Warszawa 84-85.
Pogoń Szczecin - 84-85.
Do tego Granat Skarżysko - Kamienna w 1989 r., zgoda trwała z miesiąc i skończyła się po tym jak Radomiak zabrał im wszystkie flagi.
Z KSZO Radomiak miał układ w 97 roku, też około miesiąca(2 mecze).
Z Legią jeszcze w 93 jakieś dobre stosunki i w latach 2002-2006 układ z GKS Bełchatów.
-
-
A był taki czas, że była przymierzana wasza zgoda z GKS-em Katowice? Mam na myśli mecz Polska-Gruzja w Katowicach i zakończenie "etapu" rozmów, jednak roku nie pamiętam.KALMAR pisze:"Stare" zgody Radomiaka to :Sven pisze:Może ktoś opisać stare zgody Radomika?
- Legia W-wa
- KSZO Ostrowiec, obecna kosa
( wyjątkowo krótki epizod )
nigdy Pogoń Szczecin z Radomiakiem Radom nie łączyła oficjalna zgoda!KALMAR pisze:"Stare" zgody Radomiaka to :Sven pisze:Może ktoś opisać stare zgody Radomika?
- Legia W-wa
- KSZO Ostrowiec, obecna kosa
( wyjątkowo krótki epizod )
dobre kontakty były, czasem wspomaganie się na meczach ale najczęściej były to alkoholowe libacje obu ekip jak to w tamtych czasach bywało zapoczątkowane na meczach Legii z którą obie ekipy wtedy miały zgodę.
ale zgody nie było nigdy nie wisiała flaga Radomiaka na Pogoni czy na odwrót na dzisiejsze czasy można określić że był to "układ".
-
-
-
No, nie tak całkiem. Kibice w wieku naszych dziadków pamiętają prehistoryczne dla większości użytkowników czasy sprzed ok. 50-ciu lat, kiedy Kolejorz rósł w siłę, a Warta po latach świetności przygasała. Wtedy rywalizacja kibicowska była naostrzejsza, ale i tak sprowadzała się do "wulgarnych" wyzwisk typu "Lech zdechł" i "Warta gówno warta".malyBWP pisze:
jako kibic Warty udziele odpowiedzi na nurtujace cie pytania...
tak wiec na pierwsze odpowiedziales sobie sam, nie ma podzialow kibice Lecha przychodza na Warte (glownie pikniki) czesto w barwach itp, ja np jutro ide na Lecha a w srode bylem na Turze i ... co wiecej pisac nie ma zadnych spiec...
2. zawsze bylo tak jak jest![]()

-
tutaj chyba chodzi o zgody/układy/kosy Okocimskiego, więc z jakiej racji mam wymieniać Wisłe ?Mr Q pisze:Wiem że było to już wałkowane, ale jak wpisujesz wasze dane ponownie. To może wspomniałbyś coś o Wiśle Kraków. Wiem, wiem- nie jesteście ich fc, nie macie żadnych układówz nimi, ale dobrze wiesz że w Brzesku kibicuje sie także Wisełce, a niektórzy w waszym mieście chodzą w ich szalachbOdziO_01 pisze: Okocimski Brzesko
zgody - brak
układy - układ o nieagresji z Unią Tarnów
kosy - Sandecja, Cracovia i wiele innych ekip za którymi nie przepadamy, ale myślę że nie ma sensu wymieniać. Zapomniałbym, jeszcze Tarnovia

-
Właśnie też podbijam to pytanie bo kiedy się pytałem dziadka który tam się urodził czy chodził na Motor to powiedział: "d*** tam Motor,tylko Lublinianka". (tyle żeby nikt mi się nie napinał tutaj)Kubuś Puchatek pisze:A jak wygląda sytuacja w Lublinie - czy istnieje jakaś ekipa Lublinianki i ew. ich relacje z Motorem?
-
-
Kibice Lublinianki przypominają mi Zagłebie Wałbrzych czyli jedno wielkie NIC!Per pisze:Jakaś tam grupka istnieje, pokazują się głównie na wyjazdach. A tu fotka z 26.08.2007 z ich wyjazdu do Krasnegostawu.
Panowie to że ktos tam chodzi na mecz i sobie pokrzyczy w szaliku to o niczym nie świadczy. Nie ocenia się ksiązki po okładce....
Zaglądając wewnątrz tych grupek można pewnie mocno się zdziwić składem osobowym typu policjant, strażnik miejski bądź też jakieś inne nie ciekawe osobowości...
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Ja tam Lubliniance życzyłbym jak najlepiej, chociaż patrząc na Podbeskidzie BB mam wrażenie, że takie powstanie ekipy "mocniejszych wrażeń" znikąd czasem jest niemożliwe, gdy w mieście działa inna ekipa. Bo Podbeskidzie chyba nie doczekało się jeszcze kibiców, którzy są gotowi na to, by się napierdalać za swój klub. Musi być ku temu odpowiedni klimat na osiedlach, mieście.
-
Mógłby ktoś coś napisać o kontaktach Cracovii z Atletico Madryt Kiedy się zaczęły, a kiedy zakończyły, jaki był tego powód?
Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
Jeszcze całkiem niedawno, bo w 2003 roku wisiała na Cracovii fana: Hooligans-Łowcy Psów<Cracovia>Frente Atletico De Madrid, i herbami obu drużyn, po obu stronach fany. Co było przyczyną rozpadu tych kontaktów, a następnie zawiązaniu zgody na linii Atletico-Ruch.
-
- ostatnie ostrzeżenie
-