Euro2008 - dojazd, noclegi itp.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Na tej stronie [link] wpisz nazwe miejscowosci z ktorej startujesz i Wieden. Ja jade trasa wytyczona przez ten program. Jesli ktos zna inna z Pld. Polski niech napiszeStalowiec pisze:wybieram sie autem do Wiednia i pytanie do wiary co zna trasy i którą mogli byscie polecic??gdzie najlepiej przekroczyc granice??

-
Jeśli ktoś szuka dojazdu na Polska-Chorwacja - 16.06. - to mam 2 wolne miejsca. Wyjazd z Wawki i dalej katowicką do granicy.
Koszt - zrzutka na paliwo.
Kontakt - [email protected]
Koszt - zrzutka na paliwo.
Kontakt - [email protected]
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
niemcy
mam dwa wolne miejsca na Polska-Niemcy.
Wyjazd z Wawki w sobotę o 18.00 - auto Skoda Oktawia, powrót wyjazd z Austrii w poniedziałek rano około 11.00 lub 12.00
jeśli ktos zainteresowany to kontakt na [email protected] w mailu podajcie namiary - najlepiej tel.
Wyjazd z Wawki w sobotę o 18.00 - auto Skoda Oktawia, powrót wyjazd z Austrii w poniedziałek rano około 11.00 lub 12.00
jeśli ktos zainteresowany to kontakt na [email protected] w mailu podajcie namiary - najlepiej tel.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
-
-
-
Gdy zdarzy się komuś przejechać na czerwonym świetle zapłaci 150 euro, a za jazdę pod wpływem alkoholu 360 euro. Ponadto kierowca nie swojego samochodu musi mieć przy sobie pisemne zezwolenie właściciela.
- Zasady gry w piłkę nożną są wszędzie takie same, ale przepisy drogowe niekoniecznie, dlatego warto zapoznać się z nimi wcześniej. Szwajcarska policja nie należy do ugodowych, dlatego nikt nie może liczyć na łagodne traktowanie - powiedział pracownik branży turystycznej w Szwajcarii Thomas Duernsteiner.
Polska w fazie grupowej mistrzostw Europy wystąpi w grupie B, a jej przeciwnikami będą Niemcy (08.06), Austria (12.06) i Chorwacja (16.06).
[link]
Te pisemne zezwolenie powinno być w języku niemieckim czy po polsku wystarczy?
- Zasady gry w piłkę nożną są wszędzie takie same, ale przepisy drogowe niekoniecznie, dlatego warto zapoznać się z nimi wcześniej. Szwajcarska policja nie należy do ugodowych, dlatego nikt nie może liczyć na łagodne traktowanie - powiedział pracownik branży turystycznej w Szwajcarii Thomas Duernsteiner.
Polska w fazie grupowej mistrzostw Europy wystąpi w grupie B, a jej przeciwnikami będą Niemcy (08.06), Austria (12.06) i Chorwacja (16.06).
[link]
Te pisemne zezwolenie powinno być w języku niemieckim czy po polsku wystarczy?
-
-
11 czerwca jade popoludniu z Bielska-Bialej do Wiednia.
13 czerwca rano wracam do Polski (jade do Zakopanego).
Fura - focus kombi.
Mam 4 wolne miejsca w obu kierunkach.
Koszt - zrzuta na paliwo
Nieaktualne
13 czerwca rano wracam do Polski (jade do Zakopanego).
Fura - focus kombi.
Mam 4 wolne miejsca w obu kierunkach.
Koszt - zrzuta na paliwo
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 09.06.2008, 19:03 przez maciejch, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Szukam miejsca dla 3 osób z (L) na Polska-Austria,pełna zrzuta na wache.Najlepiej jak ktoś wybiera się z Warszawy,ewentualnie z południa Polski
Jak coś PW,reszta później.
Edit:
Nieaktualne

Edit:
Nieaktualne

Ostatnio zmieniony 06.06.2008, 16:38 przez Kubal, łącznie zmieniany 2 razy.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
-
Ja mam pytanie do tych co juz wrócą do Polski prosto z meczu z Niemcami, którzy korzystali z oferty [link]
Czy podróż przebiegła zgodnie z rozkładem i czy nie było opóźnień z dojazdem.
Dojazd do Wiednia na mecz z Austrią przewidziany jest na godź 14 i ciekawi mnie czy tak rzeczywiście będzie.
Dojazd do Wiednia na mecz z Austrią przewidziany jest na godź 14 i ciekawi mnie czy tak rzeczywiście będzie.
[link]" target="_blank
-
-
Jechałem z tą firmą. Mimo kilku problemów, w Klagnefurcie mieliśmy tylko 1 godzinę obsuwy, a w Warszawie byliśmy nawet 40 min. przed czasem.Radek_Sierpc pisze:Ja mam pytanie do tych co juz wrócą do Polski prosto z meczu z Niemcami, którzy korzystali z oferty [link]
Na pierwszy rzut oka autobus i załoga okazała się w miarę ogarnięta. Autobus jechał cały czas około 100km/h wiec się nie wlokł, a gdzieś za Rawą Mazowiecką nawet dostaliśmy fotkę z foto radaru z prędkość. Niestety kierowca pomjechał do Łodzi przez Piotrków Trybunalski i i dużo starciliśmy na tym czasu. Potem w Częstochowie nie mogli wyjechac z małej uliczki i znowu obsuwa w czasie. Zacząłem się już lekko wkurzać, bo i z Wawy wyjechaliśmy 20 minut po czasie, a w swietle zapowiadanych kontroli na granicy nie wygladało to za dobrze. W autobusie zaczęło być nerwowo, bo podróż się przedłużała, a do granicy polsko-czeskiej jeszcze był w c*** drogi. Niestety komuś wypadła butelka i poszedł hałas, kierowca się wkurwił bo myslał że ktoś w niego rzucił i zbluzgał nas przez mikrofon. Kiklu chłopaczków nie wytrzymało i poleciało do niego z gębą. Drugi kierowca się wsytarszył i wezwał policję. Pięknie ku***, kolejna obsuwa, a byliśmy dopiero za Częstochową. Na szczęście całe zamieszanie zostało wyjaśnione i pojechaliśmy dalej. Potem bez jakiś incydentów dojechaliśmy na miejsce. Mimo tego wszystkiego bylibyśmy na miejscu o czasie, niestety niektórzy współtowarzysze jazdy robili niezłą trzodę. Pili na umór i oczywiscie co godzinę chcieli, a czasami wręcz rządali przystanków. Jezeli już się zatrzymywaliśmy do przystanek przedłużał się o jakieś 10-15 minut bo oczywiscie niektórzy musili ciagle dokupowac piwa. Najwięsze wkurwienie nastąpiło tuż przed Wiedniem, jak kilku mądrali postanowiło sie bawić z pilotką i kierowcami w kotka i myszkę i uciekali kiedy Ci ich wołali bo wyjeżdzaliśmy. Dodatkowo cigłę lanie do autobusowego WC spowodowało, ze zaczęło w autobusie śmierdzieć, bo kibel był pełny. Na szczęście w Klagenfurcie byliśmy nie o 14 jak przewidywali w rozkładzie a około 15. Zpowrotem towarzycho było już zmęczone i podróż przebiegała spokojnie. Szkoda że niektórzy wyjazd na repre traktują aby się schalć i niarobić wiochy. No ale to nie nowość, wazne że sie w miarę dojechało.