Małopolska kibolska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Commodore

Re: Małopolska kibolska

Post autor: Commodore » 01.10.2015, 05:09

UOH pisze:Commodore albo zarejestrowałeś się żeby siać tutaj fikcyjną propagandę albo kompletnie nie znasz obecnych realiów w Oświęcimiu.

Czytam to forum od lat jako gość, do tej pory nie miałem potrzeby rejestracji,ale wlasnie to Ty wciskasz ludziom swoje teorie które ni jak się maja do rzeczywistości.

iparts.pl
KSUFANATIC

Post autor: KSUFANATIC » 01.10.2015, 09:05

W Oświęcimiu tez chyba jesteś jako gość skoro takie farmazony pociskasz

Kamilzon

Post autor: Kamilzon » 04.10.2015, 22:09

A ja mam pytanie odnośnie Tarnowa czy kiedykolwiek w latach 90-tych była w Tarnowie jakaś trzecia siła oprócz Tovii i Unii Jakiś Metal czy Tamel ?

kat.

Post autor: kat. » 04.10.2015, 23:16

Nie, w latach 90. ani potem raczej nic się nie działo na wspomnianych stadionach ani na Błękitnych (tam pamiętam, że wisiała jakaś flaga, ale o jakiejkolwiek ekipie trudno mówić). Majaczy mi się, że dawno temu któraś z dębickich ekip (chyba Igloopol) przyjechała niespodziewanie na Metal na sparing i było trochę ganianek z mieszkańcami pobliskiego osiedla (raczej zlewającymi wówczas kibicowskie klimaty). Natomiast nie tak dawno był kręcony skromny młyn w Krzyżu na Iskrze (dzielnica prounijna), ale nie wiem, na ile starczyło zapału.

[link]

Chusteczka

Post autor: Chusteczka » 05.10.2015, 11:01

slowak pisze:Podhale Nowy Targ to działa jeszcze?
Mieli okazje pokazać się z Glinikiem na gorącym terenie a tu zero wyjazdowe...
To są chyba ich ostatnie działania..
https://www.facebook.com/malopolscyfana ... =3&theater

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 05.10.2015, 14:07

gość44 pisze:Co prawda nie jestem z Oświęcimia a tym bardziej nie jestem kibicem Wisły a napiszę nawet że bardzo mi daleko do Wisły.
Jednak ciekawi mnie jak jakieś oświadczenie może spowodować że z dnia na dzień ma nie być kibiców Wisły w Oświęcimiu?
Jeśli ktoś jest prawdziwym kibicem Wisły to jakieś oświadczenie osób decyzyjnych z Unii tego nie zmieni.
Co najwyżej nie będą z żadnymi barwami czy emblematami Wisły chodzić na mecze Unii czy po mieście a jeszcze inni może nawet oleją Unię kosztem Wisły,
Mam sporo znajomych w Oświęcimiu, Brzeszczach i okolicach, są to znajomości które głównie powstały w okresie koniec lat 80-tych do końca lat 90-tych, z czasem niestety się zatracały, kilka z nich pewnie jeszcze uda mi się kiedyś odświeżyć.
Z tego co kojarzę to końcem lat 80-tych w Oświęcimiu praktycznie w ogóle nie istnieli kibice Wisły przynajmniej nie było ich za bardzo widać.
Już prędzej w Brzeszczach można było spotkać kibica Wisły...

Zaskoczyło mnie też to co piszecie o Brzeszczach, że zakończyli działalność związaną z Górnikiem Brzeszcze a skupili się tylko na kibicowaniu Wiśle Kraków.
To tam na przestrzeni kilku ostatnich lat musiało się wiele zmienić, przecież tam nie tylko byli kibice Wisły, byli też kibice Legii czy Ruchu a nawet Górnika Zabrze do tego byli tacy którzy tylko chodzili na Górnika Brzeszcze a ligowe kluby ich nie interesowały byli też tacy którzy przede wszystkim jeździli na hokej do Oświęcimia.
A do tego wszyscy się znali i praktycznie nie było żadnych animozji między nimi, co w innych miejscowościach było nie do pomyślenia...
A teraz nagle wszyscy są kibicami Wisły?

Pamiętam jak np. na meczu Legia - Wisła wisiały flagi Brzeszcze zarówno na sektorze Legii jak i Wisły.
Pamiętam na meczach reprezentacji sektorówkę w kształcie koszulki z napisem Brzeszcze, pamiętam jak np. chłopcy z Zagłębia Sosnowiec się podniecali jak to pojechali na mecz "na wieś do Brzeszcz" a tu pełne zaskoczenie bo niezłe dymy mieli z miejscowymi jeszcze kupę po meczu po lesie się ganiali hehehe..
Wielka ekipa to oczywiście nie była ale jak na taką nie dużą miejscowość to potrafili się zebrać i zaskoczyć potencjalnie dużo silniejsze ekipy.
Hmm w Brzeszczach kibice Ruchu czy Gornika pierwsze slysze moze sa ale to pojedyncze osoby. Pamietam to chyba bylo pod koniec lat 0 Concordia grala na wyjezdzie i byla nawet konkretna awantura z Wislakami co byli na meczu. Na Wisle chyba wisiala flaga Gornik Brzeszcze wiec to nieosobna ekipa tylko Gornik. Na tamten czas wsumie to Brzeszcze bylo jedno z lepszych Fc Wisly i mieli nawet dobra bande

puder1

Post autor: puder1 » 05.10.2015, 14:32

W Brzeszczu jedyną zorganizowaną grupą jest Wisła, z racji bliskości Pszczyny widoczna też jest obecność Ruchu o Górniku 1 słyszę.

malopolska zach

Post autor: malopolska zach » 05.10.2015, 19:53

puder1 pisze:W Brzeszczu jedyną zorganizowaną grupą jest Wisła, z racji bliskości Pszczyny widoczna też jest obecność Ruchu o Górniku 1 słyszę.
W Brzeszczach nie w Brzeszczu. Jest tam już tylko Wisła, choć w przeszłości oprócz nich było sporo Legii, Zagłębia S. i Ruchu.
Nie zapominaj, że tak samo blisko do Brzeszcz jak z Pszczyny, jest też z Kęt, gdzie też jest solidny fanklub niebieskich.
"Jedną tylko wypowiadam prośbę gorącą do ludu śląskiego a mianowicie, by został wierny swym zasadom chrześcijańskim i swemu przywiązaniu do Polski. Nie okazała się Polska taką, o jakiej marzyliśmy, ale nie ustajmy w pracy i poświęceniu, aby z niej zrobić Polskę, godną naszych marzeń, Polskę wielką, mocarstwową, Polskę katolicką, praworządną i zawsze sprawiedliwą"- Wojciech Korfanty

Pitfas

Post autor: Pitfas » 05.10.2015, 21:59

Jak już tak szczegółowo to lata temu w Brzeszczach było tez trochę Widzewa, w ogóle w tamtych czasach to wszędzie był albo Widzew albo Legia. Teraz wiedzie tam prym Wisła i to jest niepodważalne. Jest też kilku starszych gości za Ruchem ale z racji wieku już nieaktywnych.

gość44

Post autor: gość44 » 06.10.2015, 01:23

glwtrcd pisze: Hmm w Brzeszczach kibice Ruchu czy Gornika pierwsze slysze moze sa ale to pojedyncze osoby. Pamietam to chyba bylo pod koniec lat 0 Concordia grala na wyjezdzie i byla nawet konkretna awantura z Wislakami co byli na meczu. Na Wisle chyba wisiala flaga Gornik Brzeszcze wiec to nieosobna ekipa tylko Gornik. Na tamten czas wsumie to Brzeszcze bylo jedno z lepszych Fc Wisly i mieli nawet dobra bande
Ale ja nie napisałem że w Brzeszczach jest teraz Ruch czy Górnik.
Napisałem że w latach 90-tych było trochę osób za Ruchem i za Górnikiem też przynajmniej kilku było bo 3 (czynnych) poznałem osobiście.
Natomiast kumpel który jeździł na wyjazdy reprezentacji też mi mówił że ma znajomych z tych wyjazdów z Brzeszcz którzy byli za Górnikiem Zabrze.
Jedno jest pewne że najwięcej było wtedy w Brzeszczach Wisły, Legii i Zagłębia podobno było mniej niż Ruchu z tym że często jeździli na Legię w przeciwieństwie do Niebieskich którzy praktycznie nie jeździli na mecze Ruchu.
Z tego co wiem to wszyscy się ze sobą znali i nie było praktycznie żadnych zatargów między nimi i od czasu do czasu razem się zbierali na Górniku Brzeszcze czy jechali na hokej na Unię Oświęcim.

Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek wisiały na Wiśle flagi Górnika Brzeszcze, natomiast w barwach Wisły z napisem Brzeszcze owszem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

gość44

Post autor: gość44 » 06.10.2015, 01:39

puder1 pisze:W Brzeszczu jedyną zorganizowaną grupą jest Wisła, z racji bliskości Pszczyny widoczna też jest obecność Ruchu o Górniku 1 słyszę.
Po pierwsze pisze się w Brzeszczach a nie w Brzeszczu.
Po drugie kibice Ruchu z Brzeszcz nigdy nie utrzymywali kontaktów z kibicami Ruchu z Pszczyny, sporo ich natomiast dzieliło... i nie tylko chodzi tu o rzekę Wisłę... ;)
Już prędzej utrzymywali kontakty z Kętami.

PS.
W poprzednim poście omyłkowo wkleiła mi się jakaś grafa zamiast tej flagi
Obrazek

nzo90

Post autor: nzo90 » 08.10.2015, 10:59

gość44 pisze:
Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek wisiały na Wiśle flagi Górnika Brzeszcze, natomiast w barwach Wisły z napisem Brzeszcze owszem
Obrazek
a na zdjęciu z lewej strony herb wisły i górnika b.....

gość44

Post autor: gość44 » 08.10.2015, 11:15

nzo90 pisze:
gość44 pisze:
Obrazek
a na zdjęciu z lewej strony herb wisły i górnika b.....
Widziałeś kiedyś herb Górnika Brzeszcze?
Chyba nie bo w przeciwnym razie takich bzdur byś nie pisał.
Z lewej strony na fladze jest herb Wisły Kraków i Lechii Gdańsk a po prawej herb Krakowa i Gdańska.

Na Górniku Brzeszcze barwy Wisły również nie Wisiały tylko barwy Górnika Brzeszcze i zgód.

Zbyszko_z_Bogdańca

Post autor: Zbyszko_z_Bogdańca » 17.10.2015, 19:25

Ponoć Tarnovia z przygodami w Szczucinie, farmazon czy ktoś ma jakieś info?

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 17.10.2015, 19:36

nie jest to farmazon
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""

kat.

Post autor: kat. » 17.10.2015, 19:47

Spotkanie na szczycie tarnowskiej okręgówki pomiędzy Wisłą Szczucin a Tarnovią Tarnów zostało w 52 min przerwane z powodu wtargnięcia kibiców gości na murawę. Następnie na trybunie doszło do zadymy pomiędzy kibolami obu drużyn, co doprowadziło do interwencji policji. Sędziowie spotkania nie zdecydowali się na kontynuowanie meczu. Do 52 minuty utrzymywał się wynik 1:0 dla Wisły po golu Dawida Dynaka. O dalszych losach spotkania zadecyduje Wydział Dyscypliny i Wydział Gier TOZPN.
ze strony Wisły Sz.

Jaka liczba Tarnovii na tym meczu?

HAHAHA2010

Post autor: HAHAHA2010 » 17.10.2015, 22:09

Leśny dziad pisze:nie jest to farmazon
To moze cos wiecej na ten temat ...Ciekawi mnie jak teraz sie z tego wytlumaczycie

nieskumalemtypa

Post autor: nieskumalemtypa » 18.10.2015, 00:18

na poczatku bylo pytanie czy sie ustawiaja, zesrali sie. popili wodki na sektorze, zebralo sie ich wiecej, zaczeli krzyczec i zostali po krotkiej walce pogonieni z wlasnego stadionu, tyle zabawy. z tarnovii jedna osoba zwinieta

pozdro dla typa ktory uderzyl swoja kobiete z bani i dostal w leb pozniej od naszych dodatkowo go psy zwinely

aaa i fajnie kibice Wisly rzucali w krzaki barwy aby nie zostaly zwiniete hehe
Kolega A ma sie bardzo dobrze, jak wjechal sam w 30 chlopa to nie wiedzieli co maja zrobic na poczatku po czym oczywiscie zaczeli go tłuc ale bez zadnych konsekwencji dla niego samego, tak o pobawil sie z nimi

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 18.10.2015, 10:05

Jaka liczba Tarnovii na tym meczu?
sadzac po transporcie , to co najmniej ok 100
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""

Azbestowa Horda

Post autor: Azbestowa Horda » 18.10.2015, 10:58

Święty Jessu ! Jestem ze Szczucina byłem, widziałem! Sprawa droga Tarnovio wyglądała tak:
24min meczu - wysłaliście dwóch szczypiorów na tzw "wabika" - wrócili cali i zdrowi z trybuny Wisły.
52min meczu, wspomniany wyżej pan A ze swoim przydupasem, po okrzyknięciu przez Wiślaków "Barak szósty..." strasznie oburzeni, wkroczyli pewni siebie na naszą trybunę i zaczęło się mordobicie tarnovii. pan wspomniany A otrzymał (z tego co pamiętam) 2 butle na ryj po czym padł jak kawka - o reszcie nie wspomnę,,, "przegoniła nas tarnovia..." Ludzie wstyd i hańba dla "wielkiej" tarnovii - grupa 20 "wieśniaków" (jak to nas nazywaliście) Brzydko mówią ROZPIERDOLIŁA na własnym stadionie kozaków i jak się okazało tylko kozaków z tarnovii w tym największego pana A :)
Sumując: 4 z tarnovii wylądowało w szpitalu, w tym dwóch w karetce zabranych ze stadionu.
Straty Wisły ZEROWE ! nikt nie ucierpiał :)
Więc Proszę nie napinajcie tu wirtualnie że przegoniliście Wisłę bo to Wisła przegoniła was ! na własne życzenie.
A jeśli ktoś bardzo będzie upierał się że "nieprawda" zdobyłem filmik z tego zdarzenia na którym widać jak niczym gejzery trzaskają butle na łbach tarnovii w tym pana A !
Złamaliście kozaki fundamentalną zasadę...Nigdy nie lekceważ przeciwnika !!!
LKS "WISŁA" SZCZUCIN.
Azbestowa Horda !!!

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 18.10.2015, 11:32

Święty Jessu ! Jestem ze Szczucina byłem, widziałem! Sprawa droga Tarnovio wyglądała tak:
24min meczu - wysłaliście dwóch szczypiorów na tzw "wabika" - wrócili cali i zdrowi z trybuny Wisły.
52min meczu, wspomniany wyżej pan A ze swoim przydupasem, po okrzyknięciu przez Wiślaków "Barak szósty..." strasznie oburzeni, wkroczyli pewni siebie na naszą trybunę i zaczęło się mordobicie tarnovii. pan wspomniany A otrzymał (z tego co pamiętam) 2 butle na ryj po czym padł jak kawka - o reszcie nie wspomnę,,, "przegoniła nas tarnovia..." Ludzie wstyd i hańba dla "wielkiej" tarnovii - grupa 20 "wieśniaków" (jak to nas nazywaliście) Brzydko mówią ROZPIERDOLIŁA na własnym stadionie kozaków i jak się okazało tylko kozaków z tarnovii w tym największego pana A :)
Sumując: 4 z tarnovii wylądowało w szpitalu, w tym dwóch w karetce zabranych ze stadionu.
Więc Proszę nie napinajcie tu wirtualnie że przegoniliście Wisłę bo to Wisła przegoniła was ! na własne życzenie.
A jeśli ktoś bardzo będzie upierał się że "nieprawda" zdobyłem filmik z tego zdarzenia na którym widać jak niczym gejzery trzaskają butle na łbach tarnovii w tym pana A !
LKS "WISŁA" SZCZUCIN.
Azbestowa Horda !!!
ktos postronny kto to przeczyta , pomysli se ze szczury nas rozjebaly
10-15 szczurow lezy rozdupconych na ziemi znokautowanych ale to nic
jednym krwk z lba leci ale to nic oczywiscie nie znaczy ,reszta ucieka z wlasnego sektora natomiast udaje im sie wrocic gdy jest po wszystkim ale to oni nas przegonili ))
odwrocenie kota ogonem o 180 stopni , uprawianie propagandy przejeliscie po swoich kolezankach z moscic
owszem straty mielismy ale nie powiedzialbym by to byly 4 os
faktem jest ze zaliczyliscie 10-15 nokautow , reszta spierdolila a my zostalismy wiec wnioski moze kazdy wyciagnac sam

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 18.10.2015, 11:47

Leśny dziad przestań pierdolić , Azbestowa Horda napisał jak było . Trochę chyba wam głupio , że Wisła postawiła się do was i kilku waszych dość mocno obiła .

nieskumalemtypa

Post autor: nieskumalemtypa » 18.10.2015, 11:48

Azbestowa Horda pisze:Święty Jessu ! Jestem ze Szczucina byłem, widziałem! Sprawa droga Tarnovio wyglądała tak:
LKS "WISŁA" SZCZUCIN.
Azbestowa Horda !!!
i nie potrzebnie kolorujesz to wszystko zaczynajac od 24 minuty, spokojnie 2 poszla sie zapytac czy sie ustawiacie, odpowiedz negatywna- rozumiemy wiec z naszej strony spokojny doping bez zadnych spin tak samo jak z waszej strony, ale w ciagu 30 minut widzielismy jak sobie wodke popijacie i wasza liczba znacznie wzrosla. wybila wspomniana 52 minuta i z waszej strony poszedl 'barak 6' tak jak pieszesz i A z towarzyszem wybrali sie do was wyjasnic co nie co, jak wchodzil to czekaliscie jak pieski z podwinietym ogonem czekajac na wyrok, nie potrzebnie zaczela sie walka ale nic nie zrobisz. A nie dostal ani razu butelka tylko inny kolezka i prawda pojechal karetka na szpital. to wy uciekliscie ze stadionu wiec zostaliscie przegonieni, bo gdy jeszcze opor stawialiscie to od nas do was dobieglo moze 8 osob a jak juz cala ekipa wjechala to duzo osob od was ko a reszta dzida bez barw ktore lezaly w krzakach.
bez spin ale nie potrzebne kolorowanie sie zaczel

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 18.10.2015, 11:51

Leśny dziad przestań pierdolić , Azbestowa Horda napisał jak było . Trochę chyba wam głupio , że Wisła postawiła się do was i kilku waszych dość mocno obiła .
naucz sie czytac ze zrozumieniema potem pisz co kto napisal smieszny jestes , nie byles ale przypierdolic sie zawsze musisz ,

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 18.10.2015, 12:03

janku przestan sie kompromitowac , juz w sprawie śp.Motora napisales co napisales a wyszlo ze c**** wiedziales , przy zadnej opisywanej akcji cie nie bylo ale popierdolic swoje musisz, swoja droga musisz miec niezle kompleksy
Trochę chyba wam głupio , że Wisła postawiła się do was

a co to za wyczyn postawic sie do dwoch osob ? jak przyszlo wiecej zaczeli spierdalać acz nie wszystkim sie udalo , przeciez spier*lac z wlasnego stadionu to hanba a ty robisz z nich nie wiadomo co

i kilku waszych dość mocno obiła .
co to za wyczyn obic jedna osobe , skoro samemu ma sie ponad 10 obitych jeszcze mocniej , nawet gorzej bo z wlasnego stadionu spierdalali potykajac sie o siebie ,

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 18.10.2015, 12:07

Ten kto był na stadionie wie jak było. ja Ty czy ktoś inny więc takie pierdolenie jak Twoje nie ma sensu .

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 18.10.2015, 12:08

PS : odmalowaliście grafy w mleczarni ??

WiślakDT

Post autor: WiślakDT » 18.10.2015, 12:11

I mówisz , że Nasi byli mocniej obici ?? dziwne bo ta was karetka zabrała..

Zbedny_balast

Post autor: Zbedny_balast » 18.10.2015, 12:12

Leśny dziad jakie tłumaczenie haha to już jest hipokryzja ile razy w historii wy zdupcaliście ze stadionu albo przez lata w ogóle na niego nie przychodziliście albo pozwalaliście zapalać na nim znicze żeby teraz mieć czelność pisać takie rzeczy

Azbestowa Horda

Post autor: Azbestowa Horda » 18.10.2015, 12:16

Nie chce, ale widać będę musiał wrzucić ten filmik bo śmieszy mnie to co czytam
1) Nikt z Wisły nie uciekł ze stadionu!
2) Nikt z Wisły nie ucierpiał
3) W krzaki owszem uciekli 16-latki i dziewczyny
4) Całą akcję rozgoniła psiarnia a nie wy!! Boze,,,,
Filmik dodam gdy sprawa ucichnie....
Powtarzam! Nigdy nie lekcewarz przeciwnika ! ;) Pozdro! A.H.

Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad » 18.10.2015, 12:17

Ten kto był na stadionie wie jak było.
w takim razie skoncz was pier*lic bo cie tam nie bylo a info dla komendanta poszukaj sobie gdzie indziej ,
I mówisz , że Nasi byli mocniej obici ?? dziwne bo ta was karetka zabrała..
jedna obita jaskolka wiony nie czyni
Leśny dziad jakie tłumaczenie haha to już jest hipokryzja ile razy w historii wy zdupcaliście ze stadionu albo przez lata w ogóle na niego nie przychodziliście albo pozwalaliście zapalać na nim znicze żeby teraz mieć czelność pisać takie rzeczy
bylo jak bylo , dumny z tego nikt nie jest ale o was mozna to samo powiedziec

kat.

Post autor: kat. » 18.10.2015, 12:22

A Wisła Szczucin wystawiała ostatnio młynek czy jednorazowa mobilizacja? Bo po okresie, gdy mieli niezłą jak na małe miasteczko (wówczas nawet nie miasteczko) ekipę i układali się z UT, przez długi czas nic się tam chyba nie działo.

TT1909

Post autor: TT1909 » 18.10.2015, 12:56

jak wy nawet macie śmiałość takie farmazony walić. Wisła Szczucin obiła Tarnovie, aż mi się rzucają słowa na język"Boże widzisz a nie grzmisz"

emkaes1909

Post autor: emkaes1909 » 18.10.2015, 13:19

nie wierze w to co czytam. Po 1 piszac A to to samo jakbyscie ksywy podawali. Po 2 wszystko co napisał Leśny Dziad to prawda. Byłem, widzialem i tak było. Fakt, karetka przyjechała do jednego z naszych, który mial rozbita głowe butelka i tyle naszych strat. Jedna osoba dostala przekop, ale wykaraskała sie bez obrażeń. Postawiliscie sie do 2 osób. Tyle waszego heroizmu. Wasz młynowy chowa sie za kolegami jak 2 naszych przychodzi do waszego sektora. Zaliczacie sporo KO, zdupcacie z własnej trybuny i wracacie po wszystkim jak juz psy sa na stadionie, Taka jest jedna jedyna prawda. Mam nadzieję, że znajdzie sie tez filmik nagrany z perspektywy sektora zasiadanego przez Tarnovie i bedzie wszystko pokazane. Barwy rzucaliscie za trybune jak uciekaliscie. Po co wypisujesz takie brednie ze 4 naszych szpital? ładowaliscie butelkami a ze strony Tarnovii szły same pięści.

Swoja droga to nie uciekaliscie z własnej trybuny, bo ta była zajęta przez kibiców Tarnovii. Poniosło was to macie konsekwencje. Nic wielkiego sie nie wydarzyło, ale takie farmazony to opowiadajcie kolegom w mościcach.
tyle. tak było i kto był ten widział, a kto nie był niech nie wierzy w to co wypisuje szcucin.

kat.

Post autor: kat. » 18.10.2015, 13:22

Dajcie spokój, coś się działo, ktoś tam dostał po mordzie i tyle. W czasach ugrzecznionych trybun na najwyższych stopniach rozgrywkowych fajnie, że jakieś ekipy działają na tych niższych.

Tovia pewnie już z zakazami "na zawsze", fajnie, gdyby awansowali, bo zapału na wyjazdy na zakazie do podtarnowskich wiosek raczej na długo im nie starczy, a jak widać ich aktywność wpływa pozytywnie na ekipy w regionie. Przy okazji Tarnów też się nieco uaktywnił, choć do wykorzystania potencjału 100-tys. miasta jeszcze bardzo daleka droga, ale do tego trzeba też jakichś sukcesów sportowych, a nie 4. i 6. ligi.

A/J

Post autor: A/J » 18.10.2015, 14:01

TT1909 pisze:jak wy nawet macie śmiałość takie farmazony walić. Wisła Szczucin obiła Tarnovie, aż mi się rzucają słowa na język"Boże widzisz a nie grzmisz"
Was to w latach waszej świetności obijał FC Wisły z Bochni.A jak byliście w III lidze na rezerwach Wisły przy Reymonta w 30 osób to was obiło i rozgoniło 6 typów z Wisły i jeszcze wam wszystkie 3 flagi zabrali,tylko,że były w barwach narodowych,to sobie je zabrał chłop co sprzedawał precle na stadionie,akcja był a na pięści.

S.J.

Post autor: S.J. » 18.10.2015, 14:47

Azbestowa Horda pisze:Nie chce, ale widać będę musiał wrzucić ten filmik bo śmieszy mnie to co czytam
1) Nikt z Wisły nie uciekł ze stadionu!
2) Nikt z Wisły nie ucierpiał
3) W krzaki owszem uciekli 16-latki i dziewczyny
4) Całą akcję rozgoniła psiarnia a nie wy!! Boze,,,,
Filmik dodam gdy sprawa ucichnie....
Powtarzam! Nigdy nie lekcewarz przeciwnika ! ;) Pozdro! A.H.
Wrzuć ten filmik i każdy oceni jak było ,bo inaczej to będziecie się "przekrzykiwać "w nieskończoność :)

municypalny

Post autor: municypalny » 18.10.2015, 15:15

ja tylko jestem ciekaw czy tarnovia równie dobrze podkoloruje pomeczowe palenie wrotek na mieście co tą historie z meczu w Szczucinie

kat.

Post autor: kat. » 18.10.2015, 15:18

A jaka liczba Unii w Połańcu?

Zbyszko_z_Bogdańca

Post autor: Zbyszko_z_Bogdańca » 18.10.2015, 16:18

Kolega A ma sie bardzo dobrze, jak wjechal sam w 30 chlopa to nie wiedzieli co maja zrobic na poczatku po czym oczywiscie zaczeli go tłuc ale bez zadnych konsekwencji dla niego samego, tak o pobawil sie z nimi
Panowie trochę pokory, nie róbcie z A terminatora. Bo przykład protestu antyimigracyjnego w Tarnowie pokazał, że wcale taki hardy nie jest jak się pucował chłopakom z Unii. Co do wydarzeń w Szczucinie - wykłócanie się na forum nic nie daje i wiadomym jest, że każda strona będzie się trzymać swojej wersji. Pojawi się filmik będzie można gdybać, kto był górą. Nie pojawi się trudno - kilka osób będzie mieć pożywkę do prowadzenia internetowej wojenki.

ODPOWIEDZ