To prawda, zachód się demoralizuje, ale i tak ze swoimi ułomnościami stoi 2 ligi wyżej niż światowa stolica aborcji, hiv, rozwodów, ubóstwa i z ogromnymi ilościami muzułmanów którą jest pierdolona stara ku*** Rosja.w miare kumaty pisze: ↑dzisiaj, 13:18Przecież te wychwalane przez was anglie, Francje i Niemcy i ich polityka doprowadziła do tego, że muzułmaniacy politycy zaczynają wygrywać wybory w uk. Do tego jawnie mówią - gwalciciel, morderca czy pedofil, który modli się do allaha jest lepszym człowiekiem niż ten, który nic nie zrobił, ale do allaha się nie modli. Jarasz się sceną angielską, ale takie szczegóły pomijasz? USA to syf, bieda i narkomania. Niemcy i uk niewiele w tyle pod tym względem. Wolę kraj jednolity kulturowo, niż te wielkie kraje, które nie radzą sobie z przybyszami o innym kolorze skóry, którzy mają w d**** jakąkolwiek asymilacjęnavijaci88 pisze: ↑dzisiaj, 12:12Ostatnio świetnie sytuację Polski i Polaków podsumował Krzysztof Bosak, który nie jest patriotą tylko na papierze jak wielu z Was. Polska tzw największy sojusznik USA, który pakuje najwięcej kasy w obronność jest pomijana w najważniejszych spotkaniach dotyczących porządku świata, w programach nuclear sharing i tego typu przedsięwzięciach, a Polak jak robak dalej musi dziadować o wizę dłużej niż 3 miesiące, gdy taki Fin jest tam mile widziany, nie dlatego, że ktoś o nas przypadkiem zapomniał czy rządzi Tusk. Jesteśmy dla największych krajem II ligowym, skorumpowanym z komunistyczną mentalnością przekonanym o swojej świetności i widzę, że tak samo myślimy we wszystkich kategoriach chociażby na temat poziomu polskich kibiców, bo wygrywamy w walkach 10x10.

Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
-
Skąd ty do c**** Wacława wyciągnąłeś teraz Rosję? Kacapy niech zdychają razem z Ukraińcami - niech się napierdalaja jak najdłużej i głęboko mam w d**** czy będą zdychać na froncie czy na hiva
-
Przepraszam że przeszkadzam w tej kolejnej niezwykle pasjonującej politycznej dyskusji ale chciałbym ponowić pytanie związane z tematem: jaka liczba Rakowa w Bułgarii?
-
-
Ktoś wcześniej pisał - ok 40 osób, ale czy to prawda to już sami zainteresowani muszą napisać.
tutaj masz przebitkę na ich sektor, czy część była w kiblach czy wpierdalali w tym czasie banice czy inne sałatki szopskie to już nie wiem:
[link]
tutaj masz przebitkę na ich sektor, czy część była w kiblach czy wpierdalali w tym czasie banice czy inne sałatki szopskie to już nie wiem:
[link]
j**** homopropagande
-
Wszystkiego sa plusy i minusy. Fakt nasz doping monotonny ble ble tam wiekszy spontan i brak podzialow na jankow itp i ultrasow itd. Ale tu stane w obronie naszej sceny gdzie sam wiem ze.jest osttnio troche odbiegajaca od.honoru i zasad. My chociaz mamy 100 % ekip po prawej stronie a ta chwalona zagranica.ma.czesto duzo lewakow albo pol na pol. Zezwalaja na jakis muslimow itp. U nas kibic patriota chociaz pierdoli ciapatych a tam to ku*** mix wszystkiego.otwarte serca na wszystko i fajnie jest a potem Muhamed ich wydyma.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Ależ tu jest matrix.
Elita narodu widzi spisek, że ktoś tu pisze z 10 kont, bo oni są ku*** wazni, Polska to oni.
Ja pierdolę, a potem zdziwienie, że normalni ludzie mają kibiców za debili.
Elita narodu widzi spisek, że ktoś tu pisze z 10 kont, bo oni są ku*** wazni, Polska to oni.
Ja pierdolę, a potem zdziwienie, że normalni ludzie mają kibiców za debili.
-
Tylko ci co wychwalają zagranicę to są lewaki. Dlatego nad tym ubolewają. Ale przecież macie swój AKS zły, a w razie czego i do Hamburga (St Pauli) nie jest aż tak daleko.ZIWPJB. pisze: ↑dzisiaj, 14:22Wszystkiego sa plusy i minusy. Fakt nasz doping monotonny ble ble tam wiekszy spontan i brak podzialow na jankow itp i ultrasow itd. Ale tu stane w obronie naszej sceny gdzie sam wiem ze.jest osttnio troche odbiegajaca od.honoru i zasad. My chociaz mamy 100 % ekip po prawej stronie a ta chwalona zagranica.ma.czesto duzo lewakow albo pol na pol. Zezwalaja na jakis muslimow itp. U nas kibic patriota chociaz pierdoli ciapatych a tam to ku*** mix wszystkiego.otwarte serca na wszystko i fajnie jest a potem Muhamed ich wydyma.
-
Hahahahhahah ale ku*** odklejenie. Jak ja się napierdałem z psami na MN 11.11.11 to ty k**** w piaskownicy siedziałaś. Chuju do szczaniaw miare kumaty pisze: ↑dzisiaj, 14:36Tylko ci co wychwalają zagranicę to są lewaki. Dlatego nad tym ubolewają. Ale przecież macie swój AKS zły, a w razie czego i do Hamburga (St Pauli) nie jest aż tak daleko.ZIWPJB. pisze: ↑dzisiaj, 14:22Wszystkiego sa plusy i minusy. Fakt nasz doping monotonny ble ble tam wiekszy spontan i brak podzialow na jankow itp i ultrasow itd. Ale tu stane w obronie naszej sceny gdzie sam wiem ze.jest osttnio troche odbiegajaca od.honoru i zasad. My chociaz mamy 100 % ekip po prawej stronie a ta chwalona zagranica.ma.czesto duzo lewakow albo pol na pol. Zezwalaja na jakis muslimow itp. U nas kibic patriota chociaz pierdoli ciapatych a tam to ku*** mix wszystkiego.otwarte serca na wszystko i fajnie jest a potem Muhamed ich wydyma.
-
Roznica jest taka, ze bylismy po roznych stronach. Ty stales z antifa.BekazWas pisze: ↑dzisiaj, 15:16Hahahahhahah ale ku*** odklejenie. Jak ja się napierdałem z psami na MN 11.11.11 to ty k**** w piaskownicy siedziałaś. Chuju do szczaniaw miare kumaty pisze: ↑dzisiaj, 14:36Tylko ci co wychwalają zagranicę to są lewaki. Dlatego nad tym ubolewają. Ale przecież macie swój AKS zły, a w razie czego i do Hamburga (St Pauli) nie jest aż tak daleko.ZIWPJB. pisze: ↑dzisiaj, 14:22Wszystkiego sa plusy i minusy. Fakt nasz doping monotonny ble ble tam wiekszy spontan i brak podzialow na jankow itp i ultrasow itd. Ale tu stane w obronie naszej sceny gdzie sam wiem ze.jest osttnio troche odbiegajaca od.honoru i zasad. My chociaz mamy 100 % ekip po prawej stronie a ta chwalona zagranica.ma.czesto duzo lewakow albo pol na pol. Zezwalaja na jakis muslimow itp. U nas kibic patriota chociaz pierdoli ciapatych a tam to ku*** mix wszystkiego.otwarte serca na wszystko i fajnie jest a potem Muhamed ich wydyma.
-
Ty jeszcze spłodzony nie byłeś pedale. Wracaj na skłot lewacka k**** i niech cię tam ruchająw miare kumaty pisze: ↑dzisiaj, 15:30Roznica jest taka, ze bylismy po roznych stronach. Ty stales z antifa.BekazWas pisze: ↑dzisiaj, 15:16Hahahahhahah ale ku*** odklejenie. Jak ja się napierdałem z psami na MN 11.11.11 to ty k**** w piaskownicy siedziałaś. Chuju do szczaniaw miare kumaty pisze: ↑dzisiaj, 14:36
Tylko ci co wychwalają zagranicę to są lewaki. Dlatego nad tym ubolewają. Ale przecież macie swój AKS zły, a w razie czego i do Hamburga (St Pauli) nie jest aż tak daleko
-
A coś Ty taka nerwowa się zrobiła? Prawda w oczy kole? Ja lewacki? To przecież ty jesteś zafascynowany zachodem, an i sam twój nick daje do myślenia. Poza tym w większości masz posty antykibicowskie.BekazWas pisze: ↑dzisiaj, 16:12Ty jeszcze spłodzony nie byłeś pedale. Wracaj na skłot lewacka k**** i niech cię tam ruchająw miare kumaty pisze: ↑dzisiaj, 15:30Roznica jest taka, ze bylismy po roznych stronach. Ty stales z antifa.
-
Niczego świadomie nie zbezcześciła. Tak myślę.suomi pisze: ↑wczoraj, 19:17W jakim celu Jagiellonia zbeszczesciła pomnik katolickiego dowódcy albańskiego zasłużonego również dla Polski ? I mimo, że dzisiaj Albania jest krajem muzułmańskim to dalej ta osoba mimo, że chrześcijanin jest tam bohaterem. Pewnych rzeczy można nie wiedzieć, ale w czasach dostępu do internetu chyba nie jest ciężko wygooglować co to jest za pomnik ... No chyba, że to jakiś lewicowy odłam to rozumiem
Po prosty wycieczka cymbałów poczuła się panami świata i wlazła na pomnik, bo przecież Polakom za granicą można wszystko.
Niestety w świat poszły obrazki Polak to burak.
CZyli kilku matołów robi nam choojową opinię. Przecież tam się nawet jakaś pijana baba wdrapywała na ten postument.
Powinni dostać w pysk od ludzi z Jagi.
Potrafimy lać w pysk małolata bo przycwaniakował w Legnicy, powinniśmy też ogarnąć włąsną trzodę na zorganizowanych kibolskich wyjazdach.