Komentarze / FotoVideo / Relacje 20-22.09.2024
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 20-22.09.2024
Dubaro czemu standardowo nie zapytasz ilu w Rzeszowie? Trzym ryj.
-
Pewnie Wigry Suwałki ....... z całym szacunkiem dla nich
Bądź dumny z tego, że jesteś Polakiem
-
Motor bijący się na liczby? Czyżby nadeszła zmiana i w końcu wyjda z kimś na liczby a nie banda na bandę tylko tak jak głosili
A.C.A.B
-
Ekipa X trafiona w drodze do Y.
"Wysypujemy się na drogę, kobitka za kierownicą w panice ucieka poboczem.Dzieci wrzeszczące i płaczące obsray gacie".
Tak to dziś wygląda na Facebookach,kibice.flet i tym podobnych pudelkch.
"Wysypujemy się na drogę, kobitka za kierownicą w panice ucieka poboczem.Dzieci wrzeszczące i płaczące obsray gacie".
Tak to dziś wygląda na Facebookach,kibice.flet i tym podobnych pudelkch.
-
Malolat: z liczydłami w ręku, a i tak w p******.
-
Ciekawa walka Motoru z ŁKS na liczby. Dwie mocne bandy, Motor walczący na liczby. Kto wie może to będzie niedługo norma. Też znak czasów bo banda bandę ciężko wyjść. Szacunek dla dwóch ekip. ŁKS zdecydowanie jedna z lepszych ekip w Polsce.
-
Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
-
Sosnowiec wtedy wykorzystał okazję, bo Łks nie jechał tam ani składem ani z nastawieniem żeby się bić (jechali na mecz koszykówki)
Z kolei pare lat przed tym Łks z Zawiszą zbili Zagłębie banda na bandę.
-
Legia na plus z ŁKS na liczby (tak wiem ŁKS utrzymuje remis no ale obserwatorzy z ZS i Lecha mieli podobne zdanie co Warszawiacy)Misiek90 pisze: ↑24.09.2024, 22:36Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
Raków chyba też mial na małe liczby spotkanie na plus?
Co nie zmienia faktu ze ŁKS kozak banda.
A co do Motoru to chyba z Ruchem kilka lat temu tez bylo na liczby.
-
Według mnie właśnie spotkania całymi bandami pokazują która ekipa jest mocniejsza i nie dziwię się niektórym ekipom że nie chcą wychodzić na liczby. Umawiane walki w małych proporcjach przecież nie pokazują potencjału całej ekipy bo ekipa x może lać wszystkich dookoła w walkach umawianych np 20x20 a potem jadą na wyjazd i w walce spontanicznej zostają zgnieceni przez inną ekipę bo tam ta ekipa wyskakuje w dużej liczbie a Ci mają tylko 20 sportowców a reszta się patrzy albo ucieka. Pokazuja to też wojaże zagranicą gdzie nikt nie chce walk na liczby z Polakami tylko czysta,spontaniczna bójka na ulicy, bez względu na liczby,wiek i co ma się pod ręką... Druga sprawa jeśli ktos robi na Ciebie zasadzkę a Ty jadąc specjałem w kilkaset lub nawet ponad tysiąc osób nie wysiadasz bo " nie ma" ekipy to też pokazuje do jakiej bandy należysz i ilu tak naprawdę zwykłych wyjazdowiczow/fanatyków posiadasz którzy też przecież mogli by walczyć bo należą do tzw grupy wyjazdowej. Dla mnie żadnym wyznacznikiem nie jest ekipa która wygrywa ze wszystkimi w małych liczbach bo co z tego skoro przy większej liczbie już są bezradni. Wiem też że ciężko o walki banda na bandę bo ciężko też niezauważonym jechać na takie spotkanie gdyż smutni panowie nie śpią.
-
"Pokazuja to też wojaże zagranicą gdzie nikt nie chce walk na liczby z Polakami tylko czysta,spontaniczna bójka na ulicy..."
Yyyy bo na tym polega istota chuligaństwa, która w Polsce umarła dawno temu.Teraz mamy to o co policja i opinia publiczna walczyły latami.Pochowani w lasach nikt nic nie widzi nikt nic nie wie.
Yyyy bo na tym polega istota chuligaństwa, która w Polsce umarła dawno temu.Teraz mamy to o co policja i opinia publiczna walczyły latami.Pochowani w lasach nikt nic nie widzi nikt nic nie wie.
-
Zapomniałeś dodać że Legia po bastach wstawała i wracała do walki więc na żaden plus dla niej to spotkanieStadionowy pisze: ↑24.09.2024, 23:37Legia na plus z ŁKS na liczby (tak wiem ŁKS utrzymuje remis no ale obserwatorzy z ZS i Lecha mieli podobne zdanie co Warszawiacy)Misiek90 pisze: ↑24.09.2024, 22:36Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Skąd możesz wiedzieć jak było, skoro wtedy jeszcze jebałeś Ełkaes na 100%.
Twoja historia nie kłamie z klubu na klub przerzucanie!
Twoja historia nie kłamie z klubu na klub przerzucanie!
-
w walkach banda na bande były przypadki i to nie rzadkie gdzie rozne ekipy braly kogo popadnie nawet osoby ktore na codzien nie miały nic z kibicowaniem wspólnego, więc bym sie nie rozpędzał tak z tym ze to pokazuje kto jest najmocniejszy.TadzioNorek pisze: ↑25.09.2024, 07:35Według mnie właśnie spotkania całymi bandami pokazują która ekipa jest mocniejsza i nie dziwię się niektórym ekipom że nie chcą wychodzić na liczby. Umawiane walki w małych proporcjach przecież nie pokazują potencjału całej ekipy bo ekipa x może lać wszystkich dookoła w walkach umawianych np 20x20 a potem jadą na wyjazd i w walce spontanicznej zostają zgnieceni przez inną ekipę bo tam ta ekipa wyskakuje w dużej liczbie a Ci mają tylko 20 sportowców a reszta się patrzy albo ucieka. Pokazuja to też wojaże zagranicą gdzie nikt nie chce walk na liczby z Polakami tylko czysta,spontaniczna bójka na ulicy, bez względu na liczby,wiek i co ma się pod ręką... Druga sprawa jeśli ktos robi na Ciebie zasadzkę a Ty jadąc specjałem w kilkaset lub nawet ponad tysiąc osób nie wysiadasz bo " nie ma" ekipy to też pokazuje do jakiej bandy należysz i ilu tak naprawdę zwykłych wyjazdowiczow/fanatyków posiadasz którzy też przecież mogli by walczyć bo należą do tzw grupy wyjazdowej. Dla mnie żadnym wyznacznikiem nie jest ekipa która wygrywa ze wszystkimi w małych liczbach bo co z tego skoro przy większej liczbie już są bezradni. Wiem też że ciężko o walki banda na bandę bo ciężko też niezauważonym jechać na takie spotkanie gdyż smutni panowie nie śpią.
-
To nie sa żadne przypadki, tylko powszechna praktyka - wlasciwie u wszystkich. I bez znaczenia, czy to jest 30x30, czy b/n/b. A potem przychodzi daleki i niebezpieczny wyjazd wydawałoby sie solidnej ekipy i widzimy zdjecia zadajac sobie pytanie gdzie sa ci goscie z silowni, czy salek treningowychProof pisze: ↑25.09.2024, 09:19w walkach banda na bande były przypadki i to nie rzadkie gdzie rozne ekipy braly kogo popadnie nawet osoby ktore na codzien nie miały nic z kibicowaniem wspólnego, więc bym sie nie rozpędzał tak z tym ze to pokazuje kto jest najmocniejszy.TadzioNorek pisze: ↑25.09.2024, 07:35Według mnie właśnie spotkania całymi bandami pokazują która ekipa jest mocniejsza i nie dziwię się niektórym ekipom że nie chcą wychodzić na liczby. Umawiane walki w małych proporcjach przecież nie pokazują potencjału całej ekipy bo ekipa x może lać wszystkich dookoła w walkach umawianych np 20x20 a potem jadą na wyjazd i w walce spontanicznej zostają zgnieceni przez inną ekipę bo tam ta ekipa wyskakuje w dużej liczbie a Ci mają tylko 20 sportowców a reszta się patrzy albo ucieka. Pokazuja to też wojaże zagranicą gdzie nikt nie chce walk na liczby z Polakami tylko czysta,spontaniczna bójka na ulicy, bez względu na liczby,wiek i co ma się pod ręką... Druga sprawa jeśli ktos robi na Ciebie zasadzkę a Ty jadąc specjałem w kilkaset lub nawet ponad tysiąc osób nie wysiadasz bo " nie ma" ekipy to też pokazuje do jakiej bandy należysz i ilu tak naprawdę zwykłych wyjazdowiczow/fanatyków posiadasz którzy też przecież mogli by walczyć bo należą do tzw grupy wyjazdowej. Dla mnie żadnym wyznacznikiem nie jest ekipa która wygrywa ze wszystkimi w małych liczbach bo co z tego skoro przy większej liczbie już są bezradni. Wiem też że ciężko o walki banda na bandę bo ciężko też niezauważonym jechać na takie spotkanie gdyż smutni panowie nie śpią.
-
Dlatego,żeby ocenić pod kątem chuligańskim ekipy to trzeba brać pod uwagę wszystkie aspekty tego rzemiosła.trzecigarnitur pisze: ↑25.09.2024, 09:59To nie sa żadne przypadki, tylko powszechna praktyka - wlasciwie u wszystkich. I bez znaczenia, czy to jest 30x30, czy b/n/b. A potem przychodzi daleki i niebezpieczny wyjazd wydawałoby sie solidnej ekipy i widzimy zdjecia zadajac sobie pytanie gdzie sa ci goscie z silowni, czy salek treningowychProof pisze: ↑25.09.2024, 09:19w walkach banda na bande były przypadki i to nie rzadkie gdzie rozne ekipy braly kogo popadnie nawet osoby ktore na codzien nie miały nic z kibicowaniem wspólnego, więc bym sie nie rozpędzał tak z tym ze to pokazuje kto jest najmocniejszy.TadzioNorek pisze: ↑25.09.2024, 07:35Według mnie właśnie spotkania całymi bandami pokazują która ekipa jest mocniejsza i nie dziwię się niektórym ekipom że nie chcą wychodzić na liczby. Umawiane walki w małych proporcjach przecież nie pokazują potencjału całej ekipy bo ekipa x może lać wszystkich dookoła w walkach umawianych np 20x20 a potem jadą na wyjazd i w walce spontanicznej zostają zgnieceni przez inną ekipę bo tam ta ekipa wyskakuje w dużej liczbie a Ci mają tylko 20 sportowców a reszta się patrzy albo ucieka. Pokazuja to też wojaże zagranicą gdzie nikt nie chce walk na liczby z Polakami tylko czysta,spontaniczna bójka na ulicy, bez względu na liczby,wiek i co ma się pod ręką... Druga sprawa jeśli ktos robi na Ciebie zasadzkę a Ty jadąc specjałem w kilkaset lub nawet ponad tysiąc osób nie wysiadasz bo " nie ma" ekipy to też pokazuje do jakiej bandy należysz i ilu tak naprawdę zwykłych wyjazdowiczow/fanatyków posiadasz którzy też przecież mogli by walczyć bo należą do tzw grupy wyjazdowej. Dla mnie żadnym wyznacznikiem nie jest ekipa która wygrywa ze wszystkimi w małych liczbach bo co z tego skoro przy większej liczbie już są bezradni. Wiem też że ciężko o walki banda na bandę bo ciężko też niezauważonym jechać na takie spotkanie gdyż smutni panowie nie śpią.
Czy ekipa wygrywa walki na liczby?
Czy ekipa wygrywa starcia banda na bandę?
Czy ekipa atakuje innych po trasie a nie tylko w lesie?
Czy ekipa jadąc na wyjazd sama wychodzi do ekipy, która ją atakuje czy się ściemnia?
Czy ekipa kroi flagi?
I jest jeszcze kilka trochę innych aspektów,które można wymieniać ale już mi się nie chce.
Jak ktoś będzie wygrywał tylko na liczby nie może nazywać się najlepszym. Podobnie jak ktoś będzie wygrywał banda na bandę a później nie ma 15 osób,żeby się z kimś zmierzyć na liczby to też nie jest najlepszy.
To samo jak ekipa wygrywa banda na bandę i na liczby w umawianych walkach a później na trasie na nikogo nie wychodzi i się ściemnia to też na pewno nie jest najlepsza.
-
Chłopie weź podtrzymaj dobrą passę ŁKS nie chwalenia się tą walką, albo już lepiej brnij dalej z nielicznymi smieszkami w historię o remisie.MW10 pisze: ↑25.09.2024, 08:26Zapomniałeś dodać że Legia po bastach wstawała i wracała do walki więc na żaden plus dla niej to spotkanieStadionowy pisze: ↑24.09.2024, 23:37Legia na plus z ŁKS na liczby (tak wiem ŁKS utrzymuje remis no ale obserwatorzy z ZS i Lecha mieli podobne zdanie co Warszawiacy)Misiek90 pisze: ↑24.09.2024, 22:36
Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
Temat obserwatorów tego eventu też lepiej pominąć.
-
Miałem nie reagować ale szlag człowieka trafia.Misiek90 pisze: ↑24.09.2024, 22:36Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
"starcie kilkanaście lat temu" jprdl, seriooooo sklejasz dzisiejsze czasy z czasami Jana Kazimierza??????
I druga sprawa. Po chooj mieszasz w dyskusję Widzew, skoro temat krąży koło spotkania ŁKS - Motor? Potrzebna ci kolejna gównoburza?
-
Dokładnie nie dość że.legia.nie zgodziła się ma walkę po.tylr samo osób przy tak małych liczbach to jeszcze po byście wstawali i wracali do walki coz tak samo rakow który nie zastosował.soe do ograniczeń wiekowychSensi_ pisze: ↑25.09.2024, 11:02Chłopie weź podtrzymaj dobrą passę ŁKS nie chwalenia się tą walką, albo już lepiej brnij dalej z nielicznymi smieszkami w historię o remisie.MW10 pisze: ↑25.09.2024, 08:26Zapomniałeś dodać że Legia po bastach wstawała i wracała do walki więc na żaden plus dla niej to spotkanieStadionowy pisze: ↑24.09.2024, 23:37
Legia na plus z ŁKS na liczby (tak wiem ŁKS utrzymuje remis no ale obserwatorzy z ZS i Lecha mieli podobne zdanie co Warszawiacy)
-
Ale on ma rację. Raz, że Legia nie dostosowała się do umówionych liczb i było ich więcej, a dwa, że po odklepywaniu wracali później do walki.Sensi_ pisze: ↑25.09.2024, 11:02Chłopie weź podtrzymaj dobrą passę ŁKS nie chwalenia się tą walką, albo już lepiej brnij dalej z nielicznymi smieszkami w historię o remisie.MW10 pisze: ↑25.09.2024, 08:26Zapomniałeś dodać że Legia po bastach wstawała i wracała do walki więc na żaden plus dla niej to spotkanieStadionowy pisze: ↑24.09.2024, 23:37
Legia na plus z ŁKS na liczby (tak wiem ŁKS utrzymuje remis no ale obserwatorzy z ZS i Lecha mieli podobne zdanie co Warszawiacy)
-
Rakow nie chciał wyjść banda na bandę z ŁKSem. 10v10 młodymi składami to żaden wyznacznik.
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
Jezu , jacy podnieceni wojownicy teoretycy k.net , dużo zdrowia życze i obiektywnej kalkulacji kto kogo by zrobił (ku*** , jak dzieci)
-
Zapomniałeś dopisać ze był remis.DK08 pisze: ↑25.09.2024, 13:46Ale on ma rację. Raz, że Legia nie dostosowała się do umówionych liczb i było ich więcej, a dwa, że po odklepywaniu wracali później do walki.
-
Pogoń zawsze jak jest atakowana ma plecy. Co nie zmienia faktu , że zawsze wychodzą
-
-
Pisząc jedna z lepszych miałem na myśli że jest to ścisła czołówka chłopie...Misiek90 pisze: ↑24.09.2024, 22:36Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
2011 rok po 13 osób ale ŁKS pojechał wtedy młodymi i wyszli na Zagłębie
MłodaBanda pisze: ↑24.09.2024, 23:17Sosnowiec wtedy wykorzystał okazję, bo Łks nie jechał tam ani składem ani z nastawieniem żeby się bić (jechali na mecz koszykówki)
Akcja na trasie jeszcze wcześniej bo w 2001 rok ŁKS ZS po 20 wygrana Łodzian
ŁKS Legia 17x20 do 25 lat ŁKS miał zastrzeżenia co do zachowania Legionistów.Stadionowy pisze: ↑24.09.2024, 23:37Legia na plus z ŁKS na liczby (tak wiem ŁKS utrzymuje remis no ale obserwatorzy z ZS i Lecha mieli podobne zdanie co Warszawiacy)Misiek90 pisze: ↑24.09.2024, 22:36Jedna z lepszych ekip? Chlopie to jest scisla czolowka...mimo ze daleko mi do nich to na liczby chyba tylko ZSH mogloby cos podzialac(bylo starcie kilkanascie lat temu na male liczby w pewnych okolicznosciach i gora zsh),ewentualnie hfa w obecnej formie jednak do tego nie dojdzie wszyscy wiemy czemu,Widzew bez podjazdu od dluzszego czasu w koalicji z Lechem chyba nie do ruszenia
Nie to była walka banda na bandę. Tak wiem że w internecie jest po 50 osób ale to nie była walka na liczby. Oprócz tej niedawnej po 23 z ŁKSem to mieli wraz z Chełminaką na Hetmana Zamość po 30 osób
-
Mówisz o poprzednim roku ?
-
-
To na zdrowie im wyszłoGrzesiek1908 pisze: ↑25.09.2024, 16:06Tak,KKS& ŁKS
-
AG też w Orłowie ich atakowała, kiedy jechali do Elbląga, wtedy też zebrali od Lechii i wtedy też chyba nie wyszli
-
No to w końcu trafiona wczoraj Pogoń czy nie a jeśli tak niby przez kogo?
-
Nie trafionaTadzioNorek pisze: ↑25.09.2024, 19:59No to w końcu trafiona wczoraj Pogoń czy nie a jeśli tak niby przez kogo?
-
Powrót Piasta z przygodami?
-
A to nie było tak, że koalicja ŁKS/Zawisza/Tychy ustawili się na Zagłębie tydzień po słynnym starciu Zagłębia i Ruchu na dworcu, gdzie dużo osób z ZS leczyło kontuzje? Może się mylę, ale tak mi coś świta.MłodaBanda pisze: ↑24.09.2024, 23:17Sosnowiec wtedy wykorzystał okazję, bo Łks nie jechał tam ani składem ani z nastawieniem żeby się bić (jechali na mecz koszykówki)
-
Nie. Podczas wyjazdu Zagłębia do Torunia, trochę wczesniej ustawił się Widzew z Ruchem i do wspomnianej walki nie doszło. Co ciekawe obie koalicję dzieliło niewiele km i to starcie mogłoby być naprawdę interesująceyalla pisze: ↑25.09.2024, 21:25A to nie było tak, że koalicja ŁKS/Zawisza/Tychy ustawili się na Zagłębie tydzień po słynnym starciu Zagłębia i Ruchu na dworcu, gdzie dużo osób z ZS leczyło kontuzje? Może się mylę, ale tak mi coś świta.MłodaBanda pisze: ↑24.09.2024, 23:17Sosnowiec wtedy wykorzystał okazję, bo Łks nie jechał tam ani składem ani z nastawieniem żeby się bić (jechali na mecz koszykówki)
-
Ruch odcina sie od łatki antypolskiej, więc nie wstyd wam stać w klatce z typem co ma flage szwabów na ciuchach?
-
PL: Bruk-Bet Termalica Nieciecza - GKS Katowice. 2024-09-24
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0E0n_e6mtoI[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0E0n_e6mtoI[/youtube]
YOUTUBE: Olo Film
http://ultrastifo.org/
-
PL: Podhale Nowy Targ - Ruch Chorzów. 2024-09-25
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dI0T5D9Q4nA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dI0T5D9Q4nA[/youtube]
YOUTUBE: Olo Film
-
Mi świata że pociąg Zagłębia zaatakowała wtedy właśnie koalicja Widzew/Ruch, a starcie z grupą ŁKS/Zawisza/Tychy było kiedy indziej. Mogę się jednak mylić ;)Zmija88 pisze: ↑25.09.2024, 21:59Nie. Podczas wyjazdu Zagłębia do Torunia, trochę wczesniej ustawił się Widzew z Ruchem i do wspomnianej walki nie doszło. Co ciekawe obie koalicję dzieliło niewiele km i to starcie mogłoby być naprawdę interesująceyalla pisze: ↑25.09.2024, 21:25A to nie było tak, że koalicja ŁKS/Zawisza/Tychy ustawili się na Zagłębie tydzień po słynnym starciu Zagłębia i Ruchu na dworcu, gdzie dużo osób z ZS leczyło kontuzje? Może się mylę, ale tak mi coś świta.MłodaBanda pisze: ↑24.09.2024, 23:17
Sosnowiec wtedy wykorzystał okazję, bo Łks nie jechał tam ani składem ani z nastawieniem żeby się bić (jechali na mecz koszykówki)
-
Ustawiały się na ZS dwie ekipy w bliskiej odległości od siebie. Jak ŁKS dowiedział się o starciu z Ruchem/Widzewem odpuścił.