ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
40i4
ty "kto tam" czy jak ci tam uważasz, że żeby podzielić się swoim zdaniem na temat derbów Krk trzeba na nich być koniecznie? widzisz, mi (jak i podejrzewam waldemarowi, którego tak błyskotliwie pojechałeś) Wisła i Pasy są w sumie obojętne. nie mam potrzeby jechać do Krakowa na derby, ale mogę obejrzeć mecz w Canale + i zaznaczając ten fakt wyrazić swoją opinię. Również uważam, że Wisła miała zajebiście głośny doping. Skoro w C+ było głośno, to pewnie na stadionie też. Chyba, że się mylę, może Wisła była cicho, a wóz transmisyjny łapał bliskimi mikrofonami dźwięk z trybun Wisły i przepuszczali go przez kompa zwiększając siłę głosu o 200%?

A tak na poważnie akurat ze stadionu przy Reymonta transmisje są często, nie sądzę żeby C+ specjalnie na derby zmieniał ustawienia mikrofonów itd. i na podstawie meczów Wisły które widziałem w tym sezonie mogę stwierdzić, że na tym doping był najgłośniejszy. Tak trudno to zrozumieć? OK jeśli by na podstawie transmisji stwierdzić, że Wisła miała chujowy doping bo w telewizji było kiepsko słychać, to faktycznie mógłbyś mieć pretensje, bo mikrofony mogły nie wyłapywać odpowiednio. Chyba wyraziłem się jasno
A co do meczu jeszcze - Mi podoba się u Wisły to, że mają sporą różnorodność jeśli chodzi o przyśpiewki, nie ciągną przez 30 minut jednej piosenki tylko często zmieniają i mają w czym wybierać.
Przyłączam się do gratulacji z okazji zdobycia tytułu i życzę awansu do Ligi Mistrzów (chociaż z tym składem będzie to trudne).
zdrowia
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
Zimny
tskrk pisze:t_kks pisze:Dziwi mnie fakt, ze Wisła nie zaprezentowała zadnej oprawy... hmm no w koncu to DERBY były.
Nie było oprawy, bo była ona przygotowana na sektor D, który został zamknięty, dlatego oprawa będzie pewnie na meczu z ŁKS Łódź u siebie.
Pozdro.
WISŁA PANY

takie buty. No to szkoda troche ze D zamkneli bo zabrakło oprawy ale ogólnie to b. pozytywnie. ;]
pozdro i gratuluje mistrza
-
Sync
Cracovii na derbach 800 w tym 15 Arka 40 Tychy 40 Lech
ogólnie napinka z obu stron rzucanie kamieniami koszami itp
po meczu starcie z ochrona wisły na jednymz zsektorów
co do wyrwanych krzesełek była to odpowiedz na prowokacje ochrony która nagle bez powodu zaczeła w tłum psikać gazem i wtedy poszło w ochrone wszystko co bylo pod ręką miedzy innymi kilka krzesełek nie było ich dużo to tyle
CRACOVIA ZAWSZE PANY
-
torca1950
Wybrałem się na derby jako osoba postronna, ale się zawiodłem.
Jedyne co można zaliczyć na plus to fantastyczny doping Wisły (na dwie strony szczególnie). Jakby mieli otwarte D to zapewne byłoby jeszcze lepiej. Brak oprawy ze zrozumiałych względów, ale brak dywanu? Baliście się o karę? Na plus też niewiele bluzgów.
Cracovia słyszalna przeze mnie tylko 2 razy, a stałem na E2, czyli bliżej klatki niż młyna Wisły (oczywiście słyszalni w przerwach pomiędzy dopingiem Wisły, o przebiciu się mowy nie było). Oprawy Pasów nie widziałem, ale taka być musiała, bo Wiślacy szybko zripostowali odpowiednim transparentem i piosenką.
Po meczu psy gazują chuligankę Wisły tylko za to, że sobie stali pod sektorem i nie chcieli odsunąć na ich polecenie. Przez kilkanaście minut po meczu Wiślacy nie wychodzą ze stadionu, świętując mistrza z piłkarzami.
-
bartex
Winger niezbyt zrozumiałe ostatnie zdanie w Twoim poście, czemu do chłopaków spod bloku miałbym wyskakiwać z takimi tekstami. Chodzi mnie o to że nie znam tej historii a zaciekawiło mnie to, więc może łaskawie skoro wiesz to dlaczego się nie podzielisz, ten kibic kiedyś prowadził Wasz doping a teraz jest kibicem Pogoni? Czy o co tu chodzi.
-
S.J.
torca1950 pisze:Wybrałem się na derby jako osoba postronna, ale się zawiodłem.
Jedyne co można zaliczyć na plus to fantastyczny doping Wisły (na dwie strony szczególnie). Jakby mieli otwarte D to zapewne byłoby jeszcze lepiej. Brak oprawy ze zrozumiałych względów, ale brak dywanu? Baliście się o karę? Na plus też niewiele bluzgów.
Cracovia słyszalna przeze mnie tylko 2 razy, a stałem na E2, czyli bliżej klatki niż młyna Wisły (oczywiście słyszalni w przerwach pomiędzy dopingiem Wisły, o przebiciu się mowy nie było). Oprawy Pasów nie widziałem, ale taka być musiała, bo Wiślacy szybko zripostowali odpowiednim transparentem i piosenką.
Po meczu psy gazują chuligankę Wisły tylko za to, że sobie stali pod sektorem i nie chcieli odsunąć na ich polecenie. Przez kilkanaście minut po meczu Wiślacy nie wychodzą ze stadionu, świętując mistrza z piłkarzami.
Jakie były te zrozumiałe względy,przez które niby nie było oprawy ??
-
rucyinski
Bardzo dobre kibicowsko derby w tym roku. Wisła ze znakomitym dopingiem cały mecz, widać było że mocno sie spieli na ten mecz i chcieli pokazać kto jest lepszy w tym elemencie. Nie pamiętam kiedy słyszałem tak dobry doping na antenie c+. Cracovia słabo...Głosniej niż 'Cracovia' wychodziło im 'Arka Gdynia"... przynajmniej takie odnioslem wrazenie. Plus dla Pasów za oprawę. Chyba mit, że Wisła ma taką przewage w wKrk że demobilizuje ich to w derbach dzis upadł. Choc kluby Krakowskie mało mnie interesują to, dziś muszę pogratulowac Wiśle. Kibicowsko wyznaczacie standardy, fajnie ze sie rozwijacie i nie spoczywacie na laurach. Na jakąś zawalistą oprawę czekam na meczu z eŁKSą

Oczywiscie derby dla Wisły.
Piłkarsko mecz też bardzo emocjonujący z zaskakująco dobrą grą Cracovii.
pzdr
-
Rob1974
torca1950 pisze:Wybrałem się na derby jako osoba postronna, ale się zawiodłem.
Za bardzo postronny to chyba nie jesteś. W tv Pasy słyszane więcej niż 2 razy, a do tego musieli być słyszani na stadionie-wynikało to po reakcji kibiców Wisły.
Ostatnio zmieniony 20.04.2008, 23:25 przez
Rob1974, łącznie zmieniany 1 raz.
hulali po polu i pili...
-
creative
my juz nie zobaczymy;) ale powodzenia.
Do d*** z taką robotą.
-
H_C
Dla mnie tłumaczenie wislackich zupełnie nie zrozumiałe - na h** szykowaliście oprawe na D skoro 3 tygodnie wczesniej wiedzieliście że będzie ona zamknięta??
Po drugie - Nasz doping oraz wrzuty musiały byc dobrze słyszalne na wiślackich sektorach (mam tu na myśli C) skoro z młyna było gwizdane i zagłuszane.
Po 3 - przebojem meczu jak dla mnie byli wielcy hools z E którzy podbiegali do blachy sadzili buta i sie zrywali conajmniej jakby ich stado szarańczy goniło - prze komiczny widok:D
Po 4 - pawilon medialny nie został zniszczony w rzadnym stopniu - krzesełka owszem zostały powyrywane i rzucane - było to odzewem na dla mnie nie zrozumiały atak ochrony od strony własnie pawilonu medialnego na nasz sektor.
Przebojem z rzucanych rzeczy w nasz sektor był zawór od jakiegoś grzejnika.
To takie moje spostrzeżenia - w sumie jak na derby Wisła nie zaprezentowała sie jakos oszałamiająco.
Od strony sportowej - szkoda wyniku, z początku 2 połowy aktualny juz mistrz Polski wg mnie był słabszy, szkoda sytuacji z końcówki spotkania - do LM Wiśle jeszcze bardzo daleko i śmiem twierdzić, że na 100% do niej nie awansują.
Zaznaczam, że są to moje prywatne spostrzeżenia.
P.S
Gdzie jest ta wielka Wisła co jej na mieście nie ma po meczu u siebie:D
-
o_
a tak w ogóle w jakich okolicznościach owa flaga zmieniła właśćicieli ?
-
Szejk
H_C pisze:Dla mnie tłumaczenie wislackich zupełnie nie zrozumiałe - na h** szykowaliście oprawe na D skoro 3 tygodnie wczesniej wiedzieliście że będzie ona zamknięta??
klub się odwoływał od tej decyzji i na 3 dni przed meczem jeszcze była szansa że będą derby z D
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=3778
na przyszłość wpierw się doinformuj, a następnie zgrywaj kumatego.
Wielkiej Wisły na mieście nie było, bo jak po każdym meczu każdego z nas odwiozło metro pod same domy.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
-
isaac
1 - brak oprawy i tlumaczenie sie ze mysleliscie ze wam otworza D i ze oprawa byla przygotowana na w/w sektor - zenada !!!
2 - baliscie sie palic barwy,zeby wam nie zamkneli stadionu...zenada !!! TO BYLY DERBY !!!
3 - zdobyliscie mistrzostwo Polski,a to my z Lechem i Tychami panowalismy na rynku...zero Wisly...zenada !!!
3 - wasz doping na +
4 - Cabaj pokazal kto ma jaja a kto sie przewraca jak panienka (Zienczuk)...
tyle odemnie...
-
pMaHsDy
Przyłączam się do isaaca, doping wisły rzeczywiście świetny, aż się boję co by było gdyby wszystkie trybuny mieli otwarte, oprawa wisły - ciężki żal... Co do komentowanego powyżej punktu 3, pytanie "czy Kraków to tylko Rynek?" nie no, jasne, że nie, ale czy to stwierdzenie oznacza, że bawicie się tylko tam gdzie napewno nie pojawi się Cracovia, czyli na swoich osiedlach?? No sorry, wchodzimy na Rynek a tam tylko policja, biorąc pod uwagę te dziesiątki komentarzy do wszelkich wiadomości na Interii na ten temat mówiące o tym, jak to będziecie szaleć na Rynku po Derbach... trochę się rozczarowałem... no ale przecież Kraków to nie tylko Rynek, a może o inny Rynek im chodziło:>??
-
H_C
Otóż wiem że sie klub odwoływał - ale co to zmienia??!! trzeba było z góry założyć, że Wam nie otworzą trybuny i nie patrząc na nic robic oprawe na C - nawet jesliby otwarli D oprawe mozna było pokazać na C. Daliście dupska i tyle.
Co do rynku - nie było wielotysięcznego wislackiego przemarszu powiem wiecej nie było nawet jednostek które by sie ujawniły na rynku.
-
Kiju
H_C pisze:
Co do rynku - nie było wielotysięcznego wislackiego przemarszu powiem wiecej nie było nawet jednostek które by sie ujawniły na rynku.
ysle ze Wisla w odpowiednim czasie zorganizuje przemarszi fete na stadionie...ja osobiscie w analogicznej sytuacji wolalbym aby taka feta byla po ostatnim meczu.
-
Twoje Zdrowie
Zaraz, zaraz, Wisła niby wiedziała dużo wcześniej jak Pasy będą oprawiać i? Machnięty na szybko rym? Gdzie ten łomot? Trochę słabo wykorzystana wiedza.
Edit: Chyba, że odpowiedź też na D była?

-
ultrafan
Mecz derbowy powinien zostac potraktowany przez Wisle bardziej powaznie. Nie dosc ze wygrany bój o prymat w Krakowie, to jeszcze mecz, ktory matematycznie dał juz Mistrza Polski!! Jak dla mnie to wystarczajace powody aby biała gwiazda swietowala po calym Krakowie i nie tylko w samym rynku. Mniejsza o to, szykuja fete na inny termin - ich sprawa.
Mnie jednak rowniez dziwi sytuacja z oprawa i paleniem barw, bo to sa jakby nie patrzec jedne z charakterystycznych elementów derbow
a.c.a.b.
-
N_
Jest temat o derbach Krk więc tam się spinać i wymądrzać !
http://www.youtube.com/user/czarni
-
Smokofilimidynek
autor: Smokofilimidynek » 21.04.2008, 10:53
Napiszcie mi co to jest z tym "Gramy u siebie....??".Każdy kto pojedzie w więcej niż 200 przebije się w przerwach dopingu gospodarzy:"Gramy u siebie"

(w tej kolejce Zagłebie S. oraz ŁKS). Wisła głośno na derbach, ale dla mnie mają pogrzebowe te piosenki("Królowo polskich rzek..."wychodzi strasznie smutno a nie patetycznie).Nienawidzę TSu ale mimo wszystko wczoraj dopingiem miażdżyli.Piłkarsko-Cracovia ładnie grała,momentami lepiej i ładniej dla oka od Wisły.Najlepszy mecz Pasów na Reymont odkąd pamiętam

INTERNET Mediolan
-
mds
Hymn Wisły be bo jakis taki festynowy,Wisełko wygraj mecz be bo jakies takie smutne

.Wybaczcie ale to jest nasza sprawa co spiewamy.Nie bylo kartonikow kurna jaka strata

.Grunt to pelny stadion i dobry doping a nie jakies kartoniki.
-
pasikonik
Smokofilimidynek pisze:Napiszcie mi co to jest z tym "Gramy u siebie....??".Każdy kto pojedzie w więcej niż 200 przebije się w przerwach dopingu gospodarzy:"Gramy u siebie"

(w tej kolejce Zagłebie S. oraz ŁKS)
jezeli kibice druzyny gospodarzy nie moga sobie poradzic z dopingiem i maja kilkuminutowe przerwy to druzyna gosci bardzo czesto prowokuje gospodarzy takimi przyspiewkami.
Ostatnio zmieniony 21.04.2008, 11:34 przez
pasikonik, łącznie zmieniany 1 raz.
[link]
-
grand
na fotkach widać że GKS Bełchatów miał jakis transarent(chyba czesc oprawy) zaprezentowaliscie to, co na nim było napisane ?
-
97400
grand pisze:na fotkach widać że GKS Bełchatów miał jakis transarent(chyba czesc oprawy) zaprezentowaliscie to, co na nim było napisane ?
Nie została ona zaprezentowana.
-
CKSCZELADZ
Buli Jaworzno napisal:
Do CKS CZELADZ:
Zauważyłem że coś bardzo często macie problemy z wyjazdami z czego wynikają mniejsze liczyby wyjazdowe... jakieś problemy przed Łazowianką.. coś potem było teraz do naS...
My również mieliśmy listę imienną gdy jechaliśmy do Was, więc niewiem co w tym dziwnego...
Cieszy jednak fakt że wkońcu jakaś nie zła ekipa zawitała na Stadion Miejski w Jaworznie.
Powodzenia w walce o wicelidera bo ponoć to miejsce ma być promowane baranżami o awans..
Skoro masz problemy z pamiecia i piszesz przez "ogrodek" o naszych wyjazdach i problemach z nimi, to odsylam Cie na nasza www, gdzie kazdy wyjazd opisujemy i podajemy liczby na tyle ile mozemy sensownie (czyt. nie zaokraglamy z 33 do "50" a ewentualnie z 66 do "ok 70" i dokumentujemy to fotkami w przeciwienstwie do Was. To to jest moje krotkie wyjasienie, bo osobiscie mnie to jak sie prezentujecie calkowicie nie obchodzi). Problemy z wyjazdami mamy ciagle a to ze wzgledu na smrod ktory ciagnie sie juz 2gi rok za duza czescia naszej ekipy po jednym z meczow w Waszym miescie, a ze ta ekipa jest akurat glowna dowodzaca u nas to jest jak jest, ale jakos sobie radzimy i jest raz lepiej raz gorzej.
No i nadal oczekuje wyjasnienia od Ciebie, co miales na mysli piszac w swojej relacji z wczorajszego meczu cyt.
CKS w większości złożona z kibiców Sosnowieckiego pierwszoligowca.
(reszte juz pomijam...)
[link]
[link]

-
JASH
Na rynku to chyba psiury rządziły, ale może dla niktórych to wygoda? Można sie pokazać bez strachu o głowe. Trojkolorowe wioski pozdrawaiaja pasiaste miasto, hahahaha. Derby nudne jak sku....yn. Lipa że dywan nie zosatł wniesiony...
-
Szejk
isaac pisze:1 - brak oprawy i tlumaczenie sie ze mysleliscie ze wam otworza D i ze oprawa byla przygotowana na w/w sektor - zenada !!!
2 - baliscie sie palic barwy,zeby wam nie zamkneli stadionu...zenada !!! TO BYLY DERBY !!!
3 - zdobyliscie mistrzostwo Polski,a to my z Lechem i Tychami panowalismy na rynku...zero Wisly...zenada !!!
3 - wasz doping na +
4 - Cabaj pokazal kto ma jaja a kto sie przewraca jak panienka (Zienczuk)...
tyle odemnie...
Ty byś się nie przewrócił..
http://pl.youtube.com/watch?v=Qbi7x30yFKA
co do reszty, issac Wam wytłumaczył. w Krakowie bez zmian.
H_C pisze:Otóż wiem że sie klub odwoływał - ale co to zmienia??!! trzeba było z góry założyć, że Wam nie otworzą trybuny i nie patrząc na nic robic oprawe na C - nawet jesliby otwarli D oprawe mozna było pokazać na C. Daliście dupska i tyle.
A Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?
Sektor C a sektor D to całkowicie dwie rózne trybuny, przede wszystkim róznica ilości rzędów krzesełek, wysokości - szerokości trybuny itp itd, jeśli chciałbyś przenieść oprawę z D na C czy na odwrót to trzeba by było ją zniszczyć i robić od nowa. Ale jak już ktoś mądry napisał "tu się wytnie , tam się wklei" i w 3 dni powstanie nowa
A d*** to dali Opravcy, chyba już się dowiedzieli o co chodzi.. zresztą nie po raz pierwszy
feta jak i przemarsz ma być po Sosnowcu. Ale jak się czyta jedynie komentarze na interii.peel to się o tym nie wie.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
-
DOLNOSLAZAK
Co do riposty Wisły- Opravcy musieli wielokrotnie rozwijać, udowadniać ochronie, że nie ma żadnych zakazanych motywów na sektorówce co zostało dostrzeżone przez drugą stronę i na szybko sklecili riposte. Czy celna? nie wiem. U nas na sektorze była nie widoczna i mało kto rozczytał tekst.
Dużo rzeczy już zostalo opisane, więc nie będe się powtarzał.
Śmiesznie było jak kolo z ochrony wywinął orła przy nas jak biegł.
Dziwne wrażenie zrobiła na mnie gościówaco stała z małym dzieckiem na rękach jak wkoło latały kamienie, ale to w sumie szczególy.
-
-J-
Ogarniętemu towarzystwu z kibice.net oraz pasiastym nigdy nie dogodzisz, przetłumaczysz choćbyś na raz: stał na głowie, ruchał 15 panienek i wpierdalał rosół.
-
Szejk
DOLNOSLAZAK pisze:Co do riposty Wisły- Opravcy musieli wielokrotnie rozwijać, udowadniać ochronie, że nie ma żadnych zakazanych motywów na sektorówce co zostało dostrzeżone przez drugą stronę i na szybko sklecili riposte..
Nie kłam.
-
DOLNOSLAZAK
? nie kłamie. sprawdzali nawet w szwach czy przypadkiem nie ma noży. Zresztą jak zwykle chcecie wyolbrzymić swoje riposty, mówisz tak jakby nowością było sprawdzenie flag i transparentów na bramie
-
nikczemny
Kłamiesz w takim względzie, być może nieświadomie że rozkmina oprawy nie wzięła się z d***=przy okazji sprawdzania waszeg transu.
Sami Opravcy piszą Ci to w tym temacie
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/rea ... 892,page=1
Ogólnie fajny temat, warto przeczytac
Na Reymonta kibicowsko dno, doping z******, dramat.
Chyba dawno na Kałuży nie byłem bo tam musi być jakaś nowa jakość chyba.
-
DOLNOSLAZAK
Ok, to zmienia postać rzeczy. Ale transparent i tak nieczytelny

-
szalona musztarda
autor: szalona musztarda » 21.04.2008, 14:48
pMaHsDy pisze:Przyłączam się do isaaca, doping wisły rzeczywiście świetny, aż się boję co by było gdyby wszystkie trybuny mieli otwarte, oprawa wisły - ciężki żal... Co do komentowanego powyżej punktu 3, pytanie "czy Kraków to tylko Rynek?" nie no, jasne, że nie, ale czy to stwierdzenie oznacza, że bawicie się tylko tam gdzie napewno nie pojawi się Cracovia, czyli na swoich osiedlach?? No sorry, wchodzimy na Rynek a tam tylko policja, biorąc pod uwagę te dziesiątki komentarzy do wszelkich wiadomości na Interii na ten temat mówiące o tym, jak to będziecie szaleć na Rynku po Derbach... trochę się rozczarowałem... no ale przecież Kraków to nie tylko Rynek, a może o inny Rynek im chodziło:>??
Po 1. pisz Wisła z duzej litery miekka fajo, o oprawie juz masz wytlumaczone sto razy, jak nie mozesz zrozumiec to ciezki z ciebie okaz.
Po 2. Jasne, jak czytasz komentarze na interii i bierzesz sobie je do serca to samo swiadczy o tobie jakim musisz byc ograniczonym czlowiekiem.
Po 3. Feta jest ustalona na ostatni mecz u siebie czyli Zaglebie Sosnowiec i feta zawsze byla na koncu sezonu wiec nie sraj.
Po 4. Ogolnie jak czytam wpisy pasiakow to straszne kołki z was, ze nie potraficie zrozumiec takich prostych kwestii, sami pieprzycie jakto wam ochrona sprawdzala flagi i oprawe, a nie mozecie zrozumiec ze dywany nie zostaly wniesione?! no ale znow gorycz po porazce w derbach daje o sobie znac.
WISŁA PANY
to tyle.
-
isaac
spokojny keczup - kultury troche...
co do szalikow - ok...w to akurat moge uwierzyc...
ale my jak sobie zapewnilismy awans do II ligi to bylo nas na rynku (po Nidzie) ok.3.000 a fete mielismy po ostatnim meczu z Motorem...a was po zdobyciu mistrza i wygranych derbach - 0 (no chyba ze incognito)...
czekam na riposte

-
szalona musztarda
autor: szalona musztarda » 21.04.2008, 15:35
isaac pisze:spokojny keczup - kultury troche...
ale my jak sobie zapewnilismy awans do II ligi to bylo nas na rynku (po Nidzie) ok.3.000 a fete mielismy po ostatnim meczu z Motorem...a was po zdobyciu mistrza i wygranych derbach - 0 (no chyba ze incognito)...
czekam na riposte

Idac twoim tokiem rozumowania to powinnismy isc na rynek w sobote po porazce Dyskobolii z Lechem, feta jest po ostatnim meczu i tyle w temacie.
-
Szejk
czekam na riposte

c*** z ripostą, Ty po prostu zajebiście śmieszne porówniania robisz.
Awans do 2 ligi z wygraną Wisły w derbach. Nie wygraliśmy Ligi Mistrzów tylko pokonaliśmy Cracovię.
Czy w poprzednich derbach robiliśmy jakieś marsze? nie. Więc skąd teraz takie oburzenie?
Równie dobrze mogliśmy fetować już w grudniu.
Może po meczu Lecha z Dyskobolią też mieliśmy wyjść i fetować?
Po c*** mamy teraz fetować skoro nie ma piłkarzy, nie ma przejazdu, nie ma tej atmosfery... która będzie po Sosnowcu.
Wtedy sobie odbijecie "pustki" piesków na rynku po wczorajszych derbach.
-
4fan_player
czekam na riposte

z czałym szacunkiem dla Cracovii (nie dla Ciebie, bo czytając Twoje posty dochodzę na wniosku że jesteś osobą która w żaden sposób nie zasługuję na szacunek) to Wy na temat "fet" się nie wypowiadajcie bo poza awansami do wyższych lig (możliwe po przez kupienie meczy) w ostatnich latach nie macie czego fetować
-
isaac
4fan_player pisze:isaac pisze:spokojny keczup - kultury troche...
czekam na riposte

z czałym szacunkiem dla Cracovii (nie dla Ciebie, bo czytając Twoje posty dochodzę na wniosku że jesteś osobą która w żaden sposób nie zasługuję na szacunek) to Wy na temat "fet" się nie wypowiadajcie bo poza awansami do wyższych lig (możliwe po przez kupienie meczy) w ostatnich latach nie macie czego fetować
ale pojechales z zydem...bedziesz sie teraz na dzielnicy chwalil ?
co za gosc...
po raz ostani pisze - wygraliscie derby i zdobyliscie mistrzostwo Polski...moglibyscie sie przynajmniej pokazac (ci najwierniejsi) na tym rynku...
bez odbioru...