Łupaszko olej kolesia . Widać że awantury zna tylko z opowieści. Chciałbym go widzieć jego Hutnik jak odważnie wyskakuje z pociągu na ekipę Widzewa:PŁupaszko pisze:Domyśl się...Nie będę pier... wymówek. Jestesmy ekipą na dorobku (21 lat szamba w II i III lidze przy takich sąsiadach zrobiły swoje) i widocznie nie stać nas na wystawienie większej ilości chętnych do walki z topowymi ekipami.Hutnik_Pany pisze: Jesli z jadacych pociagiem Polonistow w liczbie 185 bije sie tylko 40, to co z reszta? Byly to kobiety, dzieci, osoby starsze?
A tak na marginesie u was wszyscy są chętni do walki na wyjeździe, w środku nocy z 80 osobową topową bandą? Ogarnij sie.

24-26 pazdziernik KOMENTARZE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
gumiak kazdy wie,ze jak wy gracie tam w 3 czy 4 lidze i jezdzicie horda 400 osob to kazdy jest do bicia bo kogo moze interesowac taki poziom pilkarski ale w ekstraklasie jest inaczej ludzie tez jezdza aby po prostu obejrzec mecz i podopingowac swoja druzyne lub kolegow bijacych sie na zewnatrz:D.lepiej ze wysiadlo tylu ale chociaz kazdy wiedzial ze chce sie bic a po c*** by mialo wysiadac 180 osob z czego przy pierwszym starciu 140 by od razu spanikowalo i ucieklo w sina dal i wtedy dopiero bylby smiech ze RTS rozgonil 180 Polonii w 30 sek obijajac tylko 30 ktorzy sie postawili.wiec gumiak daj sobie spokoj z twoimi madrosciami.bez urazyHutnik_Pany pisze:Jesli z jadacych pociagiem Polonistow w liczbie 185 bije sie tylko 40, to co z reszta? Byly to kobiety, dzieci, osoby starsze?Nas w Gdyni okolo 270.Pociągiem podrózuje 185 kibiców reszta autami.Za Radomskiem atakuje Widzew,po szybkim starciu i duzej przewadze atakujących przegrywamy,wszystko bardzo fajnie zorganizowane i honorowe.Z naszej strony walczy okolo 40 osób.W dalszą drogę jedziemy bez przygód.W Gdyni od rana balety.Większość zalicza wygrany mecz Gdyńskich Rugbistów a ci wsparci ciezkim dopingiem wygrywają.Pózniej wybieramy sie na nasz mecz na który atmosfera bardzo dobra.W drodze powrotnej bez przygód....do Bytomia docieramy w niedzielne popoludnie.
Pozdrowienia dla przyjaciół z Gdyni
-
-
Lecz kompleksy u lekarza a nie na forum, PROSZĘ.wladyslaw_gomulka pisze: gumiak kazdy wie,ze jak wy gracie tam w 3 czy 4 lidze i jezdzicie horda 400 osob to kazdy jest do bicia bo kogo moze interesowac taki poziom pilkarski ale w ekstraklasie jest inaczej ludzie tez jezdza aby po prostu obejrzec mecz i podopingowac swoja druzyne lub kolegow bijacych sie na zewnatrz:D.lepiej ze wysiadlo tylu ale chociaz kazdy wiedzial ze chce sie bic a po c*** by mialo wysiadac 180 osob z czego przy pierwszym starciu 140 by od razu spanikowalo i ucieklo w sina dal i wtedy dopiero bylby smiech ze RTS rozgonil 180 Polonii w 30 sek obijajac tylko 30 ktorzy sie postawili.wiec gumiak daj sobie spokoj z twoimi madrosciami.bez urazy
TYLKO HUTNIK
http://nh2010.pl
-
-
Nie bede sie klucil bo jestem powaznym mezczyzna.Kultura tego wymaga,ze najpierw sie przedstaw ,bo nawet nie wiem z jakiej ekipy jestes.Widze natomiast ze masz kompleks cos do Lechii,ale tez nie wiadomego pochodzenia ,poniewaz Lechii w Polsce znam ponajmniej 6.Alex AG pisze:Napinacz to Ty ku*** jestes jak chcesz dac liscia przez monitor. Odwazny ku*** z za monitora.Tazbierek pisze:
I nie przeklinaj ,bo nagannie to wyglada.
-DUMA i SLAWA (h)LEGIA WARSZAWA -
-
w trakcie przerwy wchodzą kibice Wisłoki. Na meczu praktycznie brak ochrony. W pewnym momencie wybiegają z klatki, nas w tym momencie na sektorze około 20 osob. Kilkanaście osób od nas wysypuje się na murawę niestety widząc dużo liczniejszą ekipę przeciwnika na chwile wracamy na trybunę dobiega reszta chłopaków od nas i ponownie wysypujemy się na boisko. Dochodzi do starcia, które trwa sporo czasu (na stadionie zero psów, ochrona również praktycznie zero reakcji) przeganiamy Wisłokę pod klatke. Po ich stronie kilka nokautów. Po wszystkim zawijamy sie na swój sektor i dopiero wtedy po kilku minutach na stadion wjeżdża psiarnia.SzpakuNS pisze:awantura na stadionie Unia Nowa Sarzyna - Wisłoka Dębica Wisłoka wybiegła na murawe reszte opiszą ludzie od tego
z nami Stal Gorzyce & Odra Wodzisław
-
-W weekend nie było starcia Lechia-Tczewska Arka,logiczne tymbardziej,że nie było,żadnego ataku Lechii ze sprzetem ani nas TPAG nie przegoniła
-Nie czekalismy wczesniej i nie pomylilismy pociagi
-Tczewiacy z Arki narobili sobie przypału,ich sprawa,ja nie bede tego komentował ani sie napinał
LKS KLeszczewko-pajacu,kto napisał "oficjalnie",ze mylimy pociagi??Jak masz cos do powiedzenia,to napisz cos madrego i na temat a nie p********* głupoty
Tylko prawda-z twoją prawdą chętnie przyjmą cie do wyborczej,może kariere zrobisz,bo tu się tylko ośmieszasz
Ps.Brawa dla Widzewa za dobra akcje w srodku nocy oraz aktywnosc w ten weekend
-Nie czekalismy wczesniej i nie pomylilismy pociagi
-Tczewiacy z Arki narobili sobie przypału,ich sprawa,ja nie bede tego komentował ani sie napinał
LKS KLeszczewko-pajacu,kto napisał "oficjalnie",ze mylimy pociagi??Jak masz cos do powiedzenia,to napisz cos madrego i na temat a nie p********* głupoty
Tylko prawda-z twoją prawdą chętnie przyjmą cie do wyborczej,może kariere zrobisz,bo tu się tylko ośmieszasz
Ps.Brawa dla Widzewa za dobra akcje w srodku nocy oraz aktywnosc w ten weekend

-
to ze typa od was ktorego troche fantazja poniosla albo nie wie jakie sa realia nazwalem gumiakiem to juz musze sie leczyc z kompleksow???:D przepraszam nie chcialem ale od kiedy pamietam zawsze na was mowie gumiaki hehe sorry jeszcze raz ale nie moglem sie powstrzymacHutnicze pisze:Lecz kompleksy u lekarza a nie na forum, PROSZĘ.wladyslaw_gomulka pisze: gumiak kazdy wie,ze jak wy gracie tam w 3 czy 4 lidze i jezdzicie horda 400 osob to kazdy jest do bicia bo kogo moze interesowac taki poziom pilkarski ale w ekstraklasie jest inaczej ludzie tez jezdza aby po prostu obejrzec mecz i podopingowac swoja druzyne lub kolegow bijacych sie na zewnatrz:D.lepiej ze wysiadlo tylu ale chociaz kazdy wiedzial ze chce sie bic a po c*** by mialo wysiadac 180 osob z czego przy pierwszym starciu 140 by od razu spanikowalo i ucieklo w sina dal i wtedy dopiero bylby smiech ze RTS rozgonil 180 Polonii w 30 sek obijajac tylko 30 ktorzy sie postawili.wiec gumiak daj sobie spokoj z twoimi madrosciami.bez urazy
-
-
To co chcieli osiagnac ,osiagneli wpis pojawil sie na kibice net punkty w tmk dostanaŚR_1929 pisze:co do przygod Stalowki...
Kolo22 zbieramy sie w ok90osob i czekamy na Nich wiedzac ze beda wracac przez Ostrowiec.
Wysypujemy sie na ulice widzac pierwszy radiowóz ktory nas minol jednak Stalowka nie reaguje.Zatrzymuja sie kawalek dalej,my wychodzimy na przeciw nawolujac do walki jednak postawa Stalowki jest bierna.Z autokarow wyszlo ok20osob.Cala akcja przy psach6radiolek.Po dluzszej chwili widzac brak checi Stalowki i coraz wieksza liczbe psow zawijamy sie w osiedla.Stalowki ok100

musieli sie zwinac

-
Move! pisze:Relacja ze starcia Widzewa z Polonia powinna byc wzorem dla tego forum, trzy posty i wszystko jasne
chyba jednak sie nie udaloHutnik_Pany pisze:Jesli z jadacych pociagiem Polonistow w liczbie 185 bije sie tylko 40, to co z reszta? Byly to kobiety, dzieci, osoby starsze?Nas w Gdyni okolo 270.Pociągiem podrózuje 185 kibiców reszta autami.Za Radomskiem atakuje Widzew,po szybkim starciu i duzej przewadze atakujących przegrywamy,wszystko bardzo fajnie zorganizowane i honorowe.Z naszej strony walczy okolo 40 osób.W dalszą drogę jedziemy bez przygód.W Gdyni od rana balety.Większość zalicza wygrany mecz Gdyńskich Rugbistów a ci wsparci ciezkim dopingiem wygrywają.Pózniej wybieramy sie na nasz mecz na który atmosfera bardzo dobra.W drodze powrotnej bez przygód....do Bytomia docieramy w niedzielne popoludnie.
Pozdrowienia dla przyjaciół z Gdyni

1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
-
pierdolcie to,po komentujcie sobie lepiej kto pokserował jakies piosenki albo niech ktos policzy dokladna liczbe kogos na sektorze i wrzuca innej ekipie ze podała o 7 wiecej......
Była napisana relacja 2 komentarze wczesniej i temat miał być zakonczony.Moderatorzy to chyba wyjebane mają na ten zbędny bajer
Była napisana relacja 2 komentarze wczesniej i temat miał być zakonczony.Moderatorzy to chyba wyjebane mają na ten zbędny bajer
-
Bojmen pisze:co za banda szcurow ,na zaden wyjazd nie pojechali.Najlepsze jest to ze pewnie widzieli ile jest psow, ale decyzja padla pokazemy sie i spierdo.... glosno bedzie o nas... Pokazowka jakich malo .
KSZO nie jeździ, KSZO się bije

i Ty też zostaniesz andrzejem
-
Nie spodziewalem sie, ze moj post wywola taka lawine krytyki oraz chec zbanowania i zlinczowania mnie. Posypuje glowe popiolem.
Ale widze, ze juz nie mozna powiedziec nic co by wykraczalo poza przyjete normy "kumatosci" , bo od razu zjebka. Mimo, ze nawet nikogo nie obrazilem ani nie wysmialem. A z drugiej strony dowodzi to takze temu, jaka teraz mamy "poprawnosc wypowiedzi" nawet na tym forum. Chociaz niedawno w paru tematach toczyla sie dyskusja jakie to niedobre jest teraz zycie w UE, ktorej zadzacy wymagaja od nas poprawnosci spolecznej, tak aby nie urazac kolorowych, gejow itd.
Polowa kibicowskich flag ma w tylule Hooligans, Gladiators czy innych wojownikow. Do tego dochodza rysunki rycerzy, trupich czach i roznych pokemonow. Ma sie rozumiec, ze jak na meczu stoi sie za taka flaga, to sie czlowiek podpisuje pod tym.
Polonii wysiado z pociagu 40 chlopa i jest OK. A jesli by tak zrobilo tylko 10 z tych 185 to co byscie napisali? Ze nie jest juz OK i +za walke, tylko ze cykory. A nie umniejszajac Polonii tylko falszywym internetowym pseudochuliganom co mnie tu skrytykowali, to przeciez byla to wymarzona okazja na walke. Ciemno, honorowo, bez sprzetu, bez policji. Przeciez zawsze ktorys z tych powodow (o jaka szkoda) stoi Wam FIPCH na przeszkodzie aby porachowac sie z wrogami.
Mysle sobie, ze tylko tacy mnie tu skrytykowali, ktorzy w podobnej sytuacji byliby wsrod tych 145 co nie wyszli z pociagu.
PS. Polonia ja nic do Was nie mam (nawet Was lubie i szanuje m.in. za te 21 lat poniewierki). Tylko bardzo lubie pietnowac dwulicowosc
Ale widze, ze juz nie mozna powiedziec nic co by wykraczalo poza przyjete normy "kumatosci" , bo od razu zjebka. Mimo, ze nawet nikogo nie obrazilem ani nie wysmialem. A z drugiej strony dowodzi to takze temu, jaka teraz mamy "poprawnosc wypowiedzi" nawet na tym forum. Chociaz niedawno w paru tematach toczyla sie dyskusja jakie to niedobre jest teraz zycie w UE, ktorej zadzacy wymagaja od nas poprawnosci spolecznej, tak aby nie urazac kolorowych, gejow itd.
Polowa kibicowskich flag ma w tylule Hooligans, Gladiators czy innych wojownikow. Do tego dochodza rysunki rycerzy, trupich czach i roznych pokemonow. Ma sie rozumiec, ze jak na meczu stoi sie za taka flaga, to sie czlowiek podpisuje pod tym.
Polonii wysiado z pociagu 40 chlopa i jest OK. A jesli by tak zrobilo tylko 10 z tych 185 to co byscie napisali? Ze nie jest juz OK i +za walke, tylko ze cykory. A nie umniejszajac Polonii tylko falszywym internetowym pseudochuliganom co mnie tu skrytykowali, to przeciez byla to wymarzona okazja na walke. Ciemno, honorowo, bez sprzetu, bez policji. Przeciez zawsze ktorys z tych powodow (o jaka szkoda) stoi Wam FIPCH na przeszkodzie aby porachowac sie z wrogami.
Mysle sobie, ze tylko tacy mnie tu skrytykowali, ktorzy w podobnej sytuacji byliby wsrod tych 145 co nie wyszli z pociagu.
PS. Polonia ja nic do Was nie mam (nawet Was lubie i szanuje m.in. za te 21 lat poniewierki). Tylko bardzo lubie pietnowac dwulicowosc
-
Hutnik Pany ja tez naprawde Was szanuje ,ale nie zawsze jest tak ze wszyscy sa chuliganami . Kiedy 15-stu mlodych chlopakow z Unii zapraszalo Was na honorowa walke pod Tarnowem ,mimo ze byliscie z GKS J ,to nie skorzystaliscie z tej propozycji a przeciez byliscie wlasnie 45 osobowa ekipa ktora nie byla w Gorlicach zeby sobie pospiewacHutnik_Pany pisze:Nie spodziewalem sie, ze moj post wywola taka lawine krytyki oraz chec zbanowania i zlinczowania mnie. Posypuje glowe popiolem.

-
-
info telefoniczne?[/b][/quote]Spireite pisze:Kiedy 15-stu mlodych chlopakow z Unii zapraszalo Was na honorowa walke pod Tarnowem ,mimo ze byliscie z GKS J ,to nie skorzystaliscie z tej propozycji a przeciez byliscie wlasnie 45 osobowa ekipa ktora nie byla w Gorlicach zeby sobie pospiewac
masz pv bo nie chce rozmywac tematu
pozdro
-
spokojnie panowie, mozna przyznac racje koledze ktory pisze ze to malo 40 osob ze 185. sam to pomyslalem - co z resztą? mozna przyznac racje rozwniez drugiej stronie, ze to nikogo innego sprawa tylko ich samych
a te moje watpliwosci moge wytlumaczyc dla przykladu postawą Arki ktora kiedys wybiegła z autokaru w Bydgoszczy na Zawiszę, a w drodze powrotnej na trasie wysadzali z autokaru gosci ktorzy nie wybiegli
a te moje watpliwosci moge wytlumaczyc dla przykladu postawą Arki ktora kiedys wybiegła z autokaru w Bydgoszczy na Zawiszę, a w drodze powrotnej na trasie wysadzali z autokaru gosci ktorzy nie wybiegli
-
Hmmm a nie było czasem tak ze Arka wchodzac na stadion zaczeła biec korona stadionu w strone Zetki ??bartex pisze:spokojnie panowie, mozna przyznac racje koledze ktory pisze ze to malo 40 osob ze 185. sam to pomyslalem - co z resztą? mozna przyznac racje rozwniez drugiej stronie, ze to nikogo innego sprawa tylko ich samych

A starcie po minucie przerwały psy ??
Natomisat wracajac z Bydgoszczy , Lechia pod Pruszczem rozjebała im wszystkie szyby ?? !!

-
i po co ten wpis? napisałem ze wybiegli i ze wysadzali, akcja Lechi ma sie nijak do tematu1925 pisze:Hmmm a nie było czasem tak ze Arka wchodzac na stadion zaczeła biec korona stadionu w strone Zetki ??bartex pisze:spokojnie panowie, mozna przyznac racje koledze ktory pisze ze to malo 40 osob ze 185. sam to pomyslalem - co z resztą? mozna przyznac racje rozwniez drugiej stronie, ze to nikogo innego sprawa tylko ich samych
A starcie po minucie przerwały psy ??
Natomisat wracajac z Bydgoszczy , Lechia pod Pruszczem rozjebała im wszystkie szyby ?? !!
-
Jak do mnie pijesz to sie grubo mylisz. Ja też nie lubie dwulicowości i przypomnę jak was było stać 10 lat temu na przyjechanie do Bytomia w 7, w sobotnie popołudnie, po mega napinie oralnej w Krakowie pół roku wcześniej.Hutnik_Pany pisze: Mysle sobie, ze tylko tacy mnie tu skrytykowali, ktorzy w podobnej sytuacji byliby wsrod tych 145 co nie wyszli z pociagu.
Żeby nie było ja ma szacunek do Hutnika za ten ogromny postęp, który zrobił przez własnie te 10 lat i za to że się trzymają analogicznie jak my w trudnej sytacji regionalnej, ale zapomniał wół jak cielęciem był? To jest właśnie dwulicowość.
Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
-
Honorową, że aż brzęczało....Spireite pisze:Kiedy 15-stu mlodych chlopakow z Unii zapraszalo Was na honorowa walke pod Tarnowem ,mimo ze byliscie z GKS J ,to nie skorzystaliscie z tej propozycji a przeciez byliscie wlasnie 45 osobowa ekipa ktora nie byla w Gorlicach zeby sobie pospiewac
TYLKO HUTNIK
-
privy jak cos koledzy ,przeciez nie napisalem ze tam bylo ,honorowo ,bo byc nie moglo przy takim potenciale zarowno gabarytowym jak i liczebnym ,ale chyba dostaliscie propozycje zeby zalatwic to pod Tarnowem z kim trzeba a jednak chcieliscie to rozstrzygnac na miejscu prawdaHutnicze pisze:Honorową, że aż brzęczało....Spireite pisze:Kiedy 15-stu mlodych chlopakow z Unii zapraszalo Was na honorowa walke pod Tarnowem ,mimo ze byliscie z GKS J ,to nie skorzystaliscie z tej propozycji a przeciez byliscie wlasnie 45 osobowa ekipa ktora nie byla w Gorlicach zeby sobie pospiewac

ps dyskusja byla o Polonii wiec z mojej strony koniec tematu sorry ze rozmywam ,jak cos to priv
-
-
-
To chyba oczywiste dlaczego, opis to jedna wielka bzdura.Wizard. pisze:dlaczego nie napiszesz wszystkiego co sie dzialo ?piotrekrns pisze:w trakcie przerwy wchodzą kibice Wisłoki. Na meczu praktycznie brak ochrony. W pewnym momencie wybiegają z klatki, nas w tym momencie na sektorze około 20 osob. Kilkanaście osób od nas wysypuje się na murawę niestety widząc dużo liczniejszą ekipę przeciwnika na chwile wracamy na trybunę dobiega reszta chłopaków od nas i ponownie wysypujemy się na boisko. Dochodzi do starcia, które trwa sporo czasu (na stadionie zero psów, ochrona również praktycznie zero reakcji) przeganiamy Wisłokę pod klatke. Po ich stronie kilka nokautów. Po wszystkim zawijamy sie na swój sektor i dopiero wtedy po kilku minutach na stadion wjeżdża psiarnia.SzpakuNS pisze:awantura na stadionie Unia Nowa Sarzyna - Wisłoka Dębica Wisłoka wybiegła na murawe reszte opiszą ludzie od tego
Szkoda słow na takie opisy i taką ekipe jak wy. Na szczęscie całe zdarzenie mamy dokładnie nagrane wiec swoje bajki możecie opowiadać ale o 19.30.
ADMIN: Spokojniej w podpisie prosimy!LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
-
-
Zupełnie Zielony pisze:To chyba oczywiste dlaczego, opis to jedna wielka bzdura.Wizard. pisze:dlaczego nie napiszesz wszystkiego co sie dzialo ?piotrekrns pisze: w trakcie przerwy wchodzą kibice Wisłoki. Na meczu praktycznie brak ochrony. W pewnym momencie wybiegają z klatki, nas w tym momencie na sektorze około 20 osob. Kilkanaście osób od nas wysypuje się na murawę niestety widząc dużo liczniejszą ekipę przeciwnika na chwile wracamy na trybunę dobiega reszta chłopaków od nas i ponownie wysypujemy się na boisko. Dochodzi do starcia, które trwa sporo czasu (na stadionie zero psów, ochrona również praktycznie zero reakcji) przeganiamy Wisłokę pod klatke. Po ich stronie kilka nokautów. Po wszystkim zawijamy sie na swój sektor i dopiero wtedy po kilku minutach na stadion wjeżdża psiarnia.
Szkoda słow na takie opisy i taką ekipe jak wy. Na szczęscie całe zdarzenie mamy dokładnie nagrane wiec swoje bajki możecie opowiadać ale o 19.30.
haha nie pierwszy i nie ostatni raz żalicie sie że ktos napisał nieprawde <lol> masz filmik to obejrzyj go na spokojnie jak opadną emocje
tak tak rozumie głupio wam ze daliscie d*** przy zgodach
tyle w temacie nie mam o czym z wami pisać komentujcie ze to my uciekaliśmy aż pod samą debice przed wami czy co tam sobie wymyslicie mnie to nie rusza kto był ten wie ;] Pozdrawiam