Walter zobaczył ze sa na trybunach chłopaki z NS,sie wkurwił kazał wyłaczyć swiatło,zabrał swoje zabawki i poszedł do domu Drodzy Panowie i Panie witamy w 40 milionowym kraju WSPÓŁORGANIZATORA ME 2012
Rados(L)aw pisze:
Kiedys spotykalo sie dziewczyny ktore potrafily gotowac jak ich matki. Teraz spotyka sie dziewczyny ktore potrafia pic jak ich ojcowie..
Ja p******* co to było?
Zero ku*** dopingu! Strrrasznie mało kumatej ekipy chyba Kartoniada do d***, transparent - przegięcie, sektorówka Legii to już stan przedzawałowy. NIE CHCEMY MECZÓW W WARSZAWIE! Żenada, lipa, syf, kiła i mogiła...
przegięcie total na całej lini
pierwsza rzecz to flaga LEGIA - biało-czerwona z Godłem i herbem Legii. Nie mam słów. Sektorówka też napis LEGIA na szaliku, ciekawe kto dzisiaj grał bo mi się zdaje że grała rep. POLSKI a nie LEGIA, jeśli się myle to powiedzcie...
Co do tego światła to przypomina mi sięrok 1994 mecz GKS - Legia, i 'cudowny' marsz Legii po mistrza.
By nie było OT: Ebi znowu nas ratuje. Dobre 3 punkty, ale jak zagramy tak z Belgami to będzie porażka, ja chcę świętować AWANS NA ŚLĄSKIM!
ps: nie mówcie że ta Warszawa i ten stadion to dla nas szczęśliwe miejsce...
tez jak zobaczylem sektorowke z napisem Legia to sobie pomyslalem co to za mecz? czy tylko Legionisci sa na tym meczu tylko dla nich on jest?kto gra? przesada!
pierwsza polowa to same nerwy druga pocieszna
doping słaby
Ostatnio zmieniony 13.10.2007, 23:37 przez Tref, łącznie zmieniany 1 raz.
elo_melo pisze:przegięcie total na całej lini pierwsza rzecz to flaga LEGIA - biało-czerwona z Godłem i herbem Legii. Nie mam słów. Sektorówka też napis LEGIA na szaliku, ciekawe kto dzisiaj grał bo mi się zdaje że grała rep. POLSKI a nie LEGIA, jeśli się myle to powiedzcie...
Co do tego światła to przypomina mi sięrok 1994 mecz GKS - Legia, i 'cudowny' marsz Legii po mistrza.
By nie było OT: Ebi znowu nas ratuje. Dobre 3 punkty, ale jak zagramy tak z Belgami to będzie porażka, ja chcę świętować AWANS NA ŚLĄSKIM!
dziecko drogie ta flaga na meczach reprezentacji zwiedziła wiecej stadionów niż Ty masz lat
elo_melo pisze:przegięcie total na całej lini pierwsza rzecz to flaga LEGIA - biało-czerwona z Godłem i herbem Legii. Nie mam słów. Sektorówka też napis LEGIA na szaliku, ciekawe kto dzisiaj grał bo mi się zdaje że grała rep. POLSKI a nie LEGIA, jeśli się myle to powiedzcie...
dziecko drogie ta flaga na meczach reprezentacji zwiedziła wiecej stadionów niż Ty masz lat
a to jakiś argument żeby ona wisiała na każdym meczu? ciekawe czy na śląskim ją powiesicie... Flaga reprezentacyjna jak najbardziej! ale bez nazwy klubu. To samo w flagą ŁKS ŁÓDŹ.
elo_melo pisze:
a to jakiś argument żeby ona wisiała na każdym meczu? ciekawe czy na śląskim ją powiesicie... Flaga reprezentacyjna jak najbardziej! ale bez nazwy klubu. To samo w flagą ŁKS ŁÓDŹ.
Tak, stadion Legii , flaga Legii.
Tobie pozostaje internet i klawiatura.
dzieciak na sląskim juz tez pewnie wisiała.wiekszosc klubów ma flagi reprezentacyjne z herbem lub naazwą swojego klubu.wiec zamilcz jak niemasz oczyms pojecia.
K(L)OS pisze:
dzieciak na sląskim juz tez pewnie wisiała.wiekszosc klubów ma flagi reprezentacyjne z herbem lub naazwą swojego klubu.wiec zamilcz jak niemasz oczyms pojecia.
a i niejestem z Legi ani Łksu
dzieciakiem możesz nazwać kumpla z podwórka czy tam piaskownicy. Na Śląski teraz nie wpuszczają w barwach klubowych itd. Stadion legii oprawa legii stadion legii flaga legii, brakowało jeszcze stadion legii doping dla legii.
ps: celowo z małej litery. ban
elo_melo pisze:
dzieciakiem możesz nazwać kumpla z podwórka czy tam piaskownicy. Na Śląski teraz nie wpuszczają w barwach klubowych itd. Stadion legii oprawa legii stadion legii flaga legii, brakowało jeszcze stadion legii doping dla legii.
ps: celowo z małej litery.
Internet dopuszcza tez takie rodzaje 'chuliganstwa' , oraz wyrazenie sprzeciwu przeciw rzeczom w stosunku do ktorych ma sie gowno do powiedzenia.
Ostatnio zmieniony 13.10.2007, 23:53 przez chora_krowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedynym przegięciem jesteście wy dzieciaki....Jeśli ktoś z was nie rozumie(a jestem przekonany,że większość chłopaków to pojęła)dlaczego NS wywiesili oprawę na tym meczu,na tym stadionie i do kogo ta oprawa była skierowana to zamiast zgrywać przekumatych domorosłych internetowych idiotów,radziłbym wam podeliberować nad przyczyną awarii prądu i pokombinować,kto się za tym kryje...
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.
Rudeboys72 pisze:Jedynym przegięciem jesteście wy dzieciaki....Jeśli ktoś z was nie rozumie(a jestem przekonany,że większość chłopaków to pojęła)dlaczego NS wywiesili oprawę na tym meczu,na tym stadionie i do kogo ta oprawa była skierowana to zamiast zgrywać przekumatych domorosłych internetowych idiotów,radziłbym wam podeliberować nad przyczyną awarii prądu i pokombinować,kto się za tym kryje...
Nie ma co z nimi polemizowac kolega elo_melo czytajac jego posty nie ma pojecia wogóle wiec szkoda nerwów
DOBRANOC
Swietny wystep Ebiego i całego składu Biało-Czerwonych.Odnosze wrażenie,że to byl mecz Legii a nie Reprezentacji. Oby był to ostatni mecz w Warszawie,Bez odbioru
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 00:03 przez arto1964, łącznie zmieniany 1 raz.