Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
misuszat

Re: Siatkówka ...

Post autor: misuszat » 09.04.2009, 17:49

Pieski znow zaczely szczekac.

Boli? Przykro mi.

Zajmijcie sie wlasna d***, kazdy z osobna.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

iparts.pl
Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 09.04.2009, 18:17

Przestańcie się pogrążać tymi komentarzami Mos...Zak...a cholera was wie jak was nazwać, pokazaliście oprawą że tu nie chodzi tylko o tolerowanie elementów ZAKSY. I to nie jest tylko wasza sprawa bo skoro wy to akceptujecie to działacze w innych klubach będa sobie pozwalali na to samo. Bez odbioru
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

misuszat

Post autor: misuszat » 09.04.2009, 18:45

Umiesz czytac?
Zajmij sie wlasna d***!
Nasza narodowa cecha: wpierdalanie sie tam gdzie nas o to nikt nie prosi, ba gdzie nikt nas nie chce...

pa
Show must go on!
BB ´97´99´06

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 10.04.2009, 01:48

Żadnych złudzeń panowie... Ale czego spodziewać się po "ekipie", w której zarzuca doping gość z taką przeszłością... Wiem, wiem, mieliśmy do tego nie wracać, ale rozjebaliście mnie po prostu swoją "oprawą". Żenada... I możecie sobie pisać, żebym zajął się własnym podwórkiem. Przez takich jak wy, kibicowska Polska śmieje się z siatkarskich kibiców.

Tak na marginesie - ostatni mecz w Radomiu [link]" target="_blank i jeszcze wyjazd do Kielc http://www.youtube.com/watch?v=wNEfgpdc ... r_embedded" target="_blank
Jeśli zapomnę o Czarnych, niech Bóg zapomni o mnie.

Abdul

Post autor: Abdul » 10.04.2009, 10:47

Kędzierzyn - Resovia

Wyjazd pierwsza klasa, którego ja jako kibic jeszcze nie przeżyłem :) /może młody jestem/

1 dzień

Nas na sektorze około 40 osób + 4 osoby z Jastrzębia. Doping Nasz był adekwatny do gry, choć dawaliśmy z siebie wszystko. Co do meczu, to był w TV i każdy mógł obejrzeć żenującą postawę Naszych grajków/wspaniały mecz ekipy z Kędzierzyna. Po meczu ekipa dziali się na dwie części i 30 osób zostaje w Kędzierzynie a 10 osób wraca do Rzeszowa :)

2 dzień

Do ekipy z Kędzierzyna dołącza 20 osób z Rzeszowa i w 50 osób meldujemy się na hali w Kędzierzynie. Doping bardzo dobry z Naszej strony. Prezentujemy oprawę z małymi flagietkami :)

[link]

Mecz zacięty wraz z dużą dawką emocji więc doping był dobry zarówna z Naszej strony jak i gospodarzy. Mecz wygrany 3-2 po bardzo emocjonującej końcówce. Powrót w radosnych nastrojach do Rzeszowa bez żadnych przygód pozasportowych :)

Podsumowując to wyjazd jak na termin środa-czwartek w bardzo dobrej liczbie /jak na siatkę/. Za tydzień rewanż w Rzeszowie i to ekipa z Kędzierzyna zawita do nas na 2 dniowe turne. Mecze w czwartek i piątek .... ale Polsat może tradycyjnie coś namieszać. Oba mecze w TV więc inni też będą mogli zobaczyć obie ekipy w akcji Live. Z tego co słyszałem to KK wybiera się do Nas w 80 osób więc będzie się działo. Na hali zapewne będzie komplet więc przy takiej ilości gości szykuje się kibicowskie święto w Rzeszowie :)

ps. Dzięki dla kolegi "K" za pomoc :)
http://resovia.rzeszow.pl/

malyswider

Post autor: malyswider » 10.04.2009, 15:32

MBP1921 pisze:Żadnych złudzeń panowie... Ale czego spodziewać się po "ekipie", w której zarzuca doping gość z taką przeszłością... Wiem, wiem, mieliśmy do tego nie wracać, ale rozjebaliście mnie po prostu swoją "oprawą". Żenada... I możecie sobie pisać, żebym zajął się własnym podwórkiem. Przez takich jak wy, kibicowska Polska śmieje się z siatkarskich kibiców.

Tak na marginesie - ostatni mecz w Radomiu [link]" target="_blank" target="_blank i jeszcze wyjazd do Kielc http://www.youtube.com/watch?v=wNEfgpdc ... r_embedded" target="_blank" target="_blank
wasza oprawa byla za to wykozaczona w c***:)

skoro przez nas sie smieja, to wy pewnie nadrobicie wszystko i bedzie cacy:)
BB!

Parszywy_Królik

Post autor: Parszywy_Królik » 10.04.2009, 15:55

malyswider pisze:skoro przez nas sie smieja, to wy pewnie nadrobicie wszystko i bedzie cacy:)
"Nadrobili" parę lat temu i kontynuują to do tej pory.
"i nie przebaczaj zaiste nie w twojej mocy
przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie."

malyswider

Post autor: malyswider » 10.04.2009, 21:04

Parszywy_Królik pisze:
malyswider pisze:skoro przez nas sie smieja, to wy pewnie nadrobicie wszystko i bedzie cacy:)
"Nadrobili" parę lat temu i kontynuują to do tej pory.

nadrobili jak na jadarynkach spiewali Czarni i prezes zabronil ochronie ich wpuszczac na mecze.
BB!

Hakuba

Post autor: Hakuba » 10.04.2009, 23:28

Znajac Was to byscie załozyli szalik Jadaru i byscie dopingowali jako swoj klub a Czarni mimo wielkich klopotów przetrwali i cały czas pamietaja o tradycji i o swoich barwach, a nie jak nie ktorzy sprzedawczyki...

malyswider

Post autor: malyswider » 11.04.2009, 09:49

zastanawia mnie po jakiego c**** sie nami tak interesujecie? sprzedawczyki, gimnazjalisci,pikniki... a 1/3 postow w temacie tyczy sie Kędzierzyna...
BB!

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 11.04.2009, 13:24

Było wyjaśniane pare razy dlaczego, jak to do was nie dociera to trudno, zresztą po to jest to forum żeby komentować to co się dzieje na siaktarskiej scenie kibicowskiej.
Żeby nie zbaczać z tematu- był AZS Olsztyn w Bygdgoszczy?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

Abdul

Post autor: Abdul » 11.04.2009, 18:51

Jak ktoś układa się z diabłem, to niech nie dziwi się iż później trzeba duszę oddać :)

Cała sytuacja jest troszeczkę nie typowa, bo co innego było mówione i pisane a co innego zostało zrobione.

Jednakże, jak to pisał Świder, Uszat ... nie Nasze podwórko i nie Nasze sprawy. Oni tam rządzą więc i ich będą później za to oceniać. Może to zabrzmi patetycznie, ale niech ocenę tego weźmie na siebie historia. Jak to pisał Krzysiek z Chemika raz już to przerabialiśmy .. chyba w 1997 r ..... a konsekwencje tamtej decyzji trwają po dziś dzień.

Bo tak bywa, iż ludzie się zmieniają a tradycja trwa.

Bonjo

Post autor: Bonjo » 11.04.2009, 22:40

Tylko ze nikt tu sie nie wtraca w sprawy KK. Tu chodzi o wszystkich kibicow, a osoby ktore sie za nich uwazaja, uzywaja nazwy sponsora zamiast klubu! To juz nawet Skra (pfu, pfu) nie krzyczy PGE.

Wiec Panowie z ZAKSY: kazdy tutaj moze wyrazic zdanie na ten temat. Po to jest forum. Mysle ze zdecydowana wiekszosc szanuje i uznaje prawdziwa nazwe i herb swojego klubu (w Częstochowie Wlokniarz SA tez ma inny, jednak kibice uzywaja tego historycznego), a takze jest przeciw komercjalizacji sportu.

Wiec zamiast wysmiewac oprawy Czarnych, uczcie sie i bierzcie z nich przyklad!!
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

malyswider

Post autor: malyswider » 11.04.2009, 22:49

nie spiewamy Chemkol, Brentag,Radio Park czy zaklady Azotowe!bo tak sie nazywaja sponsorzy! nie uzywamy nazwy sponsora!!! Ktos wymyslil ze zmienia nazwe klubu, a my to po dosc trudnych rozmowach USZANOWALISMY! nie ejstesmy Legia zeby walczyc z dzialaczami, jestesmy na to za slabi i potrafimy sie do tego przyznac. Bojkot sprawi tylko, ze bedzie grobowo a tego nie chcemy, panowie i panie, nie chcecie zrozumiec ze sponsor a nazwa klubu to 2 rozne nazwy.
BB!

Bonjo

Post autor: Bonjo » 11.04.2009, 23:08

malyswider pisze:panowie i panie, nie chcecie zrozumiec ze sponsor a nazwa klubu to 2 rozne nazwy.
No wlasnie.
Wiec czemu uzywacie jakiegos nic nie wartego loga stworzonego TYLKO dla potrzeb sponsora? Nie macie swojego? Swojej tradycji i prawdziwej nazwy?
I piszesz ze jestescie za slabi... a wyzej macie genialny przyklad ze sila nawet niewielkiej grupki kibicow moze doprowadzic do powstania klubu (Czarni)!

Oj ciezko by bylo gdyby tak jak Wy postepowali wszyscy kibice... Hydrobudowy, ITI i inne Jadary opanowalyby polski sport.
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

misuszat

Post autor: misuszat » 12.04.2009, 00:27

Jednakże, jak to pisał Świder, Uszat ... nie Nasze podwórko i nie Nasze sprawy. Oni tam rządzą więc i ich będą później za to oceniać.
Mnie prosze do tego nie mieszac.
Dla mnie zaksa to zlo konieczne...
Show must go on!
BB ´97´99´06

malyswider

Post autor: malyswider » 12.04.2009, 09:43

misuszat pisze:
Jednakże, jak to pisał Świder, Uszat ... nie Nasze podwórko i nie Nasze sprawy. Oni tam rządzą więc i ich będą później za to oceniać.

Mnie prosze do tego nie mieszac.
Dla mnie zaksa to zlo konieczne...

tu moglbym sie sprzeczac. ale fajnie sie szczeka bedac 1000 km od epicentrum
BB!

malyswider

Post autor: malyswider » 12.04.2009, 09:52

Jasne, jest w tym wszytskim sporo, nawet bardzo duzo waszej racji i temu sie nie da zaprzeczyc.
U was raczej w Gorzowie zmiana nazwy miala miejsce ze wzgledu na bankructwo Stilonu(chyba ze sie myle?). Bardzo zaluje ze kilkanascie lat temu dzialacze nie pomysleli i nie zostawili w nazwie "Unia" czy tez "Chemik" Kędzierzyn. byloby latwiej.

BARW NIKT NAM NIE ZMIENIL wiec nie wciskajcie kitow.
BB!

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 12.04.2009, 17:03

Zmieniła się nazwa po klub KS Stilon był zadłużony po uszy (zreszta dopiero niedawno ostatecznie go zlikwidowano) i kontynuuatorem został najpierw pierwszy GTPS (Piłki Siatkowej) potem drugi GTPS (Promujący Siatkówkę). Problemy były na początku kiedy osoby decyzyjne po awansie do PLS i powstałej nowej ekipie dopingujacej stwierdziły ze będziemy krzyczeli "Gorzów" i "Gorzów Wielkopolski" bo Stilon omal nie zniszczył klubu. Ja i wiekszosc młodziezy niechetnie na to patrzyliśmy ale mielismy niewiele do powiedzenia. Musze jednak oddać ówczesnym decyzyjnym że pomysł jednego delikwenta który stwierdził ze "fajnie bedzie jak wejdzie sponsor to bedziemy krzyczeć jego nazwe" (który ostatecznie ...utknał w zaspie według naszego pseudoprezesa ówczesnego :lol: ale to juz inna historia) został wyśmiany. Po spadku ówczesne osoby decyzyjne zwyczajnie olały klub, my zrobiliśmy porządek i całe szczęscie jest jak jest. Kolejni działacze znali nasze stanowisko i nikomu nie przychodziło do głowy kazaać nam krzyczec co innego bądz wciskać gadzety z logiem GTPS. Dzięki naszym sugestiom siatkarze zwykle grają w niebieskich badz białych koszulkach, kiedy wszedł Dziewulski Inkaso to powstało (na krótko niestety) klubowe stoisko gddzie np. sprzedawano koszulki Stilon Volleyball Team. Pewnie gdyby sponsorzy się uparli to by stworzyli jakiś wesoły klub kibica złożony z 50letnich wąsów i innych wynalazków tylko że stuktowałoby to wojną i ciałgymi napięciami, pokazali jednak że mają szacunek do ludzi z pasją i zapałem szczególnie w czasie kiedy siatkówka w Gorzowie została zepchnięta na margines.

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 12.04.2009, 21:33

Dodając do tego, co dość dobrze opisał 19[P]82, nas konkretnie 15 osób, przy czym ekipa była dość mocno... dziwna, bo w ogromnej przewadze panie, z czego najmłodsza to 10-latka :wink: Po meczu próba dostania się na parkiet (przy czym faktycznie panie pewnie liczyły na fotki, panowie chcieli tylko podziękować chłopakom za walkę) spełzła na niczym i na nic tłumaczenia, że my to nie Iraklis, a także wstawienie się za nami II trenera, legendy naszego klubu, Leszka Urbanowicza. Chemik prezentuje się fajnie jak na niezbyt liczną ekipę, tylko dla dobra widowiska powinni ubić siedzącego tuż przed nimi spikera.

Abdul

Post autor: Abdul » 13.04.2009, 16:18

Ot nowa zgoda Skry :)
Obrazek

O ile dobrze widziałem to w drugim dniu mieli chyba biało-czerwoną flagę ... a już myśleliśmy iż to jakaś zagraniczna zgoda Skry :P

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 13.04.2009, 17:16

Abdul pisze:O ile dobrze widziałem to w drugim dniu mieli chyba biało-czerwoną flagę ... a już myśleliśmy iż to jakaś zagraniczna zgoda Skry :P
A ja już myślałem, że to może znowu Pestka chce się lansować przed kamerami, ale szybko uznałem, że to chyba niemożliwe, żeby Sovia kibicowała przeciw Jastrzębiu. Sprawa szybko się wyjaśniła, każdy sam wybiera, z kogo chce brać przykład, w przyszłym sezonie szykują się już dwa równie "egzotycznie" zapowiadające się wyjazdy do Łódzkiego :lol:

Abdul

Post autor: Abdul » 13.04.2009, 18:24

AZS1950 pisze:
Abdul pisze:O ile dobrze widziałem to w drugim dniu mieli chyba biało-czerwoną flagę ... a już myśleliśmy iż to jakaś zagraniczna zgoda Skry :P
A ja już myślałem, że to może znowu Pestka chce się lansować przed kamerami, ale szybko uznałem, że to chyba niemożliwe, żeby Sovia kibicowała przeciw Jastrzębiu. Sprawa szybko się wyjaśniła, każdy sam wybiera, z kogo chce brać przykład, w przyszłym sezonie szykują się już dwa równie "egzotycznie" zapowiadające się wyjazdy do Łódzkiego :lol:
:)
Niestety mecz był w Wielki Piątek, a ja jako katolik miałem dość prosty wybór co w tym czasie robić ... więc byłem na końcówce .. widziałem biało-czerwoną flagę .... i byłem ciekawe czy komuś z Naszych nie odwaliło ... by zamiast w Kędzierzynie być w Bełchatowie. O ekipę co była w KK [w tym Pestkę byłem spokojny, iż są w Rzeszowie] Powrót o 5 może odebrać chęci jazdy do Bełta :)
Choć z drugiej strony My takiej flagi nie mamy, a głupio aby debiutowała na meczu innej drużyny.

Co do Wielunia .... to od Nas bliżej tam niż do Gdańska ale szczerze to wolałbym Bielsko. Jakoś

A teraz z innej beczki.

Obejrzałem w TV mecz Politechnika - Częstochowa. Gości poza jedną dziewczyną, którą kamery pokazały na sam koniec nie widziałem. Sektor gości tym razem świecił pustkami.

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 18.04.2009, 17:54

Jakie liczby Mosto/Zaksy w Rzeszowie, Polibudy w Czewie i Bielska w Radomiu? Gratulacje dla Sovii, z perspektywy fotela przed tv fajna atmosfera, no i teraz wiecie, jak się czuliśmy po ubiegłorocznym ćwierćfinale :wink:

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 18.04.2009, 20:28

BBTS-u 0, transport im nie wypalił. A Chemik był na Uranii?

Parszywy_Królik

Post autor: Parszywy_Królik » 18.04.2009, 22:09

Polibudy w Częstochowie zero w przeciągu 2 dni.
Jakieś pojedyncze głosy wspierające warszawski AZS a może bardziej Radka Rybaka z dolnych trybun było czasem słychać ale baaaardzo słabo.
"i nie przebaczaj zaiste nie w twojej mocy
przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie."

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 19.04.2009, 14:04

Chemika w Olsztynie 0.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 19.04.2009, 16:37

Do I ligi wraca Joker Piła- ciekawe czy powrót na zaplecze ekstraklasy zmobilizuje tą ekipe do powrotu na szlak kibicowski bo w poprzednim sezonie z tego co wiem było marnie.
Mamy też całkiem ciekawy kibicowsko jak na siatke - Ślepsk Augustów

[link]

Derby Podlaskie z OSiRem Hajnówka napewno zapowiadają się równie ciekawie jak nasze z Orłem. Kibice z Augustowa w niewielkiej liczbie pojawili się w Kielcach na turnieju finałowym.

Abdul

Post autor: Abdul » 19.04.2009, 17:16

Krótka kibicowska relacja ze spotkań półfinałowych Resovia-ZAK Kędzierzyn Koźle

Resovia.
Doping w pierwszy dzień bardzo dobry. Prezentujemy na wejście prezentację flag wzdłuż boiska z wypisanymi najważniejszymi wartościami. Później prezentujemy sektorówkę "Dziękuję Ci tato iż jestem Resoviakiem". Na hali komplet.

Drugi dzień ... to najlepszy doping jaki był w tym sezonie na naszej hali. Bardzo nerwowe końcówki sprawiły iż do dopingu poderwała się cala hala. od 23 punktu wszyscy obserwują już mecz na stojąca żywiołowo dopingując Resovię. Niech o sile Naszego dopingu świadczy fakt, iż w pierwszym secie kiedy cała hala wstała, Robert Szczerbaniuk kapitan ZAK-sy serwuje w pół siatki. Atmosfera niesamowita a w 5 secie od stanu 11-11 doping po prostu roznosił halę. Drugiego dnia prezentujemy sektorówkę w towarzystwie flag. Na koniec strzelają korki do szampana a nad sektorem unosi się też biało-czerwone konfetti. Na koniec prezentujemy napis "Game Over" ... i świętujemy awans do finałów. Ostatni raz graliśmy o złoto w latach 70-tych. Przez oba mecze wisi transparent
"Resovia nie musi, Resovia chce" - jest to odpowiedź kibiców, na artykuły "pseudo-experta" Iwańczyka.

Obrazek

Kędzierzyn
Są oni na obu meczach. Liczby niech sami podadzą, bo nie chciałbym jej zaniżyć ale pierwszego dnia była ich chyba z 35 osób drugiego było 50 [cały sektor] Doping z ich strony dobry w pierwszy dzień, w drugi dzień bardzo dobry. Jako iż mecz był emocjonalny to gdy Nam źle szlo to oni się przedzierali z dopingiem i byli dobrze słyszalni. Wszyscy w Barwach.

Stosunek obu ekip do siebie: neutralny

Jakby ktoś był zainteresowany to mecz dostępny poprzez program Ipla. Mecz był też w TV.

Przed Resovią teraz arcytrudne spotkania z Bełchatowem.

Zagadka:
Pytanie: Czemu w hali w Bełchatowie trenują rosyjscy kosmonauci?
odp. Bo to jedyna hala w Polsce bez Atmosfery

Mam nadzieję iz pokażemy ludziom w Bełcie jak się kibicuje. O Podpromie jestem spokojny, byle Nasi nawiązali walkę to My im pomożemy :)

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 19.04.2009, 19:40

Czeresniowa2 pisze:Do I ligi wraca Joker Piła- ciekawe czy powrót na zaplecze ekstraklasy zmobilizuje tą ekipe do powrotu na szlak kibicowski bo w poprzednim sezonie z tego co wiem było marnie.
Mamy też całkiem ciekawy kibicowsko jak na siatke - Ślepsk Augustów

[link]

Derby Podlaskie z OSiRem Hajnówka napewno zapowiadają się równie ciekawie jak nasze z Orłem. Kibice z Augustowa w niewielkiej liczbie pojawili się w Kielcach na turnieju finałowym.
Ślepsk kibicowsko z tego co wiem to bardzo ciekawa ekipa, na pewno duży powiew świeżości wniesie do I ligi. Robią fajne oprawy, włącznie z piro, na wyjazdach też pokazywali się w dobrych liczbach (w Olsztynie na meczu z naszymi rezerwami z tego co pamiętam koło 60 osób), teraz pytanie tylko, jak wpływ na liczby będą miały znacznie dalsze odległości.

prasa piła

Post autor: prasa piła » 20.04.2009, 09:09

Co do Jokera, to nie wiem czy się zmobilizują. Część zaangażowała się w żużel część w PTPS. Ale może. Co do naszych meczy w sobotę to mozna nazwać to krótko- piknik. Ale to chyba dlatego że wynik znany już od 8 lat ( dla niezorientowanych Bydzia na naszej hali tyle czasu nie wygrała) a po drugie kk z Bydgoszczy się nie pojawił pomimo kilku kilometrów do zrobienia no i motywacji przez to mniej. Co tam się z Wami dzieje? Bo wydawało się że coś się zawiązało a tutaj lipa na meczu o brąz...

lsz

Post autor: lsz » 20.04.2009, 23:17

jak sie nazywa ta piosenka, która jest puszczana na niektórych halach podczas przerw technicznych. jeszcze 2,3 sezony temu non stop była słyszana w Częstochowie, dzisiaj w Bielsku też to puszczali. słowa to: na nana nana nanananana...itd. leci na początku wolno, potem coraz i coraz szybciej...puszczaja ją w głośnikach ale zazwyczaj kibice do niej klaszcza i podśpiewują.

cere8

Post autor: cere8 » 20.04.2009, 23:45

I Will Survive
[link]" target="_blank

Piękne... aż się łezka w oku kręci .

lsz

Post autor: lsz » 20.04.2009, 23:55

cere8 pisze:I Will Survive
[link]" target="_blank" target="_blank

Piękne... aż się łezka w oku kręci .
dzieki! nie mogłem znalezc nigdzie

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 21.04.2009, 00:13

Jako że sporo ekip już zakończyło sezon a reszta ma przed sobą ostatnie wyjazdy w sezonie to proponuje powoli zebrać wszystkie liczby wyjazdowe z mijającego seznonu PLS i LSK a także oczywiscie niższych lig. Najlepiej napiszcie mi je na PW a ja postram się zrobić z tego jakieś sensowne zestawienie, piszcie także jeżeli macie dane swoich zaprzyjaznionych klubów bądz z innych źródeł (sporo ekip zalicza przeciez po 2-3 wyjazdy w sezonie), szczególnie z tych niepiszących tutaj to fajnie by było jakby były podane liczby Chemika Bydgoszcz, MKS Muszyny, KS Jastrzębie, BKS Bielsko

Abdul

Post autor: Abdul » 21.04.2009, 19:43

Dla Tych, którzy nie maili okazję widzieć, końcówka meczu Resovii z najlepszym dopingiem na Podpromiu w tym roku.

http://www.youtube.com/watch?v=9BWoWHqCQNk" target="_blank" target="_blank

prasa piła

Post autor: prasa piła » 25.04.2009, 23:04

ok. 70 osób w Bydzi z Piły na meczu o brązowy medal, to w młynie a jeszcze sporo na trybunach. Bydzia to trzy panny śpiewające i ok. 200 -300 kibiców wogóle, Łuczniczka wyglądająca jak pustkowie....

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 26.04.2009, 00:15

W Olsztynie na meczach o 5. miejsce mocno piknikowa atmosfera, wystawiamy na obu meczach ok. 30-osobowy młyn, jednak doping z naszej strony mocno średni, chociaż z dobrymi momentami głównie w piątek. Z Częstochowy niewielka (naliczyłem 5 osób), ale silna grupka, która zwłaszcza w sobotę często się przebija. Żadnej specjalnej oprawy z naszej strony, flagi na kij, rozwieszamy pod naszym sektorem fanę, a na wolnych miejscach rozłożona zostaje sektorówka, do tego w piątek leci trochę serpentyn. Sezon nasi siatkarze kończą na 6. miejscu, pod względem kibicowskim ja podsumuję go jako dobry z naszej strony, na pewno jest spory postęp w porównaniu do poprzedniego, tylko 2 oficjalne 0 wyjazdowe (Kędzierzyn i PP w Bydgoszczy), do tego 2 wyjazdy pojedynczych osób (2 w Radomiu i 1 w Czewie), na pozostałych wyjazdach meldujemy się w większych lub mniejszych grupach. Przyszły sezon rozpoczniemy prestiżowym wyjazdem do Częstochowy, tak więc do zobaczenia na kibicowskim szlaku za około pół roku :)

misuszat

Post autor: misuszat » 26.04.2009, 01:00

Liczby Mostostalu (pisze z glowy)

Bydgoszcz, Gdansk nie bylo oficjalnych wyjazdow.

Belchatow ~65
Radom ~60
Olsztyn ~32
Wawa ~150
Czewa ~130
Jbie ~85
Rzeszow ~45

Finaly PP Kielce ~55

Srednia wyjazdowa ~80
Show must go on!
BB ´97´99´06

kropka pl

Post autor: kropka pl » 26.04.2009, 03:46

AZS1950 pisze:W Olsztynie na meczach o 5. miejsce mocno piknikowa atmosfera,
wystawiamy na obu meczach ok. 30-osobowy młyn, jednak doping z naszej
strony mocno średni, chociaż z dobrymi momentami głównie w piątek. Z
Częstochowy niewielka (naliczyłem 5 osób), ale silna grupka, która
zwłaszcza w sobotę często się przebija.
Z Częstochowy w piatek i sobotę w Olsztynie 5 osob. Prowadzimy doping w miare dobry jak na te 5 osob;) Co do gospodarzy. W piatek troszke wiecej osob w sektorze 1 i z lepszym dopingiem do ktorego bardzo niemrawo dolaczala sie reszta osob w hali (najwiekszy hałas wydawał sie byc w czasie fali) Ogolnie przyjemnie przed w trakcie i oczywiscie po meczu:) Pozdro

ODPOWIEDZ