Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Odp Łodzi na banery Legii

-
Widzew wczoraj na koszu:

relacja:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ybnik-7476
foto:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... ybnik-foto

relacja:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ybnik-7476
foto:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... ybnik-foto
-
WRWGang & Ultras Sur
[link]
Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.
ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
[link]
Okazuje się że mecz kosza na który przyszliśmy i tak się nie odbędzie, więc wbijamy na wiadukt i prezentujemy trans wspierający Ultras Sur w walce z zarządem klubu, race , dymy , na koniec psy coś tam próbują ugrać ale nikogo nie chwycili.
ps . Miasto zrobiło pare miesięcy temu nowy super parkiet na hali na skorupki za bagatela 1,2 mln - niestety jest on tak spierdolony że nie da się grać - gratulacje
-
Zastanawia mnie jak obecnie wygląda sytuacja w Konstantynowie Łodzkim? miałem kiedyś koleżkę z tego miasteczka to pamiętam mówił, że zdominowane absolutnie przez ŁKS, do tego kilku konkretnych wariatów tam mieszkało. Obecnie zaś o ile się orientuje sporo osób już chyba nie udziela się zbytnio, więc jak tam obecnie jest? czy czasem Widzew nie 'przejał' wpływów w tym mieście?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
-
W Kanzasie , sporo osob wyjechało jednak dalej jest to miasto ŁKSu, chociaz są tez Widzewiacy.
Teofilów to B i C
Teofilów to B i C
-
Jakie są miasta w województwie łódzkim, w których rządzi ŁKS?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
Kojarzy mi się coś,że są lepsi w Piotrkowie,Konstantynowie Łódzkim i Aleksandrowie ale tego ostatniego miasta nie jestem pewien. I czy w Pabianicach ŁKS był kiedyś mocniejszy od Widzewa?
Zagłębie Sosnowiec
-
Łks na dzień dzisiejszy panuje w Piotrkowie, Aleksandrowie, o Konstantynowie się nie wypowiadam co do Pabianic to kiedyś raczej też tam dominował ale to już historia
-
z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
-
Ja bym w ogóle nie przesadzał ze stwierdzeniem, że ŁKS "panuje" bo nie ma takiego miasta w województwie gdzie ŁKS rządzi niepodzielnie a Widzewa tam nie ma ale Piotrków czy Aleksandrów na miano miasta z przewagą już zasługuje. Wszystkie miasta były już omawiane na poprzednich stronach, wystarczy poszukać.
-
Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
oderwanym od rzeczywistości.Mieszkasz gdzieś na jakieś wichurze pod Piotrkowem w którym pewnie jesteś ze dwa razy w miesiącu na zakupach,a wiesz o nim zawsze wszystko.O Łodzi Twoja wiedza to tylko to co przeczytasz w swoim oknie na świat,czyli internecie,już nie wnikając nawet ile razy w Łodzi byłeś,bredzisz coś,że nie powinniśmy się nazywać kibicami bo nie mamy klubu czy coś w tym stylu itd... Nawet kilku Twoich kolegów po szalu mówi Ci,że robisz im wioche a Ty Jasiu dalej swoje...ech w sumie nie moja sprawa i tak za dużo czasu na Ciebie poświęciłem,ale ogólnie to niezły kabaret jesteś.
PS. A jak Ci się tak nie podobają te 'przerzuty' to wsiadaj w PKS,jedź do Piotrkowa i wykonaj jakieś ruchy,a nie tylko trzepiesz w tą klawiaturę pierdoląc w kółko to samo.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
a co nie jest tak?ten wasz Piotrków to banda przerzutek których przyjeliście z otwartymi rękami tak samo jak tego wielkiegi rapera ChzU czy jak mu tam.Tolerujecie konfidentów,przerzutów a pozujecie na charakterna ekipę.whitepride08 pisze:Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
oderwanym od rzeczywistości.Mieszkasz gdzieś na jakieś wichurze pod Piotrkowem w którym pewnie jesteś ze dwa razy w miesiącu na zakupach,a wiesz o nim zawsze wszystko.O Łodzi Twoja wiedza to tylko to co przeczytasz w swoim oknie na świat,czyli internecie,już nie wnikając nawet ile razy w Łodzi byłeś,bredzisz coś,że nie powinniśmy się nazywać kibicami bo nie mamy klubu czy coś w tym stylu itd... Nawet kilku Twoich kolegów po szalu mówi Ci,że robisz im wioche a Ty Jasiu dalej swoje...ech w sumie nie moja sprawa i tak za dużo czasu na Ciebie poświęciłem,ale ogólnie to niezły kabaret jesteś.
PS. A jak Ci się tak nie podobają te 'przerzuty' to wsiadaj w PKS,jedź do Piotrkowa i wykonaj jakieś ruchy,a nie tylko trzepiesz w tą klawiaturę pierdoląc w kółko to samo.
LUDZIE HONORU
-
Łódź 1910 pisze:a co nie jest tak?ten wasz Piotrków to banda przerzutek których przyjeliście z otwartymi rękami tak samo jak tego wielkiegi rapera ChzU czy jak mu tam.Tolerujecie konfidentów,przerzutów a pozujecie na charakterna ekipę.whitepride08 pisze:Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
Facet a co jest nie tak z Toba? Jedyne co potrafisz to czepianie się ŁKS-u w każdym możliwym temacie.Skoro nam cos zarzucasz to ja rozumie ze Twoja ekipa jest krystalicznie czysta,charakterna i bez zadnej krzywej akcji na koncie.A w waszych szeregach nie ma nawet pol przerzuta.Moje gratulacje bo to ewenement na skale kraju.Nie radzisz sobie w zyciu to starasz się blysnac tutaj czy jak?.Inaczej Twojej nadaktywności we wszystkim co zwaiazane z ŁKS nie potrafie wytlumaczyc.Piotrkow był już przerabiany.I ja wiem i Ty ze to miasto to najwieksza niespodzianka ostatnich lat i wasza porazka.Czas się z tym faktem pogodzić.To takie trudne jest? Nie zauwazylem żeby ktoś od nas negowal wasze przejecie np. Pabianic.Na dzień dzisiejszy sytuacja w wyżej wymienionych miastach wygląda tak a nie inaczej i nie ma sensu tematu drazyc.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
przyznaj się, że te swoje niusy o Piotrkowie to zasłyszałeś u fryzjera... kiedy kręcił ci pejsy na lokówkęŁódź 1910 pisze:a co nie jest tak?ten wasz Piotrków to banda przerzutek których przyjeliście z otwartymi rękami tak samo jak tego wielkiegi rapera ChzU czy jak mu tam.Tolerujecie konfidentów,przerzutów a pozujecie na charakterna ekipę.whitepride08 pisze:Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
-
wasze małpy wasz cyrk to że wy przymykacie oko na pewne bardzo ważne sprawy to nie znaczy że Widzew też tak robi.Moja aktywność na tym forum spowodowana jest tym że od lat wypisujecie tu bajki a rzeczywistość łódzka jest zupełnie inna niż ją tu przedstawiacie a do tego nagminnie ubliżacie w swoich postach.
LUDZIE HONORU
-
to ja się zapytam Ciebie - Kwidzyn oraz Sochaczew też tolerujecie przerzutów, konfidentów a pozujecie na charakterną ekipę ?Łódź 1910 pisze:a co nie jest tak?ten wasz Piotrków to banda przerzutek których przyjeliście z otwartymi rękami tak samo jak tego wielkiegi rapera ChzU czy jak mu tam.Tolerujecie konfidentów,przerzutów a pozujecie na charakterna ekipę.whitepride08 pisze:Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
-
Tym stwierdzeniem potwierdziłeś to,co wcześniej napisał o tobie whitepride.Aktywny na forum hehhe tylko nas tu nie pozabijaj.Tez poczytałem twoje wypociny i praktycznie cały czas się sadzisz i próbujesz kozaczyć,a z drugiej strony sam piszesz,że rzeczywistosć jest zupełnie inna.Odejdź na jakiś czas od komputera,wyjdź na ulicę i wtedy się przekonasz jaka jest ta rzeczywistość,bo świata przez internet nie naprawisz chuliganie.Tylko czasem nie odpisuj,bo nie chce mi się z tobą gadaćŁódź 1910 pisze:Moja aktywność na tym forum spowodowana jest tym że od lat wypisujecie tu bajki a rzeczywistość łódzka jest zupełnie inna niż ją tu przedstawiacie a do tego nagminnie ubliżacie w swoich postach.
-
A no się stał i co tu roztrząsać
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Tak się pytam niektórych tu Widzewiaków,czy na mamusię i tatusia też mówicie że są przerzuty?Nie róbcie z tego tematu takiego burdelu jaki jest w temacie Krakowa,gdzie połowa to przerzuty a druga połowa konfitury.Merytorycznie proszę.
-
To ja do pytania powyżej dorzuce swoje,a w zasadzie je powtórze.Wtedy nie uzyskałem odpowiedzi ,może teraz sie uda.Zarzucacie nam przezutów w Piotrkowie i na częsci Chojen,tak.Więc jesteście słabi i nie tacy mocni jak myślicie ,skoro popadały wam takie rewiry,pod wpływem pojedyńczych osób od nas,tak?Jesli nie tak,to co się stało???W sukcesy sportowe nie uderzajcie ,bo ŁKS ich od 98,nie miał.Kombinujcie z odpowiedzią tak jak lubicie widzewiacy ,jazda!...
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
Dobry temat byl to barany musialy r*******.
Wypierdalac stad.
Wypierdalac stad.
Zamknijcie rejestrację !
-
widzisz picko , ja piszę tylko to co wiem a nie zabieram głosu w sprawach o których jak ty pojęcie nie masz.whitepride08 pisze:Łatwego życia to Ty zapewne nie masz.Tak przejrzałem z ciekawości Twoje wpisy i albo jesteś upośledzony umysłowo,jeśli tak to oczywiście nie chcę Ci ubliżać,albo jakimś 10-letnim glutemlukb pisze:z tym panowaniem w Piotrkowie bym nie przesadzał , przerzuty łatwego życia nie mają
zapytaj swoich kolegów już teraz "rodowitych" z Piotrkowa czy opanowali miasto a nie mi zarzucasz że piszę jakieś farmazony .
i jedynie co mi się nie podoba to twoja głupia gadka że nic z tym nie robię jak mnie nie znasz .a opierasz się właśnie tylko na tym co wyczytałeś w necie .
-
Tak, bo zamienili Carrefour na Biedronkę.Prastary pisze:Tak się pytam niektórych tu Widzewiaków,czy na mamusię i tatusia też mówicie że są przerzuty?
Chętnie Ci odpowiem, tylko musisz sprecyzować jakiż to rewir padł nam na Chojnach. Ja takiego nie znam. W przeciągu kilkudziesięciu lat, to raczej wam padły rewiry na tym osiedlu.HazardzistA08 pisze:Zarzucacie nam przezutów w Piotrkowie i na częsci Chojen,tak.Więc jesteście słabi i nie tacy mocni jak myślicie ,skoro popadały wam takie rewiry,pod wpływem pojedyńczych osób od nas,tak?
-
Ty o te kilkadziesiąt lat to się nie zapędzaj, bo te kilkadziesiąt lat temu to na Widzew chodzili kibice ŁKS-u :)Dante89 pisze:Chętnie Ci odpowiem, tylko musisz sprecyzować jakiż to rewir padł nam na Chojnach. Ja takiego nie znam. W przeciągu kilkudziesięciu lat, to raczej wam padły rewiry na tym osiedlu.
-
ŁKS zaistniał w Piotrkowie pieniędzmi i taka jest prawda, pan N wkręcił się na Concordie mamiąc młodych chłopaków wizią trzeciej siły województwa i nie mieszaniem w sprawy obu łódzkich klubów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest jego prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie Widzewowi łepków już latała w smyczkach ŁKSu. Trafilł na podatny grunt bo FCP nigdy nie było fan clubem, poza kilkoma osobami, chuligańskim a i organizacja w tamtym okresie mocno kulała. Mimo że teraz miasto jest mocno podzielony ze wskazaniem na ŁKS to przyszłość może być różna bo Widzew ma w mieście kilkunastu młodych chłopaków którzy mimo niesprzyjających okoliczności wciąż chcą bawić się w kibicowanie i za kilka lat to oni mogą rządzić miastem bo jednak młodzierz ŁKSu to nie ten kaliber i bez wsparcia staruchów, na prawdę mocna ekipa, nie mają podjazdu.
-
Oj bolą was ci Rodowici z Piotrkowa bolą...
Najważniejsze ze to miasto pięknie się rozwija jako nasz fan club.Jest to wasza najwieksza porażka w ostatnich latach oczywiście jezeli chodzi o FC.Zresztą wiele miast województwa budzi się po latach.
Najważniejsze ze to miasto pięknie się rozwija jako nasz fan club.Jest to wasza najwieksza porażka w ostatnich latach oczywiście jezeli chodzi o FC.Zresztą wiele miast województwa budzi się po latach.

-
Rodowici z Piotrkowa hehe. Na tym może zakończmy.
-
Wiele miast tzn. jakie konkretnie ? Prócz Aleksa,Kanzasu i Piotrkowa to nic mi się nie kojarzy z wami.Jeśli możesz to rozwiń ostatnie zdanie :)
-
Nie powiedziałbym że w Kanzasie Łks ma jakąś przewagę. Na dzień dzisiejszy Widzew dużo aktywniejszy, ale to nie oznacza że ma jakąś przewagę.
-
haha Kanzas wasz napisz co miałeś przez tą myśl a nie p********* jak zwykle aktywni mogą być w necie nic więcej Obecnie... :)
-
ehehehe jezdza lepiej od was, zbieraja sie na rynku z transami i racami. ja wiem, ze sola kibicowania jest co innego? te dzisiejsze czasy
-
w Konstantynowie to Widzew zbiera sie przy kazdej mozliwej okazji na rynku czy to w innych miejscach miasta, gdzie jest wtedy ŁKS Konstantynow?
-
-
.:1910:. pisze:ŁKS zaistniał w Piotrkowie pieniędzmi i taka jest prawda, pan N wkręcił się na Concordie mamiąc młodych chłopaków wizią trzeciej siły województwa i nie mieszaniem w sprawy obu łódzkich klubów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest jego prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie Widzewowi łepków już latała w smyczkach ŁKSu. Trafilł na podatny grunt bo FCP nigdy nie było fan clubem, poza kilkoma osobami, chuligańskim a i organizacja w tamtym okresie mocno kulała.
Kod: Zaznacz cały
RTS zaistniał w Łodzi sukcesami i taka jest prawda, paru łepków wkręciło się na podmiejski klubik, mamiąc młodych chłopaków wizią drugiej siły w mieście i grą w lidze mistrzów. Niestety nim chłopaki się pokapowali co jest ich prawdziwym zamiarem część mniej zaangażowanych w kibicowanie ŁKS, wcześniej chodzących także na al. Unii - łepków już latała z plakatami Ryśka Czerwca. Trafili na podatny grunt bo ŁKS wtedy nie radził sobie zbyt dobrze i był kojarzony głównie z negatywnymi zdarzeniami a i organizacja kibiców w tamtym okresie mocno kulała.
-
narkotyki Ci mózg wyprały czy gruz z rozpadającej się trybuny Cię w łeb pierdolnął?Lodzer'mensch pisze:po c*** drążysz temat Piotrkowa jak prawda jest taka że 1 ! typ od nas w 2/3 lata sterroryzował wasz cały jeden z bardziej zasłuzonych fc , i zebrał skład na miare waszych najmocniejszych H fanclubów . I naprawdę co tam bys nie nawymyślał i jak się nie trudził żeby wyszło na twoje, to i tak tego nie zmienisz.
-
Lodzer'mensch widzę że jak zawsze pierwszy net hools z Polesia na posterunku. Napisałem jak było w mieście i tyle. A o tym jak fanatyczny jest ten wasz fc niech świadczy ich liczba w oddalonej o kilka kilometrów Moszczenicy. Sam doskonale wiesz że większość z nich nie zna nawet lokalizacji waszego gruzowiska że o lidze w której gracie nie wspomnę.
-
1910 lepsze to niż wasi pryszczaci spece od statystyk sportowych, wyników i składów drużyn w kolejnych sezonach, którzy wożą się w tematy H na tym forum.
-
Ci którzy są na bieżąco dokładnie wiedzą gdzie ŁKS zaczyna działać lub juz działa całkiem dobrze.Najważniejsze żebyście tak jak w Piotrkowie obudzili sie z ręką w nocniku i ze skitranym w majtach szalem.
Bez odbioru ludzie humoru.
Bez odbioru ludzie humoru.

-
Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta.. a o ile wiem, Piotrków nie jest taki mały, jak inne pobliskie miasteczka, typu pabianice, aleks, kanzas, tomaszow, sieradz itp
Pytanie do Widzewiaków, macie jakieś wpływy w Ciechanowie? pamiętam jak byłem tam za małolata na obozie piłkarskim, to było paru starszych dziadów, którzy opowiadali o swojej miłości do Widzewa. jestem ciekawy czy to były jakieś mega wyjątki czy coś tam się kiedyś kręciło czerwonego?
Pytanie do Widzewiaków, macie jakieś wpływy w Ciechanowie? pamiętam jak byłem tam za małolata na obozie piłkarskim, to było paru starszych dziadów, którzy opowiadali o swojej miłości do Widzewa. jestem ciekawy czy to były jakieś mega wyjątki czy coś tam się kiedyś kręciło czerwonego?
-
Obecnie w Ciechanowie liczy się tylko Legia.
-
Faktycznie miasteczka :)krokiet_z_grzybami pisze:Ten FCP Widzewski to chyba nie należał to zbyt konkretnych, skoro jeden gość z ŁKSu, zmienia oblicze całego miasta.. a o ile wiem, Piotrków nie jest taki mały, jak inne pobliskie miasteczka, typu pabianice, aleks, kanzas, tomaszow, sieradz itp