tego ze Szopienice to Ruch nikt nie neguje. natomiast zachecam do pokazania sie w baRwach gdzies indziej niz tylko jeszcze na Nikiszu. przekonasz sie wtedy czy jest Niebiesko czy Trojkolorowo:)
a co do naszych FC... nawet Zory czy Siemce na B1 meldują się w takich liczbach, więc jesli gówno wiesz to nie zabieraj zdania.
Turnieje letnie (sparingi piłkarskie od strony kibicowskiej)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Turnieje letnie (sparingi piłkarskie od strony kibicowskiej)
Jak widać nie którym się tematy p*******...
-
Wroć do podstawówkiD.P.S pisze:Pierdolenie, Niebieskie Katowice idą coraz to bardziej do przodu, coraz lepsza organizacja, coraz mocniejsza grupa H. Organizuja turnieje, spotkania z piłkarzami itp.
Przykład, z małej dzielnicy Szopienice co mecz Ruchu melduje sie na Cichej od 60 do 100 osob, przy okazji derbów 160-200 osób. Was z okolicznych trójkolorowych dzelnic typu Burowiec, Dąbrówka nie jezdzi nawet połowa tej lidżby. Wiemy, boli was fakt że w miescie z którego wywodzi sie Wasz klub jest mocny FC Ruchu, FC który jezdzi w lidzbach w jakich żaden fan club Gieksy nie jezdzi.
Takie życie
Gratulujemy "trójkolorowych Katowic".
Co z tego ze w turnieju nie brały udziału szkoły?. Lepiej miec 100 bajtli z podwórek które są zarażone Niebieską eRką niz 100 dzieciaków które są ze wzgledu na to ze nauczyciel ich wysłał.
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
Może tak Kibice Ruchu wypowiedzieli sie ile osób jezdzi na Giekse z Chorzowa ??
....tylko czekać aż bedzieta rozkminać ze nie ma ich , ale 5 sztuk np. na zawodziu może byc i powielać liczby. jesteście żałośni. Liczby wyjazdowe to nic. poza Szopami, Nikiszem, nieraz Ligotą czy kokocińcem nie widac was. jeżdże często po Katosach i widze, nie mówie o ustawkach tylko o barwach. szczerze KILKA razy widziałem kogoś w bluzie lub koszulce w normalnym dniu , a smyczke to każdy moze mieć w kapsi.
Goebbels by był dumny z waszej propagandy ...
....tylko czekać aż bedzieta rozkminać ze nie ma ich , ale 5 sztuk np. na zawodziu może byc i powielać liczby. jesteście żałośni. Liczby wyjazdowe to nic. poza Szopami, Nikiszem, nieraz Ligotą czy kokocińcem nie widac was. jeżdże często po Katosach i widze, nie mówie o ustawkach tylko o barwach. szczerze KILKA razy widziałem kogoś w bluzie lub koszulce w normalnym dniu , a smyczke to każdy moze mieć w kapsi.
Goebbels by był dumny z waszej propagandy ...
-
Też ciekawostką jest ze podajesz okrągle liczby. 10,20, a nie 11, 21 ... czyżby zaokrąglałeś ?? np. pojechało 3 ale damy 10 ?? ... a czemu mówisz ilu nas jezdzi ??
powiem Ci .
Mysłowice średnio 150 na Górniku było 400 z hakiem
Siemianowice na lepsze mecze 80-100
Hołdunów & Lędziny z tym się zgodzę
Żory zazwyczaj 30-50 zdaża się DO 100 (podkreślam by nie było ze podałem konkretną liczbę)
Jaworzno również na lepsze mecze DO 200-250
powiem Ci .
Mysłowice średnio 150 na Górniku było 400 z hakiem
Siemianowice na lepsze mecze 80-100
Hołdunów & Lędziny z tym się zgodzę
Żory zazwyczaj 30-50 zdaża się DO 100 (podkreślam by nie było ze podałem konkretną liczbę)
Jaworzno również na lepsze mecze DO 200-250