Wrócę jeszcze na chwile do derbów. Szczególnie zadziwiła mną sektorówka Polonii z P w kółeczku, stylizowane na historyczną legijną elkę. Przerabianie części herbu największej kosy na własne potrzeby, wydaje mi się co najmniej dziwne. Nie wyobrażam sobie np. liter RTS nachodzących na siebie, tak samo jak w herbie ŁKS-u. Są lepsze sposoby by komuś dopiec.
Ale pocisnąłeś... Polonii Bydgoszcz To była po prostu zwykła prowokacja
wszyscy legionisci zgodnie twierdza ze derby tylko na sluzewcu, ze slabe, ze Polonia to dno kibicowskie, ale meczem beda sie ekscytowac jescze przez tydzien. po przeczytaniu relacji kibica Polonii na kibice.net zapieklili sie tak ze palcami poscierali literki na klawiaturze.
juz po meczu trzeba zyc dalej.
za rok kupcie lepsze aparaty zeby zdjecia twarzy ostre wychodzily.
ojajebie pisze:
za rok kupcie lepsze aparaty zeby zdjecia twarzy ostre wychodzily.
Nie będzie żadnego "za rok". Z przecieków wynika, że jednak będzie "tak" dla stadionu i przez najbliższe 2-3 lata mecze będą odbywały się bez gości. Do Was na pewno legalnie nie wejdziemy. Jest co prawda Główna, ale znając Wasze ciągoty, na pewno dogadacie się w Pałacu Mostowskich i będzie po balu.
Tekst o "chuligańskiej fladze w depozycie" rozjebał mnie na łopatki Jankes jak zwykle trzyma dobry poziom.
Stali Mielec w Rzeszowie na Resovii 5 autokarów plus zgody.
Jak podchodzimy pod kasy korona atakują miejscowi.
Walczą z ochroną (obrzucają ich rożnym sprzętem), Stal od ogrodzenia za pomocą pałek i psów wypycha psiarnia.
Po wejściu do klatki rozwieszają folie "ten rok...." podnoszą sektorówkę FKS i odpalają stroboskopy.
W drugiej połowie próby rozwalenia ogrodzenia, obrzucanie ochrony kostką brukową która psika w nas gazem.
Niedługo po tych wydarzeniach opuszczamy sektor gości i podczas opuszczania stadionu załapujemy się na oklep od psiarni.
p.s Szerszą relację zamieści odpowiednia osoba ze Stali i pewnie Resovii, foto i video później w odpowiednim temacie.
p.s 2 Czarnych Jasło 15 osób(przed meczem na trasie ktoś się na nas "czaił").
Polonia z opisów wyrasta na czołówkę Europy środkowo-wschodniej.
ja pierdolę co za megalomania. a trans jak się wkurzymy to i was wykupimy to już w ogólę brak słów.
Tak na szybko
Piasta w Wodzisławiu około 3000 . Cracovia ( sami sie opiszą )
Podróż spokojna prócz powtarzam POJEDYŃCZYCH kamieniarzy w Rybniku. Mecz bez bluzgów , dwukrotnie pozdrawiamy z Pasami pzpn.
Prezentujemy oprawe związaną z naszym piłkarzem . Sektorówka z jego zdjęciem a po bokach sreberka i kilka rac .
Doping z naszje strony dobry , Cracovia też dobrze słyszalna ( mają ze sobą napewno 3 fany i jakieś barówki. U nas debiut nowej fany której zdjęcie zamieścimy w odpowiednim temacie. Grupa samochodów też wróciła raczej spokojnie . Były jakieś plotki o ekipe ROWu i Górnika ale nie potrfie tego na tą chwile zweryfikować.
Zajebista ochrona i psy są w Wodzisławiu
Pozdro
Ostatnio zmieniony 09.08.2008, 22:00 przez Sztygar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nasz doping średni. Czasem po większych mobilizacjach gniazdowego dobry. Polonia czasem coś śpiewa, troche bluzgów z ich strony. Ogólnie dobra ich liczba, ale dopingiem nie zachwycili .
Cracovii w Wodzisławiu 255 osób. 2 autokary,bus i samochody.
Mamy 3 flagi,doping w 1 połowie dobry,w 2 za sprawą wydarzeń na boisku i postawy naszych "gwiazdek" gaśnie.
Piasta na pewno 3000 tys nie bylo,jak ktos napisal wczesniej...Moze sie myle,ale na moje oko max 2000tys.Doping dobry,glosny rowniez z przerwami. Zero bluzgów z obu stron. Nasza droga do i z Wodzisławia spokojna.
Nasza libczaba oscyluje w okolicach 2500-3000 , naprawde nie chce mi sie bawić w kropkowanie Ocenima to na liczbie osob z pociagu + fury ktorych byly 3 parkingi .
Jednak co by nie bylo Dla mnie 2000-3000 kibicow to i tak duzo , to jednak Wodzisław a nie Gliwice , granie na emigracji to rożnica niż gra u siebie . Było b.dobrze będzie lepiej
Jazda pociagiem masakra grubo ponad 2 godziny
PS2: Ze strony Legii bardzo dlugi dywan – szalikow: jeden.
No a jak myślisz, dlaczego jeden? Został on przemycony przez bramki na ochronie, co do łatwych rzeczy nie należało, to po pierwsze, a po drugie, nie martw się, gdyby na meczu nie było protestu to byłoby ich sporo więcej
W ogóle czytając niektóre wypowiedzi na forum, łącznie z relacją Jankesa, mam wrażenie, że piszą to jakieś zrozpaczone dzieci...
hahaha...ale sie ubawiłem......
ile ty masz lat??
Czy to ważne?
Powiedz lepiej co to za brzydka panna obok Ciebie siedzi,i w którym szmateksie polówkę kupiłes? [link]
Sesje zdjeciowe juz zrobiliscie. To teraz na necie zdjecia bedziecie umieszczac?
Szczytem hipokryzji jest, ze Wy mowicie o honorze. Honorowi to jestescie tylko na kibice.net i na legialive. Boli Was, ze ta Polonia, ktorej nie ma w Warszawie, pojawila sie w 500 osob. No, ale Wy juz znalezliscie wytlumaczenie, ze polowa to zgody
Nie mój cyrk,nie moje małpy,ale chłopino z Bemowa,proponuje wrzuć swoje zdjęcie w swojej pięknej polówce to pośmiejemy się z Twojego ryja...A może niespodziewanie ktoś zapuka do domu?
Był jakiś szczególny powód zaintonowania precz z komuną i a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści na meczu Śląsk - Lechia? Słychać było jakąś dłuższą przemowę przed tym
twim pisze:Coś ciekawego w Sosnowcu?
Elana:
Ostatnio zmieniony 10.08.2008, 01:38 przez kalashnikov, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Janis"]Cracovii w Wodzisławiu 255 osób. 2 autokary,bus i samochody.
Mamy 3 flagi,doping w 1 połowie dobry,w 2 za sprawą wydarzeń na boisku i postawy naszych "gwiazdek" gaśnie.
Piasta na pewno [b]3000 tys[/b] nie bylo,jak ktos napisal wczesniej...Moze sie myle,ale na moje oko [b]max 2000tys.[/b]Doping dobry,glosny rowniez z przerwami. Zero bluzgów z obu stron. Nasza droga do i z Wodzisławia spokojna.[/quote]
ludzie nauczcie sie pisac sadze ze tyle osob to by sie na stadion nie zmiescilo jak by na barana kazdy z 3 osoby mial albo piszemy 3 tys albo 3000 a nie 3000tys wiesz chlopakun ile to jest
kalashnikov pisze:Był jakiś szczególny powód zaintonowania precz z komuną i a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści na meczu Śląsk - Lechia? Słychać było jakąś dłuższą przemowę przed tym
/Trwa akcja "Czerwona kartka agresji i rasizmowi". W ramach tej akcji, przed wszystkimi meczami odbywającymi się w ten weekend na boiskach Orange Ekstraklasy oraz drugiej ligi, odczytany zostanie okolicznościowy apel/