Komentarze/relacje/foto-video-niższe ligi 21-23.03.2025!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Stpne

Re: Komentarze/relacje/foto-video-niższe ligi 21-23.03.2025!

Post autor: Stpne » 26.03.2025, 15:11

Psiak pisze:
26.03.2025, 14:46
Acha, czyli tak zakłada od początku bojkot?

A mógłbyś przekleić jakieś oświadczenie zaraz po ustaleniach decyzyjnych a nie wasze oświadczenie sprzed pięciu dni? Podkreślam, oświadczenie, nie jakieś powoływanie się na spotkanie przedstawicieli ekip, którego przebieg i ustalenia są mi doskonale znane: "nie wpuszczamy Wisły".

I na pewno twoje wysokie IQ wyjaśni mi w prosty sposób co oznacza zdanie "wykluczyć kogoś z kibicowskiego świata".
Nie do mnie, ale odpowiem :) Nie było żadnego oświadczenia. Zresztą, jak by ono miało wyglądać, skoro warunkiem jest załatwienie sprawy? Dalej nie wiem, czemu to mielenie ma służyć. Bojkot przebiega identycznie od początku. Możesz teoretycznie zakładać, że mimo otwartego komunikatu, że chodzi o mecze z udziałem drużyny Wisły - mamy tu omawiać warianty, w których jedna ekipa próbuje dyktować drugiej, nieobjętej bojkotem, kogo może mieć na swoim sektorze. Podobnie, jak dość popularną na tym forum opinię o objęciu bojkotem... zgodowiczów Wisły na meczach z udziałem ich drużyn z klubami prowadzącymi bojkot. Może jest w tym coś ciekawego, tylko raczej niezbyt wiadomo co :)

iparts.pl
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 27.03.2025, 09:16

kivloff pisze:
25.03.2025, 10:15
Prawdziwaracja pisze:
25.03.2025, 08:22
Zaoracie cały klimat kibicowania w kraju, tylko dlatego, że Legia znowu chciała się wznieś na piedestał poprawności. Jaka jest w tym wszystkim logika? Odpowiedzcie sobie każdy z osobna, bez sugerowania się tym, co Wasza ekipa przyklepała.
Logika w tym jest bardzo prosta. Wisła wyciągając sprzęt na ekipę niesprzetowa postanowiła zaorać klimat kibicowania w kraju, przy akompaniamencie publicznej nagonki na kibolstwo i zdarzenia ze spadajacymi głowami, wyroków, banicji, rozjebania dzialajacych biznesów, dpk, itd, itp tylko dlatego że jakieś lamusy się bały przekopki.
Te logik , nie tak dawno cracovia, bardzo pocięła widzewiaka, prawie pozbawiając go życia , o innych akcjach sprzętowych tej ekipy, nie wspomnę . Więc dla czego nie jest bojkotowania? Wszystko to chujem jest podparte , na pseudoprawilniackich zasadach. Dalej wspierajcie się władzami klubowymi , policją i innymi służbami, to są te zasady dzisiaj.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 27.03.2025, 23:12

Cracovia "prawie", a Widzew "calkiem" Rolika (tez ze sprzetem). Po co wiec ta licytacja?

ODPOWIEDZ