Bo nie ma bialeeegoooo!
Roger tlumaczyl, ze zamawial piec piw.
Roger 'Po treningach chodzilismy na kremowki'.
Roger przyznal, ze rzucal sniezkami w Hannavalda

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Racja! ,zreszta ten problem coraz bardziej uwidacznie na wielu innych portalach,wszedzie slowa ktore sa normalnie w obiegu podlegaja cenzurze.jak niedawno ktos napisal: wolno powiedziec ty Polaku,Francuzie,Angliku itd.,ale ty Izraelito lub o zgrozo ty Zydzie juz nie"Moderatorzy tego serwisu przechodzą samych siebie.
Ale nie upominajcie się hipokryci o wolność słowa dla kibiców wieszających transparenty, skoro sami nie respektujecie czegoś takiego jak wolność słowa i nie da się tu przedstawić opinii trochę różniącej się od z góry przyjętej słusznej tezy !
W końcu jakiś porządny tekst o tym całym cyrku...Torfiorz pisze:[link]
Raczej trudno szukać takich tekstów w gw czy fakcie ...
Dokładnie!!!!"Dla wszystkich walczących z rasizmem - którego nie ma - mam następującą propozycję: należy dać polskie paszporty czarnoskórym mieszkańcom Afryki, którzy z chęcią osiądą w Polsce, by poprawić sobie standard życia.
A potem otworzyć stadiony tylko dla nich. Oni na pewno nie zwyzywają czarnoskórego gracza nawet wtedy, kiedy ten brutalnie sfauluje. A czy będą wyzywać białoskórych piłkarzy? Zrealizujmy mój pomysł, a zaraz się okaże..."
Dariusz Wołowski, Michał Szadkowski: Sparing ze szwajcarskim drugoligowcem to dla pana taki mały debiut w reprezentacji Polski. Jakieś specjalne uczucia?
Roger Guerreiro: Tak. Ostatnio mam wiele niezwykłych przeżyć. Wizyta w Pałacu Prezydenckim, gdy zostawałem Polakiem, potem powołanie do kadry i pierwszy trening w koszulce z orłem. Dziś pierwszy mecz w reprezentacji i choć to tylko sparing, dla mnie jest czymś szczególnym. Zawsze gdy coś się robi pierwszy raz, człowiek czuje niepewność. Nie jestem wyjątkiem. Zwłaszcza że po raz pierwszy czuję odpowiedzialność związaną z reprezentowaniem kraju. Dziś nie gram już tylko dla Legii.
Użytkownicy przeglądający to forum: elmo97, kivloff, Madeh, piotrekrns, Rodowity lubelak, TAIPAN, zumzum i 161 gości