Kibice - pracownicy ochrony

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Batmans

Re: Kibice - pracownicy ochrony

Post autor: Batmans » 03.10.2010, 20:02

Pierdolicie . Tak jak napisal kolega , wezcie zalozcie zobaczcie przez fieranke czy wam samochodu nie kradna i jak cos 997 lamusy policyjne. Idzcie do tesco , potrzebuja , dostaniecie krutkofalowke i sluchawke do ucha ,a po godzinach bedziecie tutaj rury pokazywac jakie to wy chuligany jestescie w koszulkach JP na 100%. a w pracy jak kogos zlapiecie to w nagrode bony na swieta rury tempe bedziecie mieli za to. Ale to sie nie liczy bo przeciez brak pracy i trzeba sie wykazac. Ale wite to psowi jak do pracy przyjedzie to chetnie zajezdzacie , bo przywitac sie trzeba bo przeciez tez czlowiek.

Pozdrawiam normalnych ktorych tu malo a reszta lamusow i pedalow lache robic polmozgi.

iparts.pl
BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ » 03.10.2010, 20:07

Batmans pisze:Pierdolicie . Tak jak napisal kolega , wezcie zalozcie zobaczcie przez fieranke czy wam samochodu nie [link] i jak cos 997 lamusy policyjne. Idzcie do tesco , potrzebuja , dostaniecie krutkofalowke i sluchawke do ucha ,a po godzinach bedziecie tutaj rury pokazywac jakie to wy chuligany jestescie w koszulkach JP na 100%. a w pracy jak kogos zlapiecie to w nagrode bony na swieta rury tempe bedziecie mieli za to. Ale to sie nie liczy bo przeciez brak pracy i trzeba sie wykazac. Ale wite to psowi jak do pracy przyjedzie to chetnie zajezdzacie , bo przywitac sie trzeba bo przeciez tez czlowiek.

Pozdrawiam normalnych ktorych tu malo a reszta lamusow i pedalow lache robic polmozgi.
Brak mi słów po prostu. Przeczytaj mój ostatni post i pomyśl trochę i postaraj się odpowiedzieć na niego.

Batmans

Post autor: Batmans » 03.10.2010, 20:18

Nie pisz juz ochroniarko do mnie .

BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ » 03.10.2010, 20:32

Batmans pisze:Nie pisz juz ochroniarko do mnie .
Dajcie mu bana, bo nie potrafi dyskutować tylko obrażać. Jesteś taki mądry to powiedz to któremuś z tych jebanych ochroniarzy w twarz (nie, nie bronię tu ochroniarzy, tylko mnie ten idiota wkurwia).

[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] » 03.10.2010, 20:35

Batmans pisze:Nie pisz juz ochroniarko do mnie .
nie żebym bronił ochroniarzy ale takie pytanie, kradniesz?

Batmans

Post autor: Batmans » 03.10.2010, 20:37

Nie , nie kradne.

[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] » 03.10.2010, 20:40

Wtedy źle zrozumiałem twoje posty -), co do bramkarzy to jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś z bramki wzywał policję jak kogoś wypierdoli z klubu

BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ » 03.10.2010, 20:43

[W]19[K]46[S] pisze:Wtedy źle zrozumiałem twoje posty -), co do bramkarzy to jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś z bramki wzywał policję jak kogoś wypierdoli z klubu
Bramkarze sami załatwiają takie sprawy wypierdalając po prostu kogoś z klubu, jak nie, to za rogiem jeszcze wyłapie i się skończy. Są też i tacy (najczęściej w sklepach i są to bardziej 'normalni' ludzie niż koksy itd.) którzy dzwonią na psy, ale wiadomo, że są różni ludzie i każdy załatwia sprawy inaczej.

Batmans

Post autor: Batmans » 03.10.2010, 20:45

Kolego nie mowimy tutaj o bramkarzach z imprez nie wypowiadam sie o tym. Chodzi mi o chlopakow co na stadionach graja chuliganow worza sie w koszulkach JP na 100% ,a w pracy bawia sie w policjanta bez uprawnien. Lapia zlodzieja i przekazuja informacje kierownikowi ktory dzwoni po policje . wybieramy droge i albo jest tak albo tak. kazdy jest kowalem swojego losu a nie powinien byc 12 godzin kibicem gdzie jest mecz i na stadionie krzyczy jak to policje k i ch i c a jak w pracy jest 12 godzin to witka i zapomnial co krzyczal

BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ » 03.10.2010, 20:47

Batmans pisze:Kolego nie mowimy tutaj o bramkarzach z imprez nie wypowiadam sie o tym. Chodzi mi o chlopakow co na stadionach graja chuliganow worza sie w koszulkach JP na 100% ,a w pracy bawia sie w policjanta bez uprawnien. Lapia zlodzieja i przekazuja informacje kierownikowi ktory dzwoni po policje . wybieramy droge i albo jest tak albo tak. kazdy jest kowalem swojego losu a nie powinien byc 12 godzin kibicem gdzie jest mecz i na stadionie krzyczy jak to policje k i ch i c a jak w pracy jest 12 godzin to witka i zapomnial co krzyczal
Tak, z tym się zgadzam, że jeżeli ktoś jest kibicem (fanatykiem) to nie powinien pracować w ochronie na meczach, to akurat nie podlega dyskusji.

szalony_enrike

Post autor: szalony_enrike » 07.10.2010, 21:54

Bronisz tych ochroniarzy ,sam pracujesz czy masz znajomych co tam pracuja ?

Animal

Post autor: Animal » 08.10.2010, 01:07

Po pierwsze to nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Bo zaraz okaże się, że kibic może być tylko złodziejem bo w innym wypadku jest parówą!

W tym temacie bardziej chodzi o wartości i moralność każdego z nas a nie to jaki zawód wykonuje.

1) pracujemy na budowie kolega spada z rusztowania, szef budowy chce zatuszować sprawę i przenosi ciało. Przyjeżdzają psy a my krzyczymy CHWDP!

2) Zgwałcili Wam siostrę pzychodzą psy na chate a Wy w drzwiach CHWDP!!

3) macie własny interes albo zatrudnicie kogoś do pilnowania dobytku albo liczycie, że Wam nic nie zginie. Ale przecież jestem fanatykiem i nie mogę tak zrobić a nóż kogoś złapią przecież będę współwinny bo ich wynająłem?

Piekarz, murarz, prawnik, robotnik, student, handlowiec, ochroniarz każdy może być fanatykiem...

Ronnie The Rocket

Post autor: Ronnie The Rocket » 08.10.2010, 10:15

Czytajac ten temat i pomijajac stanowiska wszystkich w sprawie ochroniarzy, nikt nie wpsomnial o innym temacie. Kazdy pierdoli o zasadach, honorze i wszystkim dookola, a nie zauwaza ze samo zlodziejstwo jest totalnym brakiem honoru i kurestwem. I albo sie jest czlowiekiem z zasadami albo cipa bez honoru.

hdg

Post autor: hdg » 08.10.2010, 14:40

Ronnie The Rocket pisze:Czytajac ten temat i pomijajac stanowiska wszystkich w sprawie ochroniarzy, nikt nie wpsomnial o innym temacie. Kazdy pierdoli o zasadach, honorze i wszystkim dookola, a nie zauwaza ze samo zlodziejstwo jest totalnym brakiem honoru i kurestwem. I albo sie jest czlowiekiem z zasadami albo cipa bez honoru.
Gdyby w Polskim ruchu kibicowskim wiecej osob mialo podobne podejscie jak Ty jakos sensownie by to wyglądało a nie tak jak teraz gdzie coponiektore osoby dostaja wyroki za sprawy absolutnie nie zwiazane z Kibicowaniem,nikt nie jest swiety i nie ma co sie wybielac bo prawie kazdy w zyciu cos tam podpierniczył,ale czym innym jest np.Promocja na wyjezdzie a czym innym Ludzie w "honorowych"ekipach imający się różnorakich zajęć mało mającyh wspólnego z honorem

Rycerz

Post autor: Rycerz » 08.10.2010, 15:54

hdg pisze:
Ronnie The Rocket pisze:Czytajac ten temat i pomijajac stanowiska wszystkich w sprawie ochroniarzy, nikt nie wpsomnial o innym temacie. Kazdy pierdoli o zasadach, honorze i wszystkim dookola, a nie zauwaza ze samo zlodziejstwo jest totalnym brakiem honoru i kurestwem. I albo sie jest czlowiekiem z zasadami albo cipa bez honoru.
Gdyby w Polskim ruchu kibicowskim wiecej osob mialo podobne podejscie jak Ty jakos sensownie by to wyglądało a nie tak jak teraz gdzie coponiektore osoby dostaja wyroki za sprawy absolutnie nie zwiazane z Kibicowaniem,nikt nie jest swiety i nie ma co sie wybielac bo prawie kazdy w zyciu cos tam podpierniczył,ale czym innym jest np.Promocja na wyjezdzie a czym innym Ludzie w "honorowych"ekipach imający się różnorakich zajęć mało mającyh wspólnego z honorem

100% SPOLECZNIARSKIE spostrzezenia!!!
"ZLODZIEJSTWO JEST DLA CIEBIE KURESTWEM" pilnuj nastepnym razem kieszeni heh

CSM1899

Post autor: CSM1899 » 08.10.2010, 17:44

Znam parunastu typków, robiących na ochronie na meczach, z tym, że płaci się godzinówkę od stania i nic nie robienia, przecież i tak w przypadku negatywnej ochrony tłumu nic nie zrobią swoim, nawet nie mieliby szans tak teoretycznie, a zarabiać gdzieś trzeba...

hdg

Post autor: hdg » 08.10.2010, 18:27

Rycerz pisze:

Kurestwem ,może nie jest,zależy z jakiego powodu ktoś kradnie jesli np z prawdziwej szczerej biedy to ok potrafie to zrozumieć ale wyorazmy sobie sytuacje,typu np,zarabia sobie zwykly typ powiedzmy 1300 na miesiac kupi sobie po jakims czasie jakis lepszy telefon i opierdoli go jakis pajac tylko po to zeby miec na jaranie przez kilka dni lub kupic jakis "modny"dres a reszte przecpac
Zlodziejstwo tego typu jest dla mnie zwykłym chujstwem i tego typu przypadki zasluguja jak najbardziej na potepienie,co innego gdy ktos ma np rodzine na utrzymaniu i ledwo wiąze koniec z koncem wtedy moge takiego złodzieja zrozumieć

Rycerz

Post autor: Rycerz » 08.10.2010, 18:49

hdg pisze:
Rycerz pisze:

Kurestwem ,może nie jest,zależy z jakiego powodu ktoś kradnie jesli np z prawdziwej szczerej biedy to ok potrafie to zrozumieć ale wyorazmy sobie sytuacje,typu np,zarabia sobie zwykly typ powiedzmy 1300 na miesiac kupi sobie po jakims czasie jakis lepszy telefon i opierdoli go jakis pajac tylko po to zeby miec na jaranie przez kilka dni lub kupic jakis "modny"dres a reszte przecpac
Zlodziejstwo tego typu jest dla mnie zwykłym chujstwem i tego typu przypadki zasluguja jak najbardziej na potepienie,co innego gdy ktos ma np rodzine na utrzymaniu i ledwo wiąze koniec z koncem wtedy moge takiego złodzieja zrozumieć

po pierwsze pajac to daje sie wyjebac na tel,po drogie ja nie mowilem o waleniu tel wiec nie wpierdalaj tego badziewia do mnie a po czwarte piszesz JP,skoro piszesz to powinienes wiedziec chociaz co to znaczy a jak wiesz to nie rozumiem tego 90% (nie rozpisuj sie bo i tak nie wiesz ocb)??
A wracajac do tematu,nie wyobrazam sobie w mojej ekipe(ani w zadnej,afiszujacych sie ze swoja praca) ochroniarek czy milicjantow...nie mozna byc jednoczesnie lobuzem i dobrym chlopakiem

co ty wogule robisz na tym forum?pojebalo ci sie cos z kwp czy jak?jaki ku*** "szacun kryminalni"??jak bys byl choc raz na meczu to wiedzial jaki zakres obowiazkow ma milicja a na ile wiecej se pozwala to samo sie tyczy ochroniarek,jednych chujem podszyte,kurewskie organizacje i tyle!!!
i koncze ten temat,bo nie wsmak mi dyskutowac najprawdopodobniej jakims zapalonym sluzbista ktory chce przekonac(w duzej mierze jednak) LUDZI,ze zlodzieje to dno a milocja i ochrona jest cool
NO COMENTS

750ml

Post autor: 750ml » 08.10.2010, 18:55

jak byłem w Gliwicach na Piaście to tam ochroniary były z Ruchu Ch. przynajmniej tak się pucowali a najlepszy był taki jeden brzydki co go d*** wysterowała i się z nim umówić nie chciała (podsłuchałem rozmowę) to się tak napinał ze nam sam wjedzie na sektor i nas pozamiata hehe jak dla mnie to jest frajerstwo być ochroniarką na meczu meczu i takie jest moje zdanie !!

kalashnikov

Post autor: kalashnikov » 08.10.2010, 18:58

Animal pisze:
Piekarz, murarz, prawnik, robotnik, student, handlowiec, ochroniarz każdy może być fanatykiem...
Dokładnie, a hasło typu JP 100% jest godne anarchisty a nie nacjonalisty. Widać że tak naprawdę większość to skrajne lewaki które nawet nie zdają sobie z tego sprawy. Mi nacjonalizm kojarzy się z porządkiem (poza miłością do ojczyzny oczywiście), a kto ma tego porządku pilnować jak nie policja? Rozumiem pogardzać jednym czy drugim matołem z policji który dostał trochę władzy i mu się wydaje że nie wiadomo kim on jest, ale jak ktoś jest za likwidacją policji jako takiej to Anarchia 100%.

Ronnie The Rocket

Post autor: Ronnie The Rocket » 08.10.2010, 19:00

Rycerz pisze:100% SPOLECZNIARSKIE spostrzezenia!!!
No ku*** rece opadaja jak sie takich czyta....

Dziwnym dla Ciebie jest, ze potepiam takie zachowanie?Jesli Ty pracujesz uczciwie zeby miec na swoje wydatki, a taka cipa przyklei do swoich pęcin Twoj portfel z hajsem i komorke? I powiesz wtedy "jestem kumatym kumem i sie nie moge na niego wkurwic o to bo bedzie to spoelczniarskie. Zarobie na nastepne, a co mi tam". Niektorzy maja chyba swoj jakis dziwny swiat i nie ptorafia zrozumiec najogolniejszych norm obyczajowych.

sapter

Post autor: sapter » 08.10.2010, 19:01

Ochroniarki na meczach i w sklepach to zwykłe flety i dziwne, ze ktos sie z tym spiera. Kluby to zupelnie co innego. A na swoje rzeczy trzeba uważać i taka jest prawda i takie realia. Rozni sa ludzie. Ale nie o tym temat.

Ronnie The Rocket

Post autor: Ronnie The Rocket » 08.10.2010, 19:10

Rycerz pisze:co ty wogule robisz na tym forum?pojebalo ci sie cos z kwp czy jak?jaki ku*** "szacun kryminalni"??jak bys byl choc raz na meczu to wiedzial jaki zakres obowiazkow ma milicja a na ile wiecej se pozwala to samo sie tyczy ochroniarek,jednych chujem podszyte,kurewskie organizacje i tyle!!!
i koncze ten temat,bo nie wsmak mi dyskutowac najprawdopodobniej jakims zapalonym sluzbista ktory chce przekonac(w duzej mierze jednak) LUDZI,ze zlodzieje to dno a milocja i ochrona jest cool
NO COMENTS
Nikt tu nie probuje przekonywac, ze ochrona i psy sa cool mega super i hiper. Tylko, ze zwykle pospolite zlodziejstwo jest tak samo chujowe jak bycie psem czy ochroniarka.

Rycerz

Post autor: Rycerz » 08.10.2010, 19:16

Ronnie The Rocket pisze:
Rycerz pisze:100% SPOLECZNIARSKIE spostrzezenia!!!
No ku*** rece opadaja jak sie takich czyta....

Dziwnym dla Ciebie jest, ze potepiam takie zachowanie?Jesli Ty pracujesz uczciwie zeby miec na swoje wydatki, a taka cipa przyklei do swoich pęcin Twoj portfel z hajsem i komorke? I powiesz wtedy "jestem kumatym kumem i sie nie moge na niego wkurwic o to bo bedzie to spoelczniarskie. Zarobie na nastepne, a co mi tam". Niektorzy maja chyba swoj jakis dziwny swiat i nie ptorafia zrozumiec najogolniejszych norm obyczajowych.
ZALÓZ TEMAT NA TEMAT ZAGINIONYCH RZECZY MOZE COS SIE ODNAJDZIE:)
bez odbiru

Viclav

Post autor: Viclav » 08.10.2010, 21:16

Ciekaw jestem ,czy jak Cię ktoś ojebie ze wszystkich oszczędności, to też będziesz tak radośnie pisał o złodziejach.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

Sztygar

Post autor: Sztygar » 08.10.2010, 21:33

Viclav pisze:Ciekaw jestem ,czy jak Cię ktoś ojebie ze wszystkich oszczędności, to też będziesz tak radośnie pisał o złodziejach.
Przecież na pewno jakiś ''dobry chłopak'' potrzebował na działkę, odpuści mu :)

hdg

Post autor: hdg » 08.10.2010, 21:37

Rycerz pisze:
co ty wogule robisz na tym forum?pojebalo ci sie cos z kwp czy jak?jaki ku*** "szacun kryminalni"??
Czy znasz pojęcie ironii??

Smiac mi sie chce z Tych wszystkich JP Firmowców z calym tym zalosnym gównażerianym lansem,koszulkami JP itd dlatego mam taki podpis

[url][link][/iurl]

Może to da Ci troche do myślenia chociaz watpię bo sądząc po tym jak piszesz zapewne sam jestes z tego pokolenia

Rycerz

Post autor: Rycerz » 08.10.2010, 21:40

Viclav pisze:Ciekaw jestem ,czy jak Cię ktoś ojebie ze wszystkich oszczędności, to też będziesz tak radośnie pisał o złodziejach.
dla mnie porownywac zlodzieja z milicjantem czy ochroniarka jest tak samo absurdalne i nie na miejscu jak bycie zarowno psem i fanatykiem

...okazja czyni...jak bym zobaczyl chlopa z walizka pieniedzy to chwila strachu....:) i ale podejrzewam ze nie jeden by wyciagna reke po nie swoje jak byla by dogodna okazja

CHCNI

Post autor: CHCNI » 08.10.2010, 21:42

Dajcie sobie spokój z tym rycerzykiem całym, albo gówniarz, który gówno o życiu wie, albo totalny przychlast na poziomie 15-latka.
Obrazek

Kawał c****.

Rycerz

Post autor: Rycerz » 09.10.2010, 11:19

hdg pisze:
HDG ma swoja teorie na temat kto moze krasc a kto nie;)

napislaes ze jak ktos kradnie ze szczerej biedy to potrafisz zrozumiec a jak ktos kradnie i ma co jesc to jest chujem?!nie rozwijaj juz tego tematu bo sie bardziej pograzysz
ZENADA

dla mnie kurestwo to jak ktos na forum kibicow udziela sie ze ochrona czy pies moze byc jednoczesnie fanatykiem,lub ze zlodzieje sa tym samym na jednym poziomie z milicja,takie stwierdzenia to jest dopiero pospolite kurestwo i nawet powiedzial bym prucie sie anonimowo przez forum do LUDZI!!!
niech kazda ochroniara i milicjant wie ze nigdy nie nadejda takie czasy zebyscie byli traktowani jak swoi!!!

Dek_ML

Post autor: Dek_ML » 09.10.2010, 12:26

Ronnie The Rocket pisze: Tylko, ze zwykle pospolite zlodziejstwo jest tak samo chujowe jak bycie psem czy ochroniarka.
Jaki łeb :)
dobremu złodziejowi zawsze podam rękę ale psu nigdy. Ochłoń od tego komputera
Śląsk & Motor

wisnia88

Post autor: wisnia88 » 09.10.2010, 13:56

Policja na stadionie zawsze była wrogiem nr 1 i myśle że poważni ludzie umieją odróznić zycie codzienne od swojej że tak to nazwe pasji;)co do ochrony sprawa prosta -nie ma opcji albo sie przestrzega zasad kibicowskich albo konczy kariere, jest jeszcze wiele zawodow ktore można wybrać a i nie wymagają wcale wiecej ambicji;)pzdr

[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] » 09.10.2010, 14:21

To nie jest temat o złodziejstwie za które powinni upierdalać ręce, tylko o kibicach którzy chcąc nie chcąc są czasem na bakier z prawem oraz krzyczą HWDP itp. a potem w pracy dzwonią na policję w razie potrzeby, no ku*** zdecydować się trzeba...

hdg

Post autor: hdg » 09.10.2010, 15:44

Rycerz pisze:
napislaes ze jak ktos kradnie ze szczerej biedy to potrafisz zrozumiec a jak ktos kradnie i ma co jesc to jest chujem?!nie rozwijaj juz tego tematu bo sie bardziej pograzysz
ZENADA
Sam jesteś żenada,i pogrążysz sie jak Ci Mama neta odetnie.Typy ,które kradną po to zeby wozić sie furami,ćpać itd zamiast znalezc sobie uczciwa prace są dla mnie zwyklymi pajacami.Porozmawiaj moze na ten temat z kims co został ojebany . Jak Ci kogoś z rodziny opierdolą "dobre chłopaki" z pieniędzy,samochodu.etc na który zapierdalał uczciwie sporo czasu,ciekawe jakie wtedy bedziesz mial zdanie o złodziejstwie.
Ale z kim ja gadam i po co tak w zasadzie jak zapewne jestes jednym z takich "janów" mających lewe rączki do normalnej roboty.

Z mojej strony koniec gadki bo nie o tym temat,pw tez mi nie posylaj bo niemam ochoty sprzeczac sie z małoletnimi pseudohulsami

szyda

Post autor: szyda » 09.10.2010, 17:00

powinni wam komputery ukraść te " dobre chłopaki" to był by spokój :) i nie pieprzylibyście takich głupot
jeden broni złodziei drugi policji ,ja p******* co za ludzie.
Zajmijcie się każdy swoja robotą i będzie super,pies robi swoje ,kibole swoje,jak ktoś potrafi pogodzić te dwie sprawy bycia tym i tym i jest akceptowany przez to u swoich to jest ZAJEBISTY i bez dwóch zdań należy mu się złoty medal

Większość z was z tego co tu czytam nie jeździ na mecze tylko siedzi przed kompami i pisze o tym co gdzieś tam usłyszy i nad tym się zastanówcie lepiej ,co z was za kibice i za co nienawidzisz tej policji, kto jeździ ten wie a reszta to wie to co usłyszy od kogoś
podniecacie się jakimiś więziennymi zasadami co ktoś wam poopowiadał,jakimś jebaniu policji czy c*** wie czym jeszcze,zastanówcie się nad sobą najpierw a potem oceniajcie innych

proponuje niech każdy z tych "wariatów" co tak nienawidzą policji i noszą się z CHWDP I JP poopowiada jak to jebał policję czy ochronę
temat będzie ciekawszy od tego

Rycerz

Post autor: Rycerz » 09.10.2010, 17:00

hdg pisze:
Rycerz pisze:
ZENADA
Sam jesteś żenada,i pogrążysz sie jak Ci Mama neta odetnie.Typy ,które kradną po to zeby wozić sie furami,ćpać itd zamiast znalezc sobie uczciwa prace są dla mnie zwyklymi pajacami.Porozmawiaj moze na ten temat z kims co został ojebany . Jak Ci kogoś z rodziny opierdolą "dobre chłopaki" z pieniędzy,samochodu.etc na który zapierdalał uczciwie sporo czasu,ciekawe jakie wtedy bedziesz mial zdanie o złodziejstwie.
Ale z kim ja gadam i po co tak w zasadzie jak zapewne jestes jednym z takich "janów" mających lewe rączki do normalnej roboty.

Z mojej strony koniec gadki bo nie o tym temat,pw tez mi nie posylaj bo niemam ochoty sprzeczac sie z małoletnimi pseudohulsami
skoncz juz wpieprzac te wypociny!!!ja napisalem wyzej co sadze o twoich pogladach(ten moze krasc bo z glodu a ten nie bo na dresy nie ma:D ZENADA!!!)
temat tyczyl sie kobicow ochroniarek!!!nie ma opcji zeby takie smieci jak ochrona byli zapalonymi kibicami(chyba ze przed tv razem z hdg)!!!!

FcRuda

Post autor: FcRuda » 09.10.2010, 19:33

[link]

Rycerz, połowa forum za takiego cwaniaka Cię tu uważa :)
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo

Kielczanin85

Post autor: Kielczanin85 » 09.10.2010, 19:46

Nie ma co deliberować z chłopakami z Gimnazjum o mentalności JP. Krótko: jebanym złodziejom powinno się upierdalać ręcę.

Wracając do tematu. Chyba większość ekip miała krótszy lub dłuższy epizod w ochranianiu meczy. Częste były przypadki zdejmowania kamizelek podczas awantur. Różnie, to można oceniać, jak dla mnie, gdy nie przekracza się pewnych norm, takie zachowanie można zrozumieć - wiadomo trzeba sobie radzić w tych ciężkich czasach. Temat rzeka a sprawa złożona, więc każdy może mieć inne zdanie.
Kto ma ponad 20 lat i nie chodził na mecze i nie jezdził na wyjazdy Korony przed erą kolportera jest kibicem sukcesu, a nie Korony.

sajmonfzg

Post autor: sajmonfzg » 09.10.2010, 20:08

Panowie bez jaj.Świat kibicowski to jak by nie było przekrój społeczeństwa i nie rzadko na jednej trybunie zasiadają "Ludzie" i społeczniaki,ale należy pamiętać,że kibicem,a nawet fanatykiem może być każdy!Co innego jeśli bierze się jakieś dziwne osoby do ekipy sportowej!Co do ochrony to cóż są takie czasy,że nie ma za wiele roboty i jak pojawia się opcja takiej roboty(za dobrą kasę) to nie jeden dobry chłopak by się na nią zdecydował!Jak ktoś jest złodziejem to liczy się z tym,że ktoś go może złapać tu bardziej chodzi oto jak ktoś kto łapie taką osobę się przy tym zachowa!To tak jak z psami nie lubimy ich bo odpierdalają szopki!Wielu z nas miało by opory przed dzwonieniem na psy,ale co zrobić np.gdy zajebią ci auto?!musisz to zgłosić i tak!Każdy sam wybiera swoją drogę i nie powinniśmy nikogo krytykować czy jest złodziejem,bandytą,czy pracuje w ochronie choćby marketu.Wszystko zależy moim zdaniem jaki człowiek jest.A jak już pojawiły się tematy o złodziejach to należy pamiętać,że w większości ekip są złodzieje i bandyci i nie rzadko to oni stanowią o sile tej ekipy.
Tylko Czarni MKS

Rycerz

Post autor: Rycerz » 09.10.2010, 20:14

cichociemny pisze:Ile masz lat?
lat skoncze w grudniu 10 kolego ale jestem na tyle ogarniety zeby rozróżniac ochrone czy milicje od fanatyka i chlopaka co kradnie czy chlopakow co sobie robia promocje na trasie od zwyklej ku**y w mundurze.

ODPOWIEDZ