Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
Żyrzyniak Żyrzyn - niema zorganizowanych kibiców.
-
W podkarpaciu odradza się Brzozovia Brzozów. Ostatnio ich na meczu(środa) 140 na młynie. 

-
Re: Re:
Z jakiego powodu zawiesiliście działalność na rundę ?, trochę dziwne.AZSKutno pisze:leszek orzeszek pisze:MKS Kutno![]()
Pochodziły dzieci na mecze i juz im sie nie chce
Jeżeli nie wiesz to nie pisz !!!
MKS Kutno - zawiesił swoją działalność na rundę jesienną
lecz od wiosny znów ruszają !
A co do dzieci to nie ma - jest to młoda ekipa w wieku 16-20 lata !
[link] | [link]
-
Z tego co pamiętam to był policyjny Klub. Stadion gdzieś w lesie. (Tak to pamiętam z relacji telewizyjnych). Kibiców brak. Pamiętam że na mechach w I lidze chodziło tam coś ok. 500 osób. (może czasem było ich więcej).warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznanczy ten twor mial kiedys kibicow
Myślę że wówczas to był klub mocno zaangażowany w działania, które dzisiaj z troszkę współczesnych czasów znajdują się w zainteresowanu Prokuratury we Wrocławiu.
-
I co z tego,że 500 osób na I ligę?Wtedy na Lecha chodziło po 2 koła.Kibic PB pisze:Z tego co pamiętam to był policyjny Klub. Stadion gdzieś w lesie. (Tak to pamiętam z relacji telewizyjnych). Kibiców brak. Pamiętam że na mechach w I lidze chodziło tam coś ok. 500 osób. (może czasem było ich więcej).warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznanczy ten twor mial kiedys kibicow
Myślę że wówczas to był klub mocno zaangażowany w działania, które dzisiaj z troszkę współczesnych czasów znajdują się w zainteresowanu Prokuratury we Wrocławiu.
-
A ja mam pytanie o kibiców Warty Poznań. Co prawda jest to temat o wymarłych ekipach, ale nie wiedziałem gdzie o nich zapytać. Widziałem fotkę z wczorajszego meczu Zagłebię Lubin - Warta i jest na jednym ze zdjęć grupka kibiców z Poznania ? Można coś więcej o tej ekipie ? Lech nie ma nic przeciwko Warcie ?
-
nie tak do końca. Lech nie ma nic do Warty pod warunkiem, że ta nie będzie za dobrze grać. nowa 2 liga to ich idealne miejsce. Warta ma sporo atutów, np nigdy nie twierdziła, że jest w sumie innym klubem, zawsze tak samo się nazywała a nie 13 razy zmiana nazwy. ale dużo wody w Warcie musi upłynąć żeby coś tam zaistniało. ewentualnie prokuratura doczepi się do Kuchenkorza to kibice w Poznaniu się przerzucącobalt pisze:Nie nie ma tak jak Legia nie ma nic przeciw Ursusowi czy Wisła przeciw Garbarni.dorian87 pisze:A ja mam pytanie o kibiców Warty Poznań. Co prawda jest to temat o wymarłych ekipach, ale nie wiedziałem gdzie o nich zapytać. Widziałem fotkę z wczorajszego meczu Zagłebię Lubin - Warta i jest na jednym ze zdjęć grupka kibiców z Poznania ? Można coś więcej o tej ekipie ? Lech nie ma nic przeciwko Warcie ?
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
http://www.youtube.com/watch?v=raLxOLNSzJ4" target="_blankKibic PB pisze:Z tego co pamiętam to był policyjny Klub. Stadion gdzieś w lesie. (Tak to pamiętam z relacji telewizyjnych). Kibiców brak. Pamiętam że na mechach w I lidze chodziło tam coś ok. 500 osób. (może czasem było ich więcej).warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznanczy ten twor mial kiedys kibicow
http://www.youtube.com/watch?v=g-eTgR70v9Q" target="_blank
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
-
[quote="pgn]nie tak do końca. Lech nie ma nic do Warty pod warunkiem, że ta nie będzie za dobrze grać. nowa 2 liga to ich idealne miejsce. Warta ma sporo atutów, np nigdy nie twierdziła, że jest w sumie innym klubem, zawsze tak samo się nazywała a nie 13 razy zmiana nazwy. ale dużo wody w Warcie musi upłynąć żeby coś tam zaistniało. ewentualnie prokuratura doczepi się do Kuchenkorza to kibice w Poznaniu się przerzucą[/quote]
widać boli cie ten Lech jak sam skurwysyn. Pisząc tak zenujace posty wystawiasz świadectwo swojej indolenci umysłowej.
widać boli cie ten Lech jak sam skurwysyn. Pisząc tak zenujace posty wystawiasz świadectwo swojej indolenci umysłowej.
-
a gdzie moja indolencja? skłamałem pisząc, że Lech ustami swoich władz twierdzi, że jest Amicą? nazwę od Lutni Dębiec zmieniono chyba 13 razy, Lech jest chyba od 1973. a 70% widzów to kibice sukcesu. pamiętam jak na Bułgarskiej frekwencja wynosiła 4000. Warta od roku 1912 nazywa się cały czas tak samo, a będąc tak traktowana przez miasto nigdy nie podskoczy Kuchenkom.Hezbollah pisze:[
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
bodajze w 1993 roku 164 bilety sprzedane na mecz Lecha z Siarka Tarnobrzeg.....
TYBET JEST SERBSKI
-
...z czego około 40osobową grupę stanowili kibice z pod znaku Snisc pisze:bodajze w 1993 roku 164 bilety sprzedane na mecz Lecha z Siarka Tarnobrzeg.....
-
[link]" target="_blankdorian87 pisze:A ja mam pytanie o kibiców Warty Poznań. Co prawda jest to temat o wymarłych ekipach, ale nie wiedziałem gdzie o nich zapytać. Widziałem fotkę z wczorajszego meczu Zagłebię Lubin - Warta i jest na jednym ze zdjęć grupka kibiców z Poznania ? Można coś więcej o tej ekipie ? Lech nie ma nic przeciwko Warcie ?
[link] | [link]
-
A co dzieje sie z Fablokiem Chrzanow i Gornikiem Brzeszcze...?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Co się ma dziać jak kopacze Górnika spadli do ligi okręgowej [6liga].idraulico pisze:A co dzieje sie z Fablokiem Chrzanow i Gornikiem Brzeszcze...?
Zakazy po meczu z Libanem,skrojona flaga + zarząd konfidenci trzeba czegoś więcej do szczęścia.Za rok spotykamy się z Unią w lidze okręgowej jeden z ciekawszych meczy.Pozdro
PDK!
-
Można wspomnieć o małych ekipkach w Warszawie które zmarły jak Świt, Marymont (brak drużyny) czy Gwardia.
-
Nie mam kontaktu do ludzi ze Świtu ale chyba ich wymieniac nie powinieneś. Jezdżą na wyjazdy, ostatnio troche poszumieli w Radomiu wiec raczej nie "zmarli"
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Jemu chyba nie chodzilo o Swit NDM tylko o ten...eSpErAZS pisze:Nie mam kontaktu do ludzi ze Świtu ale chyba ich wymieniac nie powinieneś. Jezdżą na wyjazdy, ostatnio troche poszumieli w Radomiu wiec raczej nie "zmarli"
[link]" target="_blank
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Kłania sie czytanie ze zrozumieniemeSpErAZS pisze:Nie mam kontaktu do ludzi ze Świtu ale chyba ich wymieniac nie powinieneś. Jezdżą na wyjazdy, ostatnio troche poszumieli w Radomiu wiec raczej nie "zmarli"

Stary14 pisze:Nie wiem na kogo ty trafiasz ale cipka mojej dziewczyny w ogołe śledziem nie śmierdzi i zapach ma normalny.
-
Nie wiedziałem gdzie napisac, ale.... Wisła Tczew oraz Unia Tczew przestały istnieć z piłkarskiej mapy Polski...
Z fuzji dwóch zasłużonych pomorskich klubów powstał twór o nazwie Gryf 2009 Tczew
Z fuzji dwóch zasłużonych pomorskich klubów powstał twór o nazwie Gryf 2009 Tczew

-
Jestem bardzo ciekaw kto bedzie chodzil na ten chory twor.
-
Kibice sukcesu...
NA ZAWSZE UNIA TCZEW!!!

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Czyli za pewne kibice Unii skupia sie tylko na Lechii a fani Wisly na Arce? Znajac zycie po sezonie okaze sie, ze taki twor nie ma racji bytu, sponsorzy sie wycofaja i w koncu rozwiaza ten dziwny twor. A Wisla z Unia zaczna od B klasy 

-
Ta lepsza strona Tczewa już od jakiegoś czasu działa tylko i wyłącznie na Arce, to tak gwoli wyjaśnienia. Tym niemniej wśród naszego środowiska połączenie wzbudziło wielce negatywne emocje
-
Szczerze ?xyz.. pisze: Znajac zycie po sezonie okaze sie, ze taki twor nie ma racji bytu, sponsorzy sie wycofaja i w koncu rozwiaza ten dziwny twor. A Wisla z Unia zaczna od B klasy :roll:
Takie rozwiązanie to optymistyczny wariant... Obawiam się że piknikowa publika zaakceptuje twór twór z "perspektywami", wraz z nią pojawią się także sponsorzy i Gryfotwór będzie stale gościł na piłkarskiej [link] :roll:
Zalenzer Sportverein 1906 Zalenze (od 1924 KKS Górnik Katowice) + SC Eiche 1911 Domb (GKS Dąb Katowice) + Orzeł 1920 Wełnowiec + RKS 1920 Bogucice (Górnik 1920 Katowice) = GKS 1964 Katowice.
-
A ja twierdzę wręcz przeciwnie. Było już tyle fuzji i na prawdę prawie żadna nie przetrwała długo. A byłu to fuzje w duzych i zasłuzonych piłkarsko miastach.
Przypomnijmy
Polonia/Szombierki Bytom
Lechia /Polonia Gdańsk
Hydrotwór Bydgoszcz
I co? Jak długo istniały????
A wy tu mówicie o klubach z niższych lig gdzie praktycznie nikt oprócz fanatyków nie chodził na ich mecze.
Kibice sukcesu to się pojawiająjak druzyna rok po roku (ewentualnie po dwóch) idzie z samego dołu do ekstraklasy albo na jej zaplecze. A na to w Tczewie się raczej nie zanosi.
Oczywiście życzę tej hybrydzie żeby jak najszybciej strzelił ją c***. Co się zapewnie prędzej lub pózniej stanie.
Przypomnijmy
Polonia/Szombierki Bytom
Lechia /Polonia Gdańsk
Hydrotwór Bydgoszcz
I co? Jak długo istniały????
A wy tu mówicie o klubach z niższych lig gdzie praktycznie nikt oprócz fanatyków nie chodził na ich mecze.
Kibice sukcesu to się pojawiająjak druzyna rok po roku (ewentualnie po dwóch) idzie z samego dołu do ekstraklasy albo na jej zaplecze. A na to w Tczewie się raczej nie zanosi.
Oczywiście życzę tej hybrydzie żeby jak najszybciej strzelił ją c***. Co się zapewnie prędzej lub pózniej stanie.
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita
-
Można jakiś link nt. tego "wiekopomnego" wydarzenia?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
To ze strony Unii Tczew:
Gryf 2009 Tczew
Najważniejsze kwestie zostały wyjaśnione. W środę wieczorem na spotkaniu założycielskim powstał nowy klub piłkarski w Tczewie. Ostatecznie wybrano dla niego nazwę Gryf 2009 Tczew. Wybrano też tymczasowego prezesa, którym został Wiesław Gockowski.
Z kolei na czwartkowym posiedzeniu Rady Miasta uchwalono korektę budżetu, dzięki której nowy klub dostanie 95 tys. zł na działalność drużyn seniorskich. Pierwszy zespół będzie występował w IV lidze, zaś rezerwy w klasie okręgowej. Ostateczny skład zarządu będzie znany za ok. 3 miesiące, kiedy to odbędzie się pierwsze walne zgromadzenie nowego klubu.
Unia w zaistniałej sytuacji znika z piłkarskiej mapy Wybrzeża. Jednak wierni kibice z pewnością nie pozwolą na zapomnienie o KKS-ie. TYLKO UNIA TCZEW!!!
Gryf 2009 Tczew
Najważniejsze kwestie zostały wyjaśnione. W środę wieczorem na spotkaniu założycielskim powstał nowy klub piłkarski w Tczewie. Ostatecznie wybrano dla niego nazwę Gryf 2009 Tczew. Wybrano też tymczasowego prezesa, którym został Wiesław Gockowski.
Z kolei na czwartkowym posiedzeniu Rady Miasta uchwalono korektę budżetu, dzięki której nowy klub dostanie 95 tys. zł na działalność drużyn seniorskich. Pierwszy zespół będzie występował w IV lidze, zaś rezerwy w klasie okręgowej. Ostateczny skład zarządu będzie znany za ok. 3 miesiące, kiedy to odbędzie się pierwsze walne zgromadzenie nowego klubu.
Unia w zaistniałej sytuacji znika z piłkarskiej mapy Wybrzeża. Jednak wierni kibice z pewnością nie pozwolą na zapomnienie o KKS-ie. TYLKO UNIA TCZEW!!!
-
A co się dzieje z kibicami MKS Myszków?
Działają tylko na Ruchu?
Coś o nich cicho.
Działają tylko na Ruchu?
Coś o nich cicho.
[link]
-
Z tym bym się kłócił a kto skroił flagę nadwiślana góra ? gdy górzanie pojawili się u nich na stadionie , to młoda ekipa Rucha zrobiła im akcje.ezwpatryk pisze:Liga w której pogrywają jest pustynią kibicowską i skupiają się na jeżdzeniu na Ruch
PDK!
-
-
A MKS Radymno jeszcze działa?
-
już nie działają, ponoć pojedyncze osoby jeżdżą na Stal Rzeszów ale chyba nie ma tam żadnego FCSven pisze:Dynovia Dynów działa jescze?
-
Garbarnia Kurów coś działa??
-
Twór ten okupuje stadion Unii, gdzie ma teraz swoją siedzibę i rozgrywa mecze. Sparingi wygrywają, a co za tym idzie pojawia się co raz więcej kibiców sukcesu...

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Czasem coś tam się dzieje.Janusz Wierny Kibic pisze:Garbarnia Kurów coś działa??
-
Taaa.. Ciekawe.Per pisze:Czasem coś tam się dzieje.Janusz Wierny Kibic pisze:Garbarnia Kurów coś działa??
KLUB SPORTOWY WISŁA PUŁAWY 1923
-
Sven pisze:A co się dzieje z kibicami MKS Myszków?
Działają tylko na Ruchu?
Coś o nich cicho.
W tej lidze grał swego czasu: GKS Tychy, Radzionków, a wcześniej Raków i jakoś dla tych ekip nie było wytłumaczenia, że to "pustynia kibicowska", jeździli praktycznie wszędzie. A co ma powiedzieć taki Chemik K-K?Edek1922 pisze:ezwpatryk pisze:Liga w której pogrywają jest pustynią kibicowską i skupiają się na jeżdzeniu na Ruch
Może po prostu bezpieczniej jeździć z Ruchem w parę stówek niż w parunastu zapuszczać się w rejony Sosnowca, czy Częstochowy.