Oświadczenie Stow. Kibiców GKS Katowice
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Przed chwila w [link] TVN24 była rozmowa red. Justyny Wysockiej z kibicami GKS. 5(?) kolesi z czego wypowiadało się dwóch. Szkoda że musieli to przedstawić w tak dużym skrócie, ale dobre i to.
Dziennikarka zadawała dobre pytania, widać że dobrze znała temat, ale jak sama przyznała, czytała o tym wszystkim na forum GKS i Górnika
Dziennikarka zadawała dobre pytania, widać że dobrze znała temat, ale jak sama przyznała, czytała o tym wszystkim na forum GKS i Górnika
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Moja mała sugestia - mozna zalozyc temat typu "Brutalosc policji, ochrony itp." i przykleic. I w tym temacie mozna by bylo wrzuca wszelkie przejawy brtualnego zachowania "sluzb porzadkowych" - niestety, pewnie po kazdej kolejce jakas ekipa mialaby kilka dowodow na to dranstwo. Ale wtedy kazda osoba (np. dziennikarze) moglaby wejsc w ten temat i zobaczyc jak to naprawde wyglada. Otworzyloby to troche oczy naszemu spoleczenstwu. Jesli modowe zgadzaja sie - to prosze o taki temat i przyklejenie.
GKS - trzymajcie sie...
STOP POLICYJNEJ PRZEMOCY i BEZKARNOSCI.
GKS - trzymajcie sie...
STOP POLICYJNEJ PRZEMOCY i BEZKARNOSCI.
-
Ja powiem tak. Teraz jest okazja konkretnie połączyć swoje siły i wysyłać do mediów materiały (filmy, zdjęcia) gdzie kibic-człowiek jest brutalnie bity przez policję! Jak np. TVN to zobaczy to stwierdzą, że to nie przypadki i zaczną z różnych zakątków mówić, że ogólnie policja takie coś odpierdala! Stop bandytom w mundurach!
EDIT: Oraz stop złodziejom w mundurach!
Zajebać szaliki, czapki, kurtki, telefony, aparaty, pieniądze i inne "błyszczące" rzeczy to ludzie masakra! Dosłownie ZOMO! GKS dawać! Dawać! I jeszcze raz dawać!
Zajebać szaliki, czapki, kurtki, telefony, aparaty, pieniądze i inne "błyszczące" rzeczy to ludzie masakra! Dosłownie ZOMO! GKS dawać! Dawać! I jeszcze raz dawać!
-
-
Moim zdanie każda ekipa powinna przeprowadzić zbiórkę kasy na najbliższym meczu. Myśle że to da lepszy efekt niż pojedyncze wpłaty, bo jeden da mniej drugi więcej i się uzbiera a przykładowo jak kogoś stać na 5 zł nie będzie pewnie robił przelewu a każdy grosz się liczy.
To tylko moje zdanie i u nas tak na pewno zrobimy.
Chłopaki czymajcie się!
Chłopaki czymajcie się!
-
Po tym wszystkim co tu przeczytałem i na forum Gks'u nasuwa sie tylko jedno: STOP BANDYTOM W MUNDURACH ! czegos takiego to chyba jeszcze nie było czy my zyjemy dalej w komunie ?
kto tu sie zachowuje gorzej niz zwierzęta? to jest ZOMO nie policja. Mam tylko nadzieje ze ci chuje nie pozostaną bez karni i ze odbije sie to szeroikim echem po całej Polsce, i w mediach w koncu pokaza raz jeden jak było naprawde. Zostaje mi juz tylko zyczyc powodzenia w walce z tymi bezmózgami. Trzymajcie sie GKS i jazda z kur**** !! trzymam kciuki za was

-
-
według doniesien prasowych i wypocin redaktorzyny z gazety karkowskiej o 20:55 było po akcji i pociag odjechał...szkoda ze wtedy dopiero sie zaczeło a w domu bylismy srednio o 5 rano.Detonator pisze:Peron zabezpieczało 20 policjantów ale 21 zostało rannych19JACEK64 pisze:tu macie skan z faktow
[link]to rzeczywiście ciekawe
![]()
POWODZENIA CHŁOPAKI !! JESTEŚMY Z WAMI.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.
-
zbiórka kasy juz jest prowadzona i z tego co domnie dotarło w klubie przebiega nadzwyczaj dobrze,chodzi to o kase na adwokatow itp...lepiej jesli w tej kwestii wypowie sie ktos kto to prowadzi ja tylko dodam ze dzis o godz 19 na tvn w faktach,tvn24 ma byc wywiad z kibicami.Necromans01 pisze:Moim zdanie każda ekipa powinna przeprowadzić zbiórkę kasy na najbliższym meczu. Myśle że to da lepszy efekt niż pojedyncze wpłaty, bo jeden da mniej drugi więcej i się uzbiera a przykładowo jak kogoś stać na 5 zł nie będzie pewnie robił przelewu a każdy grosz się liczy.
Chłopaki czymajcie się!
-
DOBRY POMYSŁ JEST OKAZJA ABY NASWIETLIC TO CO SIE DZIEJE,A WIEC PANOWIE DO DZIEŁA.Fighting Dragon Tokyo pisze:Ja powiem tak. Teraz jest okazja konkretnie połączyć swoje siły i wysyłać do mediów materiały (filmy, zdjęcia) gdzie kibic-człowiek jest brutalnie bity przez policję! Jak np. TVN to zobaczy to stwierdzą, że to nie przypadki i zaczną z różnych zakątków mówić, że ogólnie policja takie coś odpierdala! Stop bandytom w mundurach!
-
Tak sie akurat złozyło ze pracownik kolei został tez napadniety przez bandytow w mundurkach gdzie jak sie pozniej połapali strasznie go przepraszali ale ten Pan był dzis w klubie i złozył oswiadczebie przed kamera11.04.2007 pisze:maszynista i kierownik pociągu, ewentualnie pracownicy stacji Mydlniki (o ile ktoś tam w ogóle pracuje) mogą być pomocni, szczególnie ci pierwsi bo nie ma opcji żeby nic nie widzieli a też są ludźmi i jakieś sumienie mają

-
Sms, jakiego przed chwilą dostałem:
+48666288089:
"Szkoda, że was mocniej nie spacyfikowali w Krakowie. I nie wiedziałem, że masz ambicję bycia gwiazda telewizyjnych wywiadów. Generalnie to Polska bez śląska a hanysy do kopalni. OKS"
Wiem, że to pewnie nie żaden kibic OKS, ale jakby ktoś chciał mu "życzenia" wysłać to proszę bardzo.
Byli u nas i robili relacje:
TVP 3
TVN
TVN 24
MM Silesia
NSport
Radio
Pozdrawiamy
+48666288089:
"Szkoda, że was mocniej nie spacyfikowali w Krakowie. I nie wiedziałem, że masz ambicję bycia gwiazda telewizyjnych wywiadów. Generalnie to Polska bez śląska a hanysy do kopalni. OKS"
Wiem, że to pewnie nie żaden kibic OKS, ale jakby ktoś chciał mu "życzenia" wysłać to proszę bardzo.
Byli u nas i robili relacje:
TVP 3
TVN
TVN 24
MM Silesia
NSport
Radio
Pozdrawiamy
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Walczcie chłopaki ! z tym tematem o brutalności policji itp dobry pomysł, swego czasu było pare filmików na YouTube z bohaterskimi zomowcami (np. filmik jak kibice jakiegoś klubu wsiadają do autokaru i są pałowani - na pewno ktoś z Was to kojarzy)
CZYJA TO ZASŁUGA ŻE OCHRZCZONO WAS PSAMI
CZYJA TO ZASŁUGA ŻE OCHRZCZONO WAS PSAMI

Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
Pierwsze efekty juz są. Przed chwila na TVN24 były wywiady z kibicami GieKSy był tez filmik który pierwszy raz chyba sie ukazał....z przedziału w pociagu niewiele bylo tam widac bo pozycja byla jedna ale slychac bylo co sie działo : "Morda ku*** lezec na glebie skurwysyny " .. co chwila jakies krzyki slychac ze ktos jest obijany wlasnie.....DALEJ TRZEBA DZIAŁAĆ! Droga do ukarania policyjnych bandytow daleka ale niech sie Cała Polska dowie co te k**** wyprawiaja i jak sa bezkarni!!
DZIAŁAĆ GieKSa NIE PODDAWAC SIE !! PIERWSZE EFEKTY JUZ MAMY!
POMAGAC CHLOPAKOM WPŁACAC NA KONTO:
Stowarzyszenie Kibicow GKS-u Katowice "SK 1964"
ul. Bukowa 1, 40-108 Katowice
PKO BP
06 1020 2313 0000 3102 0173 6131
Teraz każda złotówka jest ważna ... wielu niewinnych i dobrych chlopaków teraz porozsiewana po aresztach w małopolsce. Z dobrymi adwokatami da rade przedstawic co naprawde sie tam stało!! Tylko potrzebne sa fundusze.
TRZYMAJCIE SIE GieKSa! I WALCZCIE!
DZIAŁAĆ GieKSa NIE PODDAWAC SIE !! PIERWSZE EFEKTY JUZ MAMY!
POMAGAC CHLOPAKOM WPŁACAC NA KONTO:
Stowarzyszenie Kibicow GKS-u Katowice "SK 1964"
ul. Bukowa 1, 40-108 Katowice
PKO BP
06 1020 2313 0000 3102 0173 6131
Teraz każda złotówka jest ważna ... wielu niewinnych i dobrych chlopaków teraz porozsiewana po aresztach w małopolsce. Z dobrymi adwokatami da rade przedstawic co naprawde sie tam stało!! Tylko potrzebne sa fundusze.
TRZYMAJCIE SIE GieKSa! I WALCZCIE!
TYLKO WISŁA
-
-
To jest moment w którym już nie możemy się cofnąć i trzeba uderzyć w nich takim pierdolnięciem, że polecą stołki. Oni są pod ścianą i musimy to pociagnąć. Widze, że bardzo dobrze zachowało sie Stowarzyszenie Korony. Niech wszyscy teraz się zjednoczną i niech Wasze Stowarzyszenia też dadzą takie oświadczenia jak Korona a będzie o tym głośno. Lepszej okazji do pokazania prawdy nie będzie wykorzystajmy to. c**** dadza tutaj wpisy - Gieksa walczcie czy chwdp. Potrzeba tutaj oficjalnych stanowisk przedstawicieli wszystkich klubów i potem na papierze to zgromadzic i rzucic w pysk psom. Z takimi czyms mozna walczyc u Prezydenta, Rządu, Rzecznika Praw Człowieka itd
-
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Za całym szacunkiem, ale naiwny ten kto myślał, że usłyszycie coś pozytywnego o kibicach z ust pachołków Waltera...
Ostatnio zmieniony 26.03.2008, 19:12 przez Tropiciel z lasu, łącznie zmieniany 1 raz.
-