Chyba tylko w Łodzi jest taki ewenement, że z jednej ekipy zawsze są 'czołowi chuligani', a z drugiej wyjazdowicze, pikniki i przechodzące akurat obok matki z dziećmi w wózkach....FWC pisze: ↑09.04.2024, 17:19A gdzie ja napisałem że gnębimy ŁKS bo jakoś sobie nie przypominam? Mam posypać głowę popiołem, bo wskazuje, że ŁKS 2x w ciągu tygodnia ucieka nie podejmując walki choć wcześniej sami pisali o trenowaniu sprintów goniąc nas itp?puste miasto pisze: ↑09.04.2024, 13:13Stary odpuść sobie ile można, mógłbyś tak pisać jak rzeczywiście byście ten ŁKS gnębili, prawda jest nieco inna i Wasi to potwierdzają, na prawdę daleko mi do ŁKSu a nawet większą sympatię mam do Was (Widzewa) ale posyp głowę popiołem bo to ostatnie potyczki z waszej strony pokazały kto trenował ten sprint. Wolicie się nawzajem napierdalać niż lokalnego wroga więc masz tupet pisania tutaj, ŁKS moze przeliczyl sie dwa razy ale działa i próbuje, kiedy zrobiliscie ostatnio akcję na nich? ŁKS przez wasze problemy i dobrą dyspozycje jest aktualnie numerem 1 w Łodzi i nie zmienią tego twoje komentarze ani propaganda i kto jest normalny i w środowisku ten to wie.
Odpowiadając na Twoje pytanie kiedy zrobiliśmy akcje na nich, choćby niecałe 2 tygodnie temu kiedy to rozsławione na całą Polskę gangstery i chuligany z chojeńskiej kasty ( a przynajmniej pół rodziny łksu chodziło w ich chuligańskich ciuchach ) uciekały w popłochu, ot taka ciekawostka. Nigdzie również nie napisałem że Widzew jest numerem 1 w Łodzi, a jedyne o co mi chodziło to pokazanie że wcale jednak ten łks nie taki mocny skoro ich czołowi chuligani nie przepalają ciśnienia i spierdalają na rzekomo swoim osiedlu, a weekendowe wydarzenia z Chorzowa tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu. Z mojej strony tyle i bez odbioru, pozdr.
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 05-08.04.2024
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 05-08.04.2024
-
Nie chce się wtrącać do dyskusji ale wydaje mi się że akurat po opisywanych tu wydarzeniach to biała strona się skompromitowała pisząc o nocnych malarzach choć byli kapela
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
No i są asy z ŁKSu a raczej jeden as który loguje się na kilka kont i pisze sam ze sobą . Ogarnięty a o Chorzowie cisza bo bladego pojęcia nie ma co się tam działo ...
-
Oooo,jest i on,Zielony08,czołowy chuligan net hool's ŁKS.bialy08 pisze: ↑09.04.2024, 21:07Leszczu dostajecie od paru lat regularnie w*******, a ty się akcją osiedlową podniecasz.Jak jesteś taki kumaty ,to napisz gdzie zagineliście jak z Białego wracaliśmy.FWC pisze: ↑09.04.2024, 17:19A gdzie ja napisałem że gnębimy ŁKS bo jakoś sobie nie przypominam? Mam posypać głowę popiołem, bo wskazuje, że ŁKS 2x w ciągu tygodnia ucieka nie podejmując walki choć wcześniej sami pisali o trenowaniu sprintów goniąc nas itp?puste miasto pisze: ↑09.04.2024, 13:13
Stary odpuść sobie ile można, mógłbyś tak pisać jak rzeczywiście byście ten ŁKS gnębili, prawda jest nieco inna i Wasi to potwierdzają, na prawdę daleko mi do ŁKSu a nawet większą sympatię mam do Was (Widzewa) ale posyp głowę popiołem bo to ostatnie potyczki z waszej strony pokazały kto trenował ten sprint. Wolicie się nawzajem napierdalać niż lokalnego wroga więc masz tupet pisania tutaj, ŁKS moze przeliczyl sie dwa razy ale działa i próbuje, kiedy zrobiliscie ostatnio akcję na nich? ŁKS przez wasze problemy i dobrą dyspozycje jest aktualnie numerem 1 w Łodzi i nie zmienią tego twoje komentarze ani propaganda i kto jest normalny i w środowisku ten to wie.
Odpowiadając na Twoje pytanie kiedy zrobiliśmy akcje na nich, choćby niecałe 2 tygodnie temu kiedy to rozsławione na całą Polskę gangstery i chuligany z chojeńskiej kasty ( a przynajmniej pół rodziny łksu chodziło w ich chuligańskich ciuchach ) uciekały w popłochu, ot taka ciekawostka. Nigdzie również nie napisałem że Widzew jest numerem 1 w Łodzi, a jedyne o co mi chodziło to pokazanie że wcale jednak ten łks nie taki mocny skoro ich czołowi chuligani nie przepalają ciśnienia i spierdalają na rzekomo swoim osiedlu, a weekendowe wydarzenia z Chorzowa tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu. Z mojej strony tyle i bez odbioru, pozdr.
PS.Nie macie z nami żadnych szans banda na bandę i jeszcze przez parę lat to się na pewno nie zmieni.
P.S ty z pewnością byłeś w białym
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Tu jest co nieco.
[link]
W sumie niewiele się działo. Trochę powitalnych okrzyków, przyjezdni podzielili się wodą gazowaną w butelkach i materiałami budowlanymi, gospodarze część tych darów zwrócili. Funkcjonariusze poczęstowali w ramach rekompensaty przyjezdnych wodą, a gospodarzy gazem. Koniec.
-
-
Cały czas czekam , aż odpowiesz kiedy jakąś walka banda na bandę wygraliście z nami i w którym roku , bo zawsze znikasz po tym pytaniu.Asusss pisze: ↑10.04.2024, 08:13Oooo,jest i on,Zielony08,czołowy chuligan net hool's ŁKS.bialy08 pisze: ↑09.04.2024, 21:07Leszczu dostajecie od paru lat regularnie w*******, a ty się akcją osiedlową podniecasz.Jak jesteś taki kumaty ,to napisz gdzie zagineliście jak z Białego wracaliśmy.FWC pisze: ↑09.04.2024, 17:19
A gdzie ja napisałem że gnębimy ŁKS bo jakoś sobie nie przypominam? Mam posypać głowę popiołem, bo wskazuje, że ŁKS 2x w ciągu tygodnia ucieka nie podejmując walki choć wcześniej sami pisali o trenowaniu sprintów goniąc nas itp?
PS.Nie macie z nami żadnych szans banda na bandę i jeszcze przez parę lat to się na pewno nie zmieni.
P.S ty z pewnością byłeś w białym![]()
PS.Gdzie twoja pucharowa ekipa jest , czy ktoś ją zobaczy jeszcze kiedyś.
-
-
Tylko Widzew widzisz ?bo ja bym mógł tu napisać podobnych przykładów kilka . Nie badz hipokryta , wiem ze jest moda na dopierdalanie się do WRWE ale to zaczyna być śmieszne. O sytuacji z Kwidzyna nie napiszesz nic ? bo to Legiunia? a moze o Górniku Z?
Glupota czy hipokryzja ?
-
Nie tyko Widzew, to prawda, ale chyba nigdy nie przeczytałem tutaj aż tak zajebistej samooceny od innych kibol o samych sobie.
Każdy się uważa za honorowych, ale to co Ty napisałeś w dwóch słowach o Was, a w pamięci małolat, no to kurvwa jego mać ..
Kwidzyn, Legia czy Górnk - ne moja bajka, co m tutaj, patrz post wyżej..
Pokaż mi w mojej zajebistej liczbie postów kiedy cokolwiek napisałem o wrwn.
Każdy się uważa za honorowych, ale to co Ty napisałeś w dwóch słowach o Was, a w pamięci małolat, no to kurvwa jego mać ..
Pokaż mi w mojej zajebistej liczbie postów kiedy cokolwiek napisałem o wrwn.
-
Niewiedza czy bezczelność ? Głupota czy hipokryzja ?
-
AL BUNDY pisze: ↑13.04.2024, 11:07Nie tyko Widzew, to prawda, ale chyba nigdy nie przeczytałem tutaj aż tak zajebistej samooceny od innych kibol o samych sobie.
Pokaż mi w mojej zajebistej liczbie postów kiedy cokolwiek napisałem o wrwe.