teksty z Onetem sobie możesz darować. przeczytaj sobie swój post na temat transparentu. napisałeś, " że miałeś taki opis na gg, już dzień po tragicznym wydarzeniu". czyli nietrudno wywnioskować, że ten tekst był reakcją na to co się stało w Radzionkowie. domyślam się, że większość z was nie cieszy się z tego, że zginął kibic RR, ale po tym jak chłopak zostaje zabity przez ludzi od was, wywieszanie transparentu czy też dawanie opisu na gg "Radzionków jest nasz, kompromisów nie ma" jest chyba trochę nie na miejscu i budzi jednoznaczne skojarzenia nie uważasz?manolo_pb pisze:To źle myślałeś i źle myślisz. Nikt nie robi Krakowa i nikt z kosami latał nie będzie !40i4 pisze:czyli tak jak myślałem-Polonia szczyci się zabiciem człowieka![]()
...
Nikt nie szczyci się zabiciem człowieka.
Jeśli nie skumałeś przesłania transparentu to wracaj na Onet.
07.05.2008 Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
brawa dla Jagi za trans.
o słuszności tego transu nie ma sie co rozpisywać bo jest to jak sama nazwa mówi - REPREZENTACJA NARODOWA reprezentująca ludzi jednej narodowości wywyodzących sie z jedenego kraju...rozumiem jescze np. sytuacje z Cantoro ale Roger ni h***.
trans Poloni odnośnie Radzionkowa tez mnie mocno zdziwił i wydaje sie mocno nie na miejscu , no ale w końcu to patologia zorganizowana.
o słuszności tego transu nie ma sie co rozpisywać bo jest to jak sama nazwa mówi - REPREZENTACJA NARODOWA reprezentująca ludzi jednej narodowości wywyodzących sie z jedenego kraju...rozumiem jescze np. sytuacje z Cantoro ale Roger ni h***.
trans Poloni odnośnie Radzionkowa tez mnie mocno zdziwił i wydaje sie mocno nie na miejscu , no ale w końcu to patologia zorganizowana.
-
Media zrobiły z nas morderców a wielu kibiców w Polsce wypisywało o nas bzdury (na tym forum również) !Cidroki sie napinają cały czas. Nawet "łowcami głów polonijnych " sie coniektorzy okrzykneli.40i4 pisze:
teksty z Onetem sobie możesz darować. przeczytaj sobie swój post na temat transparentu. napisałeś, " że miałeś taki opis na gg, już dzień po tragicznym wydarzeniu". czyli nietrudno wywnioskować, że ten tekst był reakcją na to co się stało w Radzionkowie. domyślam się, że większość z was nie cieszy się z tego, że zginął kibic RR, ale po tym jak chłopak zostaje zabity przez ludzi od was, wywieszanie transparentu czy też dawanie opisu na gg "Radzionków jest nasz, kompromisów nie ma" jest chyba trochę nie na miejscu i budzi jednoznaczne skojarzenia nie uważasz?

Każdy rozsądny kibic w Polsce wie, ze Polonia nie lata ze sprzętem i jest honorowa. A to co się stało w Radzionkowie było zajściem typowo wewnątrz dzielnicowym. Zwykła bójka jakich setki w Polsce - z tym, że z tragicznym zakończeniem.
Skończmy już tą rozkminke.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 14:14 przez manolo_pb, łącznie zmieniany 1 raz.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Commando Mocher napisał:
Nie chodzi tu tylko o kolor skóry. Dla mnie on by mógł być biały żółty czarny czy nawet niebieski z czerwone kropki i nic by to nie zmieniło. Nie jest Polakiem i to jest dla mnie najważniejsze.
A czemu według Ciebie ten, który nie chce Rogera w kadrze od razu jest rasistąRasistą nie jestem, nie byłem i nie będę!
Czy nasza szara zapyziała polska musi być zawsze z tyłu? Nie chcę dawać za przykład innych krajów europejskich ale inni tak robią i ci "pozyskani" stanowią o sile danej reprezentacji!
Mam w d**** kolor skóry.

-
No i mamy potwierdzenie.net12345 pisze:
co do "rozkminki" Legii co do oprawy Jagiellonii
- trans Jagiellonii był na płocie długo przed meczem gdy na stadionie była garstka kibiców gości, możliwe ze został rozkminiony już na stadionie i odpowiedz została odrazu przygotowana (przez grupe nieobecna jeszcze na stadionie)
to taka moja rozkminka
Cytat z oficjalnej relacji Legii:
"Plany białostockich ultrasów były znane kibicom Legii, którzy po dotarciu na stadion od razu wywiesili odpowiedź na oprawę "Jagi". W naszym sektorze pojawił się transparent "Białostocka Błazenada"."
[link]
-
Żeby nie było-nie mam nic do Polonii, wiem, że nie latacie z nożami itd., nie to miałem na myśli. Po prostu dla mnie cała ta akcja z transparentem, w tych określonych okolicznościach była trochę niesmaczna. NIemniej jednak rozumiem twój punkt widzenia i faktycznie koniec tematu.manolo_pb pisze:Media zrobiły z nas morderców a wielu kibiców w Polsce wypisywało o nas bzdury (na tym forum również) !Cidroki sie napinają cały czas. Nawet "łowcami głów polonijnych " sie coniektorzy okrzykneli.40i4 pisze:
teksty z Onetem sobie możesz darować. przeczytaj sobie swój post na temat transparentu. napisałeś, " że miałeś taki opis na gg, już dzień po tragicznym wydarzeniu". czyli nietrudno wywnioskować, że ten tekst był reakcją na to co się stało w Radzionkowie. domyślam się, że większość z was nie cieszy się z tego, że zginął kibic RR, ale po tym jak chłopak zostaje zabity przez ludzi od was, wywieszanie transparentu czy też dawanie opisu na gg "Radzionków jest nasz, kompromisów nie ma" jest chyba trochę nie na miejscu i budzi jednoznaczne skojarzenia nie uważasz?Ten trans był skierowany do wszystkich tych osób.
Każdy rozsądny kibic w Polsce wie, ze Polonia nie lata ze sprzętem i jest honorowa. A to co się stało w Radzionkowie było zajściem typowo wewnątrz dzielnicowym. Zwykła bójka jakich setki w Polsce - z tym, że z tragicznym zakończeniem.
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
Mylisz się i to grubo. To znaczy tyle i aż tyle że nieopuścimy naszych niebiesko-czerwonych braci z Radzionkowa w potrzebie. Wręcz przeciwnie teraz mogą jeszcze bardziej na nas liczyć, bo będą w tej trudnej chwili potrzebować wielorakiej pomocy. A po drugie Radzionków to teren Polonii od zawsze, tak było, jest i będzie. Pajął, bo jaśniej sie nie da?40i4 pisze:czyli tak jak myślałem-Polonia szczyci się zabiciem człowieka![]()
Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
-
Mam nadzieję, że ten głupek dostanie bana. Nie ma to jak jeden kretyn rozwala cały temat.Commando Mocher pisze:Abdon ale ciśnienie od razu ci spadło![]()
Jeszcze nie raz dostaniesz kopa od życia chłopaku. b/o
Mocherze od Abdona z daleka bo jego poziomu nigdy nie złapiesz.
Nie kumam tej relacji "Warszawkich Błaznów". Legia chyba dalej myśli , że jest pępkiem świata.

Trans Polonii : Ż-E-N-A-D-A

[link]
c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !
-
UżytkownikForum pisze:Mam nadzieję, że ten głupek dostanie bana. Nie ma to jak jeden kretyn rozwala cały temat.Commando Mocher pisze:Abdon ale ciśnienie od razu ci spadło![]()
Nie kumam tej relacji "Warszawkich Błaznów". Legia chyba dalej myśli , że jest pępkiem świata.
Czemu zenada? ,
Znów kumaty sie znalazł... od siedmiu bolesci

Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca
-
Ginie chłop z waszych rąk i jeszcze wieszacie takie żenujące transy..."brawo"!viceroy pisze:Czemu zenada? ,UżytkownikForum pisze:Mam nadzieję, że ten głupek dostanie bana. Nie ma to jak jeden kretyn rozwala cały temat.Commando Mocher pisze:Abdon ale ciśnienie od razu ci spadło![]()
Znów kumaty sie znalazł... od siedmiu bolesci![]()
[link]
-
-
-
To chodzi o ten napis "Roger - nigdy nie będziesz Polakiem" trudno doszukac sie tu czegos obrazliwego z logiki brazylijczyk nigdy nie bedzie polakiem to proste,zwiezle i latwe do zrozumienia.PZPN widac jak na dloni chce sie przypodobac komus tylko komu?!
Obrazliwe byloby wtedy kiedy pisaloby tam "Roger ty ch..." albo cos w tym rodzaju.
Wladze pilkarskie osmieszaja sie z kazdym kolejnym takim wydarzeniem.Czy w tym kraju wszyscy powariowali?,podkladajac sie tej polit-poprawnej cenzurze? czy WOLNOSC slowa ma oznaczac tylko to,co kto ustali za poprawne?
Do czego darzy cala ta europa....
W normalnym kraju ktos kto czuje sie obrazony kieruje sprawe do sadu i NIEZALEZNY SAD bada sprawe,w nienormalnym kraju jest przymus grania pod "parasolem" PZPNu i wlasnie taki PZPN robi to na co ma ochote,ale co sie dziwic skoro stare wilki maja przeszlosc PZPRowska,a mlode wilczki widza tylko polit-poprawna lewacka propagande.
W takim syfie przyszlo nam ZYC!!!!
Obrazliwe byloby wtedy kiedy pisaloby tam "Roger ty ch..." albo cos w tym rodzaju.
Wladze pilkarskie osmieszaja sie z kazdym kolejnym takim wydarzeniem.Czy w tym kraju wszyscy powariowali?,podkladajac sie tej polit-poprawnej cenzurze? czy WOLNOSC slowa ma oznaczac tylko to,co kto ustali za poprawne?
Do czego darzy cala ta europa....
W normalnym kraju ktos kto czuje sie obrazony kieruje sprawe do sadu i NIEZALEZNY SAD bada sprawe,w nienormalnym kraju jest przymus grania pod "parasolem" PZPNu i wlasnie taki PZPN robi to na co ma ochote,ale co sie dziwic skoro stare wilki maja przeszlosc PZPRowska,a mlode wilczki widza tylko polit-poprawna lewacka propagande.
W takim syfie przyszlo nam ZYC!!!!
-
UżytkownikForum pisze: Nie kumam tej relacji "Warszawkich Błaznów". Legia chyba dalej myśli , że jest pępkiem świata.
możesz rozwinąć? czego nie kumasz? bo chyba nie języka polskiego?
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
No ale teraz pojechałeś! W jakim Ty świecie żyjesz? Dalej myślisz o końcu lat 80-ych, poczatku 90-ych? Nie rozumie po co siejesze taka propagande.Łupaszko pisze:Mylisz się i to grubo. To znaczy tyle i aż tyle że nieopuścimy naszych niebiesko-czerwonych braci z Radzionkowa w potrzebie. Wręcz przeciwnie teraz mogą jeszcze bardziej na nas liczyć, bo będą w tej trudnej chwili potrzebować wielorakiej pomocy. A po drugie Radzionków to teren Polonii od zawsze, tak było, jest i będzie. Pajął, bo jaśniej sie nie da?40i4 pisze:czyli tak jak myślałem-Polonia szczyci się zabiciem człowieka![]()
Polonia w Radzionkowie nie instnieje. Zostało ich moze 10 max, ktorzy nie mieli, nie maja i nie beda miec nic do powiedzenia w mieście. Bestialski atak w kilku na ŚP Damiana i bezlitosne katowanie go przez kilka minut do śmierci to wszystko na co było stać tych leszczy, ktorzy notorycznie przegrywali wszelkie ustawki, solowki.
Dobrze wiesz o czym pisze. Popatrz wreszcie obiektywnie.
Radzionków to Polonia?! Haha wez sie nie osmieszaj.. Nie pisz ogolnikami tylko podaj konkretne przyklady dominacji Polonii w Radzionkowie..
-
Jakby Polonia była taka honorowa to by do tego nie doszło. Widocznie jest inaczej, nas żaboli wyzywaliście od morderców itd a sami nie jesteście święci. I nie mów mi że to u was to był przypadek a u nas to było celowe...manolo_pb pisze:
-
Różnica polega na tym, że jeśli ktoś się buja ze sprzętem – szczególnie takim jak wy (noże, bejsbole, rakietnice, koktajle mołotowa i ch...j wie co wy tam jeszcze w arsenałach macie), to MUSI liczyć się z tym, że pewnego dnia kogoś zabije albo ciężko okaleczy. A tutaj raczej nikt takiego finału nie chciał i nie zakładał...19itus48 pisze:Jakby Polonia była taka honorowa to by do tego nie doszło. Widocznie jest inaczej, nas żaboli wyzywaliście od morderców itd a sami nie jesteście święci. I nie mów mi że to u was to był przypadek a u nas to było celowe...manolo_pb pisze:

-
No ale teraz pojechałeś! W jakim Ty świecie żyjesz? Dalej myślisz o końcu lat 80-ych, poczatku 90-ych? Nie rozumie po co siejesze taka propagande.
Polonia w Radzionkowie nie instnieje. Zostało ich moze 10 max, ktorzy nie mieli, nie maja i nie beda miec nic do powiedzenia w mieście. Bestialski atak w kilku na ŚP Damiana i bezlitosne katowanie go przez kilka minut do śmierci to wszystko na co było stać tych leszczy, ktorzy notorycznie przegrywali wszelkie ustawki, solowki.
Radzionków to Polonia?! Haha wez sie nie osmieszaj.. Nie pisz ogolnikami tylko podaj konkretne przyklady dominacji Polonii w Radzionkowie..
... to w koncu gdzie jest prawda tu na kibice.net czy te wasze żale do kamer iti?? Kto was "terroryzuje", bo niepamietam ...? A mama z tata wiedza jacy jesteście "niegrzeczni"?
... to w koncu gdzie jest prawda tu na kibice.net czy te wasze żale do kamer iti?? Kto was "terroryzuje", bo niepamietam ...? A mama z tata wiedza jacy jesteście "niegrzeczni"?
-
manolo_pb pisze: Każdy rozsądny kibic w Polsce wie, ze Polonia nie lata ze sprzętem i jest honorowa.
dojebales teraz pizdzie uszy, polonia honorowa BUHAHAHAHAH !!!
przypomne moze Ci wydarzenia z bylego Startu Bytom ?
15 chlopakow od nas chcialo sie ustawic z FC Poloni z Rojcy,
wszystko bylo ugadane...itd
jezeli jestes w temacie, to dalej nie musze tego opisywac nie ?
wiec skoncz mi pierdolic o honorze....
-
CO tu sie dzieje na tym forum to paranoja.
Dziewuche banujecie za uzycie niepoprawne słowa frajerskie, wiadomo, i chyba kazdy kto ma choc troche oleju w glowie, wie ze nie chodzilo jej o normalne znaczenie slowa frajer... ale to dziewczyna i nie musi wiedziec wszystkiego, mozna bylo upomniec...
A debili, ktorzy rozkminiaja na 3 strony trans Polonii trzymacie dalej... I kto bardziej rozwala poziom forum? Moim zdaniem Ci co tak smieca swoimi wpisami odnosnie transu... Wiec moze pora pomyslec i pobanowac tych, co z tygodnia na tydzien zasmiecaja te komentarze rozkminami ktorych nawet NIE CHCE sie czytac...
Rzadko sie tu wypowiadam, z gory tylko ogarniam inne opinie, ale to juz przechodzi jakiekolwiek pojecie...
A co do kolejki zeby nie zasmiecac totalnym OT:
Widzew fajnie ze sie pokazal, mimo zakazu, oby najwiecej ekip tak robilo, trzeba pokazac ze te zakazy wszyscy serdecznie pierdola...
Co do Jagielloni zajebisty transparent, nie wiem o co te gazety sie znow przyczepiaja... idac ich tokiem rozumowania, ksieza w kosciele sa rasistami bo maja nakrycia z krzyzem celtyckim na plecach...
Dziewuche banujecie za uzycie niepoprawne słowa frajerskie, wiadomo, i chyba kazdy kto ma choc troche oleju w glowie, wie ze nie chodzilo jej o normalne znaczenie slowa frajer... ale to dziewczyna i nie musi wiedziec wszystkiego, mozna bylo upomniec...
A debili, ktorzy rozkminiaja na 3 strony trans Polonii trzymacie dalej... I kto bardziej rozwala poziom forum? Moim zdaniem Ci co tak smieca swoimi wpisami odnosnie transu... Wiec moze pora pomyslec i pobanowac tych, co z tygodnia na tydzien zasmiecaja te komentarze rozkminami ktorych nawet NIE CHCE sie czytac...
Rzadko sie tu wypowiadam, z gory tylko ogarniam inne opinie, ale to juz przechodzi jakiekolwiek pojecie...
A co do kolejki zeby nie zasmiecac totalnym OT:
Widzew fajnie ze sie pokazal, mimo zakazu, oby najwiecej ekip tak robilo, trzeba pokazac ze te zakazy wszyscy serdecznie pierdola...
Co do Jagielloni zajebisty transparent, nie wiem o co te gazety sie znow przyczepiaja... idac ich tokiem rozumowania, ksieza w kosciele sa rasistami bo maja nakrycia z krzyzem celtyckim na plecach...

www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
Nie mam zamiar zaśmiecać tematu, ale kolego powyżej - zaczyna się od tego, że aktywni internetowo piszą, że transparent to żart itd.
Wiem, że Polonia z Cidrami nie wygra.. na kibice.net, ale choćby na Radzionkowie było tylko 10 Polonistów to dalej mógłbym na agrowczasy wybierać się w naszych barwach, chyba ze Cidry atakują tylko dzieci - vide tych dwóch z bluzami.
Podobnie jest gdy każdego weekendu przebywam w obrębie osiedla Sójcze - pewnie honor zabrania Wam atakowac "starego" 40-letniego mężczyznę... (a nie miałbym nic przeciwko)
Ekipy, które przyjeżdzaja na cidry wiedzą kto nie boi się tam kręcić, bywa ze ponapinają się tam nasi nastolatkowie w liczbie 5-10, tylko czasem ich ktoś pogoni
Nie wiem neversummer kogo reprezentujesz, ale wałki dotyczące działan Twojej ekipy na pewno by Ciebie wpieniły, tak samo jak pisanie o mordercach. Nigdy żeście się z nikim nie bili? Życia nie znacie?
Możecie mnie zbanowac i tak się tutaj nie wypowiadam. Powtórzę za innymi, że sami sobie robimy Angilę. Zamiast choć po częsci załować chłopaków, którzy mają przed sobą więzienie, którzy bili sie za klub i klient okazal sie zbyt delikatny. Przytrafic sie moglo kazdemu kto bral udzial w ekstremalniejszej walce. Wy natomiast piszecie o mordercach niczym dziennikarze z tvnu
Wiem, że Polonia z Cidrami nie wygra.. na kibice.net, ale choćby na Radzionkowie było tylko 10 Polonistów to dalej mógłbym na agrowczasy wybierać się w naszych barwach, chyba ze Cidry atakują tylko dzieci - vide tych dwóch z bluzami.
Podobnie jest gdy każdego weekendu przebywam w obrębie osiedla Sójcze - pewnie honor zabrania Wam atakowac "starego" 40-letniego mężczyznę... (a nie miałbym nic przeciwko)
Ekipy, które przyjeżdzaja na cidry wiedzą kto nie boi się tam kręcić, bywa ze ponapinają się tam nasi nastolatkowie w liczbie 5-10, tylko czasem ich ktoś pogoni
Nie wiem neversummer kogo reprezentujesz, ale wałki dotyczące działan Twojej ekipy na pewno by Ciebie wpieniły, tak samo jak pisanie o mordercach. Nigdy żeście się z nikim nie bili? Życia nie znacie?
Możecie mnie zbanowac i tak się tutaj nie wypowiadam. Powtórzę za innymi, że sami sobie robimy Angilę. Zamiast choć po częsci załować chłopaków, którzy mają przed sobą więzienie, którzy bili sie za klub i klient okazal sie zbyt delikatny. Przytrafic sie moglo kazdemu kto bral udzial w ekstremalniejszej walce. Wy natomiast piszecie o mordercach niczym dziennikarze z tvnu
Polonia Bytom !
Autonomia dla Śląska !

Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"

-
Nie będe z Wami cidroczki tutaj dyskutował.
Macie obraz Polonii jako niehonorowej to go sobie miejscie. Myslicie, ze z Radzionkowa 10 osob jezdzi to tak myslecie. Chcecie nas skompromitowac w oczach kibicowskiej Polski jako sprzeciazy to kompromitujcie. Chcecie pisać bajki o tym jak to nas bijecie to piszcie. Wali nas to !
Rozgarnięci kibice wiedzą jak to wygląda.
I tyle w temacie.
p.s . A jeśli chodzi o kbiców Górnika - jesteście ostatnimi, którzy w tej sprawie powinni się wypowiadać ! Latacie z koktajlami mołotowa, nożami, siekierami i innymi "gadżetami". A waląc koktajlem w pociąg macie świadomośc jakie mogą byc tego skutki. Więc zamilczcie w tej sprawie.
Macie obraz Polonii jako niehonorowej to go sobie miejscie. Myslicie, ze z Radzionkowa 10 osob jezdzi to tak myslecie. Chcecie nas skompromitowac w oczach kibicowskiej Polski jako sprzeciazy to kompromitujcie. Chcecie pisać bajki o tym jak to nas bijecie to piszcie. Wali nas to !
Rozgarnięci kibice wiedzą jak to wygląda.
I tyle w temacie.
p.s . A jeśli chodzi o kbiców Górnika - jesteście ostatnimi, którzy w tej sprawie powinni się wypowiadać ! Latacie z koktajlami mołotowa, nożami, siekierami i innymi "gadżetami". A waląc koktajlem w pociąg macie świadomośc jakie mogą byc tego skutki. Więc zamilczcie w tej sprawie.
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Dziwny jesteś koleś , piszesz brawa dla Jagiellonii za trans , sam będąc z Jagi ,czyli sam sobie bijesz brawo ?tomek89 pisze:brawa dla Jagiellonii za trans
j**** ROGERA MURZYNA - POLSKA BIAŁA DRUŻYNA
A jak "Polakiem " zostanie biały i również będzie grał w repr. to będzie ok ?
Żeby była ścisłość ,ja też nie popieram gry Rogera w naszej reprezentacji ale nie dla tego że jest czarny tylko ,że g..no ma wspólnego z naszą narodowością .
-
-
Masz rację.chojny widzew pisze: Współczuc i żałowac to w pierwszej kolejności należy rodzinie zabitego, a nie mordercom.
-
-
No naprawde jestem zdziwiony. SSJB nauczyło kibiców noszenia barw, Jaga najlepiej prezentowała swoje barwy. Na ich forum przeczytałem że ma teraz rządzić Prawicowa Jagiellonia. Zobaczymy jaki tor teraz obierze Jaga. Czy nie zmieni się nic czy jednak zacznie się robić casual na trybunach.chojny widzew pisze:W sumie szkoda że SSJB kończy działalnośc. Organizacji i róznych akcji które robili mogła im zazdrościc cała Polska. Dla mnie byli wzorem jak powinno działac stowarzyszenie kibiców.
edit///
wyjazd do Chorzowa został odwołany. Już SSJB nie będzie organizowało wyjazdów.
-
-
-
Ciekawe czy ekstrakasa czy tam PZPN przysrałoby się do wywieszenia sierpa i młota...
Swoją drogą dla jaj moznaby zrobić taką prowokację...
Falanga be, Celt be, Konfederatka be, przykładów mnóstwo...
A popularna firma Diverse czy inne [ [link] ] bez żadnego kłopotu szyją sobie ciuszki z komunistycznymi symbolami. A w konstytucji jest taki jeden ciekawy zapis na temat faszyzmu i komunizmu...
A che guevarry to nawet nie chcę wspominać...
Swoją drogą dla jaj moznaby zrobić taką prowokację...
Falanga be, Celt be, Konfederatka be, przykładów mnóstwo...
A popularna firma Diverse czy inne [ [link] ] bez żadnego kłopotu szyją sobie ciuszki z komunistycznymi symbolami. A w konstytucji jest taki jeden ciekawy zapis na temat faszyzmu i komunizmu...
A che guevarry to nawet nie chcę wspominać...
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA