Witam , Moze Nie Ten Temat , Wogole Sam Nie Wiem Gdzie Go Wstawic , Obejzcie Ten Filmik Kibicow Stomilu i Tam Leci Piosenka Co w Podkladzie Ma PC Park - Klatka, wie ktos kto to spiewa ? i ma ktos ta piosenka ?
powie mi ktos co to za piosenka leci w 2:35 minucie i jak ktos ma ja zeby ja na serwa wrzucil z gory dzieki
Niech ktoś wrzuci linka do "jedna wiara, jedna miłość-po prostu Widzew" kapelki Maniche bodaj. Mam na dysku, fajny kawałek. Niech go sobie Widzewiacy, i nie tylko, sciągają
Może inne kawałki tej kapelki?
R/F pisze:Niech ktoś wrzuci linka do "jedna wiara, jedna miłość-po prostu Widzew" kapelki Maniche bodaj. Mam na dysku, fajny kawałek. Niech go sobie Widzewiacy, i nie tylko, sciągają
R/F pisze:Niech ktoś wrzuci linka do "jedna wiara, jedna miłość-po prostu Widzew" kapelki Maniche bodaj. Mam na dysku, fajny kawałek. Niech go sobie Widzewiacy, i nie tylko, sciągają
To nie kapela to koles jeden
Nie wiem, nie znam się. Ale kawałek kozacki, fajnie by było gdyby był popularniejszy. No chyba, że [link] tego sobie nie życzy
a i jeszcze jedno dlaczego w piosence Stali Rzesów pojawia sie "..złodziejsko przemytniczy klub Radomiak Radom"??
Jezeli ktos jest bardiej kumaty odemnie prosze o wyjaśnienie [/b]
Carlo Rossi pisze:ma ktos może piosemle O.S.T.R o ŁKS-ie??
a i jeszcze jedno dlaczego w piosence Stali Rzesów pojawia sie "..złodziejsko przemytniczy klub Radomiak Radom"??
ŁKS-OSTR [link]
Manchester United-Respect [link]
Jak sie podoba to powiedzcie dam wiecej zagranicznych klubow
A to dlatego ze Radomiak ma zgode ze Stala Rzeszow
Czaper pisze:Kiedyś Rados(L)aw wrzucił w 2 częściach kibicowskie mp3 murdock masz jeszcze te linki?
czemu nie poszukaszu u zrodla
vol. 1[link] vol. 2[link]
MOglys to wrzucic na megaupload bo z tego idzie ale potem nie moze znalezc zrodla! Z gory dzieki albo moze ktos iny niech to wrzuci jak juz ma na kompie
Carlo Rossi pisze:ma ktos może piosemle O.S.T.R o ŁKS-ie??
ŁKS-OSTR [link]
Manchester United-Respect [link]
Jak sie podoba to powiedzcie dam wiecej zagranicznych klubow
A to dlatego ze Radomiak ma zgode ze Stala Rzeszow
dzięki za OSTREGO .Ja wiem że Stal z Radomiakiem maja zgode chodzi mi o to dlaczego na swoja zgode mówia złodziejsko przemytniczy klub??
Carlo Rossi pisze:
dzięki za OSTREGO .Ja wiem że Stal z Radomiakiem maja zgode chodzi mi o to dlaczego na swoja zgode mówia złodziejsko przemytniczy klub??
Radomiak sam się okresla takim mianem, tak samo na siebie mowi Legia.