Polska - Węgry

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 18.10.2007, 00:33

fana Górnika Zabrze:

Obrazek
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..

iparts.pl
Derles(RTS)

Post autor: Derles(RTS) » 18.10.2007, 00:53

WHITE-RED pisze:Mecz i doping bez rewelacji :-(

Mysle ze mecze na żydzewie nie powinny sie wogole rozgrywac, Poznan,Krakow,Warszawa,Chorzow czy nawet Bydgoszcz ale nie po gorszej stronie Łodzi jak to mialo miejsce dzisiaj.

Po drugie te szaliki i flaga szwabow z chorzowa Tragedia......... :-/

Duzo lepsza atmosfera była w Wrszawie pare dni temu i wiecej ciekawych ,ładniejszych Flag :-)
:lol: :lol:

to Warszawy Wam blizej z flaga bylo niz na stadion Widzewa :lol: :lol: :lol:

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 18.10.2007, 01:32

mck82bn pisze:Chorzów, Katowice, Bytom, Zabrze,Gliwice itp. Jakoś nigdy nie widziałem flag tych miast w barwach reprezentacji!

To ślepy jesteś :lol:

Obrazek
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

Dugi1920

Post autor: Dugi1920 » 18.10.2007, 03:55

Ostatnim czasy śledzac komentarze na tym forum to czasami mi sie wydaje ze to sen , te forum spadło na psy !!!!!!!! :x Coraz wiecej tzw. Dzieci Neostrady wiekszosc z wpisujacych sie tu napewno nigdy nie było na meczu ligowym czy Reprezentacji a wypisuja nie stworzone rzeczy ...Co do Meczu bardzo fajna atmosfera szkoda tylko wyniku :( Co do naszej flagi ktora znalazła sie na plocie jestem z tego dumny ze sie tam znalazła własnie wczoraj moze nie ktorym baranom to uswiadomi ze w Chorzowie tez sa POLACY :evil: Co prawda nie mamy flagi w barwach narodowych no trudno moze kiedys ja bedziemy miec oby!!!!! Pomimo ze jestem Ślazakiem z krwi i kosci (nie szwabem jak to połowa kumatych na tym forum i nie tylko mysli ze Slazak to szwab 8) to byłem , jestem i bede POLAKIEM i zawsze bede kibicował naszej Reprezentacji !!!!!!!! PozdRo dla ....PEŁNOLETNICH NA TYM FORUM i normalnych 8)
PS. RObinho 1920 twoje komentarze sa ...ŻĄŁOSNE

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 18.10.2007, 07:05

Dzieci ale sracie. Widzew gospodarz, Ruch ich zgoda, więc powiesili flagę PF bo co innego mięli powiesić zaznaczając swoją obecność? Ich flaga, ich sprawa i tyle. Na Stadionie Śląskim niech nawet wywieszą firmową Psycho Fans a Wy srajcie dalej o flagę. Mnie osobiście zdziwiło to, ale czym tu panikować?
uRodzony na sektoRze pisze:
mck82bn pisze:Chorzów, Katowice, Bytom, Zabrze,Gliwice itp. Jakoś nigdy nie widziałem flag tych miast w barwach reprezentacji! (chyba że się myle)
Myslisz sie
Ja widzialem Katowice, Zabrze i Gliwice
Chyba jakoś słabo patrzysz
On nawet źle nie patrzy, tylko wali w ciemno.

nitro

Post autor: nitro » 18.10.2007, 09:09

Derles(RTS) pisze:

Derles znowu błysnął ..
Bez kitu konkret ..

majcher

Post autor: majcher » 18.10.2007, 09:34

Dlaczego błysnął?
Po prostu trafnie podsumował waszą nieobecność.
Na Derbach, chcięliście z nami śpiewać hymn, a na meczu kadry nie chcięliście?
W sumie wasza sprawa, dlaczego nie przyszliście.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

ultra86

Post autor: ultra86 » 18.10.2007, 09:46

Nagral ktos moze caly mecz jakos i podrzuci gdzies do sciagniecia?

zzzz

Post autor: zzzz » 18.10.2007, 10:00

Może moje osobiste zdanie.

Mnie osobiście zdziwiła obecność flagi Ruchu Chorzów, nie jestem wcale zadowolony tym faktem, że ta flaga została wywieszona. Jeszcze niedawno, na którymś z meczy portalach internetowych pojawiają się wpisy Polskie świnie itd. Na waszym stadionie pojawiają się flagi niemieckie, akcentów POLSKOŚCI jest u was nieobecne! Prawda jest taka, że na tym meczu nie było jakiej kumateri w większej liczbie, a że Widzew jest z Ruchem nie pozwoliłby do ściągnięcia flagi, a mogę się tylko domyślić, że z Chorzowa było sporo PF. Wkurwia mnie i boli, że coś takiego ma miejsce na Reprezentacji POLSKI! Ciekawe czy flaga zostanie wywieszona na innym stadionie prócz Widzewa i Ruchu? NIE, bo jakby nie patrzeć przy okazji meczu w Warszawie flaga by nie zawisła ze względu na Legie, która dobrze sprawuje rządy na kadrze! A to całe popierdolone forum gdzie widze teksty PolskaFans R etc. i te minki, czy wy ku*** nie widzicie, że Chorzowscy mają z was szydere!

Chciałbym, by pojawiła się w końcu, oficjalna relacja i stanowisko przedstawiciela z PF na jakiej zasadzie byli na meczu ? Wspomóc Polaków dopingiem czy wesprzeć Widzew, tylko po co ?
DUMA POMORZA

mck82bn

Post autor: mck82bn » 18.10.2007, 10:08

Ty manolo_pb nie Tobie oceniać mój wzrok! Uraziło Cie to? Nie chce rozwijać dalszej bajery napisałem tylko że nie widziałem z tą opcją że się mogę mylić. Już się dowiedziałem! Tyle Mi wystarczy. Po prostu zauważalne te flagi dla Mnie. To tyle. Nara!

mck82bn

Post autor: mck82bn » 18.10.2007, 10:09

Miało byc nie zauważalne. Kończe!

majcher

Post autor: majcher » 18.10.2007, 10:11

A mnie wkurwia, że mecze kadry są rozgrywane na stadionie, na którym kiedys ktoś powiesił Arbait macht frei, a później grupa kibiców miała swastyke w Poznaniu i nie robię z tego epopei na tym forum. Oczywiście trochę przeironizowałem, więc bierzcie to z :wink:
Nie macie się czego czepić?
Czy wszyscy kibice Ruchu śpiewali okrzyki, czy wszyscy kibice Ruchu muszą być anty. Poza tym kiedy były te sytuacje, 2-3 lata temu?
Czy jeśli flaga klubowa zawiśnie na meczu Francja - Włochy, bo akurat ktoś jest na tym meczu, to też będziecie poematy pisać z tego powdu?
Flaga Ruchu była czy się to komu podoba czy nie i jak będą chcięli, to na Śląskim w Chorzowie też wywieszą. Nie zmienią tego z pewnością, wasze wpisy w tym temacie.

.

Post autor: . » 18.10.2007, 10:13

Ok wywiesili tez mnie to zdziwilo lecz i tak mniej mnie to wkurzylo niz oprawa Legii na meczu z Kazachami. Tu przynajniej wisiala mała flaga a nie oprawa na pół trybuny. Chcieliscie zrobic sami oprawe ok ale po co na tym szalu wielki napis Legia Jak sie to bedzie dalej tak ciagnac to niedlugo na meczach repry bedą spiewane piosenki klubowe i znow beda walki miedzy sobą na reprze. Zastanówmy sie czy to mecz REPRY czy chęc pokazania sie reszcie kibicowksiej Polski jakimi to sie jest kozakami!!

t_JB

Post autor: t_JB » 18.10.2007, 10:38

Jakieś foto ?

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 18.10.2007, 10:40

Nie wiem o co wam chodzi z tą flagą trzy narody jeden klub. Przecież w samym środku było godło Polskie!!! Moim zdaniem nie macie się czego czepiać. Co innego gdyby wywiesili herby Śląska i Niemiec! Wtedy mogli byście robić aferę!

zzzz

Post autor: zzzz » 18.10.2007, 11:33

majcher pisze:A mnie wkurwia, że mecze kadry są rozgrywane na stadionie, na którym kiedys ktoś powiesił Arbait macht frei, a później grupa kibiców miała swastyke w Poznaniu i nie robię z tego epopei na tym forum. Oczywiście trochę przeironizowałem, więc bierzcie to z :wink:
Czy wszyscy kibice Ruchu śpiewali okrzyki, czy wszyscy kibice Ruchu muszą być anty. Poza tym kiedy były te sytuacje, 2-3 lata temu?
Czy jeśli flaga klubowa zawiśnie na meczu Francja - Włochy, bo akurat ktoś jest na tym meczu, to też będziecie poematy pisać z tego powdu?
Flaga Ruchu była czy się to komu podoba czy nie i jak będą chcięli, to na Śląskim w Chorzowie też wywieszą. Nie zmienią tego z pewnością, wasze wpisy w tym temacie.
No ale pytanie po co to wisiało ? Co z tego, że sytuacje były 2-3 lata temu. To jak ktoś był Niemcem i na prawo lewo krzyczał j**** Pol... a dzis zrobił się wielkim Polakiem ?

Nie dostałem konkretnej odpowiedzi ze strony ruchu - na jakiej zasadzie byliście na tym meczu ?
DUMA POMORZA

majcher

Post autor: majcher » 18.10.2007, 11:45

z naszego forum kilka fotek

[link]
[link]
[link]

[link]
[link]
[link]
[link]

Orkiestra
[link]

Hymny:
[link]
[link] - sek.C
[link] - sek.B
[link] - sek.A

Po meczu
[link]
[link]
[link]

Filmy:
1. http://pl.youtube.com/watch?v=X2vV4t7OlzU
2. http://pl.youtube.com/watch?v=cjeLWQeZmcM
3. http://pl.youtube.com/watch?v=9WKF_NpgdDs
4. http://pl.youtube.com/watch?v=X-4PZfC8XOw
5. http://pl.youtube.com/watch?v=ax8nUJAv2jI
6. http://pl.youtube.com/watch?v=w1TgLfqb-YM
7. http://pl.youtube.com/watch?v=7RKKmATrP4s

rts

Post autor: rts » 18.10.2007, 11:48

a na jakiej ku*** zasadzie mieli byc? przykjechali na kadre, proste jak ruchanie...

dlaczego Legia wiesza fane Warszawiacy i robi na kadrze oprawe klubowa? dlaczego w na jednym z ostatnich meczow kadry w Warszawie wisiala kilkudziesieciometrowa flaga klubowa Zaglebia Sosnowiec?

majcher

Post autor: majcher » 18.10.2007, 11:57

zzzz, jak po co wisiało?
Chłopaki z Chorzowa przyjechali do nas, na nasz stadion i zaznaczyli swoją obecność flagą. Mają taką, a nie inną, to taka zawisła. Gdyby flagi nie było, to byś Ty i reszta nawet nie wiedzieli, że byli na meczu.
Skąd wiesz, że to akurat ci co byli, krzyczęli coś wcześniej?
A na jakiej zasadzie Ruch przyjechał? Są kibicami, są naszymi przyjaciółmi i są zawsze mile widziani na naszym stadionie, więc byli.

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 18.10.2007, 12:17

zzzz pisze:NIE, bo jakby nie patrzeć przy okazji meczu w Warszawie flaga by nie zawisła ze względu na Legie, która dobrze sprawuje rządy na kadrze!
to jest dobre ;) no na Kazachstanie bylo widac wlasnie te ich rzady na kadrze. ze o wczesniejszych akcjach na stadionie Legii (nakaz zwiniecia flag Miedzi Legnica i Gryfa Slupsk razu pewnego, zdarzylo im sie tez pokasowac flagi miejscowosci podejrzewanych o sympatyzowanie z triada) tylko napomne. punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia co?
Obrazek

eRwin_GŚ

Post autor: eRwin_GŚ » 18.10.2007, 12:20

zzzz pisze:
majcher pisze:A mnie wkurwia, że mecze kadry są rozgrywane na stadionie, na którym kiedys ktoś powiesił Arbait macht frei, a później grupa kibiców miała swastyke w Poznaniu i nie robię z tego epopei na tym forum. Oczywiście trochę przeironizowałem, więc bierzcie to z :wink:
No ale pytanie po co to wisiało ? Co z tego, że sytuacje były 2-3 lata temu. To jak ktoś był Niemcem i na prawo lewo krzyczał j**** Pol... a dzis zrobił się wielkim Polakiem ?

Nie dostałem konkretnej odpowiedzi ze strony ruchu - na jakiej zasadzie byliście na tym meczu ?

i nie dostaniesz
KS Ruch Chorzów

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 18.10.2007, 13:09

Ktos tam pisal, ze nigdy nie widzial zadnej fany "Katowice", "gliwice" itp na kadrze.
Na mundialu w Niemczech, a dokladnie mecz Niemcy-Polska wisialy conajmniej 2 fany "Katowice" :lol: (tyle widzialem osobiscie)
Pozniej jedna z nich(zajebista!) widzialem na Bukowej, ze zdjec bo ze zdjec ale widzialem(chodzi mi o flage w barwach narowdowych na stadionie Gks).

Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )

ps Kiju - Twoje "u nas" odnosi sie do Lodzi czy Sochaczewa ? sorka, ale niektore Twoje komentarze mnie smiesza. Szczegolnie po niektorych derbach Lodzi - jakby co priv bo Twoje slowa pamietam po dzis dzien i dziwie sie jak mozesz wierzyc w niektore swoje przekonania.

I tak szacunek dla Widzewa za doping i oprawe. Zycze zeby jeszcze nie raz dane Wam bylo goscic kadre na swoim stadionie. Staracie sie stworzyc klimat i mysle ze przy meczu o jakas wieksza stawke, wyjdzie Wam to w 100%.

Trasher

Post autor: Trasher » 18.10.2007, 13:32

Żebyście mieli pożywkę tutaj i kolejny temat do wielotomowej dyskusji to wam tu napisze że na meczu z kilku kibiców Lechii a w wraz z nami incognito też kilku kibiców ŁKS-u. Byliśmy na niciarce na sektorze B5 .

A jako ciekawostke podam , że koło nas było 3 kibiców Węgier w barwach . Byli komplenie pijani . Śpiewali sobie cały mecz coś po węgiersku i nikt ich nie zaczepiał .
Niech nas nienawidzą byle by się nas bali - Lechia Gdańsk !!!

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 18.10.2007, 13:34

mapa_fizyczna_polski pisze:Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )
Skąd ty możesz wiedzieć co zrobiłby Widzew.

hermesKoroniarz

Post autor: hermesKoroniarz » 18.10.2007, 13:43

ja p******* skonczcie dzieci ta napinke :evil: ode mnie: na plus doping, szkoda tylko ze jak juz to ktos wczesniej zauwazyl nie spróbowano odspiewac "Roty" bo ta piesn jest po prostu stworzona do zaintonowania na meczach reprezentacji. pamietam w Kielcach jak byla spiewana, to az ciary przechodzily... warto próbowac przy mniejszych publikach ja spiewac, wbic ludziom tekst do glowy(chociaz kazdy Polak ja powinien znac) a potem spróbowac chóralnego odspiewania, np: na Slaskim. wiem, ze to melodia przyszlosci, ale dla chcacego nic trudnego.pzdr normalnych
pilka

Kiju

Post autor: Kiju » 18.10.2007, 14:33

mapa_fizyczna_polski pisze:Ktos tam pisal, ze nigdy nie widzial zadnej fany "Katowice", "gliwice" itp na kadrze.
Na mundialu w Niemczech, a dokladnie mecz Niemcy-Polska wisialy conajmniej 2 fany "Katowice" :lol: (tyle widzialem osobiscie)
Pozniej jedna z nich(zajebista!) widzialem na Bukowej, ze zdjec bo ze zdjec ale widzialem(chodzi mi o flage w barwach narowdowych na stadionie Gks).

Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )

ps Kiju - Twoje "u nas" odnosi sie do Lodzi czy Sochaczewa ? sorka, ale niektore Twoje komentarze mnie smiesza. Szczegolnie po niektorych derbach Lodzi - jakby co priv bo Twoje slowa pamietam po dzis dzien i dziwie sie jak mozesz wierzyc w niektore swoje przekonania.

I tak szacunek dla Widzewa za doping i oprawe. Zycze zeby jeszcze nie raz dane Wam bylo goscic kadre na swoim stadionie. Staracie sie stworzyc klimat i mysle ze przy meczu o jakas wieksza stawke, wyjdzie Wam to w 100%.

Pisz tutaj,po to jest forum

W sumie nie wiem o co Ci chodzi.

Co do LKSu,to mogli sie pokazac,zaznaczyc swoja obecnosc,nie zrobili tego i tyle.
Obrazek

zadyma_w_stodole_

Post autor: zadyma_w_stodole_ » 18.10.2007, 14:47

kkr pisze:Ze strony Ruchu:

Obrazek
tworki ?

ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 » 18.10.2007, 15:25

Flaga wisiala komu sie nie podobala mogl sprobowac ją zdjac.

Ps. Chcialbym zobaczyc mine ludzi (nie kibicujacych Legii) po meczu Polska-Kazachstan jak sie dopiero w domu dowiedzieli ze trzymali nad głowami sektorówke Legii :lol: :lol:

Derles(RTS)

Post autor: Derles(RTS) » 18.10.2007, 15:35

nitro pisze:
Derles(RTS) pisze:

Derles znowu błysnął ..
Bez kitu konkret ..

wczoraj miliscie super sytuacje zeby zagrac nam na nerwach, jak wiadomo jest uklad na kadre i gdybyscie przyszli i powiesili sobie flage to nie moglibysmy jej zdjac mimo tego ze jest to flaga odwiecznego wroga, nie skorzystaliscie z okazji i tyle

takze zastanow sie kto tutaj blysnal

przem-1977

Post autor: przem-1977 » 18.10.2007, 15:57

doping pod zegarem jak zwykle a Stolar przezajebisty szczegolnie teks "KTO NIE SKACZE TEN ZA PiSEM HEJ"
RTS

zadyma_w_stodole_

Post autor: zadyma_w_stodole_ » 18.10.2007, 16:19

a ten jest za Widzewem ?

http://pl.youtube.com/watch?v=IiDrvtyKpII

no bo jak były hasła na stadionie "kto nie skacze ten za PiSem" to raczej tak co nie ?

Sztygar

Post autor: Sztygar » 18.10.2007, 17:01

[link]
Mecz Górny Śląsk - Polska (9,12,2006 Chorzów)
Kibice z Gliwic byli jedyną zorganizowaną grupą (z poza Chorzowa)na tym meczu ... .. koniec off topa

Poza wynikiem wczoraj wszystko było OK i na duzy plus ...
Śmieszne człowieczki zza monitora oburzające sie o fane Ruchu :arrow: :roll: żal was cytować nawet , to tyle

dmowskiego fans

Post autor: dmowskiego fans » 18.10.2007, 17:48

Panowie rzadko sie udzielam na forum,ale to co pisza ludzie mówiacy o sobie kibice to paranoja.
Ostatnio w Warszawie na kadrze nie było żadnej flagi klubowej Zagłębia Sosnowiec,była tylko flaga Narodowa-która była równiez w Lizbonie a takze Brukseli.
Jeśli macie zdjecie klubowej flagi to wklejcie a nie piszcie bzdur.
Pozdro dla prawdziwych Kibiców Reprezentacji Polski.
SILESIAN MÓWIMY NIE - ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE

Mmm

Post autor: Mmm » 18.10.2007, 17:57

Widze ze lepiej popitolic na flage Ruchu zza monitora niz pojechac na kadre i dopingowac.A piesniami z tego meczu mozna bylo obdzielic kilka ostatnich meczy kadry.To juz nie tylko 'Polska bialo cz...'''kto wygra...''i hymn.

wolson

Post autor: wolson » 18.10.2007, 18:13

doping moze byc momentami fajnie wychodzilo(Poooooooolska) na dwie trybuny,zegar próbował poderwac stadion kilka razy sie udalo ,ogólnie z zapowiadanego kompletu bylo 5tys PZPN ustalil kosmiczne ceny jak na mecz towarszyski jedni wpierdalali kielbaski inni h** wie co robili,na Niciarce ku*** sie klucą kto gdzie siedzi :lol: mecz bez historii

kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako » 18.10.2007, 18:26

Doping z perspektywy tv dobry, ale chodzi mi głównie o nowe pieśni które wcześniej na reprezentacji się nie pojawiały. Byłem miło zaskoczony. W Anglii właśnie tak jest, ze na reprezentacji spiewa sie to samo co w klubach tylko ze jest po prostu England.

A jak tam Węgrzy ??? Sam piknik ???

Łeeee

Post autor: Łeeee » 18.10.2007, 18:41

does.not.matter pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:Co do wczorajszego meczu - dziwia mnie podteksty Widzewa w strone ŁKSu. Juz widze jak wy wieszacie fane na Ełkaesie podczas meczu kadry, ech niektorym bije jednak do glowy (wiem, odpowiedziecie ze zrobilibyscie tak i ze to ja jestem debilem :lol: )
Czy w Warszawie była wasza flaga ?
Łódzki Klub Sportowy

kubi111

Post autor: kubi111 » 18.10.2007, 19:11

Łeeee pisze:
does.not.matter pisze:
Czy w Warszawie była wasza flaga ?
czy w Warszawie był ktos kto mogl wziąc flage?najpier takie pytanie sobie zadaj.pozatym teraz jestesmy w trakcie robienia fany reprezentacyjnej i mysle ze po zdrobieniu jej czesto bedzie widziana na reprezentacji

majcher

Post autor: majcher » 18.10.2007, 19:39

dmowskiego fans pisze:Panowie rzadko sie udzielam na forum,ale to co pisza ludzie mówiacy o sobie kibice to paranoja.
Ostatnio w Warszawie na kadrze nie było żadnej flagi klubowej Zagłębia Sosnowiec,była tylko flaga Narodowa-która była równiez w Lizbonie a takze Brukseli.
Jeśli macie zdjecie klubowej flagi to wklejcie a nie piszcie bzdur.
Pozdro dla prawdziwych Kibiców Reprezentacji Polski.
Nie chciałem tego kontynuować, ale chciałeś to masz:
[link]

ODPOWIEDZ