dokladnie jak dla mnie dziara fatalna... to tylko moja opinia ale niedosc ze korona niezafajna to jeszcze duzo duzo wieksza od napisu Sandecja a to chyba nie powinno tak wygladac (tylko i wylacznie moje zdanie) + napewno za inicjatywe ale duzy - za wykonanieGarsya pisze:brawa dla fanatyczki, ale nie podoba mi sie ten kontrast taka duza ta korona taka ladna i wogole a tu zwykly maly napis.. ale i tak brawo

Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Legia Warszawa
-
A ja się nie zgodzę z powyższymi wpisami. Mim zdaniem dziarka wygląda bardzo powabnie
Chociaz napis zrobiłby inną czcionka bardziej komponującą się koroną (w ogóel na początku to myślałem, zę to tatuaż kieleckeij Korony). Ciężk powiedzieć tu o wykonaniu bo z tego zdjecia to dość trudno ocenić..

[link]
-
-
Gotyk nie ale korone tak?kiwa jako tako pisze:sŁiTi ;*kolafy pisze:![]()
![]()
![]()
Mi sie podoba, trzeba zauwazyć że to dziewczyna, więc chyba nie trzśnie gotyka na całe plecy. Mi sie podoba, delikatna dziewczyna, delikatna dziarka

Inna czcionka albo napis wiekszy a korona mniejsza i bylo by oki... Fajna laska tatuaz nie. Zaznaczam to tylko moje zdanie.
-
-
-
"oderint dum metuant" - niech nienawidzą byleby się bali
"am ende steht der sieg" - to chyba coś w stylu "u celu czeka tryumf".
Natomiast jeśli chodiz o wykonanie najbardziej podoba mi sie pierwsza dziarka, choć te "h" mi nie pasuje ale to inna sprawa. Wykonanie fajne> Reszta dziar fajna ale nie powala - jak na razie w temacie rządzą dziary ŁKS
"am ende steht der sieg" - to chyba coś w stylu "u celu czeka tryumf".
Natomiast jeśli chodiz o wykonanie najbardziej podoba mi sie pierwsza dziarka, choć te "h" mi nie pasuje ale to inna sprawa. Wykonanie fajne> Reszta dziar fajna ale nie powala - jak na razie w temacie rządzą dziary ŁKS

[link]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Z pozoru glupie pytanie ale prosze o powage
. Czy w przypadku przybrania znaczacego na wadze lub na odwrot po zrobieniu tatuazu to moze on sie znieksztalcic?

-
Napisz może o jakim przyroście/spadku mówimyJan_Kowalski pisze:Z pozoru glupie pytanie ale prosze o powage. Czy w przypadku przybrania znaczacego na wadze lub na odwrot po zrobieniu tatuazu to moze on sie znieksztalcic?

-
Przepraszam że odpowiem za kogoś, ale ..
Przykładowo Kowalski robi sobie tatuaż na ramieniu, a jakiś czas później zaczyna regularnie chodzić na siłownię, nabiera znacząco masy i buduje mięśnie
a odwrotnie ? będący przy kości Kowalski robi sobie tatutaż a potem postanawia zabrać się za siebie, spala tłuszcz codziennie biegając i przechodząc na dietkę, po jakimś czasie zupełnie normalny szczuplutki chłopak
i pytanie Kowalskiego pewnie brzmiało : jak wtedy zachowuje się malunek na ciele ?
Przykładowo Kowalski robi sobie tatuaż na ramieniu, a jakiś czas później zaczyna regularnie chodzić na siłownię, nabiera znacząco masy i buduje mięśnie
a odwrotnie ? będący przy kości Kowalski robi sobie tatutaż a potem postanawia zabrać się za siebie, spala tłuszcz codziennie biegając i przechodząc na dietkę, po jakimś czasie zupełnie normalny szczuplutki chłopak
i pytanie Kowalskiego pewnie brzmiało : jak wtedy zachowuje się malunek na ciele ?
-
Dokładnie o to mi chodziło co napisał Majsin. Akurat mnie dotyczy ta pierwsza wersja, czyli jestem w trakcie chodzenia na siłownie i w tym miesiącu mam zamiar zrobić sobie tatuaż na łopatce. Stąd moje pytanie. Akurat w tej części ciała, dziara wydaje mi się mało narażona na jakieś zmiany w wyglądzie ze względu na przyrost mięśni. Ale tak się zastanawiałem co w przypadku powiedzmy tatuażu na brzuchu osoby otyłej, która poprzez treningi, dietę po jakimś czasie staje się posiadaczem wymarzonego kaloryfera. Jaki to wtedy będzie miało wpływ na malunek?
-
Jakby ktoś miał w swoich zbiorach jakieś wzorki tatuaży oldschoolowych "Man's Ruin" to bym był wdzięczny.
Planuje sobie coś zrobić w tym stylu i chce poskładać z różnych motywów. Wiecie ocb: karty, kości, 8-semka bilardowa, d**** itp itd.
Z góry dzięki.
Planuje sobie coś zrobić w tym stylu i chce poskładać z różnych motywów. Wiecie ocb: karty, kości, 8-semka bilardowa, d**** itp itd.
Z góry dzięki.
-
mam prosbe , moglby ktos wrzucic ora bialego - godlo poldki w rozmiarze 7cm na 7 cm gotowym do druku i wrzucenia na cialo , z gory wielkie dzieki
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
[quote="PF"]Super dziarka ŁKSu, mam tylko pytanie do wlasciciela, czy nuty zeczywiscie odpowiadaja jakiejs melodi czy to tylko prowizorka? Pytam powaznie. Jeszcze jedna prosba czy moze ktos dac linki do zagranicznych stron z tatuazami kibicowskimi... i bez tekstow typu GOGLE itp. Z gory dzieki[/quot]
Ten zapis nutowy to czysta wariacja(jedna wyzej druga nizej-dobrze wyglada) i ma błędy merytoryczne. No ale pomysł i wykonanie jak najbardziej pozytywne.
Ten zapis nutowy to czysta wariacja(jedna wyzej druga nizej-dobrze wyglada) i ma błędy merytoryczne. No ale pomysł i wykonanie jak najbardziej pozytywne.
fafarafa