Dobry obyczaj nakazuje zwrócić takie flagi swojej byłej zgodzie.Jeden z drugim pisze:A.G. Nie wiem czy byly. Arka i Polonia to przyklad. Wiec spytam ogolnie: Co stanie sie z fanami jednej ze zgód ktore ma druga po zerwniu sztamy?

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Dobry obyczaj nakazuje zwrócić takie flagi swojej byłej zgodzie.Jeden z drugim pisze:A.G. Nie wiem czy byly. Arka i Polonia to przyklad. Wiec spytam ogolnie: Co stanie sie z fanami jednej ze zgód ktore ma druga po zerwniu sztamy?
Toteż tak się stało! Fany zostały zwrócone.Alex pisze:Dobry obyczaj nakazuje zwrócić takie flagi swojej byłej zgodzie.Jeden z drugim pisze:A.G. Nie wiem czy byly. Arka i Polonia to przyklad. Wiec spytam ogolnie: Co stanie sie z fanami jednej ze zgód ktore ma druga po zerwniu sztamy?
To chyba taka maniera fotografów z klubów które nie mają rywala w mieścieFalls pisze:przyznać się wrocławianie kto ścigał fotoreporterów łódzkich do Oleśnicy? : ))
Chłopaki już mają lęki i smarują artykuły że głowa mała... dziwne że wiele samochodów na łódzkich blachach podróżowało sobie spokojnie po Wrocku tylko tych biedaków takie szczęscie spotkało ...
a co do kolegi robiącego fotki na Śląsku ...przyłączam się do prośby o zamazywanie twarzy i szczerze mówiąc mało to kogokolwiek obchodzi że fotki są na tym czy innym serwerze. Prośba jest skierowana bezpośrednio do Ciebie bo dużo osób nie życzy sobie być obcinanym przez kibicowską (i nie tylko) Polskę bo komuś spodobał się zoom w aparacie ...
przemyśl sprawę i zastanów się czy dobrze robisz bo jak ktoś tu słusznie zauważył nie mieszkasz w mieście derbowym i nie rozumiesz specjalnie o co biega.
Bo jest zwykłą rurą.dno pisze:Możesz kolego wyjaśnić logicznie po co dajesz zdjęcia na których widac 20 osób z dwóch trzech metrów???
WS pisze:Mam pytanie do fanów Arki Gdynia. Napisaliście wcześniej, że głównym powodem zerwania zgody był brak kontaktów. W związku z tym zastanawiam się ile razy w tym sezonie was wsparło was np. KSZO?
Proszę o rzeczową odpowiedź, bez napinki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Cyklon, Jabollo, Kijekprawdy, krzysiek000, ministerwojny, Natiste, Radykał, saha07, T-T, tetteh i 140 gości